2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım benim hayırlıı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhh... kötü günlerimize ışık olduuu rabbim korusun onu rabbim hepimizi kavuştursun evlatlarımızı..

canım kaçıncı gün embriyosuydu kaç hücreliydi biliyomusn

canım ya inan hiç önemi yokmuş bunu anladım artıkk.. 3 denemem 2 si blast 3. cüsü 3. gün biri 10 diğeri 8 hücreli ama biliyorsun gerisini ... tek önemli şey mevlam ol dicekk bunu anladım artık

hastane 15 km kıs uzak neyse esmle konustum kızıyo bosuna stres bu bılmem ne ayyyyyy en son bagırdım cıgırdım kapattım telı sımdı arayıp bebegımın anası dıyo yarın yapayım da kurtulayım yasanmıyo boyle

kızlar hani ağrım var demiştim yaa içime bi kurt düştü gittim test aldım yaptım çıkmadı pazartesi de kan yaptırmayı düşünüyorum galiba benim olmadı kızlar adet ağrısı gibi ağrılarım da var zaten neyse iyi akşamlar canlar...

canım benimm sıkma kendini lütfen.. yorme kendini sakın evet ben normal hayat döndüm belkide ondan oldu çarşamda biraz uzak mesafeye gittim ogün sol bacağıma bir ağrı inmişti sonra anımsadım kesin ozaman bişi oldu bebeğe.. ama mesela eşim gidip poliklinikten birini alıp gelmişti öyle vermiştim kanı ilk ben.. senin ordada kesin vardır canımmm.. çıkma öyle yap canım kanaman nasıl durdu mu

idrar testimi yaptın canım... aman be canım çıkmazzzzz idrar testi biliyorsun kendini niye üzüyorsun senin test günbün ne zaman canım kanda yaptır idrarı unut boşuna da üzme kendini

çarşamba canım test tarihim.nazayşem yaptırda hep birlikte rahatlayalım fıstık.

uzakmış sana baya ya sen bilirsin o zaman.bende stresle yaşaman taraftarı olmadığım için zaten yaptır diyorum.yaptırırsan haber ver mutlaka.

canım 4.gün embriyosu 8 hücreli 9 dondurulmuşum var dualarım devam edecek herkes için rabbim herkesi sevindirsin

4. gün oluyor mu canım yumurtaaaaa toplama günü sayılmıyor biliosn demi toplandığı güün 0 olarak kabul ediliyor

kızlar slm, bugun nıhayet mutlu bır haber okudum. Ecrıemır hayırlı, ugurlu olsun cnm. saglıkla buyusun, saglıkla kucagına alasın ınsallah.

onumuzdekı gunler cok yogun anlasılan, epey test var herkese simdiden ıyı haberler dılıyorum.

kızlar ben çok kötüyüm nette bir sürü yer okudum benim gibi transferin ertesi gününden itibaren sancıları olanlar hep negatif hiç umutlanmıycam artık nasılsa ben de negatif olcam

kızlar ben çok kötüyüm nette bir sürü yer okudum benim gibi transferin ertesi gününden itibaren sancıları olanlar hep negatif hiç umutlanmıycam artık nasılsa ben de negatif olcam

kızz benim 2. denemde sancılıydıı ama pozitiftii

inşallahhh canımm rabbim isteyene nasipp etsinn inşallahhhhhhh

çenem de 2 tane sivilcemm çıktıı onlarda benimm moralimii bozuyorrrrrrrrr

amannn sızın agrınıza da sıvılcenıze de baslıycam sımdı heeeee bekleyın gununuzu sonra daha baska stresler cıkacak deger arttı mı dustu mu bılmem ne offffff

dekopa cnm hıc bır polıklınık bızım cevremızde yarından once vermıyor cnm ancak 15 km uzaktakı hastaneye gtmek lazım tatlım ya benım de sol bacagımda agrı oluyo o zaman bana da gecmıs olsun he ole mı sen cok mu yordun kendını bacım ya ben hala yatıyorum valla hıc bıse yapmadan anca nete takılıom ama ne yaparsak yapalımmm kader neyse o....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…