canım gecenin bir vakti bakıyım yazmışmıdır bişey dedim ama yok sevinçten ne yapacagını şaşırdın sanırım
arkadaşlarrrrrrrrrrr fazla giremiyorummmmmmmmm evde vakit geçiriyorumm bulantımm kusmalar aşırıııı offf öldürüyorr evdee yemekk yapmakk bana hayall olduuuuuuuu açımm resmenn ama yiyemiyorummmmmmbu sıpaa öldürüyorr beniiiiiiii
Diodumm mersenem cnm gelsede bi duysa ne sefinir dieegözünnnnn aydınnn canımm rabbimm isteyincee nelerr veriyorrrrrrrr bir kez daahaaaa anladıkk inaşşalhhhhhhhhhhhh sağlıklaa kucağınada alırsınnnnnnnnnnnn
Ben deeee ...disaru cik bol bol oksijen alsinn bebisiinn..disarda bnm bulantim olmo yiedebiliom ama kndi evimde aslaaaaarkadaşlarrrrrrrrrrr fazla giremiyorummmmmmmmm evde vakit geçiriyorumm bulantımm kusmalar aşırıııı offf öldürüyorr evdee yemekk yapmakk bana hayall olduuuuuuuu açımm resmenn ama yiyemiyorummmmmmbu sıpaa öldürüyorr beniiiiiiii
OoooooooCanim doktordan geldim cok yorgundum, uyuyp kalmisim yeni uyandim anca girdim af ola...
ELhamdullilah, hersey yolunda, cok mutluyum, doktor'umun hizmetini begendim, ultrasound'ta bakti ehrsey yolunda dedi, birinin kafasi asagiymis, dedi dogum zamanida boyle olursa, normal yapabilirz dogumu, hayirlisi bakalim... Ondan sonra beni ense olcumu icin baska bir doktora yonlendirdi randevu yapmam icin, ordada sekreter istersen bugun yapabiliriz dedi, bir tasla iki kus ben tabi hemen sazan gibi atladim... tamam dedim, kizlar dogum doktorum kalp atislarini dinletmedi diye uzulmustum, bu doktor kalp atislarini dinletti anam ben bir fena olduk kutkutttkuttt, acayip bir duygu arkadaslar, anlatilmaz yasanir, bebeklerin mutlu ebbekler dedi ben guldumanalarina cekmisler Hersey ekranda cok guzel gozukuyo dedi, ondan sonra bebislerin birisi 11.hafta 6 gunluk digeri, 11 hafta 5.gunlukmus... Kan tahlileri filan verdi, yarin yaptircam ins.
Bir ay sonra randevum, bakalim cinsiyetlerini ogrenebilirmiyiz, 16 haftalik olcaklar o zaman ins. Kizlar Su cicegi gecirdimmi diye cok ustunde durdu doktor, ben hatirlamadim soyledim, kanda bakcaklar sizdede oyle birsey sordularmi?
Guzel gidince hersey bende ac olunca, esim Turk Restauran'tina gittik, canimin cektigi ne vars azda olsa yedim ama acayip bir sicak vardi eve gelir gelmez, uyumusummmm
Yarin gorusuruz arkadaslar...
Canim doktordan geldim cok yorgundum, uyuyp kalmisim yeni uyandim anca girdim af ola...
ELhamdullilah, hersey yolunda, cok mutluyum, doktor'umun hizmetini begendim, ultrasound'ta bakti ehrsey yolunda dedi, birinin kafasi asagiymis, dedi dogum zamanida boyle olursa, normal yapabilirz dogumu, hayirlisi bakalim... Ondan sonra beni ense olcumu icin baska bir doktora yonlendirdi randevu yapmam icin, ordada sekreter istersen bugun yapabiliriz dedi, bir tasla iki kus ben tabi hemen sazan gibi atladim... tamam dedim, kizlar dogum doktorum kalp atislarini dinletmedi diye uzulmustum, bu doktor kalp atislarini dinletti anam ben bir fena olduk kutkutttkuttt, acayip bir duygu arkadaslar, anlatilmaz yasanir, bebeklerin mutlu ebbekler dedi ben guldumanalarina cekmisler Hersey ekranda cok guzel gozukuyo dedi, ondan sonra bebislerin birisi 11.hafta 6 gunluk digeri, 11 hafta 5.gunlukmus... Kan tahlileri filan verdi, yarin yaptircam ins.
Bir ay sonra randevum, bakalim cinsiyetlerini ogrenebilirmiyiz, 16 haftalik olcaklar o zaman ins. Kizlar Su cicegi gecirdimmi diye cok ustunde durdu doktor, ben hatirlamadim soyledim, kanda bakcaklar sizdede oyle birsey sordularmi?
Guzel gidince hersey bende ac olunca, esim Turk Restauran'tina gittik, canimin cektigi ne vars azda olsa yedim ama acayip bir sicak vardi eve gelir gelmez, uyumusummmm
Yarin gorusuruz arkadaslar...
Canim hosgeldin, bende oyleydim 10.haftaya kadar iki kilo vermistim bide ustune ama simdi oooo geri aldim, hic merak etme hersey yoluan giriyo... bende binde bir yemek yapiyorum, kayinvaldem gunluk gelip yardimci oluyo allah razi olsun.... yersin yersin, sonrada yemektan patliycam diye korkarsinn
amannn grdün mü bebişiniii cnmmmm.inşaallah hepimiz gzleriii hep gülsünnn....sağlıcakla gelsınn onlar bisee annesiiicanım sevinmezmiyimm gerçektenn çokkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldumm anneme bilee bahsetimm sendennnnnnnnnnnnnnnnn rabbim sağlıkla kucağımıza almayıı nasipp etsinn inşallahhhhhhhhhh............ bende bu gün gördümmm bebişimii 10 haaaaaaaftalıkmışş iyii çokk şükürrrr bebeğimmmmmmmmmm
amannn grdün mü bebişiniii cnmmmm.inşaallah hepimiz gzleriii hep gülsünnn....sağlıcakla gelsınn onlar bisee annesiii
yuvarlan yuvarlanaaaaaaaaeeee hamişşlikk kolay deilllmiş cnmm bulancak tabee midennnnn kısmaa bebişimiseee.......bnm de bulnatı ve yanma cok kötüüüü...ama olsunn diimi sılaaammmmmmmm...şu mersenemee bişi deee kısmasın bebeişeeeee
sılamm umarım sen de iiisindirrrrr .....kaynınn koskcaman oldu muu annesiii
Kızlar slm ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim %80 kız dedi doktorum çok mutlu oldum allah gönlümüze göre verdi eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli değil ama yaramaz ense ölçüm için dönmedi doktor neler neler yaptı yok haftaya yine gidicem onun için galiba çok inatçı olucak işim var allah herkesin gönlüne göre versin allahıma binlerce şükürler olsunn
maaşalhh canım ya demek öğrendin cinsiyeti
senle aramızda ne kadar vardı sanki çokda yoktu ama
bende öğreneblrmiyim ki
yarın benimde 2 li testim var
çok heycanlıyım ve çok endişeliyim her zaman ki gibi
ınş kuzumu sağlıcakla göreblirim yarın
kaç haftalık oldunuz
Kızlar birşey sorucam.Folik plus kullanıyorum daha doğrusu mide problemlerimden kullanamıyorum acaba suyun içinde eritip içmek aynı faydayı sağlarmı?Bilen varmı...
Seninle 1 gün var sanırım aramızda benim bugün 12 hafta 5 günlük inşallah sende görürsün yarına benim 2 li test haftaya kaldı ense ölçümü olmadığı için bir türlü dönmediki keçi o kadar uğraştık ama napalım haftaya yaptırırız artık sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil..seninde haberleri bekliyoruz inşallah gönlünden geçendir..
Kızlar slm ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim %80 kız dedi doktorum çok mutlu oldum allah gönlümüze göre verdi eli ayağı düzgün olsunda gerisi önemli değil ama yaramaz ense ölçüm için dönmedi doktor neler neler yaptı yok haftaya yine gidicem onun için galiba çok inatçı olucak işim var allah herkesin gönlüne göre versin allahıma binlerce şükürler olsunn
çok sevindim canım oh maşallah prenses geliyorrrrrbizde görmek istiyoruzzzz benim kontrol günüm taaa pazartesi inş bende görürüm ozamana 13 haftalık olcak
ankara06 canım oo senin kotrol yarınmış merakla bekliyoruuum sonucunu rabbim saglıklı sıhatli görmeyi nasip etsin inş hepimize:emir_
sılana leken varmış canım çok dikkatli ol seninki 2daha fazla dikkat et hepinize en güzel akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?