merhaba arkadaşlar bende bu ay transfer yaptırıdm bahcecide bugün 11. günüm dondurulmuş oldugu için 15. günü bekliyoruz hayırlısı bakalım ama sancılarım var:18:
cnmmm
hayırlııyla artacak ınsallahhh ben de sılaya benı yazma demıstım dınlemedı kendımı lıstede gorunce bı fena oldum kı sorma gtsın yanııı..yanı cnm dekopadan sonra sunu dusundum ne olcak gtse baksam arttı mı artmadı mı benım olmayacaksa aten olmayacak cırpınsam da olmayacak farzedelım sımdı baktım artmıs salı dusmeyecegı ne malum dımı cnm yaradana sıgınıyoruz ben de o yuzden bekleyecegım cnm salıya 2 gun kaldı farzedıyorum bugunu salıyı sayma pazar ptesı yarın ıı haber beklıyorum senden bızım gbı dusuk dgerlerle gebelık elde edenler var cnm ınallah o sanslılardan oluruz.....
nerdesin canım senii bekliyoruz anneme senden bahsettim benim gibi hiç ağrısı yok dedimm oda şimdii soruyor bana gelmişş diyee hadii müjdeli haberlerle gell
ne olsun canım artık umut ylokkiii kısmet yeni tedaviye inşallahh sen en güzel heyecanlardasın şimdi sonu hayırlı olur inşallahhhhben geldimmm
kontrole gittim geldim son yumurta büyütme iğnemi oldummm akşam da catlama iğnem var
siz de durumlar nasıl
dekopa bi haber varmı?
mersenem belki de ben opu dayken sende dayanamaz test yaparsın
canım kıyamam ben sana yaaaa sen ve büün arkadaşlar hep sordunuz beni çok sağolun bana ilaç oluyorsunuz.. evet canım direk negatifte aldım ama bu kadar canım yanmadıı.. Allah beterinden saklasın.. şimdi iğnemi oldum geldim herkes soruyor bende boynumu büküp söylüyorum iştee. Rabbim dualarımzıı kabul etsinaskım bı garıbım yaaaaa
ne bılıım ole beklıyorum caresızce....cok degısık duygular ıcındeyım degerım ne oldu dekopa ıcın cok uzuldum dunden beı hıc keyfım yokkk...yanı hemen negatıf alanlardan daha cok zor onun durumu.....
canımm iyiyki bana iğnelerden adet olunmadığınıı söyledinn bu gün adet günüm şuana kadarr olmadımm diyee umutlanacaktımm ........saol arkadaşımm belkii de boş hayayallree kapılacaktımm
ne olsun canım artık umut ylokkiii kısmet yeni tedaviye inşallahh sen en güzel heyecanlardasın şimdi sonu hayırlı olur inşallahhhh
canım kıyamam ben sana yaaaa sen ve büün arkadaşlar hep sordunuz beni çok sağolun bana ilaç oluyorsunuz.. evet canım direk negatifte aldım ama bu kadar canım yanmadıı.. Allah beterinden saklasın.. şimdi iğnemi oldum geldim herkes soruyor bende boynumu büküp söylüyorum iştee. Rabbim dualarımzıı kabul etsin
canım banada doktor öyle söyledi ama estrofm alıyorum ben ondan dolayı kanamamın engellendiğini söyledi.. gerçi tutunurken kanamam oldu onu nasıl engellemedi anlayamıyorum ki canım neyse sneinde bişi kalmadı hayırlı haberler verirsin inşallah canım bu hafta üzücü oldu bizi yeni haftada sevindirin inşallahhh
mersenem canım yaaa sizin hiç ağrınız yok bende neden var belim ağrıyo ve arada adet ağrısına benzer ağrılar var yoksa benimki tutmadı mı off yaaa
bıozarddd sen de benım gbı beta hcg degerlerı sayfalarını mı okuyosun kıyamam sana ben o topıcte benım gbı olan hrkese msj attım gerı donduler sagolsunlar bazıları tamamına ermıs bazıları kımyasal gecrmıs cnm...rabbım buyuk
660 sayfanın 500 sayfasını okudum devam edıyorum valla son hız....
ne olsun canım artık umut ylokkiii kısmet yeni tedaviye inşallahh sen en güzel heyecanlardasın şimdi sonu hayırlı olur inşallahhhh
canım kıyamam ben sana yaaaa sen ve büün arkadaşlar hep sordunuz beni çok sağolun bana ilaç oluyorsunuz.. evet canım direk negatifte aldım ama bu kadar canım yanmadıı.. Allah beterinden saklasın.. şimdi iğnemi oldum geldim herkes soruyor bende boynumu büküp söylüyorum iştee. Rabbim dualarımzıı kabul etsin
canım banada doktor öyle söyledi ama estrofm alıyorum ben ondan dolayı kanamamın engellendiğini söyledi.. gerçi tutunurken kanamam oldu onu nasıl engellemedi anlayamıyorum ki canım neyse sneinde bişi kalmadı hayırlı haberler verirsin inşallah canım bu hafta üzücü oldu bizi yeni haftada sevindirin inşallahhh
evet canım sorma bende bakamaya başladım ama ben benim gibi blast konulupta değeri düşük olana rastlamadım henüz.3.gün transferi falan olsaydı daha umutlu olurdum ama benimkinin geç tutunma ihtimali yok malesef.doktorumda en fazla 2 günde tutunur dedi.2 günde tutununca 10.günde değer 23 çıkmazki.aman ne bileyim kafam allak bullak oldu.
canım benim duyduğum bildiğim kadarıyla ağrı olması batma olmasıı iyii senn içinii ferah tutt bendee ağrım yokk diyee negatifimm yaaaa
senin kinii artcakk canımm ankara 06 yıı göz önüne all 18 lerden maşallahh nereye geldiii
kızlar bişey sorcam ben yine duramadımşimdi eşim bana her gün ananas bir bardak süt ve akşamları ceviz badem antep fıstığı yediriyo bir yerde okudum cevz falan yemeyn diyor bişey olmuşmudur yaaa :18:
evet canım banada ankara umut oluyo ama işte onunki 2.gün transferiymiş yani geç tutunma ihtimali var benim yok malesef.görücez bakalım yarın nolacak.
yok canımm bişey olcağınıı zannetmemm bir çokk arkadaşş bana tavsiye ettii ama benn diğer denemelerimde de extra bi şey yemedimm buda aynı normal hayatta yediklerimii yedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?