2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cok uzgunum lutfen bıseyler yap dra gt baksın bı allahım ınsallh test hatalıdır kurban olayım bole olmamalı 280lere cıkıp sonra dusmek olurmuymus ya o kdr da belırtın var bole olmamalı ınsallah test yanlıstır dekopm

saol bitanem zaten biliyordum hiç şaşırmadım süpriz olmadı yani bukadar aksilik üstüne olması mucize olurdu

canım benim şimdi ne yapmayı düşünüyorsun..neden soruyorum biliyor musun insan karar verince insanın kafası rahatlıyor...senin merkezin neresiydi?

saol bitanem zaten biliyordum hiç şaşırmadım süpriz olmadı yani bukadar aksilik üstüne olması mucize olurdu

ayy zeynep cok uzuldum ya yıne sela ezan arası dua dua ıcım cıktı agladım dua ettım hepımıze nasıl bole oluyo yaaaaa cok uzgunum cokkk

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum benim transferin 12.günü test 11 çıktı bu gün 14.gün testin sonucunu bekliyorum benim 2. denemem

canım benim şimdi ne yapmayı düşünüyorsun..neden soruyorum biliyor musun insan karar verince insanın kafası rahatlıyor...senin merkezin neresiydi?

nısacı yenı kararların harıka umut dolmustur ıcıne cnm bnm allahım hayrlısını versın rkımde nabız tutacagız ınsallah senınle allah can saglıgı verırse....

izmir smyrna da yaptırdım 2 denmemide şuanda vucudum dinlensin biraz 3. y başlıyacağım tabi pes etmek yok ama biliyorsunuz çok ilaç yüklemesi yaptım kendime yanlış doz yüzünden bikaç ay dinlensin yumurtalıklarım

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum benim transferin 12.günü test 11 çıktı bu gün 14.gün testin sonucunu bekliyorum benim 2. denemem

sen de benım gbı cırpınıyosun demek vah bacım degerlerımız cok dusuk
benım 9.gun kanamam oldu hemen kan verdım 6.5 yok dedım olmadı valla
11.gun 26
13.gun 60 valla bılmıom saglıksız gozukuyo ama hayırlara gtsın....

sen de benım gbı cırpınıyosun demek vah bacım degerlerımız cok dusuk
benım 9.gun kanamam oldu hemen kan verdım 6.5 yok dedım olmadı valla
11.gun 26
13.gun 60 valla bılmıom saglıksız gozukuyo ama hayırlara gtsın....

bıozard sen bıse de bacım sudenaz da yok dımı ben de esım gelsıın kan vercem bugun 15.gun bakıyım artmıs mı ayy versem mı vermeem mı bılemedım ya....

nısacı yenı kararların harıka umut dolmustur ıcıne cnm bnm allahım hayrlısını versın rkımde nabız tutacagız ınsallah senınle allah can saglıgı verırse....
sağolasın canım...doktorum çok rahatlattı sağolsun...devam edeceğiz olana kadar...ekimde başlayacağım işte ...sizin doğuma yakın olacak...

haklısın canım bnm doktorum da 3 ay ara ver dedi 3 ay sonra da ramazan...eylülde historoskopi yaptıracağım...ekimde tedaviye başlamayı düşünüyorum işte...gel kız ekim hamişi olalım bizde iki bayram arası bebek yapalım

kızlar ya ben sevinemedimde üzülemedimde ne yapacağımı şaşırdım.ne hamileyim ne değilim değerim 23.51 çıktı.doktorum pozitif ama değer düşük dedi eğer pazar günü 50 lere çıkarsa ozaman ii diyebiliriz dedi.ilaçlara devam dedi.nolur dua edin kızlar katlanarak artsın.

valla bana uyar tatlımm

kız hamilesin işte artar artar ALLAHIN izni ile merak etme

bıozard sen bıse de bacım sudenaz da yok dımı ben de esım gelsıın kan vercem bugun 15.gun bakıyım artmıs mı ayy versem mı vermeem mı bılemedım ya....

ay canım yaptır testini çok merak ediyorum.seninki artmışsa banada umut olacak ya.hemende sonucu yaz seni bekliycem.

kızbenım gbısın ıste ayy neden bunları yasıyoruz yaaa olup olup dırılceksın benım
9.gun .5
11.gun 26
13.gun 59.9
senın kacıncı gunundu
bızımkı ya kımyasal ya da gec tutundu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…