2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

OoooooooSafak 9 mersenemmmmim.evine al git tombulunu saglicaklaaa...insaallahh hersey yolunda ve guzel gecerrr..bize dua et tamam mii melegini gorunceeee...mis gibi kokla yerime nuffennn

ewt cnm 9 a indkk ama benim geceleri felaket ağrım oluyor bebek iriymiş ondan kaynaklanıyor kafada aşağıdaymış inşşş 9 günü atlatırız gerçi gelmek istersede biz müsaitizz buyursun gelsinnnnn ,koklamazmıyımm cnm hele bir sağa salimm kucağıma versinlerrr

kizlar benim oglus daha fazla bekleyemedi ve 16aralikta geldi allahima ne kadar sukretsem az. kilosu boyu h er seyi yerinde az once emzirdim, simdi uyuyor. size haber vermek istedim darisi basiniza. svgiler

kizlar benim oglus daha fazla bekleyemedi ve 16aralikta geldi allahima ne kadar sukretsem az. kilosu boyu h er seyi yerinde az once emzirdim, simdi uyuyor. size haber vermek istedim darisi basiniza. svgiler

Canim benim hayirli, ugurlu olsun evlatin... Rabbim saglikli, sihatli buyuutmeyi nasip eylesin ins. pasama sayiden erken geldii ama cok sukur haftasi iyi yinede,,, 20li haftalardan kat kat iyi... Oglum'la arasi 6 gun desene canim.... kAC KILO DOGDU, boyu posu nasil pasam... sarisinmi esmermi... ismini ne koydunuzz bakalim....

gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsünn cnmnmmm

Ayyy cnm gozunuz aydinn..yasi uzun saglikli bi bebek olsun insaallahAyyy ne havali bisi dimi emzirdim az once demek..insan okurken bile heyecanlanioo bide emzirmekk mukemmell biseyyyHayirli olsun cnmm

Kizlar merhabalar.Nasılsınız cok uzun zaman oldu ya...Her sey yolunda mı masallah devam etmıssınız....

Aaa çok sevindim iyi olmanıza, gozunaydin cnm. Allahım anali, babali büyütsün, sağlıklı, uzun, keyifli bir ömür diliyorum oglusuna. Allah nazarlardan korusun. Darısı bekleyen tüm arkadaslarımıza olsun...

Kızlar biz de gecen cuma gördük keselerimizi, iki tane gercekten, şimdilik ikizlerime gebeyim, allahım hayırlı yazılar yazsın inşallah. Bu cuma da kalp atışları icin gideceğiz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.

Oooooo ne guzelİkizler geliooo allahim korusun cnmm...insallah kalp atislarinida duyarsiniz hayirlsiisylaaaa

Canim benim hadi gozun aydin, rabbim iki evlatinida saglikli, sihatli kucagina almayi nasip etsin ins. benim icime sanki seninkielrde bir kiz, bir oglan gibi doguyor bakalim hayirlisi ins, rabbim hayirlisiyla kavusmayi nasip etsinde bunlar benim icime dogan ilk yaziyi okudumda... cuma gunu pit pitlarini duydunmu asas rabbimin mucizesi bu diycen... simdi pit pitlari beklersin sonra cinsiyetleri, sonra gleisimelri kilolari bir bakmisin hoppp yaza bebisler kucaginda....tekrar tebrikler

Oooooo ne guzelİkizler geliooo allahim korusun cnmm...insallah kalp atislarinida duyarsiniz hayirlsiisylaaaa

Sagol cnm âmin diyorum duana inşallah birkac gune kalp atışlarını da duyacağım. İkiz konusunda doktorum beklentisi olma ikiz gebelik risklidir ve çok yüksek oranda ikizlerden biri 3aya kadar veda edebilir dedi. Bekleyip göreceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısını yazmıştır diyorum hep. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor bekleyiş?

Benim bekleyis bi acayip.soran herkes aman yaklasmis dior.ama bana hic ole gelmioo..korkunun ve tedirginligin getirdigi bi saflik var icimde.rahatlik var ama neden bilmiorum.bebegimi kucagima saglikli bi sekikde kokamak istiorum ...amaaann bilmiom iste sekerim sende anlican ilerde nasiii guzel bi duyguu ...yakinda diorum cunku simdi hareketlerini filan hissetmiosun ya..offf hisset biii bi daha bi daha hatta ben surekli hamis kalmak istiorumm..o dogunca kendimi boslukta hissetcem kesinn karnim bombos kalcakk...hemen bi tane daha mi yapsam diorum.eger nirmal dogumu nasip ederse allahim ki cok korkuorum 2yil sonra hemen bi tane daha hamile kalmak istiorum..hereey nasip insallahh

Nazayse naberrrrrr? Ben sana çok bakindim, hatta mesaj yazdım çok önce özelden. Nasılsın cnm?neler yapıyorsun?

Tatlım cok saol 1 sen cevap yazmıssın bana tesekkur ederim.Napiyim kosturmaca haziran ayinda basladim calismaya hala devam ediyorum iste.Senin hamile olmana oyle cok sevindim ki tatlim allah tamamina erdirsin insallah.ozelden haberlesmeye devam edelim cnm opuyorum...

Amanda aman Nazayse bize kirilmismi... Gzuelim inanaki bazen 3-4 gunde bir zar zor giriyorum... tam sana hosgeldin diycektim ebnim misafirler tikladi... kusura bakma ... yoksa niye cevap yazmayalim ask olsun yaniii.. HOSgeldin canim nasil gidiyor hayat bakalim... tedavi dusunuyonmu yakin zamanda... dilerim rabbim seninde yuzunu, gonlunu, bu denemende guldurur.. bence acele et biran once basla, bak arkadas lazim yavrukuslara... BIZde sen hamile oldunda o kadar cok sevincezki,,, bak kyr arkadasimiz aldi guzel haberi sirada Hevuk, sonrada senin haberini alcaz ins... bakalim eski dostlardan baska ugrayanlar olcakmi...

cnm ya cok saol evt ınsan bıraz kırılgan oluyo ne bılıım.ozlenmek ıstedım belkı de subatta yapıcam cnm esım sperm tedavısı goruyo kaan aydosa gıdıyoruz ankaraya.sıgarayı bıraktık 2 ay oldu bakalım 2 ay daha var tedavıye ıı olur ınsallah.sen de dogum yaptın he.cnm bnm tebrık edrım.Ama ben 2 dıe bılıodum nasıl oldu 1ni ne zaman kaybettin

Kizlar merhabalar.Nasılsınız cok uzun zaman oldu ya...Her sey yolunda mı masallah devam etmıssınız....

Naz Ayşe canım nasılsın?
Kız neden terk ettin buraları bende çok merak ettim seni hep baktım hatta girmişmisin diye
Bak kyr cımda güzel haberler aldı dogum yapıyo artık kaderdaşlarımız tek tek
Canım inşallah sıra bizde inşallah bizlerede nasip olucak ben şimdi bitkisel bişeler kullanıyorum olmazsa tüp yaptırcaz yine
Canım öpüyorum seni..
Kızlar sizleride öpüyorum bebiklerinize kokluyorum mis kokuları burnuma geliya valla

Oh gelsin bebişler canım ya istediğin gibi oldu herşey inşallah sağlıcakla kucagınada alırsın
Kız bizim içinde içinden geçir bizde hamiş olalım dualarının kabul oldugu bir zamandasın galiba
Canım ya çok seviniyorum kızlar güzel haberlerinize..

Cnm alınganlık yapma nolur, bu sayfada hemen hemen herkes doğum telaşında, silanaz ve baro yaptı şükür doğumunu sırada mersenem var haklı olarak heyecanlılar:)
Ben buralardayım,malum daha yolun çok başındayım:)) Dilerim senin de güzel haberlerini duyacağız kısa zamanda. Sen deneme düşünüyormusun buaralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…