ilaclari kesmis canim, insallah hersey yolunda gider, birseycik olmaz bebise, bende sadece fitil, bantlar yok daha... kanaman o,usmuydu lahor senin kafam karisti bugunlerde kusura bakama hatirlamiyorum net, kanama nasil olmus icerde allah allah
Rana dur listeden trasnfer gunune bakcam anam benim 11 masyita 5 haftalik olcak hesaplainca , cok sevindim cnaim ehrseyin yolunda olmasina, sayiden bir girsem su ultrasounda bir gorsem keseyi rahatliycam insallah, basim cok agriyo benim ozellikle sabahlari sende varmi oyle birsey canim?
kızlar kan verdim sonucu bekliyorum of ya böyle arttımı diye beklemek ne kadar zormuş.ölücem heyecandan ya.bana dua edin kızlar.sonuca göre doktoruma gidicem bakalım ne diycek.inşallah ii çıkar 135 ve üstü çıkması lazım Allahım yardım et.
kızlar selşamm testt sonucumm 91.
kızlar bu hafta olayını hala bende çözemedim ya tecrübeli biri yardım etse bize
geçen hafta salı dr dayken dr um bana 4 haftalık görüyorum dedi
o zaman şimdi ben 5 haftalık oluyorum bugün
internetteki hesaplayıcılara göre 6+3 görünüyorum
ama bide şu var benim 1 hafta geriden gitmem normal benim bebeğim bana sonradan tutunmya karar verdi hatrlarsanız düşük değrlerle başladık sonra şükürler olsun yüksek çıktı değerler
yani ben bugün 5 hftalığım nasipse haftayada kalp sesimizi duymaya gideceğiz tam 6 haftalık olcağız snaırım??
kızlarrr merhaba yine benn.. yaa ben bu sabah yine idrar testi yaptım sondu yarın kan tahlili yaptırcaz çünki yaa sorum şu testi yapıyorum 10 dakika hiç bişey yok 10 dakika sonra 2. çizgi çıkıyor ama testte 10 dakikadan sonraki sonuçları dikkate almayın diyo bu yaptığım 5. test dünden beri hepsindede aynı sonuç sizce ne yapayım dikkate alayım mı çünki yarım saat sonra iyice belli oluyor 2. çizgi ne olur bana kızmayın biliyorum sizi çok sıktım ama başka soracak kimsem yok sağlık ocağındaki hemşire 10 dakika bile beklenmez dedi ben hamile olmak istiyorum...
canim ben altinci gun yaptigimda bile daha idrarimi damlatir damlatmaz belli olmaya baslamisti ama cok silik gorunuyodu
eczaneye sorsana bi
ben eczaneye sormustum
sordu ama doğru düzgün bilmiyorlar galiba ben boşuna umutlandım 10 dakikadan sonra çıkan sonuçla nie umutlanıyorsam sanki değil mi neyse tamam canım galiba benimki tutmadı kanamam falan yok sadece sol kasığımda biraz ağrı var neyse canım saol
ooooooooffffffffffff
daha erken hemen umudunu kaybetme
dijital olan testlerden alsana daha garanti ve daha duyarli onlar
ama fazla umutlanmada
bende de bi test yapmistim
gece baktim teste ikinci cizgi var gibiydi ama ertesi gun adet olmustum
ne cok umutlan nede umudunu yitir
allahtan umut kesilmez
tahmer canim bence kendini bosyere yiyip bitiriyorsun.Neden bu gece vermiyorsun kani esinle konus ha yarin ha bugun ne fark eder anlamadim yani sadece olsa olsa hcg biraz dusuk cikar yarina gore bence sen hamilesin.Eger idrar hcg olmasa ikinci cizgi cikmaz.Transferden sonra hic igne vurdunmu yada vurdurdunmu catlatma ignesinden yani
tahmer canim bence kendini bosyere yiyip bitiriyorsun.Neden bu gece vermiyorsun kani esinle konus ha yarin ha bugun ne fark eder anlamadim yani sadece olsa olsa hcg biraz dusuk cikar yarina gore bence sen hamilesin.Eger idrar hcg olmasa ikinci cizgi cikmaz.Transferden sonra hic igne vurdunmu yada vurdurdunmu catlatma ignesinden yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?