tahmer hic bilmiyorum canim akgit yanimda degerlerinin ama yazsamda anlasilcak gibi degil ben sormadim iyi demislerdi, bende sanirsam 24 topladilar iki trasnfer ettiler tutmadi, sonra 12 dondurdular. 9 ay sonra donmuslardan uc tane koydular ama kac hucreli oldunu bilmiyorum bbide bu sefer digerlerinden farkli bisey yapip benim rahimden parca aldilar onda beklettielr, anne rahmine alissin diye cok agrili biseydi ama bu aldim guzel sonucun dualarimizin ve bu yapilan islemin nimeti oldunuda dusunmuyor degilim, benim doktor herzaman dedi bana cok kaliteli hucreli embriyolardan bile o kadar cok negatif aldikki hic belli olmaz dedi... sende takilma canim oyle seylere nasip, nasipten otesi yok guzelim
canım çok sevndm ALLAH tamamına erdirsin benim idrar testinde çıktı çarşamba kan yaptırcam dua et olur mu
selamm ben geldim
opu yu atlattık hayırlısıyla darısı transfere ve olumlu sonuçlar almaya
malesef ki sadecee 3 tane yumurtam toplandı, biraz canım sıkıldı
ama hayırlısını diliyorum umarım üçü de döllenir :)
sessiz takipçinizim arkadaşlar naçizane bir önerim olacak.
transfer sonrası hiç bir şekilde nete yada bu foruma girmeyin belki merak ettikleriniz olacak ama sabırla bekleyin .sizde bu dönemi evinizde komedi cd.leri izleyerek örgü yaparak geçirin.
sizi sıkın üzen her ne olursa olsun ondan uzaklaşın.telefonunuzu kapatın o dönem mesela.
buraya girmeyin demekteki amacım negatif sonuçlar sizi üzecek ve bu hormonlarınızı etkileyeck.yada forumda yazan her hangi bir şey.birde yakınlarınızdakilerle bunu paylaşmamanızı öneririm.soruları artacak ve bu sıkacaktır.
naçizane düşüncelerim bunlar.
Rabbimden dilerimki gönlünüzdeki hakkınızda hayırlı olsun ve nasip olsun inşallah.Amin
aslında haklısın yazına tamamen katılıyorum
bu dönemi sukunetle geçirmek en iyisi sanırım
nasıl pozitiflere kendimizmiş gibi seviniyorsak negatiflere de bir o kadar üzülüyoruz
zaten koptu paramparça oldu topicimiz
canım gerçekten sukunetle geçir çünkü bendende 5 tane tumurta çıktı üçü dölllendi halbuki ben 10un üstünde bekliyodum.ultrasonda öyle gözüküyordu.çok ağladım üzüldüm ama 2 taneside blast oldu ve 5.gün transferi oldu ve şimdi hamileyim gerçi değerim düşük hala tam hamileyim diyemiyorum ama olsun sıfır ve birden farklı bir değer gördüm sonuçta.sende hiç üzülme bir tanede olsa kaliteli olsun tutsunda gerisi hiç önemli değil.
bana umutsun, umarım benim de az ve öz olan yumurtalarım kaliteli olur ve döllenir
sonuç olarak bir tanesini transfer edecekler ama insan korkuyor
ya döllenen olmazsa ya transferim iptal olursa diye ,bu kadar emek bu kadar çaba, :2:
Rabbim iyi sonuçlar yaşatsın inşallah hep hayırlısını diledim hep diliyorum
evet tamamen aynı duygular canım bişey olcak mi naısl diye
ya benim bebeğim bana son anda tutundu ya belki biraz geç giidyor olablrim
aslında 6 haftalık diyorum ama belki bende daha 4 yada 5 haftalığım çünkü geç gidiyoruz biz
olsun sağlıklı olsunlarda erken geç farketmez
hayrlısı olsun hakkımızda ınş
inş canım bişey olmaz kuzucuklara yok canım gayet iyi ilerliyor bence bebegin hesaplamalar yanlış oluyor bazen 6haftalıksan tamam işte 7haftada duycaksın bebeginin pıtlarını
LAHOORoh görmüşün keseyi gözün aydın canıım ee kaç tane?
ECRİN EMİR canım senin sonucunda baya güzel 2kizmine
GLCNNN seninde tedavin hayırlı olsun az kalmış bebeklerine kavuşmaya
selamm ben geldim
opu yu atlattık hayırlısıyla darısı transfere ve olumlu sonuçlar almaya
malesef ki sadecee 3 tane yumurtam toplandı, biraz canım sıkıldı
ama hayırlısını diliyorum umarım üçü de döllenir :)
canımm gözlerimm seninn yazılarınıı aradıı ama göremedimm inşallahh iyisindirr ALLAHIMM en kısa zaamanda sanaa çifte çifterr versinnnn inşallahhh
kızlar bişey sorcam ben şimdi progestan kapsülü vajinadan kullanıyorum ya bu idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?