selam kızlar ooh maaşallah bunlar büyümüş de kardeşler bile konuşulur olmuş ne güzel.. ahh nasıl zor günlerden geçip de geldik bugüne çoook şükür. geçen sene nisanda transferim olacak sanırken tedavim iptal olmuştı zır zır ağlarken rabbim kendiliğinden nasip etti hlycn benim müjdemi size verirken meğer kendisi de hamileymiş vay be ne günlerdi :)) kardeş fikri güzel ama benim niiiyetim yok ha yine bir mucize olursa başımla beraber ama bir daha iğneler tedaviler bana göre değil..
bugün kızım 90 günlük :)) doktor kontrolüne gittim o kedi enciği kadar doğan kuzum bugün kendi ayındaki kız bebeklerin ortalamasını yakalmış çok şükür.
hepinize sevgiler..
Aman masaallahhAyyysenin sidikli kiizinaa..cok guzel bi bebek..nette grdum hStanenin sayfasinda..simdi bude kocaman olmus..kizlar gogsunuzu ucu haric sirkeyle silcekmisniz..nazardan korurmus.birinin grmesine gerek yok kendi sutune kendin bile nazar degermisin..bu arada ROTAVİRUS ASİSİ hakkinda ne dusunuorsunuz..yaptrcakmisiniz.silanazz sizin orlarda ne durumda bu rotavirus asisi..optumm haminizzzi
hem de nasıl büyüdükoskocamn oldu o bebekle alakası bile yok şimdi :))) face kullanıyor olsaydın görürdün hergün bir resim koyuyorum neredeyse aaa dur şu kediyi kaldırayım da kızımı koyayım.. biz yaptırdık rota aşısını iki doktora sorduk ikisi de önerdi biz de yaptırdık
2 çeşidi var rotarix ve rotateq biri 2 doz biri 3 doz biri sadece türkiyede görülen virüs içinmiş diğeri daha kapsamlı dedi doktor biz de 3 doz olanı yaptırdık rotateq
Kizlar bebegimin burnu tikalii..oksuruyor..cok ktuu..ne yapmakiyimmm..lutfen yrdim edinn
Canim bende ilk zma adan beri kullaniyorum damlayi..bogaz icinde dun dra gttiksurup verdi balgam sokturu u..tukruklerinide yutamio bebegim zorlanio.ona napiosunuz pekkki.var mi kanadada bi yontem llollllBu arada saol cvbin icin bebegim ha bu arada vicks bebege agir gelmes mi ki????
Anladim canim.hemen uygulayin bende..senin minik erkek ne alemde iydir insallah
kızlar hepinize merhaba topiği okuyamadım yaklaşık 7 aydırda girmiyorum kızımla ilgilenmekten artık işe başladım kızımı bırakıponu çok özlüyorum çok tatlı bir kızım var ve koçaman oldu artık allahım bu günleri gösterdi bize çektiğim bütün sıkıntıları unuttum o herşeye değermiş umarım hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizde sağlıklıdır öpüyorum sizleri.
slm kızlarr burası da mıı terk edildii bnde uzun zamandırr uğrayanadımm umarımm bütünn kızlarr iyidirr ,sankii oğluşmm hep bnm leymişş hiçç evlat hasretii çkmemişimm gibiyiimm rabbi isteyene versinn inşallahh HEPİNİZİNN RAMAZAN AYII MÜBAREKK OLSUNN İNŞALLAAHHH
Sa arkadaslarim..silanaz 8aylij oldu ama hala tadimlik mi ek besinler.bizim burda 6.aydan snra ek guda hemen diolar.anlatsan ne dedi senin dr
Merhaba Ayduman Nasilsin Canim, kizin nasil.... MAsallah kizina evlat adi canim bu insanin canina can omrune omur katiyor :)) ise basladinmi tabi zordur ozlersin canim olsun en azindan saeni evde bekleyen bir melikenin oldunu bilmek , dusunmek bile insna o kadar buyuk bir seinc veriyorki.... Kizin tam kac aylik oldu, gelisimi nasil, ek gidaya basladinmi canim... benim oglum da gun gectikce buyuor masalalh her gun daha fazla asik oluyorum ben bu yavrukusumaa... canim benim.... ek gida olarak benimki yogurta bayiliyor, bide aksamlari pirinc unu mamamsi yapiyorum onuda seviyor onun disinda her seyden az az tatiriyorum iste....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?