2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

amin canımmm Rabbim hayırlısıyla hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
9.haftam bitecek ama aralarında gün farkı varmıdır bilmiyorummm ilerleyen zamanlarda bişeyler öğrenirsem yazarımm

lahorcum nasıl iki olmuş:) doktor farketmemiş mi? ne güzel sürpriz olmuş. sağlıcakla kalın..
nasıl olduğunu ben bi anlasam canımm 10 gün önce gittim tekti şimdi çift 10 gün sonra bi daha gitsem 3 olurlarmı ki acabaaa??

Kizlarrr: bizim topicten kndiliginden hamis biri varr...mucizeeeee ayse urlll o bii hamiss o bi domdomm o mucizeeenin annesii

ayyyyy vallahiiii süper bi haberrrrrrrrrrr
hayırlı olsunnnnn
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin ayseeee
eeeee Rabbimin hikmetinden sual olunmaz diye boşuna demiyolar işteeee

benim kirmizilar kahverengiye dondu sonra ayaga kalktim iki tur attim evde pembis olduuu Anam doktorda yatmana gerek yok demisti ne ycami sasirdim ama yiyip iciyp yatiyorumm, rabbime emanet yasayip gorcez

Gulsum senin muyane yariin ohh ne kaldiki

bence sen yatıp dinlen derim
burdaki dr lar yatmakta fayda var diyor leke kahverangi olunca eskiden olanın dışarı yansıması açık renk olunca yeni leke diyolar dinlenmelisin bence sanki ayakta kaldıkça daha çok artar gibime geliyooo sende ikiz gebelik var X2 dinlenecen yaniiiiii 7 ay sonra bugünleri arayacan az vakit bulsam da dinlensem diyecen vaktin bolken yat dinlen
benim bile hiç lekelenmem yokken dün gittiğim dr ikiz olduklarını görünce kendini yorma yat dinlen dedi

benimde yarin 10.haftalik olcak insallah, geneli aralarinda gun farki oluyor benimkilerin arasi 3.gun. Sende bidahakiultrasoundda net bilgi verirler, dinleniyorum cnaim ama sureklide yatamiyorum, iyide degil zaten cok sukur dun aksamdan beri hicbisey yokk, hersey yolunda..

Sen ne alemdesin nasilsin, bakalim IKIZ anne adayiii, naislmis bir yerine ikiye endiselenmekkk himmm

ayyyy çok zormuşşşşş yaaaa
korkularım ikiye katladı sürekli ikiz gebelik hakkında bilgiler araştırıyorum
kafamdaki sorular ikiye katladı Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşaAllah

nasıl yani 8 haftalıkken nasıl hıcbıseyını goremedın
ben 6 haftadayım kalp atısını gormeyı ümit ediyordum bu haftasonu:))

canım ben daha bu gün gittim doktora 7 haftalıkmışş bebişimm kalbii pıt pıtt atıyorr çokk mutluyumm rabbimm tamamına ersinn inşallahhhhhhh hepimizinn seviincinii darısıı sana canımmmmmmmmmm

gözünn aydınn tekrarr canımm ikizlerinn geliyormuşşşşşşşşşşşşşş

bugünn rabbim beninde yüzümüü güldürdüü çokk şükürrrrrr rabbim isteyene nasipp etsinnn buu mutluluığuuuuuuuuuuuuu

teşekkür ederim canımmm

duymuşsun bebişinin tıptıplarını seninde gözün aydınnn
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeee

inşallah canımm sağlıklı sıhatlıı bebişlerimizi kucağımıza alırızzzzzzzzzz

merhaba tum endiseli anne adaylari, nasil geciyor gunler bakalim?

ANNNAA sayfa baya gerilemis tabiki giren olmayinca boyle oluyor, bende giremeiyorum arkadaslar onceki gibi, nasil gidiyor hamilelikler bakalim? YA kizlar benim goguslerdeki hasasyiet disinda bulanti, bas donmesi hiccc bisey kalmadi, ama ben uslu minik kuslarami yoruyorum... kanama lekelenme hic bisey yok cok sukur, sabirsilikla randevumu bekliyorumm,,,11 hafta 5 gunluk oluyolar randevu gunu bir hayirlisiyla ikisininde pit pitlarini duysam cok rahatliycam....

Bazen turkiye'de olmak istiyorum inanin, ne guzel git doktora bas parayi ol muyaneyi burda oyle sistem yurumuyor malesef, randevu tarihini bekliycen yada ACil'den gidip geceyi orda gecircenki belki ultrasounda koysunlarr heee VATANIIMIZIN kiymetini bilin bacilarr..... BEN COk ozledim vallahii, gurbetlik anam ne zormus beee, off offf

KArdelen sen nasilsin canim, ins. kanaman kesinlmistir, sende gurbetcisin....

LAHOR ayy sen beni cok guldurudun HANi ayzdin ya diger sayfada 9 haftlaik benimki sanki oynuyo sol taraftan filan, cok guldum bende esime oyle espiri yapiyodum bide, elini karnima koy bak, ultrasound cihazi gibi kalp atislarini nasil hissediyon diyodum bana manyak diyodu, simdi bazenn AAAAA filan yapiyom morlei bozuk oldumu bizimkiler simdiden tekmelemeye basladi diyorum, TOVBE TOVBE diyo aklin yoktu olanida bu veletler alcak herhalde diyoooo.....

Lilypie - Pregnancy ticker details

ben sana üşenmeden en başından anlatıyım
ilk sayfada materniy&pregnancy yere tıkla
ordan ikinci resme tıkla days and week yazar oraya.
ordan uzun yada kısa çizelgeyi seç next e tıkla
çizelgeni seç yine next e tıkla
yukardaki ilk tarihe muhtemel doğum tarihini yaz
alttaki tarihe son adet tarihini yaz
bayrakların altındaki kutucuğa istediğin sözü yaz next e tıkla
çizelgenin altında HTML nin yanında Image URL buna tıkla
ordan The Ticker URL : altındaki adresi kopyaala kontrol paneline gir profilini düzenle ordanda çizelge kızmına yapıştırrrr
tam ayrıntılı yazmaya çalıştım inş. işine yarar canım

ELFKAYA arkadasimiza tarif etti icin cok tesekur ederiz tekrar

Arkadaslar bu asagida gordunuz haftalik hamilelik cizelgesini yapmak icin... kolay gelsin

Son düzenleme:
çizelgen hayırlı olsun canım güzel oldu
senin bebişlerden biri hızlı gidiyor desene ne güzl maaşallah
kanamanda yokmş çok sveindim ınş benimde olmaz
bende karamel rengi akıntı oluyor sendede oluyor mu
bi tekmelerini hiissetsek rahatlarız ınş
Rabbim göstersin o günleri ınş

namaz kılmaya korkma bence benimde çok sıkıntılıydı ama o dönemler oturarak kılmaya çalışıyordum şimdi normal çok şükür.Oturarak dene rüku ve secdeye çok eğilme inşaallah o namazın bebişede faydası olacak...

ben namazlarımı oturarak kılıyorum transferden bu yana
lekelenme sorunum ve düşük riskim olduğu için
hiç bırakmamaya gayret gösterdim
ama vicdanımda rahat değil oturarak kıldığım için lekelenmem kesilsin dr tamam sorun yok desin artık normal kılıcam ınş

Sagol canim evet boyle takip daha kolay oluyor, bebsiler 3 gun aralari var... yok cok sukur kirmizilar masallah kac gundur gelmiyo bayada ayaklandim ama bakim hani dolandimmi benim oluyodu ya, bahce filan dollandim, biseyciklr omadi, sadece beyaz akintim var caniim takmiycam dun ruyamda ne gordum biiyonmu allah hayra cikarsin burda sabah daha 8 saat, benim bebkler akinti ile gelmis, bole kol bacak, goz hersey belli kirmizi degil kahverengi ama nasil benim eyvah bebeklerim gittidiye bakip bakip agliyorum, daha biseylerde oldu ama net hatirlmaiyom anam su korkulu ruyalar bir bitse benim randevyede kaldi 8 gun bi hayirli ile gelse,

kimsenin kanamasi olmasinki yurecegi agzina gelmesin, ama akacak kanda rahimde durmuyo ayri bir mesele, haklisin canim tekmelemeye baslasalar aramizda bir iletisim olcak ben simdi hamile bile oldumun farkinda degilim, anam butun belirtiler yavas yavas yok oluyor, herseyin hayirlisi bacim nerden basladin bugun nerdeyiz tekmelerinide duyariz, dogumunuda yapariz, buyutur adamda ederiz ins.

Canim ben kilmiyorum vallahi, en son gecen cuma kildim, allah afeylesin tam 5 vakit namazimizi lip sukredicene, ben fitil kullaniyorum ya hep boyle bi acayip hissediyo kendimi, bahaneler hazir, kilcam bende tekrar basliycam insallah, anam su tehlikeli tehlike ikiz gebelik, yat diyince doktor ben abdest alirken ayagimi tezgaha uzatmaya bile korkuyom her ne akdar mevlamin onu korudunu bilsemde, dedim su 2 haftada hayirlisi ile gecsin, sanki pazarlik ediyorum, ondan sonra devam etcem, ama tesbih fila cekiyom dualar okuyorum dinlemeye calsiyorum ama namaz dinin diregi onu hic terk etmemek lazim, hatirlatin icin tesekurler REVZA AND ankarali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…