2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

kaçtan düştü canım buna...doktorunu hemen bul gerekirse git...iğne oluyor muydun...kendini fazla kasma nolur...bebişi düşün...bırakmaz o seni annesi

kaçtan düştü canım buna...doktorunu hemen bul gerekirse git...iğne oluyor muydun...kendini fazla kasma nolur...bebişi düşün...bırakmaz o seni annesi

282 ydi canım doktora ulaşamadım hemşirenin dediği tek şey geçmiş olsun.. hiçbirsorun yoktu kanamamda yoktu... allahım lütfen bebeklerim gitmesin

kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?

ben yeni çektirdim canım 500 lira 15 dakika uyutuyorlar uyandığındada azcık adet sancısına benzer ağrın oluyor yani hiç korkulacak bişey değil

yaaa nasıl yani belki yanlışlık vardır progestron desteği almadınmı tatlım kanaman falan varmı

olsun canım aşk olsun
daha çıkmadı sonucum 1 saate kadar çıkar heralde sabah 10 gibi kan verdim

inşallah çok güzel haberler verirsin canımbize dua ediyorum...
282 ydi canım doktora ulaşamadım hemşirenin dediği tek şey geçmiş olsun.. hiçbirsorun yoktu kanamamda yoktu... allahım lütfen bebeklerim gitmesin
canım doktorun cep numarası yok mu sen de ne demek geçmiş olsun yaa...önlem almak zorundalar...dua edecem canım ebn allahın izniyle bişe olmayacak...
ben yeni çektirdim canım 500 lira 15 dakika uyutuyorlar uyandığındada azcık adet sancısına benzer ağrın oluyor yani hiç korkulacak bişey değil

anladım canım...nerde çektirmiştin sen ...tamamen özel mi 500 ise sorun değil..ben daha yüksek bekliyordum fiyatını...

canımm bir yanlışlıkk vardırr benceedee çokk şaşırdımm hiçç birr sıkıntınn yoktuu nedenn böyle olduu dr.a ulaşmaya çalışş

kanaman yoksa bence o teste bir sorun var canım hemen umutsuzluğa kapılma kanaman olsa tamam düşük yapmışsın deriz ama bence bebeğin seninle

canımm bir yanlışlıkk vardırr benceedee çokk şaşırdımm hiçç birr sıkıntınn yoktuu nedenn böyle olduu dr.a ulaşmaya çalışş

bende canım doktor bana test bile vermemişti direk keseye çağırmıştı.. ama ben içim rahat etmedi kendim yaptırdım .. anlamıyorum doktoru arıyorum muayenedeymiş bir saat oldu aramadılar deliricem.. neden böyle oluyorrr

dekopacım ilaç dozunu yükseltip bu düşüşü durdurması gerek...bence kalk merkeze git bacım...telefonla olacak iş değil gibi...

dekopacım ilaç dozunu yükseltip bu düşüşü durdurması gerek...bence kalk merkeze git bacım...telefonla olacak iş değil gibi...

merkez ban çok uzakk bir görüşsem ona göre gidicem zaten .. anlayamıyorum yaa bu şekilde bişi yaşayan var mıı?? kimyasal dedikleri bumu

merkez ban çok uzakk bir görüşsem ona göre gidicem zaten .. anlayamıyorum yaa bu şekilde bişi yaşayan var mıı?? kimyasal dedikleri bumu

hmm..ne uzun muayene imiş anam...göbeğim çatladı...bekleme canım sen onların aramasını...umursamıyorlar bazen sen ara ısrar et...

bismillah...ay bacım ne diyrsun çok üzüldümmm...napalım sabır canım benim...inşallah bi daha ki pozitif olur...biz sabır göstermek zorundayız...:85:

saol bitanem zaten biliyordum hiç şaşırmadım süpriz olmadı yani bukadar aksilik üstüne olması mucize olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…