hiç bir bilgim yokkkkkk ama en kesin sonucu kan tseti veriyo biliyosundur
ECRİNEMİR canımm değerin artmışş maşallahhhALLAH korusunn artıkk onunn korudu kadarr hiç birimizz koruyamayız
BİOZARD arkadaşımm senin de gözünn aydınn
NAZAYSE canımm demekki bu daha hayırlıymışş bakk benn sevinemedmm bilee çünkii diğerlerin de hep hüsrana uğradımm ama her zamann diyorumm hayırlısını versin ALLAHIM
diğer bütün hamişler keseyii görenler sabırsızkla bekleyenlerr rabbimmm tamamına erdirsinnn
TAHMER sende yaptırr biran öncee artıkk çıkarr canımm idrara bile işaret vermişş olmasa çıkmazdııı
dekopa ,nazayse ........hepsi gitti canımm arada misafirliğe geliyolar
bende şimdi onlardayım çaylarını içiyom
yeni topik açtılar haberin yokmu canım
canımm gözlerimm seninn yazılarınıı aradıı ama göremedimm inşallahh iyisindirr ALLAHIMM en kısa zaamanda sanaa çifte çifterr versinnnn inşallahhh
evet yenı topıce beklerız ankara hala bana tazzıyelerını vermedın...
evet yenı topıce beklerız ankara hala bana tazzıyelerını vermedın...
sılanazım geçen sanki kontrol mu vardı senin naısl geçti ne oldu merak ettim seni
Rana dur listeden trasnfer gunune bakcam anam benim 11 masyita 5 haftalik olcak hesaplainca , cok sevindim cnaim ehrseyin yolunda olmasina, sayiden bir girsem su ultrasounda bir gorsem keseyi rahatliycam insallah, basim cok agriyo benim ozellikle sabahlari sende varmi oyle birsey canim?saol canıııııım ilgin için geldim drn şükür herşey yolunda kesem yerinde yol kesesi falanda gözüktüü kalbini duymaya çalıştı dr kendini gizliyor dedi aaa okadar oluştumu derken dr 6haftalıksın dedihaftaya duyulur kalp sesin inş dedi her pazar aynı kabus nasıl olsa haftaya solugu alcaktım merkezde kan sulandırıcı ignem vardı onu kesti dr dinlenmem lazım zaten tedaviden beri evdeyiim dışarı çıktıgım yada agır iş yaptıgım yok ama sıpaaaaa işte hazır oool valla seninle aynıyız günlerimiz hemen hemen sen hiç gitmemişin ultrasyona şook olacaksınnnn
kızlarrrrrrrrr dr dan geliyorummmm,
kesyi gördük çok şükür
ama içim buruk dr içeride kanama olmuşşş dediiiiiii
aspirini estofemi kestik progeston clexane devam dediiiii
kanama büyüypde devam ederse bebeğide alır önüne götürür dediiii
napcaz biz şimdiiii
merhaba kızlar
sizleri 2 gündür takip edemiyorum
bugün 2.testimi yaptırdım 173,40 çıktı 09/05 keseyi göremeye çağırdılar
hepinize dua ediyorum sizlerini unutmayacağım asla çünkü insanın başına gelmeyince anlaşılmıyor.
hepinizin destekleri için sizlere çok teşekkür ederim dualarım sizinle
çok şanslısın bu bahsettiğin tedavi şeklini daha yeni türkiye de uygulamaya başladılar sanırım
o da dsdece istanbul da bilinmiş bi merkezde diyebiliyorum ama yanılıyor olabilirim
rahimle embriyonun uyumu açısından çok yeni ve güzel bi yönetemmiş tv de izlemiştim doktorum porgramında
Canim Cumartesi kan testim vardi cok sukur 20.000 olmus, hersey yolunda simdilik, bende bas agrisi, midem bi acayip ama kusma filan yok, mayis 11 de insalah ultrasound var bakalim, neler olcak, heycanla bekliyorum, sen ne alemdesin keseyi ne zaman gorceniz, yoksa gordunmu?
canımm geçmiş olsunn sayıya takılma canımm önemli olan kalite az olunca kalitede güzel olurr bitane olsunn bizimm olsunn rabbimm mutluluğumuzuu daimm etsinnn
hayırlı olsun canımm
canım sayıya takılma sana zaten 1 tane gerekli o güzelce büyüsün de
bende 10 tane toplandı 6 sı işlem gördü 2 transfer ikisi gitti şimdi 1 kesem var ama oda meçhul
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinde varsın 3 tane olsun canım
Canim banada dorduncu icin gorusmeye gittimde, Endometrial Biopsy yapcam sana dedi hamilelik sansini artirmak icin, bende tamam dedim. Yaptirmaya gittim, agladik inanki, cok agrili biseydi rahimden parca aldi, ben aglamaktan bisey soramadm zaten, Bir akc hafta sonra hatta testin sonucu ciktimi dedim, guldu bana hemsire ne testi dedi o senin hamilelik sansini artirmak icin dedi tamam dedim, utancimdan dahada sormadim. Sonra bende senin dedin gibi bu islemi DOktorum programinda izlyince annnaa dedim banada bunu yaptilar, hemde donmuslari cozundurdukten sonra bir daha bunda bekletmisler, trasnfer sirasinda cunku doktor bana cok sanslisin uc embriyonsa yasiyor dedi.
Canim bu islemde yaramis olabilir tabiki, bence arastirin bakin guzelim demmeki sayiden faydasi varki tutuluyor, eminim bir yila kalmaz butun merekzlerde yaygnlasir, cektim agriyi unutum, gitti bile, oyle agrilardan bisey olmaz bizeee, biz neler gorduk insallah sen bu deneden sonuc alcan canim, hic gerek kalmiycak ama diger arkadaslara belki bana oldu gibi derman olur diye yazmak istedim
yarınn hayırlıı haberlerr al inşallahh canımm
bende sabahh kan vercmm inşallahh yükselirrrrrrrr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?