CANIMM YENİ OKUDUMM sonucunu rabbimin bir bildiği vardırr pes etme canımm sen donmuşlar la denemiştin sanırımm inşallah bir daha kineeee taze embriyolarla denemek daha iyii genetik tanı felan yapıldımı seninn bunlarda çok önemli
canımm prensesin hayırlı olsunnnnnnn
yaa o gördüğüm kordonmuş meğer :))) şaka bir yana geçen haftasonu acilen gitmek zorunda kaldığım doktor kıza benziyor demişti bu hafta asıl doktorum aslında şimdi söylememem lazım çünkü %90 söyleyebilirim dedi olsun dedim ama pazarlık etti doktor benimle sonra %10 bile olsa bir süpriz çıkarsa bana hesap sorma dedi neyse anlaştık o da kız dedi.. 2 doktordan duyunca emin gibiyim ama yine de son anda bir süpriz bamya çıkabilir
Canim benim ben takiliyorum sana rabbim sagligi sihati ile versinde, ne guzle prenses geliyorrr..... acil lafi bile beni korkutuyo... aman bebislerimize bisey olmasinda allah'in izni ile.... suprizlerede acigiz... Hlycn'in belli oldumu?
hu huuuu kızlaaaar benim kızım olacakmııışş
rabbim sağlıkla tamamına erdirisnnnn
şimdi sıra pembiş pembiş kıyafetler almaya geldi desene :))
selam kızlar. benim minnoş da 15+5 oldu. en son 13 haftalıkken gittim doktora. önümüzdeki hafta kontrolüm var. bu arada siz hissediyoruz demişssiniz ya çok şaşırdım. ben sadece bir kere hissettiğimi sandım o kadar. ultrasonda bakarken de bebek hareket ediyor ama ben hiç bir şey anlamıyordum. umarım ben de hissederim artık.
benim bulantılarım12. haftadan sonra durdu. hayli rahattım fakat böbreklerimde kum varmış. onunla uğraştım. hala da dikkat ediyorum. bir gece yarısı da kasıklarımda şiddetli ağrı ile acile gittik. dr gaz sıkışması dedi. ben böyle bir ağrı görmedim inanın. hemen bebeğe baktılar. keyfince takılıyordu içerde
geçen hafta da sabah bir kalktım dehşet bir baş dönmesi. odanın duvarına çarptım. sonra kapıya:) sonra art arda 2-3 defa kustum ama hiç mide bulantım yok. neyse efendim o da besin zehirlenmesi imiş. bir de antibiyotik kullandım. anlayacağınız bulantı, kanama vs yok ama böyle garip şeyler oldu bende:)
ya size de oluyor mu en son 2 hafta önce gitmiştim ya doktora acayip tedirgin oluyorum, henüz hissedemiyorum ya bir de. bana kalsa her hafta kontrole gidip kuzumu görmek istiyorum. son gittiğimde dr yine erkek dedi hatta pipiyi de gösterdi ama ben bu gidişime kadar kimseye demeyeceğim. 16. haftadan sonra kesinleşir diyorlar çünkü.
herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler.
selam kızlar. benim minnoş da 15+5 oldu. en son 13 haftalıkken gittim doktora. önümüzdeki hafta kontrolüm var. bu arada siz hissediyoruz demişssiniz ya çok şaşırdım. ben sadece bir kere hissettiğimi sandım o kadar. ultrasonda bakarken de bebek hareket ediyor ama ben hiç bir şey anlamıyordum. umarım ben de hissederim artık.
benim bulantılarım12. haftadan sonra durdu. hayli rahattım fakat böbreklerimde kum varmış. onunla uğraştım. hala da dikkat ediyorum. bir gece yarısı da kasıklarımda şiddetli ağrı ile acile gittik. dr gaz sıkışması dedi. ben böyle bir ağrı görmedim inanın. hemen bebeğe baktılar. keyfince takılıyordu içerde
geçen hafta da sabah bir kalktım dehşet bir baş dönmesi. odanın duvarına çarptım. sonra kapıya:) sonra art arda 2-3 defa kustum ama hiç mide bulantım yok. neyse efendim o da besin zehirlenmesi imiş. bir de antibiyotik kullandım. anlayacağınız bulantı, kanama vs yok ama böyle garip şeyler oldu bende:)
ya size de oluyor mu en son 2 hafta önce gitmiştim ya doktora acayip tedirgin oluyorum, henüz hissedemiyorum ya bir de. bana kalsa her hafta kontrole gidip kuzumu görmek istiyorum. son gittiğimde dr yine erkek dedi hatta pipiyi de gösterdi ama ben bu gidişime kadar kimseye demeyeceğim. 16. haftadan sonra kesinleşir diyorlar çünkü.
herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler.
çok sevindim silanazcım allahım sağlıklı kuçağına almak nasip etsin yavrucuklarını ay ne güzel bir kız bir erkek 2 duyguyuda tadıcaksın allahım çok büyük..Kizlar kusura bakmayin daha once giremedim, ama guzel ahberlerle geldim cok sukur, dun kendi doktorumdaydim, hersey yolunda birinin basi asagida birinin basi yukarda, sagliklarida kkeyefleride yerinde de, el ense yatiyolar, fikir fikirdilar.. sagdaki sanki el salliyodu hatta :) cinsiyetleri soylemedi, detayli uktrasound'un sonucu gelmeden diyemem dedi, bi dahaki geldinde soylerim dedi, yani 1 ay sonra, yarin ultrasound'da bana soylemezlermi dedi, hayir soylemezler dediii hehhhheeehhhe
Ultrasound'da ilk olctu, bicti her yerini, kadin kagitta tup bebek gorunce, sordu iste kac yildir deniyosun, kacincida oldu filan tabi ben soyledim hemen, cinsiyetlerini bilmek istermisin dedi, ben hemen tabiki isterim dedim, olctukten sonra, el ayak inceledi, kemiklere, sonra kalbe benim soldaki bir turklu donmediki kalbin resmini ceksin, saga dogru yatirdi, 10 dakika bekletti, sonra karnimi filan salladibebekler icerden ne oluyor, bu kadin delimi demistir kesin, bizim kiz yine donmedi, sonra rapor yazdi, bi daha bakti bu sefer aldii,
Kizlar gelelim sonuca, butun hersey temiz dedi, Sagdaki erkek, soldaki kiz dedi...rabbime yatip kalkip sukretsem az , cok sukur bugunleride gordum, hala saka gibi geliyo yuzlerini, ellerini, veren rabbime kurban olayim... rabbim nasip ederse bir kizim, bir oglum olcak kizlar tarifi imkansiz bir duyguu.... rabbim dileyen isteyen, bu yolda emek veren tum kader arkadaslarimada nasip eylesin.... Herseyin basi, dua ve sabir 6.5 yillik ozlemim ins. iki yavrumu kucagima aldimmi sona ercek, hep beraber ins.
Sagol cnm, 5 tane daha embriyom var ama ne zaman, nasıl denerim şimdilik bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı...
slmm arkadaşlarr KYR hoş gelkdinn canımm inşallah rabbim seninn yüzünüde daim güldürürr daha erken canımm test içinn moral önemlii kendinee çokk diikakatt ettt.......
kızlar dün kontrole gittim bizmki erkekmişş pipisinide gördük çok şükür şimdilik sağlıklı inşallah hepimiz hayırlısı ile ucağımıza alrızzz ...., ayrıca hareketlerini hissetiyorum boyuna 14.cm ve 136 gr dedi doğumada aralık 25 diyor zaten benim ki sezerayan olduğu içinn biraz erken olabilirr ,karnım baya çıktı gibi ALLAHIM herkeze bu güzel mutluluğu tattırsınn inşallahhhh...........benden haberler bu kadar sizlerde ne var ne yokk cinsiyet belli olan felan yok muuuuu?
kızlar slm topiğimiz biraz canlanmış sevindim görünce bende tatilden yeni geldim sitres attım dinlendim çok iyi geldi valla.. bu arada denize veya havuza girin kızlar bebeğinizi daha net hissediyosun çok iyi geliyo bol bol yüzdüm bebeğimle birliktebu arada kilolar aldı aşını gidiyo allah sonumuzu hayır etsin :90:
Slmmm kizlarr.silaaaa massaaallahh ne guzel hem kisin hem oglun olcak bi seferdee saglixaklaa...bnde bilmek istiotun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?