saol bitanem zaten biliyordum hiç şaşırmadım süpriz olmadı yani bukadar aksilik üstüne olması mucize olurdu
saol bitanem zaten biliyordum hiç şaşırmadım süpriz olmadı yani bukadar aksilik üstüne olması mucize olurdu
canım benim şimdi ne yapmayı düşünüyorsun..neden soruyorum biliyor musun insan karar verince insanın kafası rahatlıyor...senin merkezin neresiydi?
canım benim şimdi ne yapmayı düşünüyorsun..neden soruyorum biliyor musun insan karar verince insanın kafası rahatlıyor...senin merkezin neresiydi?
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum benim transferin 12.günü test 11 çıktı bu gün 14.gün testin sonucunu bekliyorum benim 2. denemem
ayy zeynep cok uzuldum ya yıne sela ezan arası dua dua ıcım cıktı agladım dua ettım hepımıze nasıl bole oluyo yaaaaa cok uzgunum cokkk
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum benim transferin 12.günü test 11 çıktı bu gün 14.gün testin sonucunu bekliyorum benim 2. denemem
sağolasın canım...doktorum çok rahatlattı sağolsun...devam edeceğiz olana kadar...ekimde başlayacağım işte ...sizin doğuma yakın olacak...nısacı yenı kararların harıka umut dolmustur ıcıne cnm bnm allahım hayrlısını versın rkımde nabız tutacagız ınsallah senınle allah can saglıgı verırse....
izmir smyrna da yaptırdım 2 denmemide şuanda vucudum dinlensin biraz 3. y başlıyacağım tabi pes etmek yok ama biliyorsunuz çok ilaç yüklemesi yaptım kendime yanlış doz yüzünden bikaç ay dinlensin yumurtalıklarım
bıozard sen bıse de bacım sudenaz da yok dımı ben de esım gelsıın kan vercem bugun 15.gun bakıyım artmıs mı ayy versem mı vermeem mı bılemedım ya....
sağolasın canım...doktorum çok rahatlattı sağolsun...devam edeceğiz olana kadar...ekimde başlayacağım işte ...sizin doğuma yakın olacak...
haklısın canım bnm doktorum da 3 ay ara ver dedi 3 ay sonra da ramazan...eylülde historoskopi yaptıracağım...ekimde tedaviye başlamayı düşünüyorum işte...gel kız ekim hamişi olalım bizde iki bayram arası bebek yapalım
inşallah artmıştır bitanem
kızlar ya ben sevinemedimde üzülemedimde ne yapacağımı şaşırdım.ne hamileyim ne değilim değerim 23.51 çıktı.doktorum pozitif ama değer düşük dedi eğer pazar günü 50 lere çıkarsa ozaman ii diyebiliriz dedi.ilaçlara devam dedi.nolur dua edin kızlar katlanarak artsın.
bıozard sen bıse de bacım sudenaz da yok dımı ben de esım gelsıın kan vercem bugun 15.gun bakıyım artmıs mı ayy versem mı vermeem mı bılemedım ya....
kızlar ya ben sevinemedimde üzülemedimde ne yapacağımı şaşırdım.ne hamileyim ne değilim değerim 23.51 çıktı.doktorum pozitif ama değer düşük dedi eğer pazar günü 50 lere çıkarsa ozaman ii diyebiliriz dedi.ilaçlara devam dedi.nolur dua edin kızlar katlanarak artsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?