2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..

merhaba kızlar..oh be ne güzel nisan transferlerimiz başladı.darısı başımıza inşallah.bende adet olmayı bekliyorum inşallah 2-3 güne kadar olursam başlıcaz iğnelere ALLAHIN İZNİYLE..

allah yardimcin olsun canim

kac yasindasin kacinci denemen

benimde uzun protokoldu bugun gonal f te 6 inci gunum

il k ekoma gitcem allah izin verirse pazartesi

allah yardimcin olsun canim

kac yasindasin kacinci denemen

benimde uzun protokoldu bugun gonal f te 6 inci gunum

il k ekoma gitcem allah izin verirse pazartesi

saol tatlım hepimize olsun inşallah.30 yaşındayım 2.denemem.geçen sene haziranda olmuştu ilki.tüp bebekten 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ama düştü.daha fazla beklemek istemedim 2.ye başladık hayırlısıyla.
ne güzel sen iğneleri yarılamışsın.hiç merak etme büyümüştür yumoşlar.önemli olan kaliteli olması sayılara çok takılma.
senin kaçıncı deneme?

arkadaşlar benim ikinci denemem ocak ayında 17 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu.perşembe günü tekrar 16 tane toplandı 5 tanesi iyiymiş.yani doktorlar biriktiriyor.sonra onlara genetik inceleme yapılcak.

arkadaşlar benim ikinci denemem ocak ayında 17 yumurta toplandı 4 tanesi donduruldu.perşembe günü tekrar 16 tane toplandı 5 tanesi iyiymiş.yani doktorlar biriktiriyor.sonra onlara genetik inceleme yapılcak.

ilk defa duydum bu yöntemi.neden böyle bişey uyguladılar?

Kızlar merhaba Ara ara bakabiliyrum ancak....koşturmacalar yoğun ama heyecanınızı yürekten paylaşıyorum. Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin ki hepimiz hayırlı sağlıklı bir evlatta buluşuyor dileklerimiz.... Bende iki aydır tedavideyim.. şubatta ameliyat oldum tüplerim alındı. bu ay adtele beraber başladık tedaviye.. kısa protokol gonal-f de 5. günüm bugün.. bugün kontrolüö vardı gayet iyi gigdiyor. ama tabi çok heyecanlıyım... ikinci denemem bu.. lütfen dua edin.. :18::18:

iyigeceler kızlarr,
herkes bir heyecan bir telaş :)
bizim daha transfere var epey :) yine de nisana yetişirim diye düşünüyorum
hayırlı adımlarla ,sorunsuz devam ederiz inşallah

iyigeceler kızlarr,
herkes bir heyecan bir telaş :)
bizim daha transfere var epey :) yine de nisana yetişirim diye düşünüyorum
hayırlı adımlarla ,sorunsuz devam ederiz inşallah

sanada iyi geceler canım
evet ınş hayrlı adımlarla ilerleyelim veee hamileyim diyelim

kızlar çok şükür moralim yavaş iyiye gidiyor
alt komşum bu akşam 2 kez çağırdı hem 5 çayına hem yemeğe
moralim bozuk diye ve tüp bebek yeptrdım diye bana çok iyi bakıyor
hem biliyormusunuz 5 .5 yaşlarında ikiz kızları var onlara baktıkça Rabbim banada nasip et diyorum

çok şükür kabızlık sorunum yok ama çok şiş hissediyorum kendimi,oturuyorum yatıyorum onun dışında bişey yapmıyorum yavaş yavaş yürüyorum..

arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.

Canim oncelikle gecmis olsun, ya bu havuz ne oluyor ben anlamadim. nicin iki defa oldu senden yumurta topluyup, transfer gerceklestirmiyolar anladim kadariyla bu havuz denen sey yuzunden, senin problem ne arkadasim?

Hadi hayirlisi bakalim, bir arkadas Nisan 6'da sonuc alcak, gulsum Nisan 1'de tranfer oldu, benim Nisan 6'da Bu ayi Hamis ayi yapmak icin rabbim ins. yardimcimiz olur

Niye genetik testi yapdiniz, problemmi ciktiki? Yada sizde genetik bir rahatslikmi varki canim, bende doktorumla konusdum, cunku esim seker hastasi ama gerek yok dedi, onceki 4 'de niye yapmadi ben hic anlamadim canim senin bu doktorun niye boyle davrandigini... guzel donmusalridna var biranca en guzel yere anne rahmini hazirlaYip koysa yaa,,, bidaha yumurta toplayalim demis, kizim canmi dayanir... :26::26:
Rabbim yardimcin olsun...

doktorum bir daha toplayalım dedi.bunaldım iyice.daha transfer falan yok.

Canim sen bu durumu lutfen farkli uzman doktorlara sor onalrdan'da fikir al, ben burdan kac tane prof. mail attim problemimle ilgli, hatta dondurulmus embriyolarin kalite degerlerini yazdim yolladim, hangilerini secelim diye,,, cevap verdiler sen sanirsam turkiye'desin ister bir randevu yap, yada benim gibi mail at... Bu durum daha ocne duydum birsey degil

Trasnfer niye yokki yumurta embriyo varsa...

..Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah ....

35 yaşındayım ilk denememize başladık ..ilk denemede mutlu sona ulaşırız inşallah
Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim ...şuanda 6 tane nur topu gibi yumurtam var .hem büyüsünler diye hemde çatlamasınlar diye iğne oluyorum.büyük ihtimalle çarşamba günü toplayacaklar.neyle karşılaşacağımdan bi haber gün sayıyorumopu dan sonra çıkabilecek sorunlar varmıdır?transfer öncesinde sonrasında neler yapılmalı ?? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…