2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar nasılsınız bıozard cnm nasılsınnnn heyecan cok fena dımı yarın kan vercen hayırlısıyla he...

kızlarrr yaaa ben bu bebeği çok istiyorum yaaa rüyamda iki tane arı gördüm kızlar biri salonumda sehpanın üzerindeydi çok büyüktü küçük olanda omzuma konmuştu elimle vurdum o da evime girdi sonra eşim merdivenlerde kucağında iki erkek bebekle göründü komşularımın bebekleriymiş ama eşim birini birden bıraktı ben tuttum hemen ama diğerini bırakmıyordu artık nasıl istiyorum ki rüyalarıma baksanıza

Cnm avatar resmini koyunca degusikleri kaydet diosunn yaziyada profilimi duzenle kisminda yer var oraya yaziosunn kaydediosunn oluooo cnmmm sen profilresmini yapmisndir belki .burda grunen avatarr bacimcimmmmm

hee kızzz olduu ama kendi istediğim resmi koyamadım ağır geldi herhal neyse buda yeter şimdilikkk birde yazı yazayım şöleeeeee onu nerden yazıyorum .. ismin altında çıkıyor ya canımm[/QUOTE]

cnmcımm yıne kntrol panelıne tıkllıosunnnn orda profili düzenleye tıklaaa kişisel rutbe yazan yerın altında msj yazacagımız yer vrrr istedıgınıı yass kaydett..bu kdr kuzummmmmm

ben geldimmm
kontrole gittim geldim son yumurta büyütme iğnemi oldummm akşam da catlama iğnem var
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?
mersenem belki de ben opu dayken sende dayanamaz test yaparsın

ben geldimmm
kontrole gittim geldim son yumurta büyütme iğnemi oldummm akşam da catlama iğnem var
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?

hadı hayırlı olsun cnmmm allah tamamına erdırsın ınsallahhh....

ben geldimmm
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?

hadii bakalımmmm hayırlı olsun cnmcımmmmmm

ayseee kuzuuu nasılsınnn cnmcım

askım bı garıbım yaaaaa
ne bılıım ole beklıyorum caresızce....cok degısık duygular ıcındeyım degerım ne oldu dekopa ıcın cok uzuldum dunden beı hıc keyfım yokkk...yanı hemen negatıf alanlardan daha cok zor onun durumu.....

kızlar nasılsınız bıozard cnm nasılsınnnn heyecan cok fena dımı yarın kan vercen hayırlısıyla he...

ay sorma canım ya heyecanlı bekleyiş sürüyo.yarın sabahtan görücez sonucu.şöyle iki katına çıktığını bir görsem hayırlısıyla çok sevinicem ve rahatlıycam.gerçi onunda bir garantisi yok biliyorum ama işte bir nebzede olsa içi ferahlar insanın.silanazın listesini gördüm şimdi beni hamile olarak yazmış ya içim bi hoş oldu duygulandım birden kendimi hamile gibi hissettim ilk defa.
sen nasılsın canım kanaman falan yok dimi?sen salıya kadar nasıl sabredicen.gerçi sen en azından arttığını gördün biraz daha rahatsındır.

hlycnn tsk ederim canım rabbim sonuna kadar güzel gitmeyi nasip etsin
yüzümüzü güldürsün inşallahh hepimizin...
nazayşe güzel annecikk napıyon bakalım?nasıl geçiyo günün. bebişinle bi konuş bakalım
rahat mı iyi mi bişeye ihtiyacı varmı bi sor

cnm hklısınnn amaa olumsuz dsnmeee bbklere yasıqqqq.üsme onlrıııı...

gözün aydınn canımmmm rabbim enn kaliteli yumurta haberii aldırsınn sanna
ben pazartesii akşammm yaptırcamm canımm inşallh

nazayse...... canımm nsılsınn her şeyy iyii olcakk ALLAHIN izniylee cnımmmm
kızlar benim net açıkk amma fazlaa bakamıyorumm aklım sizde ama

merhaba arkadaşlar bende bu ay transfer yaptırıdm bahcecide bugün 11. günüm dondurulmuş oldugu için 15. günü bekliyoruz hayırlısı bakalım ama sancılarım var:18:

nasılsınız?
dekopacım çok geçmiş olsun canım....alacak nefes yiyecek lokma meselesi...
"sizin hayır dediklerinizde şer,der dediklerinizde elbet bir hayır vardır." diyor Rabbim...sadece sabır gerekli şimdi...
bu sabah kalktığımda aklımdaki düşünce "galiba hiçbir zaman anne olamayacağım "idi...
sonra perdeleri açarken dışarıya baktım ağaçlar tomurcuk açmış...."Rabbim ne büyüksün" dedim...
evet Allah büyük

canım hayırlı haberlerle gel inşallahhhkaç gündür hüzündeyiz güldür bizi hadi

cnmmm
hayırlııyla artacak ınsallahhh ben de sılaya benı yazma demıstım dınlemedı kendımı lıstede gorunce bı fena oldum kı sorma gtsın yanııı..yanı cnm dekopadan sonra sunu dusundum ne olcak gtse baksam arttı mı artmadı mı benım olmayacaksa aten olmayacak cırpınsam da olmayacak farzedelım sımdı baktım artmıs salı dusmeyecegı ne malum dımı cnm yaradana sıgınıyoruz ben de o yuzden bekleyecegım cnm salıya 2 gun kaldı farzedıyorum bugunu salıyı sayma pazar ptesı yarın ıı haber beklıyorum senden bızım gbı dusuk dgerlerle gebelık elde edenler var cnm ınallah o sanslılardan oluruz.....

bı emın olsam cnm bebegımın orda olduguna ahhh ahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…