2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ilaclari kesmis canim, insallah hersey yolunda gider, birseycik olmaz bebise, bende sadece fitil, bantlar yok daha... kanaman o,usmuydu lahor senin kafam karisti bugunlerde kusura bakama hatirlamiyorum net, kanama nasil olmus icerde allah allah

henüz kendini belli eden bi kanama yok ultrasonla bakınca içerde gördü canımm
kesenin yanında görünüyo zaten ultrason kağıdındada
bakalım hayırlısı dedik yangelip yatmaya başladık yine

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Serap

Ayduman

RAna

Lahur....... YAs 35...23 nisan

Gulnihal

Ecrinemir

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Baro.....4 MAyis...?

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem icin Halay'a Ikoncan'lar

hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi
Besinci kupa Rana'dan geldi
Altinci kupa LAhur'dan geldi
Yedinci kupa Kardelen'dan geldi
Sekicinci kupa Gulnihal'den geldi
Dokuzuncu kupa Biozard'den geldi
Onuncu kupa Ecrinemir'den geldi
Onbirinci kupa Mersenem'dan geldi

mersenem bu mesa

Kese goren arkadaslarimin gozu aydin, kac tane gordunuzu yazin ona gore ikon koyam emin olmadan degisiklik yapmadim, ben iki tane koyuyuorum sans getirsin diye, insallah ikiz, biricik sagliklari ile gelsin....

Kimseler yok ama ben yazayım dedim sabah ise gideceğim yazamam, bugün doktorumla konuştum. Bir dahaki adetimde dondurulmuslari deneyeceğiz. Yani benim yeni heyecan Haziran'da... Sizler İyisiniz sanırım.

Bugün pek birsey olmamış, glcnn hayırlı olsun cnm umarım 3unden biri en kaliteli sekilde istediğin gibi olur... Mersenem seni tebrik ettim mı hatirlayamadim, tebrik ederim cnm, hayırlı olsun inşallah. Lahor gelisme can sıkıcı ama sen moralini yuksek tut nolur, elinden geldigince bebegine saril ve cok dinlen, madem risk var yorma kendini. Silanazcim mesajini okudum, rahat ol sen ilk annemiz olacaksın hayirlisiyla... Sen dogumu anlatırsın bize, korkmayın söyle oluyor, böyle oluyor diye...

Şimdilik bu kadar kalın saglicakla...

canıım nasıl 5haftalık aynıydık biz diye hatırlıyoruuum ben hiç hesap yapmadım transfer tarihim 7nisan neye göre 6haftalıgım bilgisi olan yazsın sen girdiginde ultrasyona 6haftalık olcak ozaman yine duycaksın ve herşeyi görceksin bekle ver gör tatlıım ay bende hamişlikten önce daha çok agrırdı şimdi hiç belirti yok sadece uyku var daha başlarmı bilemiyorum hala hamiş oldugumun farkında degiliim

kızlar kan verdim sonucu bekliyorum of ya böyle arttımı diye beklemek ne kadar zormuş.ölücem heyecandan ya.bana dua edin kızlar.sonuca göre doktoruma gidicem bakalım ne diycek.inşallah ii çıkar 135 ve üstü çıkması lazım Allahım yardım et.

Cnmm hadi bakalim hayrlisiiiiii olsunnnnnn

kızlar bu hafta olayını hala bende çözemedim ya tecrübeli biri yardım etse bize
geçen hafta salı dr dayken dr um bana 4 haftalık görüyorum dedi
o zaman şimdi ben 5 haftalık oluyorum bugün

internetteki hesaplayıcılara göre 6+3 görünüyorum

ama bide şu var benim 1 hafta geriden gitmem normal benim bebeğim bana sonradan tutunmya karar verdi hatrlarsanız düşük değrlerle başladık sonra şükürler olsun yüksek çıktı değerler
yani ben bugün 5 hftalığım nasipse haftayada kalp sesimizi duymaya gideceğiz tam 6 haftalık olcağız snaırım??

kızlar ben geldim Allaha çok şükür 170.21 çıktı değerim.ay o kadar mutlu oldumki anlatamam.doktoruma gittim ilaçların hepsini bire indirdi.gayet güzel bir sorun yok dedi.ama kesin emin olmak için cumartesi bir kere daha yaptır testi dedi.16 mayıs büyük gün bebişimi görücem inşallah.ama kalp atışları duyulurmu tam bilmiyorum.

selamlar ankara ,doktorun ultrasonda kucuk gormesi bebegin aldigi pozisyon ve kese buyuklugune gore degisiyor canim.lBendede bir usg de normal hesaplanan haftayla bir gidiyorken diger usg de geriden geliyor diyorlardi bazende onde gidiyor diyorlardi.kafani yorma bakbir dahaki sefere hem kesen buyumus olacak hemde bebegin pozisyon degistirecek boylece farkli bir olcum alinacak bu defada 2-3 gun onden gidiyor diyebilir :) elinde ultrason ciktisi varsa en altinda olasi hafta ve +3 -3 yanilma payi isareti vardir mutlaka

selamlarr..... kızlar iyisiniz iyisiniz.. sılanazcım liste süper hamişler dolup taşıyo ne güzel.. olumlu sonuç alamayan arkadaşlar ltfn pes etmeyin..... hayırlısıyla bi gün olacak inş.

hlycn naptın bebemm.... mersenemcim çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş. sıkı sıkı tutunsun bebeğin cnm.. bnmde transferim olsaydı senle beraber sonuç alacaktık...ama bi sonraki reglme kaldı... mayıs sonu gidicem anca haziranda sonuçlanır sizlerin sonuçlarını okudukça heycanlandım :)))

kızlarrr merhaba yine benn.. yaa ben bu sabah yine idrar testi yaptım sondu yarın kan tahlili yaptırcaz çünki yaa sorum şu testi yapıyorum 10 dakika hiç bişey yok 10 dakika sonra 2. çizgi çıkıyor ama testte 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyo bu yaptığım 5. test dünden beri hepsindede aynı sonuç sizce ne yapayım dikkate alayım mı çünki yarım saat sonra iyice belli oluyor 2. çizgi ne olur bana kızmayın biliyorum sizi çok sıktım ama başka soracak kimsem yok sağlık ocağındaki hemşire 10 dakika bile beklenmez dedi ben hamile olmak istiyorum...

canim ben altinci gun yaptigimda bile daha idrarimi damlatir damlatmaz belli olmaya baslamisti ama cok silik gorunuyodu
eczaneye sorsana bi
ben eczaneye sormustum

canim ben altinci gun yaptigimda bile daha idrarimi damlatir damlatmaz belli olmaya baslamisti ama cok silik gorunuyodu
eczaneye sorsana bi
ben eczaneye sormustum

sordu ama doğru düzgün bilmiyorlar galiba ben boşuna umutlandım 10 dakikadan sonra çıkan sonuçla nie umutlanıyorsam sanki değil mi neyse tamam canım galiba benimki tutmadı kanamam falan yok sadece sol kasığımda biraz ağrı var neyse canım saol

ooooooooffffffffffff
daha erken hemen umudunu kaybetme
dijital olan testlerden alsana daha garanti ve daha duyarli onlar
ama fazla umutlanmada
bende de bi test yapmistim
gece baktim teste ikinci cizgi var gibiydi ama ertesi gun adet olmustum
ne cok umutlan nede umudunu yitir
allahtan umut kesilmez

canım bu var gibi değil 10 dakikadan sonra bariz açık pembe oluyo bilmiyorum moralim çok bozuldu neyse canım ben umutlanmayayım en iysi...

tahmer canim bence kendini bosyere yiyip bitiriyorsun.Neden bu gece vermiyorsun kani esinle konus ha yarin ha bugun ne fark eder anlamadim yani sadece olsa olsa hcg biraz dusuk cikar yarina gore bence sen hamilesin.Eger idrar hcg olmasa ikinci cizgi cikmaz.Transferden sonra hic igne vurdunmu yada vurdurdunmu catlatma ignesinden yani

seyla ya katiliyorum git bugun ver kanine fark ederki

yok canım transferden sonra göbekten clexane ve kalçadan progestan kullanıyorum bilmiyorum yaa eşim ısrarla yarın diyor doktor yarın dedi ya şaşmaz beyimiz yok ya ben hamile falan değilim olsun en azından bir gece hamile gibi uyudum anlamadığım neden 10 dakika sonra çıkıyor ve sonrasında daha belirgin oluyo bunu anlayamıtorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…