2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Silanaz harika bı haber bu, allahım ikisini de kucağına nasip etsin. Bir kız bir erkek bu bekleyişin en harika sonucu sanırım. Coook sevindim senin adına:)))

Allah razi olsun kardesim, darisi basina ins, inanki sabir ve duanin sonucu, nerdeyse 7 yil sonra, 4. tup bebek'de gelen sonuc, umutlarimi doktorlarin tuketti, bir anda gelen sonuc, az bucuk biliyoruz neler yasadiklarimizi birbirimizin, rabbim seninde yuzune en kisa zamanda gulsun ins. ALlah razi olsun

ohh ne guzel hanimefendi, tatilide yapip geldin, ne mutlu sana, bende istiyorum bir tatill.. ama gecti gitti, seneye bebeklerimle acisini cikarim ins, ailemin yaninda, vatanimda ins. AMin canim

bu yıl biraz tedirgin endişeli bir tatil oldu silanazcım eşime aman yavaş git kasislere dikkat suda durmayayım fazla üşütürüm güneşe çıkmayayım zararlı yani öylee geçti gitti seneye daha rahat olucak inşallah yanımızda bebeklerimizlee.. düşünmesi bile çok güzell allahım nasip etsin o günleri..

Ama canim oylede olunca , yani ustune dusunce nede hosuna gidiyor, benim esim acil bir durum olmadikca beni armaz isteng elene kadar, simdi her zaman ariyor, araba evde oldumu.... git, gez diyen kocam simdi,,,hava cok sicak bosver, yorma kendini, raba ile giderrim diyorum, o zamanda cok yavas sur, dikkat ett,,, ilgi insanin hosuna gidiyor :) bazen burnundanda getirselerde.....

Ins. rabbim nasip eder o gunleriii gormeyii

ben annemi de aldım yanıma eşimle bir hafta assos'a gittik. bir güzel yüzdüm ki sormayın. hamileliğimi unutup denizde açılıverince annemin bağırtıları ile geri dönüyordum:) yüzmek çok iyi geliyor gerçekten. ama 20 dakikadan fazla durmadım suda. zira o tarafın suyu biraz soğuk. ısınarak giriyordum şok yaşamamak için. size de aynı şekilde öneririm. güneşte hiç durmadım. 50 faktör güneş kremi sürüp şemsiyenin altında oturdum, bol bol su içtim, hafif beslendim. hazımsızlık sorunumla bu şekilde baş ediyorum. yoksa karnım 7 aylık kadar oluyor. 17 haftamdayım 4 kilo almışım. ama zaten normalde de minyon ve zayıf bir tip olmadığım için yavaş gitmem gerekiyor.

bu arada benim şimdiden ellerim ve ayaklarım şişmeye başladı. sizde de aynı sorun oluyor mu kızlar?

bende canim yuzmek istiyorum ama girebilcem yerler geneli karisik, benim burda tatil sansida olmadi icin, arkada havuza bazen giriyorum, babcklarimi sokup cikiyorum... ama yuzulcek kadar buyuk degil... bende az ve sik yiyerke baz ediyorum... vallahi guzelim bende kabizlikda basladi... bu sabah bende tartiya cikinca sok oldum.. 64 kilo gosterdi.. ben dedim abu.. 5 aydan sonra acayip basliyon benimkiler 20.haftalik oldu... 5. ay bitti... son uc haftada gobegimde cok cikti... kiloda baya cikti... ama ne yaplaim artik, bebsilermiz ac birakmaktansa alcaz kilolari...

bende yok canim hic sisme ne elimde, ne ayakta bende duzenli kontrol ediyorm, dikkat ediyorum ama cok sukur, mide yanmasi, bulantilar, uyku hali disinda birsey yokk///

canım benim maaşallah sana. umarım hiç olmaz o şişme vs. ben aksama kadar ofiste ayaklarımı sallandırdığım için bir de sıcaktan oluyormuş sanırım. bu arada seninkiler ikiz olduğu için kiloya hiiiç kulak asma. senin işin bizden daha zor elbet, taşıma vs. ama sen hakkından geliyorsun eminim ve geleceksindir :) bu arada sabah tartıldım 5 kilo almışım 4 değil:) dr bana 12 kilo alın dedi. zira zaten yeterince kiloluyum:)

ohh ne güzel yüzmek iyi geliyo bende güneşlenmedim 50 faktörlü güneş kremi kullandım o halde bile yüzümde birkaç leke oldu doğumdan sonra geçiyomuş öle diolar föndatenle kapatıyorum şimdilik.. bende kabızlık çok olmuştu başlarda doktorum magnezyuım verdi geçti ama bu aralar yeniden başladı bol sıvı almak ve meyve yemek gerekiyo.. benimde ayaklarımda hafif şişmeler oluyo oda gün boyu ayaklarımı sandalyeden aşağı sallıyorum onun için sanırım akşam evde geçiyo çünkü ve tuzada dikkat etmek gerekiyo şişmeler ödem olduğunu gösteriyo.. bence 17 haftada 4 kilo iyi tabi her doktorun farklı bir sitretijisi var mesala benim doktorum kiloya takıntılı değil kuzenimin doktoru vardı kuzenim 55 kilo ile hamile kaldı toplamda 14 kilo aldı ayda 4 kilo aldımı doktoru çok almışsın dikkat et falan filan birsürü laf söylüyodu oda insanın psikolajisini bozuyo yememek için kendini kastıkça daha çok yiyosun tabi dikkat etmek lazım ama tadınıda çıkarmak gerekiyo çokta takmamak lazım doğumdan sonra sıkı bir dietle veririz kiloları bebeklerimiz sağlıklı olsunda tek sorun kilo olsun..

baro sen yinede dikkat et son aylarda daha çok alınıyomuş ayda 4 kilo falan bende 20.haftadayım 5 kilo aldım hesaplıyorum 3 er kilo alsam toplamda 17 kilo olur oda fazla off işdahımız açıldı nasıl engellicez kendimizi bulandı falanda yok habire yiyom top gibi olucam allahtan boyum uzun yoksa yandım..

ediyorum canım ediyorum. ben de senin gibi boydan kurtarıyorum sanırım. zaten çok tuhaf hamilelikten önce deli gibi tatlı ve çikolata düşkünü olan ben son beş aydır beş kere çikolata yemedim. tatlı vb şeylerden uzak duruyorum. çünkü aklımda hep şu var ; bunlar yapay şeker ve bebeğim de benden beslendiği için o da bütün zararlı şeylere maruz kalıyor. meyveye sardım, zaten mevsim yaz olduğundan mütevellit hiç sıkıntı yaşamıyorum. kayınvalidem hamur işi gibi şeyleri çok yapıyordu, ne olur yapma dedim:) sebze ağırlık besleniyorum. eti de zorla yiyorum.haftada bir balık yemeye çalışıyorum. günde yarım lt süt içiyorum:)

şimdi düzelttim:)

Canim kilo diyince ben zaten kilolu hamiel kaldim, 56 ayda 57 'ydim ... 53 yukari cikmazdim, boy 1/65 benim... okul steresi, tedavi stresi homuini girtlak, igneler 57 ciktim.. simdi 20 hafta bir gunluk benim kuzucuklar,... 64 kiloyum... yani 7 kilo almisim... ama ben bu gidisle sanirim bir 15 kilo daha alirim herhalde... 36 veya 37 haftada zaten aluyorlar.,,, benimkiler 9 ay 10 gunu bulsa zaten 100. olurum herhalde... dikkatte ediyoerum ama ikiz olduklari icin yemekten kismiyorum... ben yedimmi, bebisler kiprasmaya basliyo zaten, hep yiyesim geliyor...

1,,65 boy ve 56 kiloya kilolu olmak mı diyorsun sen. ahahahah. ben o kiloyu en son lisede görmüştüm. allah iyiliğini versin.dur ben sana diyeyim de rahatla.78 kilo ile tedaviye başladım. boyum 1.71. 80 ile hamile kaldım. şimdi 84'üm. ama ben etli değil de kemikli bir hatunum, kimse inanmıyor kiloma, ya da beni kandırıyorlar bilemiyorum:)

dün gittik doktora. minnoşum erkekmiş. benim için zaten farketmiyordu. sadece adını koymuş olduk. baba uçtu ama. bu arada ilk defa bu kadar hareketli gördüm beyzadeyi. zıp zıp zıplıyor resmen. elini emiyordu. dr; sizin oğlan içerde yoga yapıyor diye dalga geçti benimle. bir sonraki randevumuzda detaylı tarama yapılacağını bunun için Recep Has'a gitmemizi söyledi. 23. haftama randevu aldık. sabırla o günü bekleyecegiz artık. ha bir de bugün ya da yarın dörtlü testim var. hepinize sağlıklı, güzel günler.

ay ne güzel bebeğini görmüşsün insanın içi çok rahatlalıyo onu görünce benim kızımda kıpırtıyo artık hissedebiliyorum baştan anlamıyodum bir hareket var orada ama omu kıpırtıyo yoksa gaz mıdır nedir bilmiyodum ama dün emin oldum artık.. kiloları takma baro boşver 96 la hamile kalan 120 le doğum yapanlar var sağlıklı olsunlarda önemli değil kilo..

silanaz senin kilon fazla değil tabiki boyuna göre azda değil ama sen bize nazaren daha çok kilo alırsın ikiz çünkü 2 katı beslenmen gerekiyo ben süt içemiyorum ya ama peynir yoğurt yiyorum dengeler herhalde eşim çok zorluyo ama içim almıyo etide sevmiyorum zoraki yemeye çalışıyorum balık midemi bulandıryo off off üzülüyorum onlarıda bol bol yemelisin diolar napim içim almıyo çikolatalı ekmek yoğurtlı kızartma onları çok seviyorum sürekli onları yiyesim var birde demir hapı verdi doktor bana o benim işdahımı kesiyo midemi bulandırıyo size de oluyomu kızlar ? yada banamı öle geliyo ikindi vakti aç karna içiyorum akşam yemeği canım istemiyo onu içince zorluyorum kendimi hep

Yok canim cok sukur, kiloya takilmiyorum fazla, bir degil iki diyorum bazen az bile diyorum, ben yiycemki onlar buyusun, gelissin ins, bende fazlsa icmiyorum, ama den gibi yogurt, peynir tuketiyorum..... etide yetti kadar falasini hicbirseyin yiyermiyorum, az yyiyorum zaten doymadan kalkiyorum yoksa migde yanmalari olduruyo beni.... balik nerdeyse 1 aydir yemedim.... hcte canim istmeiyor... ben canim demir hapi sorcam verebilirmisin dye cunku saclarim dokuluyor, ama vitaminelrde var diye benim doktor vermiyor , ayri sonuclarda hep normal cikiyor ondan olsa gerek.... benimde vitaminelr artik biktim midemi bulandiriyolar... ben hamile kalmadan 2 ay once baslaamistim ayni vitamine, oncei tedavimdede aynisini kullanmistim... artik gina geldi ama bebeklerinde benim de ihtiyacimiz oldu icin mecbur aliyorum.... benimde unutum zamanlar olmuyor degil....

selam kızlar siz ve bebişleriniz iyidir inşallah tetenoz yaptıran varmı ?? yarın olacamda doktor mutlaka olmama gerektiğini söyledi korkuyorum sanırım o kadar göbekten iğne oldum bende alemim yaaa:)))

selam kızlar siz ve bebişleriniz iyidir inşallah tetenoz yaptıran varmı ?? yarın olacamda doktor mutlaka olmama gerektiğini söyledi korkuyorum sanırım o kadar göbekten iğne oldum bende alemim yaaa:)))

slm ecrinemir banada haftyaa cuma gününe randavu verdiler sağlık ocağından yanlız doktora sormadım sorucam ondan sonra olucam bencede kork diğer iğnelere benzemiyomuş çok ağır oluyomuş bende korkuyorum senin kaç haftalık şuanda bana hemşire 21 haftayı dolu dolu doldurman gerekiyo dedi hiç olan varmı kızlar? allah yardımcımız olsun iğne fobiydi benim için bebiş sayesinde hobi olduu

slm ecrinemir banada haftyaa cuma gününe randavu verdiler sağlık ocağından yanlız doktora sormadım sorucam ondan sonra olucam bencede kork diğer iğnelere benzemiyomuş çok ağır oluyomuş bende korkuyorum senin kaç haftalık şuanda bana hemşire 21 haftayı dolu dolu doldurman gerekiyo dedi hiç olan varmı kızlar? allah yardımcımız olsun iğne fobiydi benim için bebiş sayesinde hobi olduu

Baro canim benim hayirli olsun, prens geliyomus sana, Gozun aydin rabbim hayirlisi ile kusagimizada evlatlarimizi almayi ansip etsin.... Kilo';lari sallamiyoruz o zaman caniim, Allah kerim dogumdan sonra Canim ultrasounda'da oyle benim Oglusda en son gordumde, el cirpiyodu, alkis yapiyodu... Detaylida doktor cok ugrasti, el ayakalrini cekene kadar... Kizim cok inatci seklini Teknisyen ne yaptiysa degistimedi... Gunler saka maka geciyor, benimde 25 Agostosta sabirsizlikla bekliyorum.... 23.hafta 2 gunluk olcaklar o gun ins.... Sonuclarini yaz dortlu testin umarim hersey yolunda gider.... SAGLICAKLA KALIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…