2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

dekopadan sonra hıccc umudum yok artık.....

ayyy anam neden bu kadar karamsarsınız yaaaaaaa ben bugün negatif aldım ben bile önümüzdeki maçlara bakıcaz deyip espri yapıyorum siz hamilesiniz unuttunuzmu herşey yolunda gidecek ALLAHIN izni ile ve değeriniz katlanacak

dekopacım ilaç dozunu yükseltip bu düşüşü durdurması gerek...bence kalk merkeze git bacım...telefonla olacak iş değil gibi...

Allahım çıldırıcam bir Allahın kuluna ulaşamıyorum . bu kadar yükselmişken ne oldu yarabbim ne olur koru bizi

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum Neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

aaaaa inan şok oldum naısl olur yaa
yanlş çkşmştr belki canım
kanama yoksa niye düşüsn ki

zeynepcim negatif mi sonucun :2:
hayırlısı olsun be güzelim,
Rabbim gönlündekini en kısa zamanda göbişine versin inşallah

Allahım çıldırıcam bir Allahın kuluna ulaşamıyorum . bu kadar yükselmişken ne oldu yarabbim ne olur koru bizi

Allahın izni ile bişe olmayacak canım...ama ben merkezi anlamıyorum bu acil i durum ya nasıl bu kadar ilgisiz oluyorlar ay çok sinirlendimmmm

kızlar doktor sıtesıne sordum bakın cevaba
soru : iyi gunler esimde sperm sayısında dusukluk ve kalıtesınde sorun var 3 yıllık evlıyım 14 nısan tarıhınde 8 hucrelı 1 embrıo transferım oldu.tranferımın 1.gununu saymazsak 9.gunu kanamam basladı mıktarı az ve rengı koyu telaslanarak hastaneye gttım ve kan verdım degerım 6.5 cıktı doktrum testı2 gun sonra tekrarlamamı soyledı
11.gun 26.6
13.gun 59.9
doktorum gebelık var da duyemem yok da dıyemem dedı.bu kımyasal gebelık olur dıye korkuyorum bana yardımcı olun lutfen..

cevap : 13. gun sonuc 59.9 ise bu kesin gebeliktir. Tebrik ederim.
Sevgi ve saglikla kalmanizi dilerim. Emb. Dr. Sevinc Ege

burdakı bu kdr uzuntuden sonra benım uzuntum cok dokunmayacak bana demek kı ole uzgunum kı suan....

doktor aradı bebğin sağlıklı ilerlemediğini gösterir bu dedi.. önce direk kes ilaçları dedi sonra pazartesiye kadar bekle dedi kan yap ona göre pazartesi keseriz dedi ben anlmıyorum nasıl oluyorr.ilaçlar kanama olmasını önlüyormuş bu kadar yükselmişken neden düşer.. sağlıklı ilerlemiyorsa o zamna neden 300 çıktıı çok kötüyüm

inşallah yaşarımmmm

kızlar değerim 95 e düşmüş çok üzgünümm şuan kabus gördüp uyanmak istiyorum neden böyle oldu anlayamadım hiçbir sorun yoktu doktoruma hala ulaşamadım

bence bunda bi yanlışlık var,
yanlışlık olmalııı
bu mutluluk bu kadar kısa süremezzzzzzz:84::84::84:
çık git hastaneye ne duruyorsun daha?orda bekle gerekirse

bebeğimm inann boğazımm dğüm düğümm olduuu dua et edelimm bol boll rabbimm bebeğinii korusunn canımm çokk üzgünümm ne diyeceğimi bilemiyorumm:2::2:

bı sey dıyemıycem dekopam cok uzgunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…