2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

sİLİNAZ İYİ GECELER CANIM NASILSIN ORDA SAAT KAÇ CANIM GEÇ SAATTE BURDAMISIN?

İyiyim canım sen? Ben böyle gece dolanıp güzel haberlerinizi okuyorum...napıyosun nasıl gidiyo annelik canım..

İyiyim canım sen? Ben böyle gece dolanıp güzel haberlerinizi okuyorum...napıyosun nasıl gidiyo annelik canım..

vallahi baya bir yourucu gidiyor ama cok sukur, hersey simdilik yolunda cnaim hayirlisi bakalim, bekleyip gorcez, sen neler yapiyosun tedavi varmi yakin zamanda gundemde, ne dusunuyosun hemserim dilerim rabbim butun isteyen arkadaslarima basta siz dostlarima en kisa zamanda nasip eyler...

OOO Tam bana göreymiş orası uyuyamıyorum ben ya uyku problemim var gündüz yatıyorum valla kendimde degilim yine bebekte etken ama ondan dolayı değil uykusuzluk yüzünden sanırım...pİSİKİATRİSEDE GİTTİM KONUŞMADI UYUZ DEPRESYONDASIN DEDİ İLAÇ VERDİ BENDE ALMADIM...

iyi yapmisin almamamakla sen kendini toparlamaya calsi, hoslandin seyleri yap, tabi yasadiklarin kolay degil, cok zor ama zamanla hepsi gecicek allahin izni ile, uykusuluk bendede var dun gece sabaha kadar hic uyumadim, eism diyo SAKA gibisin, uyusana, gunduzde uyumuyom inanki, o stres hic bitmiyo ama dua ederke, kuzu sayarak dalmaya calsiiyorum herseyin ahyirlisi canim, CIK DEPRESYONLARDAN CIKK YAZ GELDI BACIM TADINI CIKAR

Canim gulceksingece misafirim geldi ben cikiyorum anam cuss yani b saatte, neyse gelen kardeism yabanci degil BAkam yakisiklimin derdi ne, allaha meanet ol , hayirlsi geceler

Seni görmek istemiştir canım..Ailendemi ordaydı senin...Hayırlı geceler canım Allaha emanet ol...

slmmm kızlarrr nasılsınızzzz valla bn evde sitrestenn ölüyorummm günler geçmiyor cumartesi 12. de kontrolüm varr ben daha bebeğimin hiç bir şeyini görmedimmmmm:18::18::18:benim hesabima göre şuan 8 haftanınn içindeyizzzzzzzzzzzz

canımmmm nerelerdesinnn sennn demek 8 haftalık oldunuz
ınş görürsün canım bebişini

canımmmm nerelerdesinnn sennn demek 8 haftalık oldunuz
ınş görürsün canım bebişini

canımm benimm netii eşimm iptal ettirdii yasakladıı sadece annem ve kaynanama gelincee sizlerii takipp edebiliyorumm ewtt benimm hesabıma göre 8 haftanınn içindeyizz daha tamammlamadıkk ama inşallah sağlıklı haberlerinii veririmm sizleree senn nasılsınn kanamannn kesildii sanırımmmmmmm yiyenimizz nasıllll

nasıl yani 8 haftalıkken nasıl hıcbıseyını goremedın
ben 6 haftadayım kalp atısını gormeyı ümit ediyordum bu haftasonu:))

listede benim bebişleri 2 yapabilirsin canım
bugün merakımdan başka bi dr gittim benim bebiş tek diil iki taneymişşşş
şoklardayımmmm
şu şoku bi atlatabilsemm kendime gelip artık iki kişilik endişelenmeye başlayacam da
kendime bi gelebilsemm

biz iyiyiz sen nasılsın asıl
8 haftanın içindesin dr hiç çağırmadımı seniii
desene hem keseyi hem kalp atışlarını aynı anda görecen
hadi hayırlısı diyelim

selamlar benim transferim 5 nisanda oldu şimdi 10 haftalık oldum ilk önce test sonra keseyi görücekmiyim sonra kalp atışları şimdiden annelik endişeleri başladı görüyorum herkesin aynı heyecanı dünyanın en güzel hissiymiş bi parcan için endişelenmek bu günleri gördüğüm için şükürler olsun allah bide o bebeklerimizi sağlıkla kucakladığımız günü göstersin bu yaşadığımız streslerde tatlı bi anı olarak kalsın inşallah

Canim benim hic merak etme benimde 7.hafta 3 gunlukken ilk ultrasound oldu cok sukur hersey yolundaydi, dilerim hesey yolunda gider...MASALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…