2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sılanazcım neler yaşamışsın valla sonuna kadar heycanla okudum:))
ama şükür bişey olmamış kuzulara
seni okyunca bende rahatlıyorum
bendede az az lekeler geliyor korkuyorum
Rabbim korusun kuzularımızı ınşşş

lahor iyimi ettin kötümü bilmem jele başlamakla birazda bunu kullan bakalım inş iyi gelir

valla iyi mi ettim kötü mü ettim bende bilmiyorum
dr ne derse onu yapıyoruz bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşaAllah
daha dr gitmeme 20 gün var ama ben dayanamıyorum başka bi dr daha gitmek istiyorum
bu beklemeler çook zor sağlıklı büyümeye devam ediyormu bi problem var mı çook soru işaretleri var benimde kafamda bi dr gideyimde rahatlayayım bare

aman dikkatli ol canım yaaa
sen ikiz gebelik yaşıyosun iki kat dikkat gerek
bi atlatsak şu riskli dönemleri de sağlıkla gelse bebişlerimiz
Ankara ve sen nedir bu lekelerden çektikleriniz yaw
benim kalbim küt küt atıyor siz leke deyince
sizi düşünemiyorum bile

lahorcum valla şansızız bu konuda aklım çıkıyor benimde ama alştım artık yeterki bişey olmasın bebişlere sen nasılsın

bende şimdilik sorun yok gibi görünüyor ama içim hiç rahat diil
bi dr gideyim de herşey yolunda derse rahatlayacam

ne kadarlık oldunuz canım çizelge yapsana bakalım ordan sen girmesen bile biliriz ne kadar olduğunuzu, merak etme iyi diyecek dr un bidahaki kontrole kadar yine aynı endişe devam edicek:))

Canim benimkiler 7 hafta 3 gunluk olana kadr bende hic kanama filan olmadi ama ondan sonrada ara ara hep geldi, simdide kahverengi geliyo hayirlisi bakalim canim ahni diyolar ya icilcek suyu varsa icer diye bekleyip gorcez hayirlisi bakalim, yatiyom kakipm zaman gecmek bilmiyo ama hayirlisi kafami dagitmaya calsiyorum bunada cok sukur, bebislerimin hep benimle oldunu dusundukc erahatliyorum, hicc korkutmuyom kendimi hayirlisi canim

Sende hic korkma bizim oldu diye sneinde olcak diye bir kanun yok tedbiri elden birkam tabiki benim onceden iki hafta once 5 dakiak durmuyodum simdi yiyo icip yaiyom en buyuk zevkim bahcede oturup, temiz hava cekmekkk Snein kac haftalik oldu..

Silacim cok gecmis olsun cnnnmmmm...dikkat ettt dualarimdasinn

:97:
Merhaba arkadaşım geçmiş olsun bende 5+3 gunluk hamıleyım daha kese görmedım nasıp olursa cuma gıtcez yaşadıklarını okudum ıyısın çok şukur kı benım de şımdıden kahveler ve arada kan oluyo benımde sanırım ıkız çok endişelenıyorum allah yardımcımız olsun progestan ve crınone jel kullanıyorum top top gerı çıkıyo kahve kahve çok sınır bozucu napıcaz bılmıyorum

MERHABA canim hayrili olsun, ins. hayirlisi ile kucaginada alirsin. benim 7.hafta 3.gunluk olana kadar cnaim hic kanama lekem filan olmadi, ama olan cok arkadas biliyorum, coguda hamile simdi, bol bol dinlen sakin ihmal etme, keseyide gorursun hayirlisi ile hic merak etme canim, rabbim hepimizin yardimcisi olsun

sılanazcım çizelge yapsanızaa merak ediyorum sizi
çizelge iyi oluyor birbrmizi takip ederiz

bende perşembe kont e gideceğim yine heycan başladı bende
korkuyorum bebeğime bişey oldu mu olcak mi diye
ne zaman bitcek bu indişeler bilmiyorum..
dr bebeğin iyi diyene kadar aklım ve ödüm birbrne karışıyor:))

SILANAZ
benimde 7 haftalikken falan baslamisti kanamam
gecen hafta 3 gun normal adet gibi kan geldi
hergun nerdeyse acildeydim
bugun doktor dediki plasenta asagida dedi ondan kkan geliyomus
sana bisey demedilermi
ama allah sukur dusuk riskin cok az dedi
ve ben hala hic hap fitil falan kullanmiyorum

benimde geçti Allah'a şükürler olsun.Benim aspirini kesti dr.ondan olabilir diye şimdi de ya pıhtılaşma olursa diye düşünüyorum...

bana aspirini baya bi başta kestirdi dr um
iğne kullanıyorum zaten pıhtılaşma için aspirine gerek yok dedi
ınş bişeycik olmaz bebişşlere

Sende hic korkma bizim oldu diye sneinde olcak diye bir kanun yok tedbiri elden birkam tabiki benim onceden iki hafta once 5 dakiak durmuyodum simdi yiyo icip yaiyom en buyuk zevkim bahcede oturup, temiz hava cekmekkk Snein kac haftalik oldu..

benim 8 hafta bitti ben lekelenmeden diil de başka aksilikler çıkarsa diye stresleniyorumm
yarın dr gidecem bakalım bu dr ne diyecek
tüp bebek olduğunu söylesem mi söylemesem mi ne dersiniz arkadaşlar??

ankara ya katılıyorum sılanaz çizelge yapmayacakmısın ??

gulsum'cum vallahi bilmiyorum ansil yapildini, cizelge dedinizin tam olarak ne oldunuda, bana bir kopyesini goster yada ne bilem tarif et yapmaya calisirim ins.

Hic bisey olmaycak alalhin izni ile ins. hersey yolunda olcak, sen guzel seyler dusunki guzel seyler olsun, benim randevu 8 haziran'da dahhha cok var

Bu endiseler omur boyu boyle surup gidecek canim kurlutus yok anne olmak kolay degil

Merhaba canim,

Canim bendede cuma aksami geldi ama 4 saat sonra kesildi, ara ara geldi, doktora gittim iste aCIL'e Banada canim simdi okuyunca yazdiklarini guldum, pLAcenta yukarda oldu icin kan geliyor olabilir dedi, buda sebep olabilir, bebekler buyudukce placenta yukari cikiyor buda bazen kanama yapabiliyor dedi, banada dusuk riski filan demedi cok sukur dinlen ama sureklide yatma dedi,,,,

Ben sadece fitil ve vitamin kullaniyorum, vallahi icimden cok sanslisin demek geliyor ilac kullanmadin icin, doktorlrinin bir bildi vardir bazen bendemi biraksam diyorum ama doktor devam etti icin kullaniyorum mecbur az kaldi 12 haziran son fitil icin oda bende kanamaya sebep oluyorr..

Senin bebisler kac haftalik oldu kardelen ya benimkinin birisi bugun hesabi ile 9 hafta 4 gnluk digeri 9. hafta 1 gunluk oldu, ikiside farkli kagitia okudum bi cayip geldi ama normal dediler,,,, rabbim yardimcimiz olsun, kac gundur cok sukur kan filan gelmiyo en son kahverengi bir akinti geldi dahada bisey gelmedi

benim 8 hafta bitti ben lekelenmeden diil de başka aksilikler çıkarsa diye stresleniyorumm
yarın dr gidecem bakalım bu dr ne diyecek
tüp bebek olduğunu söylesem mi söylemesem mi ne dersiniz arkadaşlar??

Canim hic streslenme olcagin onune gecilmiyor inanaki, hic endise yapmamaya calsiiyorum, tedbiride elden birakmiyorum, rabbime emanet diyorum, lekelenmelerden degil aynen hersey olabilir bende diyorum randevu zamani bi gelsede rahatlasam diyorum ama stresi bebeklerime yasatmamak icin morelimide yksek tutuyrum, bebk dergileri aldim, bebek ihtiyaclarini isaretliyom liste yapiyom sirf kafam dagilsin, hai hep bebeklrimin benle olcagina inandimi sanki oyle ispatliyom bebeklerime, elime karnima koyup kuran okuyorum, namaz kilmaya korkuyorum yalan yok....rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin..

Canim tabiki tup bebek oldunu soyliycen,tup bebek tedavisi gorenlere daha hasas yaklasiyolar ve stres orani tup bebeklerde daha yuksek oldu icin daha extradan dikkat gosteriyolar, ornegin daha yeni okudum tup'bebeklerde normal dogumu fazla tercih etmiyolarmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…