2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Rabbim bu mübarek gügün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hepimize sağ sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

kizlar mujdemi isterim dermisim, morleim bozuk idrar yollainda iltihap cikti, antibiyotik basliyorum, dun simardim dollandim disarda baya iki defa cokda az olsa kanamam oldu, gece uyuyamiyorumm,,,

dertler bitmiyo anam bebislere bisey olmasinda,,,,

Hpiniz ragaip kandili mubarek olsun, bl bol dua edelim birbirimize, allah hepimizin dularini bu mubarek gunde kabul eyler insallah, hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza alir, vatana, millete, anaya, babaya hayirli evlatlar yetistiriz ins,

ouuff cnmm çokk kötu bişii bn onuun gecen hfta cektım allha şükür kurtuldum sayılırrrrr...ayklarını üşütme.pet şişeye su koy ayagının altına koy onu sıcakkk...gecmıs polsunn sılamm

Kizlarrr sizinn vee ailenizinn kandiliniz mubarek olsunnnnn...

ay ben senin tickerını yeriiiim hamiş yamyamııımm...
benimkini de bir ölçse de doktorum öğrensek kaç haftalıkmış.. o zaman ben de yapcam..
kıs sen pıtpıtları ne zaman duycan??

ouuff cnmm çokk kötu bişii bn onuun gecen hfta cektım allha şükür kurtuldum sayılırrrrr...ayklarını üşütme.pet şişeye su koy ayagının altına koy onu sıcakkk...gecmıs polsunn sılamm

Canim bende oyle cok belirgin bir belirti yoktu sadece idrara cok yavas cikiyodum, normal demisti diger doktor ben ne olur olmaz bide aile dokturam gidem dedim iki gun once idrar aldi cokda su icerim bennn, bu sabah aradilar ofice den gittim antibiyotik verdi cok varmis iltihap hemde hicbisey olmaz dedi gebilte cok olur dedi, baya korkmustum oyle konusunca rahatladim baya ilaclari kullan bisey olmaz dedi,,,, daha once hic olmadim boyle bisey gebelikten dedi iki can tasiyon daha bu iyi gunlerin dedi, dahhha yeni baslamis bunlar neymis bide dalga geciyo benle, sagol canim tavsiylerinide uyguluycam 7 haftalik hamile arkadasimm benimmm

Gulsum denk gelemiyoruz diger sayfadan girdimde gordum cok uzuluyodun bebisin kalp atisini duymadin, duzgun bir resmi yok diye canim benimkilerde yarin tam 11 haftalik olcak bende simdiye kadar hic kalp atislarini duymadim, takilma oyle seylere tatli canini uzme guzelim bebisinle.. ben daha takilmamaya calsiyorum, nasipte ne v arsa onu gorcez

Inanki kafanda kurdukca olcagi yoksada davetiye cikariyorsunn

Lahor canim nasilsin? En son yazdin dayanamayip baska bir doktora gitcen diye Cuma gunu, vallahi ozeniyom size haa, anam paranda islemiyo bu ulkede randevunu bekliycen yada Acil'e gitcen :) Cok snaslisiniz... demeden gecemedimm

ne desen haklısın canım valla napim çok pimpirikliyim
ama aylardır evde yatıyorum bunalmşım ben meğer
bugün dışarı çıktım gezdim
bebemin sesini de duydum hareket bile etti
ınş bundan sonrada sorun olmaz

CAnim benim sen bebisi gormekle kalmayip bide hareketlerini gordun hee masallahhh, darisi basima ins. sen bu doktorla yola devam et o zaman, bakalim benimki nasil olcak heeh, bayan benim doktor Cin'li, Carsamba benimde randevu ins, memnun kalirim, benim degistirme gibi luksumde yok malesef :)
Okudum gezmekle kalmayip alisverte yapmisin hakketin cnaim, ins. bundna sonr aproblemsiz hir hamilelik geciriz benim idrar yolu itihabi bozdu morelimi ama ne yapalim ilacla gecer ins.

Yeden ikinisde benle dalga lgeconusss hiiihhhh
ay ben senin tickerını yeriiiim hamiş yamyamııımm...
benimkini de bir ölçse de doktorum öğrensek kaç haftalıkmış.. o zaman ben de yapcam..
kıs sen pıtpıtları ne zaman duycan??
Bana ole dedilerrr bnde yaptimmm 2 hafta soyna dedimmm yhaaDomdommmmmm

Yeden yeden ben sana diommu 2iss annesii diee

7haftalik tickeri ola n bi kk uyessiyiMmmNooolmusss

B. Lollll lolllll

HAHHAHHHA , Kzi ben hala inanmiyomki ikiz annesi olcama, sizin sevinclerinizi da derinleden hissediyom, MASALLAHH bizim mercimeklere......

Canimsin HLYCn

Lahor canim nasilsin? En son yazdin dayanamayip baska bir doktora gitcen diye Cuma gunu, vallahi ozeniyom size haa, anam paranda islemiyo bu ulkede randevunu bekliycen yada Acil'e gitcen :) Cok snaslisiniz... demeden gecemedimm

ewttt dayanamadım gittimmmm
bebişlerimin gelişimi gayet güzelmişş
biri 28.3mm 9 hafta 4 günlük görünüyo
diğeri 31.7mm 10 hafta 1 günlük görünüyo
büyük olanı kıpır kıpır hareket ediyoduuu

10 gün sonra tüp dr gidecem bakalm
bu hafta gelişimleri çok hızlı oluyomuş
bu hafta sonunda 7 cm oluyolarmış bakalım bizimkiler nasıl olacak
bu doping bize 10 gün gider

sılanaz hangi hastanede yaptırdın tedavini
sorun neydi baana bilgi verir misin

kocaman bi maaşallah
evet aynen bende dopinglendim perşembe günü ağla ağla eşime dedim yürü sen gelmezsen ben gidiyorum bakıcam deidm usg ile,vee kuzum tam ben bakarken hop dedi hopladı hala gözümün önünden gitmiyor
ınş hızlı hızlı büyüsünler kucağımza aldığımz günleride görelimmmm

slm arkadaşlar uzun süredir giremiyorum iş yoğunluğu artı bebeğim hiç rahat vermiyo sürekli midem ağzımda.. silanaz ve lahor sizin adınıza çok sevindim ikiz olucakmış ne güzel bende ikiz çok isterdim hayırlısı bunu kucağımıza alalımda ikincisi belki ikiz olur benim bebeğimde çok iyi bugün tam 11 haftalık kuzucuğum artık abi veya abla oldu bende çarşamba günü kontrole gittim kımıl kımıldı kollar oynuyodu 34,3 mm di o kadar mutlu oldum gözümün önünden gitmiyo şimdi dahada büyümüştür kaç gün geçti allahım hayırlısıyla benim ve bütün arkadaşlarımın kucağına sağlıklı şekilde almayı nasip et..öptümm kızzzlarrr

canımmm nelerdesin sennnn
senle aynıyız bende bugün 11 oldum
maaşallah demek kuzun oynuyordu he ne güzel
Rabim korusun onları ınş

canımmm nelerdesin sennnn
senle aynıyız bende bugün 11 oldum
maaşallah demek kuzun oynuyordu he ne güzel
Rabim korusun onları ınş

sorma canım ya gündüzleri yoğunluktan akşamlarıda uyumaktan giremiyorum özledim sizleri valla ne güzel doğumumuz aynı zaman olucak aralık sonuna geliyo yeni yıl hediyeleri bize inşallah artık düşük tehlikesinin çoğunu atlattık sayılır ama yinede dikkatli olmak lazım benim tansiyon sorunum var ama doktorda muayene sırasında hep yüksek çıkıyo kendim evde çizelge yapıyorum düşük anlamadım gitti doktorum çizelgeyiincelicek ona göre tansiyon ilaçı vericek yüksek tansiyon çok zararlı sanırım heyacandan yükseliyo ama yinede önlem almak lazım demii

aynen canım valla hastanede benim 16 ya çıktı yüksek tasniyonum ama nabız falan dişardan duyuluyrdu evdede düşük çıkıyor 9 çıkıyor,heycandan ya bence ınş sorun olmaz
evet canım aynı zamanda doğum yapcaz ınş kuzularımızı alıcaz kucağımza
düşük riski geçen dr şuan için yok ama dikkat etmek lazım dedi
ben aylardır yatıyordum daha yeni kalktım
lekelenmem falan oldu öyle işte atlattık ınş bidaha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…