2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sağol canım.
bu arada bugün sonuç alacak kimse yokmuydu?

dekopa ,nazayse ........hepsi gitti canımm arada misafirliğe geliyolar
bende şimdi onlardayım çaylarını içiyom
yeni topik açtılar haberin yokmu canım

haberim yokk canımm neydii topiklerininn ismii bidee benn uğrayayımm

canımm gözlerimm seninn yazılarınıı aradıı ama göremedimm inşallahh iyisindirr ALLAHIMM en kısa zaamanda sanaa çifte çifterr versinnnn inşallahhh

canım benim değer 21 e gerileri yani bebeği kaybettik bugün ilaçları kestik burda acı çekmemek için yeni bir yer açtık NİSAN AYI HÜSRANA UĞRAYANLAR burdayız gel bekleriz ama temelli değil haaa misafirliğeee..

evet yenı topıce beklerız ankara hala bana tazzıyelerını vermedın...

canım benim ya dencek bişey bulamıyor insan zaten bi kaç gündür ancak girip baktım çünkü çok fena grip olmştum
canım ınş 2.denemende yüzün gülcek buna inanalım
ben 3 kez yaşadım negatf durumu seni çok iyi anlıyorum ama diyecek bişey de bulamıyorum
ınş olacak sadece buna inanıyorum canım benim

sılanazım geçen sanki kontrol mu vardı senin naısl geçti ne oldu merak ettim seni

Canim Cumartesi kan testim vardi cok sukur 20.000 olmus, hersey yolunda simdilik, bende bas agrisi, midem bi acayip ama kusma filan yok, mayis 11 de insalah ultrasound var bakalim, neler olcak, heycanla bekliyorum, sen ne alemdesin keseyi ne zaman gorceniz, yoksa gordunmu?

Rana dur listeden trasnfer gunune bakcam anam benim 11 masyita 5 haftalik olcak hesaplainca , cok sevindim cnaim ehrseyin yolunda olmasina, sayiden bir girsem su ultrasounda bir gorsem keseyi rahatliycam insallah, basim cok agriyo benim ozellikle sabahlari sende varmi oyle birsey canim?

ilaclari kesmis canim, insallah hersey yolunda gider, birseycik olmaz bebise, bende sadece fitil, bantlar yok daha... kanaman o,usmuydu lahor senin kafam karisti bugunlerde kusura bakama hatirlamiyorum net, kanama nasil olmus icerde allah allah

Gozun aydin cnaim,insallah guzel ahberleri hep beraber paylascaz, anam sen benden sonra oldun bende once gorcen keseyi masallah benim 11 mayis

Canim banada dorduncu icin gorusmeye gittimde, Endometrial Biopsy yapcam sana dedi hamilelik sansini artirmak icin, bende tamam dedim. Yaptirmaya gittim, agladik inanki, cok agrili biseydi rahimden parca aldi, ben aglamaktan bisey soramadm zaten, Bir akc hafta sonra hatta testin sonucu ciktimi dedim, guldu bana hemsire ne testi dedi o senin hamilelik sansini artirmak icin dedi tamam dedim, utancimdan dahada sormadim. Sonra bende senin dedin gibi bu islemi DOktorum programinda izlyince annnaa dedim banada bunu yaptilar, hemde donmuslari cozundurdukten sonra bir daha bunda bekletmisler, trasnfer sirasinda cunku doktor bana cok sanslisin uc embriyonsa yasiyor dedi.

Canim bu islemde yaramis olabilir tabiki, bence arastirin bakin guzelim demmeki sayiden faydasi varki tutuluyor, eminim bir yila kalmaz butun merekzlerde yaygnlasir, cektim agriyi unutum, gitti bile, oyle agrilardan bisey olmaz bizeee, biz neler gorduk insallah sen bu deneden sonuc alcan canim, hic gerek kalmiycak ama diger arkadaslara belki bana oldu gibi derman olur diye yazmak istedim

cnm cok saol allah razı olsun topıcımıze gel ama sureklı mısafırlıge....opuyorum cnm bnm....

canım keseyi gördük şükür biz sıra kalp atışlarında ınş
10 mayısa gidicem bende ınş

canımmm ağzım dilimm kilitli şuann moralimm inann kii çokk bozukkkeşkee böyle olmasaydıı daa demiycemm çünki rabbiminn bir bildiğii var canımmm hayırlısıı bu imişşşş benim çektiğiimii kimseninn çekmesinii istemiyorumm canımm demekki sağlıklı bir bebek deilmişşş inşallahh sağlıklıı bebeklerinn haberinii almayıı doğurmayı nasipp edecekk rabbimmm sizlereeee bizlereedee o çokk büyükk her şeyee kadirrr

canımm geçmiş olsunn sayıya takılma canımm önemli olan kalite az olunca kalitede güzel olurr bitane olsunn bizimm olsunn rabbimm mutluluğumuzuu daimm etsinnn

canımmm
inşallah öyle olur dua edin nolur döllensin onlar da
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yarınn hayırlıı haberlerr al inşallahh canımm
bende sabahh kan vercmm inşallahh yükselirrrrrrrr:18:

sana solemıstım her sey ıı olacak dıye senı tebrık ettım mı bılmıyorum ben hala kendımde dıılım cnm...dekopa 2 vakasıyım 17.gun degerım 45 e gerıledı cnm...bolesı daha da zor.allah kımseye yasatmasın...tekrar tebrık ederım cnm...opuyorum

hayırlısıyla tamamlanır inşallah gebeliğin,
her aşaması tedirginlik her aşaması acaba ne olacaklarla geçiyor
insan tadını bile çıkaramıyor gebeliğinin değil mi
amin diyorum inşallah bana yetecek hamile olmamı sağlayacak kalitede oluşur embriyomuz
az olsun öz olsun

ağzından bal damlıyor,
Rabbim duyar dualarımızı inşallah :90:

yarınn hayırlıı haberlerr al inşallahh canımm
bende sabahh kan vercmm inşallahh yükselirrrrrrrr:18:

yarın arıycam 11 gibi ama muhtemelen kesin birşey demeyecekler
' herşey yolunda falan ' derler sanırım
döllenme olması için birkaç gün geçmesi gerekiyor herhalde
ayy çok karışık duygular içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…