yabanguluuuu ne dıosun yanı bı umıt olabılır ole mı sen bırakmamıstın dımı ılacları alla alla o adet dılse ne pekı benım de su gbı akıntılarım var sımdı hayırlara gtsın....
eeee canımm tahlill yaptırsaydınn bu günnn
canım nasılsın ... ne yapmayı düşünüyorsun nasıl oldun canım
valla nediyim bomboşum sankiii...yarın akşam bodrum a evime dönüyorum...beni 1,5 aydır bekleyen evimi temizliğe nerden başlasam diye planlar yapmaya başladım...eee tabi bide sürekli soru soracaklara cevaplar hazırlıyorum
bidaki kasımda donmuşları deneyeceğim
dekopa senin planlar ne? donmuşun varmıydı?
doktorlar sitesinde tesadüfen bir soru gördüm..bakın bakalım
bayan: 8 yıllık evliyim. 2. kez tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Transfer 1 Nisan'da yapıldı. Transferin 12. günü hcg değerim 5,30 du. 14. günü 38,10'a çıktı. 20. günü 1003 ve 22. günü 1933. Transferin 22. günü 1 adet kese göründü. Hcg değerim çok düşük başladığı için endişelerim var. Değerin düşükten başlaması ileride bir düşük yapabileceğim anlamına mı gelir? Ya da düşük hcg değeriyle başlayıp sağlıklı bebek dünyaya getirme şansım nedir? Teşekkür ederim...
cevap: Şu an tedirgin olacak bir şey yok. Gayet yolunda giden bir gebeliğiniz var ancak normal gebelikde bile %20 düşük riski var sizinde bu kadar riskiniz var. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
sude cnm bıraktın kendı derdını bızım ısle ugrasıyosun cnm bnm sana kıyamam ya..... alah razı olsun bunu ben de bı okudum sakı o bunalımlı aksamda hatta kayınvalıdeme gosterdım dedımkı 400sonucta sadece 1 tanesı bole o da bıze denk gelmez bı baktım deger yukselmeye basladı ınanamadım bılmıyorum kı test yapmam lazım benım bır daha ama cok korkuyorum degerım dusmustur dıye ne yapıcam bılmıyorum....
canım korkma nazayse senin bebişin seninle inşallahh... Yarabbim onu ve bütün bebekleri korusun canım .. korkma canım
ınsallah cnm dekopa cok korkuyorum ya ınan kı senın de goguslerın sısmıs mıydı benımkıler sıs bıraz yanı olduklarından daha buyuk hıc leken de yoktu yanı anlamıyorum anlam veremıyorum ya nasıl dıye dıye yedım kendımı keke bı test de bugun yapsaydın belkı hatalı.bu arada testlerı aynı yerde mı yaptın bu da cok onemlıymıs....
inşallahhh çıkcaaakk değerinn canım yarınn yaptırma imkanınn varsaa yaptırr sitrsee girmeeee
canım rabbim tamamına erdirsin mutlu haber duyabildim dekopa canım dualarım seninle inş biran önce atlatırsın bu içinde bulundugun durumu
ooof bende hala şöylemi böylemi derken düşüncelerimle başbaşayım kalp atışını duymak istiyorum bebegimin hamilelige dair çok önemli bir belirtim yokya böylemi olur anlamadım:26:
kızlar siz nasılsınız hamişler nasıl gidiyorr bekleyişşşş:44:
ınsallah cnm dekopa cok korkuyorum ya ınan kı senın de goguslerın sısmıs mıydı benımkıler sıs bıraz yanı olduklarından daha buyuk hıc leken de yoktu yanı anlamıyorum anlam veremıyorum ya nasıl dıye dıye yedım kendımı keke bı test de bugun yapsaydın belkı hatalı.bu arada testlerı aynı yerde mı yaptın bu da cok onemlıymıs....
canım benim göğüsler de şişlik vardı tabi normal hamilelik belirtileri vardı gece tuvalete çok giiyordum... ama iki gündür belirtilerim geriledi hatta bişi kalmadı sadece göğüslerim acıyorum o kadar.. canım pazartei tekrar yapıcam test doktor istedi ama sıfırlandığını görmek için cnım bir umudumuz yok. bende zaten hissediyorum canım bebek yaşarken ki tokluk yok rahmimde. inmeye başladı... napalım canım kaderr..ama sen test yaptır canım strese girme madem bu kadar tedirginsin hayıorlısı canım
kızlar bişey sorcam ben yine duramadımşimdi eşim bana her gün ananas bir bardak süt ve akşamları ceviz badem antep fıstığı yediriyo bir yerde okudum cevz falan yemeyn diyor bişey olmuşmudur yaaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?