2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Sağol cnm, amin inşallah tamamını da hayırlı nasip etsin rabbim. Sen ne yapıyorsun, var mı gelişme, bu ay olacak mı deneme?
Ayrıca vallahi aklımdasınız, dualarımdasınız, rabbim hepimizi kavuştursun inşallah bebeklerimize.

Allah tamamına erdirsin, gerçekten az kaldı şeker, az zaman sonra bebeğin kucağında olacak hayırlısıyla o zaman koklayacaksın doya doya, rabbim bize de nasip edecek inşallah.

Canım Haziranda başlıycakmış öyle okudum söyliyim dedim geleince kendi söyler tabii ben dayanamadım

SAĞOL CANIM GELİŞME YOK HENÜZ BİZ TÜP BABY PARASINI HARCADIK.BENDE ROMANYADAN GELEN İLACI KULLANIYORUM BU AY HAYIRLISI BAKALIM OLMAZSA DÜŞÜNÜYORUZ 3 AY FİLAN GEÇSİN Bİ BAKALIM KENDİMİ HAZIR HİSSEDEMİYORUM BİRTÜRLÜ SANKİ KENDİ GELİCEK GİBİ GELİYO NEDENSE :26:

slm kızlar biz geldikk bebişim ile çarşamba sabah 08.50 de dünmyaya gözlerini açtı oğlum sağlığımız iyii çok şükürr sonra detayları yazarımm rabbim sıradaki arkadaşların yardımcısı olsun inşaşaaalll

hlycn canim son aya girdinmi boyle hissetmen gayet normal, bende butun hamileler bence boyle oluyor... arik sana hala saka gibi gelen gercegin kucaklarinda olmasina sayili gunler kaliyor ondan.. cok sukur tehlikleli haftalari hepimiz atlattim simdi bile dogsalar pasalar gibi olurlar.... saglikla, sihatla kucagina alip doya doya koklliycaksin, hatta sasip kalcaksin yarabbim bu benimmmi diye.... canim bende hele su logusalik bir bitsin hehehhee.... korunma filan yok oglusum 1 yasina gelene kadar gebe kalmazsa yeniden donmuslarimla tedavi gormeyi dusunuyorum ben simdiden... cunku dogumdan sonra tutunma sansi daha cok diyolar, tabi hersey rabbimin elinde ama kizim icimde hep bir huzun, ins.. birde ogluma kiz kardes vermek nasipp olur...

ben dogumdan sonra bile elimi karnima koyuyudum sanki bisey var hala icinde gibi oksuuyorum esim guluyodu bana o psikolojide hemen atilmiyor...

yok yok bacim kirilgan olmiycan aaaa, ne kirilganligii... hep neseli mutlu olmaya calis tedavi islerine niyetlendinmi.... Ins. esinin sperm tedavisinden cok guzel sonuclar alirsiniz .. ben esimde sperm toplanmadan once birakti sonra geri basladi.... Ikiydi guzelim ama 23 haftamda kizimin kalbi durdu, cok zor gunler gecerdim ama cok sukur saglikla sihatla en azindan ogluma kavustum, kizim cennet kusu oldu...

kyr'dan bomba haber geldi,, ama valalhi benim icime hep oyle doguyodu, sende canim ins. ins. kullandin bitkisel seylerle bebisine kavusursun ama olmadi tup bebek, dogal gaz birsekilde olcak ins.

Amanda aman bacimin 6 yillik ozlemi, carsamba sabahimi bitmmis.. rabbim saglik, sihatli, anali babali buyutmeyi ansip etsin.... nazarlardan saklasin yavrukuusunu.... vatana millete hayirli evlat olsun.... detaylari, dogum nasil oldu... bebek sarisin esmer,kumral... kilosu, boyu posu... ismi hepsini bekliyoruzz sekerim

kizlar bende bugun oglusumu doktora gotirdum, 18 gunluk oldu oglum sagligi, keyfi yerinde cok sukur, hafif sarilik var emdikce atcak dedile hepten... 3400 olmus cok sukur, doktor iyi bakmisin dedi ben bir sevin... heheheheheh... 3110 dogmustu, hastane cikimi 2880'e dusmustu iki haftada cok iyi almis dedi.. ama sanki aban hala ayni geliyor.. boyumuz 53cm olmus...
bir daha 1 ay sonra goturcez teyzeleri igneleri basliycakkk,,,kizlar benim bu oglum cok cirkin yaaa... rabbim kavusan kavusmayan biutun kadertaslarimiza yasatsin bu duyguyuu...

Ayyy allahım şükürler olsun sana, siz uzadıkça ben havalara uçuyorum. Eminim çok çirkindir:))))) maşallah ona 41 kere maşallah, daha 18 günlük o annesi, kuzu o kuzu, sür kuzusu. Silanaz kokusu nasıl? Ben hastayim bebek kokusunu, Rabbim izin versin inşallah en büyük hayalim kollamak doya doya...

Maşallah size, hosgeldiniz, Sefa getirdiniz. Allahim anasiyla, babasiyla, sevdikleri, sevenleriyle, huzurlu, mutlu, saglikli bir hayat nasip etsin oglusuna. Ayyy allahım bizim kızlar anne oluyor resmen teker teker. İnşallah sıradakilere, sonra bizlere nasip olsun. Silanaz'a katılıyorum,detay anlat, kuzunu, hislerini anlat))

Mersenemmm kuzunn geldi mi eveecanim cok sevindim saglik uzun omur huzur versin bebegine allahim insaallahh..offf ne mutludur simdi sizin ev ahalisii...tebriklerrrrop oglunuu benim icin...
Silanaaazzz evet cnm az kaldi ama cok daraliorum ben baya bi kilo aldim vucut tasiyamio artikyatsam yatamiorum otursam oturamiorum.bu ne yaman celiski anlamadimOgluna masallah tombiklesio demekkk...

slm kizlar,

ben ugrayamadim uzun zamandir basima neler geldi neler... sol gogus iltihap toplayinca solugu ambulansla acilde aldim, gogsum patliycak sandim,, ben boyle bir agri, ates, titreme, uyusma bilmiyorum hayatimda daha yeni yeni kendime geliyorum,., aman kizlar siz siz olun ilk 30 gun kendinize cok iyi bakin, ne kadar kendinizi iyi hissetsenizde hemen ayaklanmayin, herseyi ben yaparim cabalarina girmeyin... cok sukur simdi iyiyim antibiyotik kullaniyorum 10 gune kadar geccek ins. gecmezse ameliyata kadar gidermisss.. neyse bacilar ben kacar

ah sılacım geçmiş olsun hay Allah emzirmede de sorun olmuştur şimdi tüüh..
benim yaramaz kızım da tam gaz beni üzmeye devam ediyor hala kilo almıyor geçen hafta sadece 50gr. almıştı, sona yaklaştıkça tansiyonum daha da arttı garip bir kısır döngü üzüldükçe tansiyonum çıkıyor, o çıktıkça da daha çok üzülüyorum.. ( bugün kontrolüm var belki yarın sezaryen olabilirmiş üfff..10-15 gün daha dursa keşke..

Son düzenleme:

sagol canim antibiyotik emzirmeme engel degil canim sagip biberonlar veriyorum yine cok sukur anne sutu ile besliyoruz bakalim ne kadar gider.... canim baska bir topikte bir arkadas bahsetmisti onunda arkadasi ayni durum bebek kilo alamiyomus ama doktuktan sonra cok hizli alamya baslamis hic uzulme kendinide hasta etme, haftan oyle erken degil nerdeyse 37- hafta olcan hic telasa kapilma eminmki hersey cok guzel olcakkk... sezeryan olcaksan sakin ama sakin usutme kendini yoksa cok zor oluyor oksurmek, hapsurmak cok rahatsiz ediyor bende sezeryan oldum 2 gunde ayaga kalktim hatta ameliyattan 4 saat sonra... korkcak bisey yok ins. sneinde kolay gecer...

kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..

Silanaz cok cok gecmis olsun cnm, ben bu yazdıklarını annemden duymuştum, beni uzun zaman emzirmemis ve aynen bahsettigin gibi olmuş, anne olmak zor mesakkatli. Şükür ki sana hademen müdahale edilmiş. İnşallah en kısa zanda gecer sen de doya doya emzirirsin dünyalar güzeli oğlunu. Saglikla kalın.

Ayşecim şimdiden hayırlı olsun, yarın kavusuyormussun yavruna. Allahım bir avazda nasip etsin, dilerim hersey güzelliklere geçsin.

Silaanaz cnm gecmiz olsun..sutun geliomus ya ona sukur kuzunaaa..nasill kuzun iyi mi oyhhh

Domdomumm hic uzulme saglikli olsun da zayif olsun hic onemli deilll..ne guzel istee yeniyila kuzunuzla gircejsinizzz...Yarin buyuk gunn demekki..oglumun kankasii dogacak yarinnSaglicakla ameliyatin hallolsun kucagina saglicakla al kzunu

Silaanaz cnm gecmiz olsun..sutun geliomus ya ona sukur kuzunaaa..nasill kuzun iyi mi oyhhh

Domdomumm hic uzulme saglikli olsun da zayif olsun hic onemli deilll..ne guzel istee yeniyila kuzunuzla gircejsinizzz...Yarin buyuk gunn demekki..oglumun kankasii dogacak yarinnSaglicakla ameliyatin hallolsun kucagina saglicakla al kzunu

Ayşecim şimdiden hayırlı olsun, yarın kavusuyormussun yavruna. Allahım bir avazda nasip etsin, dilerim hersey güzelliklere geçsin.
amin canım darısı hayırla sağlıkla tüm bekleyenlerin başına inşallah...

sağol cancanım e hadi artık sıra sen deeee :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…