lahor iyimi ettin kötümü bilmem jele başlamakla birazda bunu kullan bakalım inş iyi gelir
lahorcum valla şansızız bu konuda aklım çıkıyor benimde ama alştım artık yeterki bişey olmasın bebişlere sen nasılsın
bende şimdilik sorun yok gibi görünüyor ama içim hiç rahat diil
bi dr gideyim de herşey yolunda derse rahatlayacam
aman dikkatli ol canım yaaa
sen ikiz gebelik yaşıyosun iki kat dikkat gerek
bi atlatsak şu riskli dönemleri de sağlıkla gelse bebişlerimiz
Ankara ve sen nedir bu lekelerden çektikleriniz yaw
benim kalbim küt küt atıyor siz leke deyince
sizi düşünemiyorum bile
Canim benimkiler 7 hafta 3 gunluk olana kadr bende hic kanama filan olmadi ama ondan sonrada ara ara hep geldi, simdide kahverengi geliyohayirlisi bakalim canim ahni diyolar ya icilcek suyu varsa icer diye bekleyip gorcez hayirlisi bakalim, yatiyom kakipm zaman gecmek bilmiyo ama hayirlisi kafami dagitmaya calsiyorum bunada cok sukur, bebislerimin hep benimle oldunu dusundukc erahatliyorum, hicc korkutmuyom kendimi hayirlisi canim
Sende hic korkma bizim oldu diye sneinde olcak diye bir kanun yok tedbiri elden birkam tabiki benim onceden iki hafta once 5 dakiak durmuyodum simdi yiyo icip yaiyom en buyuk zevkim bahcede oturup, temiz hava cekmekkk Snein kac haftalik oldu..
Gelelim bana, iki haftadi acillerdeyim arkadaslar, Carsamba muyanem oldu hersey yolundaydi, persembe gecesi bende kanama basladi cok yogun degildi ama solugu acilde oldim belki hatirlarsiniz, acildede hersey yolunda ciktmisti cok sukur, pazarteside kendi doktoruma gittim, kanamadan dolayi yine baktilar hersey yolunda ikiside saglikli geliciyo, kalp atislari normal ben sevincle eve geldim ara ara yine kan geliyor ama ben fitili kullandikca, doktor artik bir sure oyle idare etcen dedi ve beni normal dogum doktoruna yonlendirdi, istirat et dedi,
Ben devamli yatiyodum kanama kesildi, cuma gunu kayinvaldemle kuran sohbete gittim bir ablaya ama yurume gittim 20 veya 25 dakika yurudum, tahmin etin gece ne olduuu saat aksam 9 gibi benden simdiye kadar hic hayal etmedim kan geldi, oturdum tuvalete damlayan cinsten korkmaaya calsitim ama dedim tamam bebeklerime bisey oldu aglamiyorum, aglamiyorum hemen ben esimle doktora 10'da doktordaydik, kan tahlileri filan ACIL i biliyosunuz. saat gece 3'te sonuclar cikti, doktor dedi ben dedi ictenmi yoksa distanmi gelen bir kanama oldunu anlamak icin altan bakcam dedi, bakti distan olabilme ihtimali cok yuksek dedi cunku rahimvagina hem tahris olmus, kizarmis ama bu kadar kan gelirmi emin olamadim icin seni yuksek teknik ultrasounda sokcam dedi, beni hastaneye yatirdilar oglen gibi ultrasoundum oldu, benim kalbim kut kut atiyor, dualar dilimden eksik olmuyo ama hep hayirlisi icin, sonra teknisyen sonuclari acildeki doktora gondercem o size vercek dedi, hopaaa kadin bisey demiyooo
Sonra beni yatakla berabergeri odaya goturduler, ikindi gibi doktor geldi, dedi dedi bebekelrin ikisde cok iyi gozukuyo kalp atislari normal 9 hafta 4 gunluk olmuslar bu arada, bu kanam placentadan bebekler yukari kaymaya baslasim ondan olma ihtimalide cok yuksek dedi, cok normal dedi ikiz gebelikte olabiliyor dedi, ben derin bir nefes alddim, fitlide bir gun makatan bir gun vaginadan almaya calis dedi... ve eve geldimm, ama ayaga kalkip dolandimi yine kan geliyo yatiyorum geciyo, simdi bile arada geliyor cok sukur simdilik hersey yolunda anam ben bunlar dogna kadar ins. rahat bir neffes alamiycami anladim, ama strest e yapmiyorum, kendime dikkat ediyor herseyi rabbime birakiyorum,,,,, rabbim butun arkadaslarla benimkilrde dahil korusun ins.
:97:
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun bende 5+3 gunluk hamıleyım daha kese görmedım nasıp olursa cuma gıtcez yaşadıklarını okudum ıyısın çok şukur kı benım de şımdıden kahveler ve arada kan oluyo benımde sanırım ıkız çok endişelenıyorum allah yardımcımız olsun progestan ve crınone jel kullanıyorum top top gerı çıkıyo kahve kahve çok sınır bozucu napıcaz bılmıyorum
evet canım kahverengiydi 7+3 te başladı 3-4 gün kesiliyor sonra yine oluyor ama pedlik dğeil silince geliyor
Canim benimkiler 7 hafta 3 gunluk olana kadr bende hic kanama filan olmadi ama ondan sonrada ara ara hep geldi, simdide kahverengi geliyohayirlisi bakalim canim ahni diyolar ya icilcek suyu varsa icer diye bekleyip gorcez hayirlisi bakalim, yatiyom kakipm zaman gecmek bilmiyo ama hayirlisi kafami dagitmaya calsiyorum bunada cok sukur, bebislerimin hep benimle oldunu dusundukc erahatliyorum, hicc korkutmuyom kendimi hayirlisi canim
Sende hic korkma bizim oldu diye sneinde olcak diye bir kanun yok tedbiri elden birkam tabiki benim onceden iki hafta once 5 dakiak durmuyodum simdi yiyo icip yaiyom en buyuk zevkim bahcede oturup, temiz hava cekmekkk Snein kac haftalik oldu..
benimde geçti Allah'a şükürler olsun.Benim aspirini kesti dr.ondan olabilir diye şimdi de ya pıhtılaşma olursa diye düşünüyorum...
bana aspirini baya bi başta kestirdi dr um
iğne kullanıyorum zaten pıhtılaşma için aspirine gerek yok dedi
ınş bişeycik olmaz bebişşlere
sılanazcım çizelge yapsanızaa merak ediyorum sizi
çizelge iyi oluyor birbrmizi takip ederiz
bende perşembe kont e gideceğim yine heycan başladı bende
korkuyorum bebeğime bişey oldu mu olcak mi diye
ne zaman bitcek bu indişeler bilmiyorum..
dr bebeğin iyi diyene kadar aklım ve ödüm birbrne karışıyor:))
sılanazcım çizelge yapsanızaa merak ediyorum sizi
çizelge iyi oluyor birbrmizi takip ederiz
bende perşembe kont e gideceğim yine heycan başladı bende
korkuyorum bebeğime bişey oldu mu olcak mi diye
ne zaman bitcek bu indişeler bilmiyorum..
dr bebeğin iyi diyene kadar aklım ve ödüm birbrne karışıyor:))
SILANAZ
benimde 7 haftalikken falan baslamisti kanamam
gecen hafta 3 gun normal adet gibi kan geldi
hergun nerdeyse acildeydim
bugun doktor dediki plasenta asagida dedi ondan kkan geliyomus
sana bisey demedilermi
ama allah sukur dusuk riskin cok az dedi
ve ben hala hic hap fitil falan kullanmiyorum
benim 8 hafta bitti ben lekelenmeden diil de başka aksilikler çıkarsa diye stresleniyorumm
yarın dr gidecem bakalım bu dr ne diyecek
tüp bebek olduğunu söylesem mi söylemesem mi ne dersiniz arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?