Oh gelsin bebişler canım ya istediğin gibi oldu herşey inşallah sağlıcakla kucagınada alırsın
Kız bizim içinde içinden geçir bizde hamiş olalım dualarının kabul oldugu bir zamandasın galiba
Canım ya çok seviniyorum kızlar güzel haberlerinize..
Benim bekleyis bi acayip.soran herkes aman yaklasmis dior.ama bana hic ole gelmioo..korkunun ve tedirginligin getirdigi bi saflik var icimde.rahatlik var ama neden bilmiorum.bebegimi kucagima saglikli bi sekikde kokamak istiorum ...amaaann bilmiom iste sekerim sende anlican ilerde nasiii guzel bi duyguu ...yakinda diorum cunku simdi hareketlerini filan hissetmiosun ya..offf hisset biii bi daha bi daha hatta ben surekli hamis kalmak istiorumm..o dogunca kendimi boslukta hissetcem kesinn karnim bombos kalcakk...hemen bi tane daha mi yapsam diorum.eger nirmal dogumu nasip ederse allahim ki cok korkuorum 2yil sonra hemen bi tane daha hamile kalmak istiorum..hereey nasip insallahh
Canım Haziranda başlıycakmış öyle okudum söyliyim dedim geleince kendi söyler tabii ben dayanamadımCnm alınganlık yapma nolur, bu sayfada hemen hemen herkes doğum telaşında, silanaz ve baro yaptı şükür doğumunu sırada mersenem var haklı olarak heyecanlılar:)
Ben buralardayım,malum daha yolun çok başındayım:)) Dilerim senin de güzel haberlerini duyacağız kısa zamanda. Sen deneme düşünüyormusun buaralar?
Sağol cnm, amin inşallah tamamını da hayırlı nasip etsin rabbim. Sen ne yapıyorsun, var mı gelişme, bu ay olacak mı deneme?
Ayrıca vallahi aklımdasınız, dualarımdasınız, rabbim hepimizi kavuştursun inşallah bebeklerimize.
Benim bekleyis bi acayip.soran herkes aman yaklasmis dior.ama bana hic ole gelmioo..korkunun ve tedirginligin getirdigi bi saflik var icimde.rahatlik var ama neden bilmiorum.bebegimi kucagima saglikli bi sekikde kokamak istiorum ...amaaann bilmiom iste sekerim sende anlican ilerde nasiii guzel bi duyguu ...yakinda diorum cunku simdi hareketlerini filan hissetmiosun ya..offf hisset biii bi daha bi daha hatta ben surekli hamis kalmak istiorumm..o dogunca kendimi boslukta hissetcem kesinn karnim bombos kalcakk...hemen bi tane daha mi yapsam diorum.eger nirmal dogumu nasip ederse allahim ki cok korkuorum 2yil sonra hemen bi tane daha hamile kalmak istiorum..hereey nasip insallahh
cnm ya cok saol evt ınsan bıraz kırılgan oluyo ne bılıım.ozlenmek ıstedım belkı desubatta yapıcam cnm esım sperm tedavısı goruyo kaan aydosa gıdıyoruz ankaraya.sıgarayı bıraktık 2 ay oldu bakalım 2 ay daha var tedavıye ıı olur ınsallah.sen de dogum yaptın he.cnm bnm tebrık edrım.Ama ben 2 dıe bılıodum nasıl oldu 1ni ne zaman kaybettin
Naz Ayşe canım nasılsın?
Kız neden terk ettin buraları bende çok merak ettim seni hep baktım hatta girmişmisin diye
Bak kyr cımda güzel haberler aldı dogum yapıyo artık kaderdaşlarımız tek tek
Canım inşallah sıra bizde inşallah bizlerede nasip olucak ben şimdi bitkisel bişeler kullanıyorum olmazsa tüp yaptırcaz yine
Canım öpüyorum seni..
Kızlar sizleride öpüyorum bebiklerinize kokluyorum mis kokuları burnuma geliya valla
slm kızlar biz geldikk bebişim ile çarşamba sabah 08.50 de dünmyaya gözlerini açtı oğlum sağlığımız iyii çok şükürr sonra detayları yazarımm rabbim sıradaki arkadaşların yardımcısı olsun inşaşaaalll
kizlar bende bugun oglusumu doktora gotirdum, 18 gunluk oldu oglumsagligi, keyfi yerinde cok sukur, hafif sarilik var emdikce atcak dedile hepten... 3400 olmus cok sukur, doktor iyi bakmisin dedi ben bir sevin... heheheheheh... 3110 dogmustu, hastane cikimi 2880'e dusmustu iki haftada cok iyi almis dedi.. ama sanki aban hala ayni geliyor.. boyumuz 53cm olmus...
bir daha 1 ay sonra goturcez teyzeleri igneleri basliycakkk,,,kizlar benim bu oglum cok cirkin yaaa... rabbim kavusan kavusmayan biutun kadertaslarimiza yasatsin bu duyguyuu...
slm kızlar biz geldikk bebişim ile çarşamba sabah 08.50 de dünmyaya gözlerini açtı oğlum sağlığımız iyii çok şükürr sonra detayları yazarımm rabbim sıradaki arkadaşların yardımcısı olsun inşaşaaalll
slm kizlar,
ben ugrayamadim uzun zamandir basima neler geldi neler... sol gogus iltihap toplayinca solugu ambulansla acilde aldim, gogsum patliycak sandim,, ben boyle bir agri, ates, titreme, uyusma bilmiyorum hayatimda daha yeni yeni kendime geliyorum,., aman kizlar siz siz olun ilk 30 gun kendinize cok iyi bakin, ne kadar kendinizi iyi hissetsenizde hemen ayaklanmayin, herseyi ben yaparim cabalarina girmeyin... cok sukur simdi iyiyim antibiyotik kullaniyorum 10 gune kadar geccek ins. gecmezse ameliyata kadar gidermisss.. neyse bacilar ben kacar
ah sılacım geçmiş olsun hay Allah emzirmede de sorun olmuştur şimdi tüüh..
benim yaramaz kızım da tam gaz beni üzmeye devam ediyor hala kilo almıyor geçen hafta sadece 50gr. almıştı, sona yaklaştıkça tansiyonum daha da arttı garip bir kısır döngü üzüldükçe tansiyonum çıkıyor, o çıktıkça da daha çok üzülüyorum..( bugün kontrolüm var belki yarın sezaryen olabilirmiş üfff..10-15 gün daha dursa keşke..
Silanaz cok cok gecmis olsun cnm, ben bu yazdıklarını annemden duymuştum, beni uzun zaman emzirmemis ve aynen bahsettigin gibi olmuş, anne olmak zor mesakkatli. Şükür ki sana hademen müdahale edilmiş. İnşallah en kısa zanda gecer sen de doya doya emzirirsin dünyalar güzeli oğlunu. Saglikla kalın.slm kizlar,
ben ugrayamadim uzun zamandir basima neler geldi neler... sol gogus iltihap toplayinca solugu ambulansla acilde aldim, gogsum patliycak sandim,, ben boyle bir agri, ates, titreme, uyusma bilmiyorum hayatimda daha yeni yeni kendime geliyorum,., aman kizlar siz siz olun ilk 30 gun kendinize cok iyi bakin, ne kadar kendinizi iyi hissetsenizde hemen ayaklanmayin, herseyi ben yaparim cabalarina girmeyin... cok sukur simdi iyiyim antibiyotik kullaniyorum 10 gune kadar geccek ins. gecmezse ameliyata kadar gidermisss.. neyse bacilar ben kacar
Ayşecim şimdiden hayırlı olsun, yarın kavusuyormussun yavruna. Allahım bir avazda nasip etsin, dilerim hersey güzelliklere geçsin.kızlar doktordan geldim.. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum ben hayırlısıyla perşembe günü sezaryene giriyorum.. doktorum bebeğimin durumunu şimdilik iyi buldu ama suyum azalmış kilo almış 1950 olmuş ama karın çevresi kalınlaşmamış başı ve bacakları büyümüş, şimdilik genel durumu iyiyken alalım riske atmayalım sonradan oksijensiz kalabilir dedi.. perşembe doğurursun yılbaşında evinde olursun dedi, bebeğim de benimle olur mu dedim büyük ihtimalle olur dedi. bize dua edin olur mu? şaşkınım korkuyorum hem de sevinçliyim..
amin canım darısı hayırla sağlıkla tüm bekleyenlerin başına inşallah...Ayşecim şimdiden hayırlı olsun, yarın kavusuyormussun yavruna. Allahım bir avazda nasip etsin, dilerim hersey güzelliklere geçsin.
Domdomumm hic uzulme saglikli olsun da zayif olsun hic onemli deilll..ne guzel istee yeniyila kuzunuzla gircejsinizzz...Yarin buyuk gunn demekki..oglumun kankasii dogacak yarinn Saglicakla ameliyatin hallolsun kucagina saglicakla al kzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?