Slm kzilar giremiyorum onceki gibi yogun geciyor gunler, saat farki.... lekelnme bir bucuk gun surdu durdu, doktorumu aradim yarin icin randevu verdi gel bakalim ne olur olmaz diye, ins. bisey ckmaz bakalim ama ben bomba gibiyim maslalah, benim bebislerde yarin 12 hafta 6.gunluk ve 12 hafta 5.gunluk cok sukur olcaklar, benim asas randevu temmuz 6'da bende o gun umut ediyodum ogrenmeyiii
Cnaim gozun aydin, hayirli ugurlu olsun, cok sevindim anam kac haftalik olduki cinsiyeti belli oldu.... , benim olcduler ikisinide cok sukur, hersey yolunda demislerdi... hayirlisi olsun canim tekrar
sılammmm yah kndıne dıkkat etttt.bnce senın ikis oldugu ıcın bole olooo..inşaalah da son olur ve tedırgınlıgın bıterrr.kızlarr bısey ogrendım belkı bılosunuzdurrrr..ıkılı teste beta hcg kısmı varmıs eger betanız 50nın aktındaysa erkkk 50 nın ustundeyse kız olarmıssssss.....bıeyerden okudummmm....hadi bakalımm illkkk kızzzzzzzzzzzzz gsterdı kndınııı...sıradaki ne olcak bakalımmm
sılammmm yah kndıne dıkkat etttt.bnce senın ikis oldugu ıcın bole olooo..inşaalah da son olur ve tedırgınlıgın bıterrr.kızlarr bısey ogrendım belkı bılosunuzdurrrr..ıkılı teste beta hcg kısmı varmıs eger betanız 50nın aktındaysa erkkk 50 nın ustundeyse kız olarmıssssss.....bıeyerden okudummmm....hadi bakalımm illkkk kızzzzzzzzzzzzz gsterdı kndınııı...sıradaki ne olcak bakalımmm
teşekkür ederim cinsiyet önemli değil aslında ama insan merak ediyo birşeyler almak istiyo artık kızları çok severdik eşimde bende çok mutlu olduk inşallah seninde 1 kız biri erkekdir 2 duyguyuda tadarsın..benim öğrendiğimde 12 hafta 5 günlüktü bugün tam 13 haftalık maşallah bebeğim allah herkesin yardımcısı olsun hepimizin bebeği sağlıklıdır inşallahh
selam
geldim okudum, yazmadan gitmiym dedim
nasıl geçiyor bakalım gebeliğinizzz
ayyy hamile olmadan önce muhteşem yüzyıl izlerken
hürremin sürekli "gebeyim" "gebeyim" diye ortada dolaşmasına sinir olurdum
onun için hamilelik kelimesi yerine gebelik daha çok hoşuma gidiyooo
ankara nasılsınn canımmm bebişimzz nasılllllll seninn bulantıı felann oldumuuuu benn ölüyorumm yaaaaaaaaaa
canımm teşekkür ederim iyiz çok şükür
dün 2 li testimiz vardı bizim
sonçlar slaı belli olcak
ınş kuzum sağlıklıdır
mide bulantısı hiç olmadı yani kusmadım
ama yemek yiyemedim 3 ay
daha yeni yani başlıyorum yemeye
olsun canım boşver bulansın miden güzel şeyler bunlar:)))
canım hiç bi fikrim yok da sen niye plus olanı kullanıyorsun
folbiol de böyle bi sıkıntı olmuyor istersen onu dene
folic plus da d vitamini ve kalsiyum da varmış o yüzden onu verdi dr.ama çok kötü oluyorum o yüzden dediğin gibi folbiol kullanıyorum artık...
Kizalr ben bebislerimin ikisininde gobek bagi kani olmasi alzim tukce Cord Blood diyolar, dondurmaya karar verdim bir yerle gorustum bile, islemlerimide bu hafta gecti haftaya yapiyorum, sizde dusunen varmi? Turkiye'de ne kadarr yaygin oldunu bilmiyorum ama burda cok yaygin.... Bebeklerim icin yapilabilcek en guzel, mantikli yatirim olduna inandim icin karar verdim esimle birlikte...
çok doğru bişey yapıyorsun canım maaşallah valla
dediğin gibi mal mülk insana hasta olunca fayda vermiyor
bizde bi araştıralım baklaım bunu
ama bu bebiş doğunca olcak olan bişey değil mi
şimdiden yapılcak bişey yok
canımm teşekkür ederim iyiz çok şükür
dün 2 li testimiz vardı bizim
sonçlar slaı belli olcak
ınş kuzum sağlıklıdır
mide bulantısı hiç olmadı yani kusmadım
ama yemek yiyemedim 3 ay
daha yeni yani başlıyorum yemeye
olsun canım boşver bulansın miden güzel şeyler bunlar:)))
kızlar slm nasılsınız? bakalım biliyorsunuz bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda şükür bebegimin ense ölçümü yapıldı çok şükür iyi amniyontez istemedim drumda 2li testlerede gerek yok ozaman dedi
buarada cinsiyetimiz belli olduuu
oglum olacak teyzeleriçok mutluyum
kan sulandırıcı ignemi kesti drum igrnç jele 1hatfa daha dedi nasıl dayancam bilmiyorum dayancam bir hafta daha bidahaki kontrolü 1ay sonraya verdi bekliycez mecbuur saglıklı sıhatli olsunda gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?