2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canımm gözünn aydın rabbimm bebeğini sağa salimm kucağına almayıı nasip etsinnnnn ,ama ben sana başta demiştimm hislerimde hiç yanılmamm diye :)testi tekrarladın mı maşaallahh değerin güzel ve sana bir his daha diyecm seninki ikiz benceeee:):)

en taze annemiz yarınn oğluşuna kavuşacaksın inşallah bizlerede dua ett iyi haberlerle gel

bugün kontrolümüz vardı oğluşum iyiymiş çok şükür ,2800 gr olmuş 2 hafta sonra alabilirmişş hayırlısı artık

Çok teşekkür ederim. Allahıma çok şükür kavuştum bebeğime, şimdi sırada kesesi, kalp atışı var. Rabbim hayırlı yazılar yazsın her birimize.
Sagol cnmmm demiştin gercekten)) bakalım ikizi de bilecek mısın?
10.gun 227 12.gun 588 çıktı değerlerim, doktorum da büyük ihtimalle ikiz dedi. Ama olmayabilirmiş, her ihtimale karsı beklentisi olma dedi. Ahhh cnm sağlıklı olsun da Rabbim ne derse kabulüm. Tek ya da ikiz...

Kuzummmmyarin evinize nur mu doguoooo..yerim ben onu silammmm..al gell oglumuzuuuu sagliklica insallahhh...bizede dua et kuzummmm...

en taze annemiz yarınn oğluşuna kavuşacaksın inşallah bizlerede dua ett iyi haberlerle gel

Canim ins. yarin sayiden oyle olcak en taze annemiz ayduman'di ama daha ugruyamadi bebesini kucagina aldi, bizi unuttuu hehhehehee

Vallahi karmakarisik duygular icindeyim, yemek pisirmekle mesgulum ama inanaki kendimi disari atip dogum oncesi bir temiz hava almak, yuruyus yapmak istiyorum.. esim iste her zamanki gibi, yemekler pissin disari cikcam boyle bir bunalti var ustumde atmam lazim...

Cok heycanliyim arkadalasr hala mucize gibi geliyor.. bugunumu hamd olsun, sukur olsunn

Dualarim hep sizinle olcak bebegime kavusmaya gitmeden once hepinize dua etcem, dogumhaneye aldiklarinde hepinizin ismini zikredecim... Hevuk, ve Kyr arkadaslarimizdan hayirlis ile yavrularina kavusmasini.. tum isteyen hanimlar iciinn

Cnmmm masallah oglusuna, sizin de çok az kalmış, Rabbim hayirla kucağına nasip etsin inşallah...

5 weeks pregnant... MASALLAHH masallahh Subhanallahh.... Canim tekrar dilerim hersey gonlunce olur, sende hayirlsii ile yavrucagina kavusurusun degerin yuksek oldugu icin ben ikiz tahmininde bulundum benim 12.gun 426.5 ti canim... ama tabikide yanlitici olabiliyor...

Hakkinda hayirli olani iste ikiz oldumu, endiselerinde ikiye katlaniyor,,,, Ama seninkilerde bende oyle hissediyorum, ama rabbim eger oyleysede hayirlisi ile iki yavrunuda saglikli, sihatli rahminde buyutup dunyaya getirmeyi nasip etsin ins....

Merseneminde bisey kalmadi bir tosuncukta ondan geliyor yakindaaa haaaa

Kuzummmmyarin evinize nur mu doguoooo..yerim ben onu silammmm..al gell oglumuzuuuu sagliklica insallahhh...bizede dua et kuzummmm...

INsallah kardesim ins, yarin gonlumede, yuvamada ins,. nur dogacak, cok garip duygular icindeyim hlyc, heycanda degil... cok sakinim ama kafam cok karisik... Cok sevincliyim ogluma kavuccam, huzunluyum kizimi eve getiremiycem.. beterin beteri var bunada cok sukur,,, buruk bir aci var icimde... Dogum stresi sardi beni herhalde...

Canlarim biz sizinle en bastan beri bu yolda sevinclerimizide, huzunlerimizide paylastik birbir dilinden cok guzel anladik, dertlestik
Cevremizdekielrin bizi anlamsi imaknsizdi cunku, bizim yasadikalrimizi bu yollardan gecen, hasretle,sabirla bekleyen insalalr ancak anliyabilirdi... bir evlatin bizim icin dunya maliyla degisilmiycegini bu ozlemi icinde tasiyanlar ancak anlardii... Rabbime sukurler olsunki hamile kalmak icinde o duyguyu yasamak bile o kadar yuce bir duyguki, daha karnimizdayken baglaniyoruz onlara, hareketleri nasil sevindiriyor, sasirtiyor icimizde bir canli, bizim canimizdan kanimizdan cok kutsal birsey ne biliyemm

Dualarim hep sizinle kader arkadaslarim, sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin... Doguma gitmeden once insallah yine yazcam firsat bulursam,,,, Hepiniz Allah'a emanet olun, hakkinizi helal edin....

Helal olsun cnmmm silacimm...benim desag tarafim tas gibii acioo arasira.hareketlerini hissediorumama tas gibi yuklendi sag tarafa korkuomm

Canım bende sana dua ediyorum Bebek isteyen ve dogumu yaklaşanlarda tabi..
İnşallah sağlıcakla dünyalar güzeli bebeğini alıp evine neşe katarsın
Bebişin resimlerinide koyun ama ben çok merak ederim
O kadar bekledin emiim çok güzel bir bebek tir ve hayırlı bir evlattır..

Son düzenleme:

Canım gözlerim doldu yazını okurken okadar yalın ve içtensinki
Rabbim çok güzel günler yaşatsın san inşallah
Kızımız içinde üzülme canım Rabbim daha çok sevdi yanına aldı belkide
Kuş oldu gitti inşallah ahirette şefaatçin olucak.
var ise Helal olsun canım sende helal et bizlere..
Ay sanki ben doğuma gidicem haa ağlayasım geldi ay kzı duygulandırdın beni..
Canım ya Mis Cennet kokulunlasağlıcakla evine gel inşallah...

kizlar dün rutin kontrolum vardı. rahim boyum 1,5 cm olmuş ve 1,5 cm'de açılma varmış. dr çatı kontorlu yaptı, normal doğum öneriyorum dedi. benim icin dua edin lütfen minnoşum en azından 36. haftaya kadar kalsın icerde sağlıcakla:)

Aslinda okuyup cikcaktim ama sana yazmadan gecemedim
Ben iki cadiya hamileyim
24 haftadan beri rahimboyu 11mm
31 haftadan beride 3 cm aciklik var
Ben suan 37 deyim ve artik cok dogurmak istiyorum
Demem oki o degerler Herzaman bisey demek degil
Zaten haftanda cok iyi
Olacak olsaydi bana olurdu
Sakin korkma
Allaha emanetol

SevgiLi Arkadaslar

Anca firsat bulup yazabildim..... Biz geldik evimizdeyiz, cok mutluyuz, cok cook heycanliyizz...

6 aralik'ta spinal anestezi ile gogusten asagim donduduldu, acayip birsey ne bacak, ne popu hic birsey hissetmiyorsun, doguma esim'de girdi... Hicbisey anlamadan esim yanimd aoturu sekilde ameliyat basladi, karnimin icinde biseyler hissediyordum ama onun disinda birseyy hisstetmedim, oglumu aldilar, ciyak ciyak bagirmasini ben duymamala, hungur hungur aglamaya basladim, hele hemsire kilosuna bakip, goz ilacini, bacagina ignesini filan vurduktan sonra gogsume biraktii... ay ben nasil anlatamam bu benim olamaz diyorum... cok cirkin bir oglum var, bakmaktan gozlerimi alamiyorum, boyle ay gibi parliyorr resmen, bembeyaz hemsireler herkes sasti kaldi,,, bebegim gogsumde, ben gozlerim yasli, doktor amcalarda dikis isini yapana kadar gogsumde, sonrada dinlemem icin odaya aldilar.. yine gogsumde hic almadilar zatan.... Kilosu 3110 dogdu, cok sukur iyiydi, nefes almasi hersey yolunda oldugu icin hep yanimda kaldi...

Arkadaslar annelik harika muhtesem, tarifi imkansiz bir duygu ben sanki oglumun dogdu gun dogdum, acayip bir yorgunlukta.. oglum gogsumu alamadi cunku sut yok, mama verildi, sonra sagmaya basladim oyle oyle ama yinede kilosu 2900 kadar dustu bende her kilo dustunde hepiniz gibi endiselendim ama cok sukur yavas yavas toparliyor... Iki gece hic ama hic uyumadim, uykusuzluktan olcem zannettim resmen ama oglumu izlemekten, nefes alip verdini kontrol etmektenn, esimle birlikte basindan hic ayrilmadik bir o optu kokladi, bir ben.... Uzun yorgunlugun ardindan 2 gun sonra evimize geldik... simdi bel agrim, dikis yerindeki agrilarim var ama cok sukur ben iyiyim... Oglumunda sagligi yerinde, 2950 cikti bugun kontrolde, sutum geliyor simdi biraz ama oglum almiyor, gogus kalkani deniycemm,,, evede makina kiraldim sutumu sagip veriyorum,,, sutumun gelmesine yardimci oluyor, git gide elhamdulilah artiyor... oglum ac kaldikca icim gidiyordu.. simdi gozumun nuru gozumun onunde uyuyor, hala inanamiyorummm

Benden simdilik bu kadar hepinzi opuyoruz teyzeleriii...

Ayyy silaaaaa ne kdr sevindim anlatamam..kendimmis gibi duygulandim zirliorum simdi hayal ettim de muhtesem bi duygu.allahim herkese yasatir insallah..cokcok hayirli olsun yasi uzun saglikli bi bebek olsun insallah..bende simdi deli gibi bebegimle ve girecegim ani dusleyip dusleyip agliorum duygulaniorum..bu ana kdr geldik allahim acilarini gstermesjn insallah...rabbim ehpimzii korsuun..bol bol sut verelim tanalarimiza insallahhh

canim silanaz'im cok duygulandim. saglik ve huzurla buyusun kuzumuz.hep birlikte uzun bir omur diliyorum size. darisi isteyen herkesin basina olsun. sevgiler.

canım gözün aydın rabbim analı babalıı büyütmeni nasip etsinn sem sırayı savdın şimdi ben gün sayıyorum inşallah

slm kızlar dün kotrolüm vardı oğluşum 3000 olmuş 19 aralıkta sezeryan tarihi almaya gideceğiz inşallahh,tabi öncesi ağrılarım fazlalaşırsa o günüde bekleyemiycezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…