2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Biozard cnm yrnı okudumm...çok üzüldüm cnmm öle deme zorlamayım felan dıee..tabı herseyı oluruna bırakınca vucutta rahatlıoo kendılıgınden mucıze de oluverıooo....zor bı durum allah sabır versınn..bgunnn olcakmısın cok gecmıs olsunnnn...emınımm buu negatıf almaktannn yada pozıtıf alıpp deger dsmesınden de kötüüü acı vericii...allahtan umut kesılmez...sıkma o guzel canınııı..dua ettt bolboll..

Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
Doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein

amann cnm dıkat ett baklk olan vrmıs ve bebeğii 2 bucuksında koca bıo kıs olmus.....

benimde rüyam bu gün son buldu.herşey normaldi sorun yoktu kalp atışınıda görmüştüm bugün tekrar renkli ultrasona girmek için doktora gittim ses olarakta kalp atışını duymak istiyordum ama kalp atışı durmuş bebeğimin nasıl bir şok anlatamam o an benimkide duracaktı neredeyse. 8 haftalık sorun yok kanama yok ağrı sızı yok ve bebek gelişim olarak herşeyi normal şu bir iki gün içinde olmuş dedi doktor.
yani şu an karnımda ölü bebeğim çok acı çekiyorum pazartesi tekrar bi baktırıp kürtaj olucam.okadar zorlukla elde ettiğim gebeliğimi kürtajla sonlandırıcam.kısmet olmayınca olmuyo bebeğin tutmasıda bir fayda etmiyor anlayacağınız.okadar kendimi hazırlamıştımki hayatım değişmişti herşey bebeğe göre ayarlanmıştı ben şimdi normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..
benide artık listeden silebilirsiniz

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okurken buz gibi oldum inan
çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorumda
neden diyede soramıyor tabi ama dediğin gibi kısmet olmayınca olmuyor
pıhtılaşma sorunun var mıydı senin
çünkü bu haftalardaki kayıplar pıhtılaşma kaynaklı deniliyor
offf bendede korkular devreye girdi....

canım yaaa seni o kadar iyi anlıyorum kii bundan 7 ay önce aynılarını yaşamış biri olarak allah sabır versin canım sana allahın takdiri işte elden bişey gelmiyo..........

ya msafırlıge geldım ne zamandır yoktum 2 haber de yıktı benı bıozard serap cok uzgunum allah yardımcımız olsun ben 1 haftada ne kdr kotu oldum sızı dusunemıyorum haftalar gecmıstı gebelık haberınızden...allah tamamına erdırmeden rahat yok ıste ne dıyebılırım bılmıyorum...cok acı cekıyosunuz bılıyorum...vaktı zamanı gelınce hepımız alıcaz bebeklerımızı kucagımıza bılıyorum....

Serabimm cnmm cok uzuldum faltasi gibj acildim su saatte...nasip deilmis elden ne glirr..cok aci verici dile kolayy bitanemm...ne desm bos daha dorusu ne dcegimi inan bilemiorummn...allahim en kisa zmnda hepimize mutlu anne yapmayi nasip etsinn...

teşekkür ederim hepinize evet elden bişey gelmiyor bir an önce durumu kabullenmek lazım ama insan inanamıyorki sanırım kürtajdan sonra düzelecek herşey..zamanla nelere alışmıyoruzki?bunada şükür hayal bile edemezken çok güzel bir süreç geçirdim kısada olsa..

hayır cnm hiçbir sorunum yoktu o yüzden dahada yıkıcı neden neden neden nerde yanlış yaptım bilmiyorum.

lekeler kahverengimiydi kaç haftalık başladı bende de oldu çok endişelendim 7. haftaayım 2 gün önce oldu...:18:

hayır cnm hiçbir sorunum yoktu o yüzden dahada yıkıcı neden neden neden nerde yanlış yaptım bilmiyorum.

canım tekrar tekrar çok geçmiş olsun
aklımdan çıkmadın okuduğumdan beri inan...
sorun yoktu derken pıhtılaşma testlerini vs yaptrmşmıydın
peki buna rağmen bebe aspirni yada kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun
benim bi arkadşmnda pıhtı sorunu yoktu ama ona rağmen iğne ile gebeliği devam etti
ınş tez vakitte kucağına alabliceğin bi bebeğin olur..

kaçgündür ne yazacagımı bilemedim inanın kendim kadar yıkıldım rabbim güç kuvvet versin çoook zordur nasıl ayrılır bunca zorlugu aşıp merhaba demişken hayata
ALLAHIM sizlere tez zamanda saglıklı bebekler nasip etsin sizleri duydukçada ben çook korkuyorum rabbim bizimkileride korusunn :26::26:

kızlar sizler nasılsınız ankara06 sılanaz nasıl geçiyor bakalım
lahor iyimi ettin kötümü bilmem jele başlamakla birazda bunu kullan bakalım inş iyi gelir

bilmiyorunki tüm istedikleri testleri yaptırdık hepsi normaldi zaten tedaviden beri coraspin kullanıyorum
tekrar o geçtiğim yollardan geçmek tekrar bir tedavi hemde garantisi olmadan çok zor çok allah hepimizin yardımcısı olsun

hemde nasıl zor kabullenmesi sanki yarın gidicem doktor atıyor kalbi diyecek umut hiç tükenmiyorki...

inan acını enn derinden hissettim kendimi senin yerine koydum
çok am açok zor
kaçıncı denemendi bilmem ama zaten 3.denemede mahvolmştum ben
bidaha bidaha denemek ....
ama iyi tarafından bakmak lazım
bebekte bi özür vardı ki gitti bi hayrsızlık vardı ki gitti
hep hayırlısı diye dua ettik
bak çok şükür sen sağlıklısın ya çaresi olmayan bi hastalığın olsa
yada hiç tedavi deneyemecek olsan...doğuştan yumurtalığı olmayan bi arkadaşım 30 milyar harcadı bu iş için..bu cümleleri kurarken dikkatte etmeye çalşıyorum ama kalbini kırdysam affet
çok hassas bi durum..

ranacım iyiyz şükür arada leke oluyor ama alıştım artık lekeye
perşembe gününü iple çekiyorum
dr a yine ilk sorum bebeğim yaşıyor mu olur herhalde..
ben bir korku içindeyim
kötü haberler aldıkça ya benimde bebeğim giderse diye ödüm kopuyor
ama olacağın önüne geçilmez dua ediyorum bebeğim beni bırakma diye

Merhaba arkadaslar

Uzun zamandir giremiyorum ama inaninki cok gecerli sebeplerim oldu, oluyoda...

BIOZARd Ve SERAP ne diycemi, ne yazicami hic bilmiyorum arkadaslar, cok zor benimde cok korkularim oldu, okudukca inanki yikildim ama rabbimden gelenede sabir dilemeketan baska bisey gelmiyor, bu kadar yol aldiktan sonra daha cok aci verdine inaniyorum, o yuzden hayal kurmayi bile biraktim,,,, herseyi zamana biraktim,,,, Rabbim sizede zaman icinde acilarinizin dinmesi icin sabir, guc ve bebek versin ins. tabikia cilariniz daha cok taze bir sure hayatin tadini cikarmaya balasyin ebnde ikinci denemeden sonra oyle kusmustumki tup bebek islerine iki yil ara verdim, zamanla acilariniz diner insallah

Gelelim bana, iki haftadi acillerdeyim arkadaslar, Carsamba muyanem oldu hersey yolundaydi, persembe gecesi bende kanama basladi cok yogun degildi ama solugu acilde oldim belki hatirlarsiniz, acildede hersey yolunda ciktmisti cok sukur, pazarteside kendi doktoruma gittim, kanamadan dolayi yine baktilar hersey yolunda ikiside saglikli geliciyo, kalp atislari normal ben sevincle eve geldim ara ara yine kan geliyor ama ben fitili kullandikca, doktor artik bir sure oyle idare etcen dedi ve beni normal dogum doktoruna yonlendirdi, istirat et dedi,

Ben devamli yatiyodum kanama kesildi, cuma gunu kayinvaldemle kuran sohbete gittim bir ablaya ama yurume gittim 20 veya 25 dakika yurudum, tahmin etin gece ne olduuu saat aksam 9 gibi benden simdiye kadar hic hayal etmedim kan geldi, oturdum tuvalete damlayan cinsten korkmaaya calsitim ama dedim tamam bebeklerime bisey oldu aglamiyorum, aglamiyorum hemen ben esimle doktora 10'da doktordaydik, kan tahlileri filan ACIL i biliyosunuz. saat gece 3'te sonuclar cikti, doktor dedi ben dedi ictenmi yoksa distanmi gelen bir kanama oldunu anlamak icin altan bakcam dedi, bakti distan olabilme ihtimali cok yuksek dedi cunku rahimvagina hem tahris olmus, kizarmis ama bu kadar kan gelirmi emin olamadim icin seni yuksek teknik ultrasounda sokcam dedi, beni hastaneye yatirdilar oglen gibi ultrasoundum oldu, benim kalbim kut kut atiyor, dualar dilimden eksik olmuyo ama hep hayirlisi icin, sonra teknisyen sonuclari acildeki doktora gondercem o size vercek dedi, hopaaa kadin bisey demiyooo

Sonra beni yatakla beraber geri odaya goturduler, ikindi gibi doktor geldi, dedi dedi bebekelrin ikisde cok iyi gozukuyo kalp atislari normal 9 hafta 4 gunluk olmuslar bu arada, bu kanam placentadan bebekler yukari kaymaya baslasim ondan olma ihtimalide cok yuksek dedi, cok normal dedi ikiz gebelikte olabiliyor dedi, ben derin bir nefes alddim, fitlide bir gun makatan bir gun vaginadan almaya calis dedi... ve eve geldimm, ama ayaga kalkip dolandimi yine kan geliyo yatiyorum geciyo, simdi bile arada geliyor cok sukur simdilik hersey yolunda anam ben bunlar dogna kadar ins. rahat bir neffes alamiycami anladim, ama strest e yapmiyorum, kendime dikkat ediyor herseyi rabbime birakiyorum,,,,, rabbim butun arkadaslarla benimkilrde dahil korusun ins.

geçmiş olsun canım yaaaa şimdi biz ne desek boş Allah sabır versin
Rabbim inşaAllah en yakın zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…