2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

arkadaşlarrrrrrrrrrr fazla giremiyorummmmmmmmm evde vakit geçiriyorumm bulantımm kusmalar aşırıııı offf öldürüyorr evdee yemekk yapmakk bana hayall olduuuuuuuu açımm resmenn ama yiyemiyorummmmmmbu sıpaa öldürüyorr beniiiiiiii

canım gecenin bir vakti bakıyım yazmışmıdır bişey dedim ama yok sevinçten ne yapacagını şaşırdın sanırım

canım gecenin bir vakti bakıyım yazmışmıdır bişey dedim ama yok sevinçten ne yapacagını şaşırdın sanırım

Canim doktordan geldim cok yorgundum, uyuyp kalmisim yeni uyandim anca girdim af ola...

ELhamdullilah, hersey yolunda, cok mutluyum, doktor'umun hizmetini begendim, ultrasound'ta bakti ehrsey yolunda dedi, birinin kafasi asagiymis, dedi dogum zamanida boyle olursa, normal yapabilirz dogumu, hayirlisi bakalim... Ondan sonra beni ense olcumu icin baska bir doktora yonlendirdi randevu yapmam icin, ordada sekreter istersen bugun yapabiliriz dedi, bir tasla iki kus ben tabi hemen sazan gibi atladim... tamam dedim, kizlar dogum doktorum kalp atislarini dinletmedi diye uzulmustum, bu doktor kalp atislarini dinletti anam ben bir fena olduk kutkutttkuttt, acayip bir duygu arkadaslar, anlatilmaz yasanir, bebeklerin mutlu ebbekler dedi ben guldumanalarina cekmisler Hersey ekranda cok guzel gozukuyo dedi, ondan sonra bebislerin birisi 11.hafta 6 gunluk digeri, 11 hafta 5.gunlukmus... Kan tahlileri filan verdi, yarin yaptircam ins.

Bir ay sonra randevum, bakalim cinsiyetlerini ogrenebilirmiyiz, 16 haftalik olcaklar o zaman ins. Kizlar Su cicegi gecirdimmi diye cok ustunde durdu doktor, ben hatirlamadim soyledim, kanda bakcaklar sizdede oyle birsey sordularmi?

Guzel gidince hersey bende ac olunca, esim Turk Restauran'tina gittik, canimin cektigi ne vars azda olsa yedim ama acayip bir sicak vardi eve gelir gelmez, uyumusummmm

Yarin gorusuruz arkadaslar...

Canim hosgeldin, bende oyleydim 10.haftaya kadar iki kilo vermistim bide ustune ama simdi oooo geri aldim, hic merak etme hersey yoluan giriyo... bende binde bir yemek yapiyorum, kayinvaldem gunluk gelip yardimci oluyo allah razi olsun.... yersin yersin, sonrada yemektan patliycam diye korkarsinn

gözünnnnn aydınnn canımm rabbimm isteyincee nelerr veriyorrrrrrrr bir kez daahaaaa anladıkk inaşşalhhhhhhhhhhhh sağlıklaa kucağınada alırsınnnnnnnnnnnn
Diodumm mersenem cnm gelsede bi duysa ne sefinir dieeCnmm allahim verdi insaallah devami da gelirrr...seninkii ne alemdee yawrummm
Ben deeee ...disaru cik bol bol oksijen alsinn bebisiinn..disarda bnm bulantim olmo yiedebiliom ama kndi evimde aslaaaaHemdee rasiyim kiss 9ayda olsaa..yeterli bebisim beni terketmesinn saglikli olsunn benm osssunn
OoooooooMassaallah herseyde hayir var sanslisin kusummm...kalplerinin pitttiripitini da mi duydunn silammmSu cicegi ney alaka ki balimm ..annene sor o bilirr ..bnm sormama gerek yok kasimisim hepp leekE kalmiss

canım benim çok mutlu oldum maşallah size negüzel bir duygudur yarabbim bu bu yolda yarım bırakmasın rabbim oh afiyet şeker olsun arkadaşıma top top bebişlerin olsun inş

canım sevinmezmiyimm gerçektenn çokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldumm anneme bilee bahsetimm sendennnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sağlıkla kucağımıza almayıı nasipp etsinn inşallahhhhhhhhhh............ bende bu gün gördümmm bebişimii 10 haaaaaaaftalıkmışş iyii çokk şükürrrr bebeğimmmmmmmmmm

ewt canıjmmmm çokk kötüüü buu bulantılarr ama napalımm bebişşş içnnnnnnnnn katlancazzzzzzzzz seninnkilerdee iyiiiymişş çokjk şükürrrrrrrrr

amannn grdün mü bebişiniii cnmmmm.inşaallah hepimiz gzleriii hep gülsünnn....sağlıcakla gelsınn onlar bisee annesiii
yuvarlan yuvarlanaaaaaaaaeeee hamişşlikk kolay deilllmiş cnmm bulancak tabee midennnnn kısmaa bebişimiseee.......bnm de bulnatı ve yanma cok kötüüüü...ama olsunn diimi sılaaammmmmmmm...şu mersenemee bişi deee kısmasın bebeişeeeee
sılamm umarım sen de iiisindirrrrr .....kaynınn koskcaman oldu muu annesiii

Slm canim diger sayfadan takip ediyorums eni gormusun, cok sukur, bundan sonra dilerim ehrsey gonlumuzce olur, bebislerimizi hayirlisi ile kucagimizada aliriz,

Vallahi Mersenem'e kizamiyorum, sayiden zormus cnaim ebnim bulantilar, haslizlikte bitmiyor ama bebislere nasil kizabilirizki, iste elimizde olmadan soylenebiliyoruz amma cok sukur hersey yolunda tek derdimiz bualntilar olsun....

Yok karnim cikti biraz teyzesi bugun 12.hafta 4 gunluk biri, digeride 12 hafta 3.gunluk oldu cok sukur
YA benim dun aksamdan beri kahverengi akintim var, bazen sivi olarakda geliyor,,,, bu zamanlar adet zamanim, ondanmi acaba anlayamdim, doktora mesaj biraktim kimse donmedi daha, yarinda cok onemli bir yere gitmmem lazimdi, nerden baskan 3 yada 5 saat surcek bisey, sizce bisey olurmu, sadece kahverengi bazen acik bazen koyu geliyor

Kızlar slm ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim %80 kız dedi doktorum çok mutlu oldum allah gönlümüze göre verdi eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli değil ama yaramaz ense ölçüm için dönmedi doktor neler neler yaptı yok haftaya yine gidicem onun için galiba çok inatçı olucak işim var allah herkesin gönlüne göre versin allahıma binlerce şükürler olsunn

maaşalhh canım ya demek öğrendin cinsiyeti
senle aramızda ne kadar vardı sanki çokda yoktu ama
bende öğreneblrmiyim ki
yarın benimde 2 li testim var
çok heycanlıyım ve çok endişeliyim her zaman ki gibi
ınş kuzumu sağlıcakla göreblirim yarın
kaç haftalık oldunuz

Kızlar birşey sorucam.Folik plus kullanıyorum daha doğrusu mide problemlerimden kullanamıyorum acaba suyun içinde eritip içmek aynı faydayı sağlarmı?Bilen varmı...

Seninle 1 gün var sanırım aramızda benim bugün 12 hafta 5 günlük inşallah sende görürsün yarına benim 2 li test haftaya kaldı ense ölçümü olmadığı için bir türlü dönmediki keçi o kadar uğraştık ama napalım haftaya yaptırırız artık sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil..seninde haberleri bekliyoruz inşallah gönlünden geçendir..

Kızlar birşey sorucam.Folik plus kullanıyorum daha doğrusu mide problemlerimden kullanamıyorum acaba suyun içinde eritip içmek aynı faydayı sağlarmı?Bilen varmı...

canım hiç bi fikrim yok da sen niye plus olanı kullanıyorsun
folbiol de böyle bi sıkıntı olmuyor istersen onu dene

evet aramızda az olduğunu biliyorum ama net aklımda değildi
artık cinsiyetler erkn öğrenilmeye başladnı yavf
eskiden 4 aydan önce bilinmezdi
bakalım ınş yarın güzel geçer bizimde kont
canım aklında bulunsun muayneye gitmeden önce nesguik çikolata falan ye kıpır kıpr oluyor bebişler
bende geçen hafta denedim oynuyordu bebişim
ınş yarında oynar kuzum
canım cinsiyet hiç aklımda bişey yok yeter ki sağlığı yerinde olsun naısl olsa hiç çocuğumuz yok hangisi olursa bayram yapıcaz

çok sevindim canım oh maşallah prenses geliyorrrrrbizde görmek istiyoruzzzz benim kontrol günüm taaa pazartesi inş bende görürüm ozamana 13 haftalık olcak

ankara06 canım oo senin kotrol yarınmış merakla bekliyoruuum sonucunu rabbim saglıklı sıhatli görmeyi nasip etsin inş hepimize:emir_
sılana leken varmış canım çok dikkatli ol seninki 2daha fazla dikkat et hepinize en güzel akşamlar

Cnaim gozun aydin, hayirli ugurlu olsun, cok sevindim anam kac haftalik olduki cinsiyeti belli oldu.... , benim olcduler ikisinide cok sukur, hersey yolunda demislerdi... hayirlisi olsun canim tekrar

Slm kzilar giremiyorum onceki gibi yogun geciyor gunler, saat farki.... lekelnme bir bucuk gun surdu durdu, doktorumu aradim yarin icin randevu verdi gel bakalim ne olur olmaz diye, ins. bisey ckmaz bakalim ama ben bomba gibiyim maslalah, benim bebislerde yarin 12 hafta 6.gunluk ve 12 hafta 5.gunluk cok sukur olcaklar, benim asas randevu temmuz 6'da bende o gun umut ediyodum ogrenmeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…