canım benim hayırlıı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucumu aldım 114,60 :))))))))))))))) hamileyim
doktorumu aradım hayırlı olsun dedi p.tesi tekrar test yapıcam
darısı bekleyenlerin başına
labaratuardaki kıza sarılıp ağladım ayyyyyyyyyyyyyyyyy
canım valla ben sana diyom git yaptır rahatla diye.en azından yarın normal çıkarsa bi 5 gün falan yaptırmazsın.ben en son nisanın 2 sinde olmuştum adeti.hastane sana uzakmıki?en yakın yere git sende.yavaş yavaş gider sarsmaz okadardan bişey olmaz.zaten okadarcık şeyle düşecekse her şeyde düşer o.hadi yarın ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşallah.[/QUO
nazayse canım istersen gelip eve alıyorlar canım kanı ben öyle yaptırmıştım
canım 4.gün embriyosu 8 hücreli 9 dondurulmuşum var dualarım devam edecek herkes için rabbim herkesi sevindirsincanım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi biliyomusn
canım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi biliyomusn
canım valla ben sana diyom git yaptır rahatla diye.en azından yarın normal çıkarsa bi 5 gün falan yaptırmazsın.ben en son nisanın 2 sinde olmuştum adeti.hastane sana uzakmıki?en yakın yere git sende.yavaş yavaş gider sarsmaz okadardan bişey olmaz.zaten okadarcık şeyle düşecekse her şeyde düşer o.hadi yarın ikimizde hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
canım benimm sıkma kendini lütfen.. yorme kendini sakın evet ben normal hayat döndüm belkide ondan oldu çarşamda biraz uzak mesafeye gittim ogün sol bacağıma bir ağrı inmişti sonra anımsadım kesin ozaman bişi oldu bebeğe.. ama mesela eşim gidip poliklinikten birini alıp gelmişti öyle vermiştim kanı ilk ben.. senin ordada kesin vardır canımmm.. çıkma öyle yap canım kanaman nasıl durdu muhastane 15 km kıs uzakneyse esmle konustum kızıyo bosuna stres bu bılmem ne ayyyyyy en son bagırdım cıgırdım kapattım telı sımdı arayıp bebegımın anası dıyo yarın yapayım da kurtulayım yasanmıyo boyle
kızlar hani ağrım var demiştim yaa içime bi kurt düştü gittim test aldım yaptım çıkmadı pazartesi de kan yaptırmayı düşünüyorum galiba benim olmadı kızlar adet ağrısı gibi ağrılarım da var zaten neyse iyi akşamlar canlar...
canım benimm sıkma kendini lütfen.. yorme kendini sakın evet ben normal hayat döndüm belkide ondan oldu çarşamda biraz uzak mesafeye gittim ogün sol bacağıma bir ağrı inmişti sonra anımsadım kesin ozaman bişi oldu bebeğe.. ama mesela eşim gidip poliklinikten birini alıp gelmişti öyle vermiştim kanı ilk ben.. senin ordada kesin vardır canımmm.. çıkma öyle yap canım kanaman nasıl durdu mu
idrar testimi yaptın canım... aman be canım çıkmazzzzz idrar testi biliyorsun kendini niye üzüyorsun senin test günbün ne zaman canım kanda yaptır idrarı unut boşuna da üzme kendini
hastane 15 km kıs uzakneyse esmle konustum kızıyo bosuna stres bu bılmem ne ayyyyyy en son bagırdım cıgırdım kapattım telı sımdı arayıp bebegımın anası dıyo yarın yapayım da kurtulayım yasanmıyo boyle
canım 4.gün embriyosu 8 hücreli 9 dondurulmuşum var dualarım devam edecek herkes için rabbim herkesi sevindirsin
çarşamba canım test tarihim.nazayşem yaptırda hep birlikte rahatlayalım fıstık.
tahmercimm daha erken canımm idrara çıkmazz balımmm
kızlar ben çok kötüyüm nette bir sürü yer okudum benim gibi transferin ertesi gününden itibaren sancıları olanlar hep negatif hiç umutlanmıycam artık nasılsa ben de negatif olcam
kızlar slm, bugun nıhayet mutlu bır haber okudum. Ecrıemır hayırlı, ugurlu olsun cnm. saglıkla buyusun, saglıkla kucagına alasın ınsallah.
onumuzdekı gunler cok yogun anlasılan, epey test var herkese simdiden ıyı haberler dılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?