heyecan doruktaaaaaaaaa
kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorumneden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım
zeynepcim senin de mi bugündü atlamışım kusura bakma...inşallah hayırlı haberler alırsın canım..
kaçtan düştü canım buna...doktorunu hemen bul gerekirse git...iğne oluyor muydun...kendini fazla kasma nolur...bebişi düşün...bırakmaz o seni annesi
kızlar aranızda daha önce histeroskopi çektiren var mı?nasıl bi işlem bana anestezi vereceğim sana dedi doktorum.sonrasında çok ağrı oluyor mu?bir de kaça çekiyorlar bilen var mı?
kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorumneden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım
olsun canım aşk olsun
daha çıkmadı sonucum 1 saate kadar çıkar heralde sabah 10 gibi kan verdim
canım doktorun cep numarası yok mu sen de ne demek geçmiş olsun yaa...önlem almak zorundalar...dua edecem canım ebn allahın izniyle bişe olmayacak...282 ydi canım doktora ulaşamadım hemşirenin dediği tek şey geçmiş olsun.. hiçbirsorun yoktu kanamamda yoktu... allahım lütfen bebeklerim gitmesin
ben yeni çektirdim canım 500 lira 15 dakika uyutuyorlar uyandığındada azcık adet sancısına benzer ağrın oluyor yani hiç korkulacak bişey değil
yaaa nasıl yani belki yanlışlık vardır progestron desteği almadınmı tatlım kanaman falan varmı
282 ydi canım doktora ulaşamadım hemşirenin dediği tek şey geçmiş olsun.. hiçbirsorun yoktu kanamamda yoktu... allahım lütfen bebeklerim gitmesin
282 ydi canım doktora ulaşamadım hemşirenin dediği tek şey geçmiş olsun.. hiçbirsorun yoktu kanamamda yoktu... allahım lütfen bebeklerim gitmesin
canımm bir yanlışlıkk vardırr benceedee çokk şaşırdımm hiçç birr sıkıntınn yoktuu nedenn böyle olduu dr.a ulaşmaya çalışş
dekopacım ilaç dozunu yükseltip bu düşüşü durdurması gerek...bence kalk merkeze git bacım...telefonla olacak iş değil gibi...
merkez ban çok uzakk bir görüşsem ona göre gidicem zaten .. anlayamıyorum yaa bu şekilde bişi yaşayan var mıı?? kimyasal dedikleri bumu
kızlar 2. denemmde negatifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff aldım sonucumu
bismillah...ay bacım ne diyrsunçok üzüldümmm...napalım sabır canım benim...inşallah bi daha ki pozitif olur...biz sabır göstermek zorundayız...:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?