Arkadaslar lutfenn yardim edin
Benim kanamam iyice fazlalasti
Doktor keselerin yaninda cok buyuk bi kan pihtisinin oldugunu soyledi
Hic boylebisey yasayan varmi
Lutfen cvp vein
benimde rüyam bu gün son buldu.herşey normaldi sorun yoktu kalp atışınıda görmüştüm bugün tekrar renkli ultrasona girmek için doktora gittim ses olarakta kalp atışını duymak istiyordum ama kalp atışı durmuş bebeğimin nasıl bir şok anlatamam o an benimkide duracaktı neredeyse. 8 haftalık sorun yok kanama yok ağrı sızı yok ve bebek gelişim olarak herşeyi normal şu bir iki gün içinde olmuş dedi doktor.
yani şu an karnımda ölü bebeğim çok acı çekiyorum pazartesi tekrar bi baktırıp kürtaj olucam.okadar zorlukla elde ettiğim gebeliğimi kürtajla sonlandırıcam.kısmet olmayınca olmuyo bebeğin tutmasıda bir fayda etmiyor anlayacağınız.okadar kendimi hazırlamıştımki hayatım değişmişti herşey bebeğe göre ayarlanmıştı ben şimdi normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..
benide artık listeden silebilirsiniz
benimde rüyam bu gün son buldu.herşey normaldi sorun yoktu kalp atışınıda görmüştüm bugün tekrar renkli ultrasona girmek için doktora gittim ses olarakta kalp atışını duymak istiyordum ama kalp atışı durmuş bebeğimin nasıl bir şok anlatamam o an benimkide duracaktı neredeyse. 8 haftalık sorun yok kanama yok ağrı sızı yok ve bebek gelişim olarak herşeyi normal şu bir iki gün içinde olmuş dedi doktor.
yani şu an karnımda ölü bebeğim çok acı çekiyorum pazartesi tekrar bi baktırıp kürtaj olucam.okadar zorlukla elde ettiğim gebeliğimi kürtajla sonlandırıcam.kısmet olmayınca olmuyo bebeğin tutmasıda bir fayda etmiyor anlayacağınız.okadar kendimi hazırlamıştımki hayatım değişmişti herşey bebeğe göre ayarlanmıştı ben şimdi normal hayatıma nasıl dönücem bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun..
Serabimm cnmm cok uzuldum faltasi gibj acildim su saatte...nasip deilmis elden ne glirr..cok aci verici dile kolayy bitanemm...ne desm bos daha dorusu ne dcegimi inan bilemiorummn...allahim en kisa zmnda hepimize mutlu anne yapmayi nasip etsinn...benimde rüyam bu gün son buldu.herşey normaldi sorun yoktu kalp atışınıda görmüştüm bugün tekrar renkli ultrasona girmek için doktora gittim ses olarakta kalp atışını duymak istiyordum ama kalp atışı durmuş bebeğimin nasıl bir şok anlatamam o an benimkide duracaktı neredeyse. 8 haftalık sorun yok kanama yok ağrı sızı yok ve bebek gelişim olarak herşeyi normal şu bir iki gün içinde olmuş dedi doktor.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
okurken buz gibi oldum inan
çok geçmiş olsun
ne diyeceğimi bilemiyorumda
neden diyede soramıyor tabi ama dediğin gibi kısmet olmayınca olmuyor
pıhtılaşma sorunun var mıydı senin
çünkü bu haftalardaki kayıplar pıhtılaşma kaynaklı deniliyor
offf bendede korkular devreye girdi....
günaydın arkadaşlar naıslsınız nasıl gidiyor
şükürler olsun benim lekeler gitti
ama insan endişeden kurtulamıyor bebeğim sağlıklı mi iyi mi diye düşünüyorum hep
sürekli göresim geliyor sizde de var mı böyle duygular
ben hala iğnelere devam ediyorum artık canıma tak etmeye başladı kalçam kütle kütle oldu iğne yapcka yer kalmadı o kütleye denk gelince çığlık atıyorum resmen,ama bebeğim için şikayet etmiyorum yeter ki sağlıklı olsun ödüm kopuyor bişey olcak diye bakalım ne zamana kadar kullandırak dr um
hayır cnm hiçbir sorunum yoktu o yüzden dahada yıkıcı neden neden neden nerde yanlış yaptım bilmiyorum.
lekeler kahverengimiydi kaç haftalık başladı bende de oldu çok endişelendim 7. haftaayım 2 gün önce oldu...:18:
bilmiyorunki tüm istedikleri testleri yaptırdık hepsi normaldi zaten tedaviden beri coraspin kullanıyorumcanım tekrar tekrar çok geçmiş olsun
aklımdan çıkmadın okuduğumdan beri inan...
sorun yoktu derken pıhtılaşma testlerini vs yaptrmşmıydın
peki buna rağmen bebe aspirni yada kan sulandırıcı iğne kullanıyormuydun
benim bi arkadşmnda pıhtı sorunu yoktu ama ona rağmen iğne ile gebeliği devam etti
ınş tez vakitte kucağına alabliceğin bi bebeğin olur..
kaçgündür ne yazacagımı bilemedim inanın kendim kadar yıkıldım rabbim güç kuvvet versin çoook zordur nasıl ayrılır bunca zorlugu aşıp merhaba demişken hayata
ALLAHIM sizlere tez zamanda saglıklı bebekler nasip etsin sizleri duydukçada ben çook korkuyorum rabbim bizimkileride korusunn :26::26:
kızlar sizler nasılsınız ankara06 sılanaz nasıl geçiyor bakalım
lahor iyimi ettin kötümü bilmem jele başlamakla birazda bunu kullan bakalım inş iyi gelir
bilmiyorunki tüm istedikleri testleri yaptırdık hepsi normaldi zaten tedaviden beri coraspin kullanıyorum
tekrar o geçtiğim yollardan geçmek tekrar bir tedavi hemde garantisi olmadan çok zor çok allah hepimizin yardımcısı olsun
kaçgündür ne yazacagımı bilemedim inanın kendim kadar yıkıldım rabbim güç kuvvet versin çoook zordur nasıl ayrılır bunca zorlugu aşıp merhaba demişken hayata
ALLAHIM sizlere tez zamanda saglıklı bebekler nasip etsin sizleri duydukçada ben çook korkuyorum rabbim bizimkileride korusunn :26::26:
kızlar sizler nasılsınız ankara06 sılanaz nasıl geçiyor bakalım
lahor iyimi ettin kötümü bilmem jele başlamakla birazda bunu kullan bakalım inş iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?