Silanaz harika bı haber bu, allahım ikisini de kucağına nasip etsin. Bir kız bir erkek bu bekleyişin en harika sonucu sanırım. Coook sevindim senin adına:)))
ohh ne guzel hanimefendi, tatilide yapip geldin, ne mutlu sana, bende istiyorum bir tatill.. ama gecti gitti, seneye bebeklerimle acisini cikarim ins, ailemin yaninda, vatanimda ins. AMin canim
bu yıl biraz tedirgin endişeli bir tatil oldu silanazcım eşime aman yavaş git kasislere dikkat suda durmayayım fazla üşütürüm güneşe çıkmayayım zararlı yani öylee geçti gitti seneye daha rahat olucak inşallah yanımızda bebeklerimizlee.. düşünmesi bile çok güzellallahım nasip etsin o günleri..
ben annemi de aldım yanıma eşimle bir hafta assos'a gittik. bir güzel yüzdüm ki sormayın. hamileliğimi unutup denizde açılıverince annemin bağırtıları ile geri dönüyordum:) yüzmek çok iyi geliyor gerçekten. ama 20 dakikadan fazla durmadım suda. zira o tarafın suyu biraz soğuk. ısınarak giriyordum şok yaşamamak için. size de aynı şekilde öneririm. güneşte hiç durmadım. 50 faktör güneş kremi sürüp şemsiyenin altında oturdum, bol bol su içtim, hafif beslendim. hazımsızlık sorunumla bu şekilde baş ediyorum. yoksa karnım 7 aylık kadar oluyor. 17 haftamdayım 4 kilo almışım. ama zaten normalde de minyon ve zayıf bir tip olmadığım için yavaş gitmem gerekiyor.
bu arada benim şimdiden ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. sizde de aynı sorun oluyor mu kızlar?
bende canim yuzmek istiyorum ama girebilcem yerler geneli karisik, benim burda tatil sansida olmadi icin, arkada havuza bazen giriyorum, babcklarimi sokup cikiyorum... ama yuzulcek kadar buyuk degil... bende az ve sik yiyerke baz ediyorum... vallahi guzelim bende kabizlikda basladi... bu sabah bende tartiya cikinca sok oldum.. 64 kilo gosterdi.. ben dedim abu.. 5 aydan sonra acayip basliyon benimkiler 20.haftalik oldu... 5. ay bitti... son uc haftada gobegimde cok cikti... kiloda baya cikti... ama ne yaplaim artik, bebsilermiz ac birakmaktansa alcaz kilolari...
bende yok canim hic sisme ne elimde, ne ayakta bende duzenli kontrol ediyorm, dikkat ediyorum ama cok sukur, mide yanmasi, bulantilar, uyku hali disinda birsey yokk///
ben annemi de aldım yanıma eşimle bir hafta assos'a gittik. bir güzel yüzdüm ki sormayın. hamileliğimi unutup denizde açılıverince annemin bağırtıları ile geri dönüyordum:) yüzmek çok iyi geliyor gerçekten. ama 20 dakikadan fazla durmadım suda. zira o tarafın suyu biraz soğuk. ısınarak giriyordum şok yaşamamak için. size de aynı şekilde öneririm. güneşte hiç durmadım. 50 faktör güneş kremi sürüp şemsiyenin altında oturdum, bol bol su içtim, hafif beslendim. hazımsızlık sorunumla bu şekilde baş ediyorum. yoksa karnım 7 aylık kadar oluyor. 17 haftamdayım 4 kilo almışım. ama zaten normalde de minyon ve zayıf bir tip olmadığım için yavaş gitmem gerekiyor.
bu arada benim şimdiden ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. sizde de aynı sorun oluyor mu kızlar?
canım benim maaşallah sana. umarım hiç olmaz o şişme vs. ben aksama kadar ofiste ayaklarımı sallandırdığım için bir de sıcaktan oluyormuş sanırım. bu arada seninkiler ikiz olduğu için kiloya hiiiç kulak asma. senin işin bizden daha zor elbet, taşıma vs. ama sen hakkından geliyorsun eminim ve geleceksindir :) bu arada sabah tartıldım 5 kilo almışım 4 değil:) dr bana 12 kilo alın dedi. zira zaten yeterince kiloluyum:)
baro sen yinede dikkat et son aylarda daha çok alınıyomuş ayda 4 kilo falan bende 20.haftadayım 5 kilo aldım hesaplıyorum 3 er kilo alsam toplamda 17 kilo olur oda fazla off işdahımız açıldı nasıl engellicez kendimizi bulandı falanda yok habire yiyomtop gibi olucam allahtan boyum uzun yoksa yandım..
şimdi düzelttim:)
1,,65 boy ve 56 kiloya kilolu olmak mı diyorsun sen. ahahahah. ben o kiloyu en son lisede görmüştüm. allah iyiliğini versin.dur ben sana diyeyim de rahatla.78 kilo ile tedaviye başladım. boyum 1.71. 80 ile hamile kaldım. şimdi 84'üm. ama ben etli değil de kemikli bir hatunum, kimse inanmıyor kiloma, ya da beni kandırıyorlar bilemiyorum:)
dün gittik doktora. minnoşum erkekmiş. benim için zaten farketmiyordu. sadece adını koymuş olduk. baba uçtu ama. bu arada ilk defa bu kadar hareketli gördüm beyzadeyi. zıp zıp zıplıyor resmen. elini emiyordu. dr; sizin oğlan içerde yoga yapıyor diye dalga geçti benimle. bir sonraki randevumuzda detaylı tarama yapılacağını bunun için Recep Has'a gitmemizi söyledi. 23. haftama randevu aldık. sabırla o günü bekleyecegiz artık. ha bir de bugün ya da yarın dörtlü testim var. hepinize sağlıklı, güzel günler.
Canim kilo diyince ben zaten kilolu hamiel kaldim, 56 ayda 57 'ydim ... 53 yukari cikmazdim, boy 1/65 benim... okul steresi, tedavi stresi homuini girtlak, igneler 57 ciktim.. simdi 20 hafta bir gunluk benim kuzucuklar,... 64 kiloyum... yani 7 kilo almisim... ama ben bu gidisle sanirim bir 15 kilo daha alirim herhalde... 36 veya 37 haftada zaten aluyorlar.,,, benimkiler 9 ay 10 gunu bulsa zaten 100. olurum herhalde... dikkatte ediyoerum ama ikiz olduklari icin yemekten kismiyorum... ben yedimmi, bebisler kiprasmaya basliyo zaten, hep yiyesim geliyor...
silanaz senin kilon fazla değil tabiki boyuna göre azda değil ama sen bize nazaren daha çok kilo alırsın ikiz çünkü 2 katı beslenmen gerekiyo ben süt içemiyorum ya ama peynir yoğurt yiyorum dengeler herhalde eşim çok zorluyo ama içim almıyo etide sevmiyorum zoraki yemeye çalışıyorum balık midemi bulandıryo off off üzülüyorum onlarıda bol bol yemelisin diolar napim içim almıyo çikolatalı ekmek yoğurtlı kızartma onları çok seviyorum sürekli onları yiyesim var birde demir hapı verdi doktor bana o benim işdahımı kesiyo midemi bulandırıyo size de oluyomu kızlar ? yada banamı öle geliyo ikindi vakti aç karna içiyorum akşam yemeği canım istemiyo onu içince zorluyorum kendimi hep
selam kızlar siz ve bebişleriniz iyidir inşallah tetenoz yaptıran varmı ?? yarın olacamda doktor mutlaka olmama gerektiğini söyledi korkuyorum sanırım o kadar göbekten iğne oldum bende alemim yaaa:)))
selam kızlar siz ve bebişleriniz iyidir inşallah tetenoz yaptıran varmı ?? yarın olacamda doktor mutlaka olmama gerektiğini söyledi korkuyorum sanırım o kadar göbekten iğne oldum bende alemim yaaa:)))
1,,65 boy ve 56 kiloya kilolu olmak mı diyorsun sen. ahahahah. ben o kiloyu en son lisede görmüştüm. allah iyiliğini versin.dur ben sana diyeyim de rahatla.78 kilo ile tedaviye başladım. boyum 1.71. 80 ile hamile kaldım. şimdi 84'üm. ama ben etli değil de kemikli bir hatunum, kimse inanmıyor kiloma, ya da beni kandırıyorlar bilemiyorum:)
dün gittik doktora. minnoşum erkekmiş. benim için zaten farketmiyordu. sadece adını koymuş olduk. baba uçtu ama. bu arada ilk defa bu kadar hareketli gördüm beyzadeyi. zıp zıp zıplıyor resmen. elini emiyordu. dr; sizin oğlan içerde yoga yapıyor diye dalga geçti benimle. bir sonraki randevumuzda detaylı tarama yapılacağını bunun için Recep Has'a gitmemizi söyledi. 23. haftama randevu aldık. sabırla o günü bekleyecegiz artık. ha bir de bugün ya da yarın dörtlü testim var. hepinize sağlıklı, güzel günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?