OoooooooSafak 9 mersenemmmmim.evine al git tombulunu saglicaklaaa...insaallahh hersey yolunda ve guzel gecerrr..bize dua et tamam mii melegini gorunceeee...mis gibi kokla yerime nuffennn
kizlar benim oglus daha fazla bekleyemedi ve 16aralikta geldiallahima ne kadar sukretsem az. kilosu boyu h er seyi yerinde az once emzirdim, simdi uyuyor. size haber vermek istedim darisi basiniza. svgiler
kizlar benim oglus daha fazla bekleyemedi ve 16aralikta geldiallahima ne kadar sukretsem az. kilosu boyu h er seyi yerinde az once emzirdim, simdi uyuyor. size haber vermek istedim darisi basiniza. svgiler
Kizlar merhabalar.Nasılsınız cok uzun zaman oldu ya...Her sey yolunda mı masallah devam etmıssınız....
Kızlar biz de gecen cuma gördük keselerimizi, iki tane gercekten, şimdilik ikizlerime gebeyim, allahım hayırlı yazılar yazsın inşallah. Bu cuma da kalp atışları icin gideceğiz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Kızlar biz de gecen cuma gördük keselerimizi, iki tane gercekten, şimdilik ikizlerime gebeyim, allahım hayırlı yazılar yazsın inşallah. Bu cuma da kalp atışları icin gideceğiz. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Oooooo ne guzelİkizler geliooo allahim korusun cnmm...insallah kalp atislarinida duyarsiniz hayirlsiisylaaaa
Nazayse naberrrrrr? Ben sana çok bakindim, hatta mesaj yazdım çok önce özelden. Nasılsın cnm?neler yapıyorsun?
Tatlım cok saol 1 sen cevap yazmıssın bana tesekkur ederim.Napiyim kosturmaca haziran ayinda basladim calismaya hala devam ediyorum iste.Senin hamile olmana oyle cok sevindim ki tatlim allah tamamina erdirsin insallah.ozelden haberlesmeye devam edelim cnm opuyorum...
Amanda aman Nazayse bize kirilmismi... Gzuelim inanaki bazen 3-4 gunde bir zar zor giriyorum... tam sana hosgeldin diycektim ebnim misafirler tikladi... kusura bakma ... yoksa niye cevap yazmayalim ask olsun yaniii.. HOSgeldin canim nasil gidiyor hayat bakalim... tedavi dusunuyonmu yakin zamanda... dilerim rabbim seninde yuzunu, gonlunu, bu denemende guldurur.. bence acele et biran once basla, bak arkadas lazim yavrukuslara... BIZde sen hamile oldunda o kadar cok sevincezki,,, bak kyr arkadasimiz aldi guzel haberi sirada Hevuk, sonrada senin haberini alcaz ins... bakalim eski dostlardan baska ugrayanlar olcakmi...
Kizlar merhabalar.Nasılsınız cok uzun zaman oldu ya...Her sey yolunda mı masallah devam etmıssınız....
Sagol cnm âmin diyorum duana inşallah birkac gune kalp atışlarını da duyacağım. İkiz konusunda doktorum beklentisi olma ikiz gebelik risklidir ve çok yüksek oranda ikizlerden biri 3aya kadar veda edebilir dedi. Bekleyip göreceğiz Rabbim hakkımızda hayırlısını yazmıştır diyorum hep. Sen neler yapıyorsun? Nasıl gidiyor bekleyiş?
Tatlım cok saol 1 sen cevap yazmıssın bana tesekkur ederim.Napiyim kosturmaca haziran ayinda basladim calismaya hala devam ediyorum iste.Senin hamile olmana oyle cok sevindim ki tatlim allah tamamina erdirsin insallah.ozelden haberlesmeye devam edelim cnm opuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?