2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

CANIMM YENİ OKUDUMM sonucunu rabbimin bir bildiği vardırr pes etme canımm sen donmuşlar la denemiştin sanırımm inşallah bir daha kineeee taze embriyolarla denemek daha iyii genetik tanı felan yapıldımı seninn bunlarda çok önemli

canımm bebişlerin belli olmuşş adına çokk sevindimmm inşallah kucağımızada alırızz sağa salimmmm

Sagol cnm, 5 tane daha embriyom var ama ne zaman, nasıl denerim şimdilik bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı...

Canim benim ben takiliyorum sana rabbim sagligi sihati ile versinde, ne guzle prenses geliyorrr..... acil lafi bile beni korkutuyo... aman bebislerimize bisey olmasinda allah'in izni ile.... suprizlerede acigiz... Hlycn'in belli oldumu?

Canim benim ben takiliyorum sana rabbim sagligi sihati ile versinde, ne guzle prenses geliyorrr..... acil lafi bile beni korkutuyo... aman bebislerimize bisey olmasinda allah'in izni ile.... suprizlerede acigiz... Hlycn'in belli oldumu?

aman aman allah korusun.. hülyadan daha haber yok aslında gitse bellidir ama benim kadar sık gitmiyor o..

selam kızlar. benim minnoş da 15+5 oldu. en son 13 haftalıkken gittim doktora. önümüzdeki hafta kontrolüm var. bu arada siz hissediyoruz demişssiniz ya çok şaşırdım. ben sadece bir kere hissettiğimi sandım o kadar. ultrasonda bakarken de bebek hareket ediyor ama ben hiç bir şey anlamıyordum. umarım ben de hissederim artık.

benim bulantılarım12. haftadan sonra durdu. hayli rahattım fakat böbreklerimde kum varmış. onunla uğraştım. hala da dikkat ediyorum. bir gece yarısı da kasıklarımda şiddetli ağrı ile acile gittik. dr gaz sıkışması dedi. ben böyle bir ağrı görmedim inanın. hemen bebeğe baktılar. keyfince takılıyordu içerde

geçen hafta da sabah bir kalktım dehşet bir baş dönmesi. odanın duvarına çarptım. sonra kapıya:) sonra art arda 2-3 defa kustum ama hiç mide bulantım yok. neyse efendim o da besin zehirlenmesi imiş. bir de antibiyotik kullandım. anlayacağınız bulantı, kanama vs yok ama böyle garip şeyler oldu bende:)

ya size de oluyor mu en son 2 hafta önce gitmiştim ya doktora acayip tedirgin oluyorum, henüz hissedemiyorum ya bir de. bana kalsa her hafta kontrole gidip kuzumu görmek istiyorum. son gittiğimde dr yine erkek dedi hatta pipiyi de gösterdi ama ben bu gidişime kadar kimseye demeyeceğim. 16. haftadan sonra kesinleşir diyorlar çünkü.

herkese sağlıklı doğumlar, sağlıklı bebekler.

yaa sorma ben dayanamıyorum ki 2 doktora gidiyorum 15te bir çağırıyor ikisi de böylece her hafta görmüş oluyorum hareketlerini hissedene kadar da böyle devam etmeyi düşünüyorum 20. haftaya kadar da hissetmezsin diyor doktorlar..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Slm BAro, Oncelikle gecmis olsun, gaz sikismalari, gida zeherlenmesi ama cok sukur hersey yolunda..... Benimde dun gece kasiklarimda sabaha karsi bir agri oldu dedim ne oluyor ama gecti icin dikkate almadim... Canim hareketleri hissetmen icin cok erken, hic takilma, benimki ikiz gebelik oldu icin 16.haftadan itibaren hissedilmeye baslanir denir, ben birini 15 hafta, digerini 17. hafta ortlarinda hissetim, tek gebelikte 20.hafta diyolar... ama ikinci gebeliginse dhaada erken hissedebiliyomusun... benimkilerde makineye baktinmi firildak gibi donuyolar ama butun hareketlerini hissetmiyorumki..... VAllahi guzelim ben daha cuma gunu ogrendim 19.haftalik olmuslardi, kadin net konustu,,,, kayinvaldem olsun, ben oluyaim soranlara yalan diyemiyorum, allah nasip ederse diyorum soyluyorum....

çok sevindim silanazcım allahım sağlıklı kuçağına almak nasip etsin yavrucuklarını ay ne güzel bir kız bir erkek 2 duyguyuda tadıcaksın allahım çok büyük..

Sagol cnm, 5 tane daha embriyom var ama ne zaman, nasıl denerim şimdilik bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı...

kyr cım herşeyde vardır bir hayır çok zor yaşadığın ama iyi düşün güzel olsun herşey allahım sanada silanaz gibi bir erkek bir kız bebiş nasip etsin dualarımız seninle biraz dinlen yeniden başlarsın tedaviye kendini üzme sakın..

maşallah maşallah nazar değmesin oğluşa allahım kuçağımıza almayı nasip etsin..hareketlerini duyuyomusun ben daha hissedemiyorum :44: sinir olmaya başladım hissetsem iyi olduğunu anlıcam neyse bu hafta inşallah duyarım artık uyuşuk biraz sanırım kızım

kızlar slm topiğimiz biraz canlanmış sevindim görünce bende tatilden yeni geldim sitres attım dinlendim çok iyi geldi valla.. bu arada denize veya havuza girin kızlar bebeğinizi daha net hissediyosun çok iyi geliyo bol bol yüzdüm bebeğimle birlikte bu arada kilolar aldı aşını gidiyo allah sonumuzu hayır etsin :90:

Slmmm kizlarr.silaaaa massaaallahh ne guzel hem kisin hem oglun olcak bi seferdee saglixaklaa...bnde bilmek istiotun yaaaa

Silanaz harika bı haber bu, allahım ikisini de kucağına nasip etsin. Bir kız bir erkek bu bekleyişin en harika sonucu sanırım. Coook sevindim senin adına:)))

ohh ne guzel hanimefendi, tatilide yapip geldin, ne mutlu sana, bende istiyorum bir tatill.. ama gecti gitti, seneye bebeklerimle acisini cikarim ins, ailemin yaninda, vatanimda ins. AMin canim

Slmmm kizlarr.silaaaa massaaallahh ne guzel hem kisin hem oglun olcak bi seferdee saglixaklaa...bnde bilmek istiotun yaaaa

Sen dur bekle ben 5 aylik oldularda ogrendim hehehehe, dokr=toruma kalsa bir ay daha bekliycektim :) aman cok sukur sagliklari yerinde ya, rabbime binlerce kere sukur olsun, kiz battaniye bile ormeye basladim :) cinsiyetlerini bilince hazirlik daha bir baska oluyor...

Sabret bacim azcik daha yakinda ogrenirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…