slm kizlar
oglusum her gun biraz daha buyuyor, onu buyumesini izlemek bana muthis bir haz veriyor, canim balim herseyim olgum.. 3 aylik muayenmiz cok sukur cok guzel gecti, oglum 64cm 7100gr olmus... butun kontroller guzel gecti 4 aylik asimiz var.. sizin bebisler nasil bakalim..
HLycn, yse nerlerdesiniz merak ediyorum annelik ansil gidiyor bakalim.. arada bir firsat buldunuzmu yazin lutfen.... tabi mucizelerinize kavustunuz insnain gozu daha birsey gormiyor bende anca firsat bulabildimmi giriyorum...
Mersenem senin yakisikli nasil oldu? arkadasalr ek gisaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsun 4 aylik mi yoksa 6 aylik mi?
slm kizlar
oglusum her gun biraz daha buyuyor, onu buyumesini izlemek bana muthis bir haz veriyor, canim balim herseyim olgum.. 3 aylik muayenmiz cok sukur cok guzel gecti, oglum 64cm 7100gr olmus... butun kontroller guzel gecti 4 aylik asimiz var.. sizin bebisler nasil bakalim..
HLycn, yse nerlerdesiniz merak ediyorum annelik ansil gidiyor bakalim.. arada bir firsat buldunuzmu yazin lutfen.... tabi mucizelerinize kavustunuz insnain gozu daha birsey gormiyor bende anca firsat bulabildimmi giriyorum...
Mersenem senin yakisikli nasil oldu? arkadasalr ek gisaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsun 4 aylik mi yoksa 6 aylik mi?
MAŞALLAH TEBAREKALLAH oğluşuna ama resimlerini hala atmadın unuttum zannetmebizim paşada elmayı felan soruyo yavaş yavaş ek gıdaya başladım 20 sinde kontrolümüz var artık boy kilo ne çıkcak ama boyunu evde ölçtüm 68cm tebarekallah
İyiyuz kuzum bibyaramazlik yok allahha sukur.giriyorumokuyp cikiyorum bvakit bulamiyorum inanki..hepiniz iyi olun insallah
selam kızlar naber? ben yazamadım uzun zamandır biliyorsunuz kızım çok küçük doğdu 2 kilo bile değildi doğduğunda çook zorluk çektik hala da inanılmaz gaz sorunu yaşıyoruz ama buna da şükür. gaz sorunu normalde 3 ayda geçermiş ama kızım 1 ay erken doğduğu için sanırım daha uzun sürecek, bugün tam 75 günlük olduk :)) ve maaşallah 1960 gramdan 4.5 kiloyu geçtik boyumuzda 10cm kadar uzadı.. benim de doğum iznim önümüzdeki ayın 9unda bitiyor şükürler olsun ki ablam bizde kalıyor kızım kreşe başlayana kadar 2-3 yıl bakacak kızıma.. işte böyleee..
hu hu kizlar ne zamandir yazmiyordumbenim oglan da cuma gunu ucuncu ayini bitirecek. gecen ay alti bucuk kiloydu. bir ay erken dogdu ama erken doganlar sahiden daha hizli buyuyorlarmis. bugun ise basladim. zor bur gundu. sutumu sagip birakiyorum. babannwsi bakiyor, o yuzden gozum arkada degil. sizler de iyisiniz umarim. vay be nerden nereye geldik sukurler olsun.
seninkide selvi boylu masalalhh canim... Canim ben resim yuklemeyi bilmiyorum diyip isin icidnen cikamak istemiyorum, ama ben fazla taraftar degilim koymaya cunku akdinalrkulubu en kucuk arastirma yaptinda cevap olarak cikan birinci yada ikinci site oluyor... Canim kac aylik oldu snein bebek sen benden sonra dogum yapmamaismiydin... Ben daha hic birsey vermedim anne sutu disinda 6 aydan oncede dusunmuyorum...
16 aralikta dogum yaptim silanazcim. cuma ucbitecek dolayisi ile
Bugün dr kontrolümüz vardı. Dr anne sütüne aynen devam dedi.boyu kiloyu yazmayacağım zira kıyas yapmak bazı anneleri üzebiliyor. burdaki minnoşların hepsinin kilosu boyu gayet iyi gidiyor. sütlere bereket:):):)
Aman masaallahhAyyysenin sidikli kiizinaa..cok guzel bi bebek..nette grdum hStanenin sayfasinda..simdi bude kocaman olmus..kizlar gogsunuzu ucu haric sirkeyle silcekmisniz..nazardan korurmus.birinin grmesine gerek yok kendi sutune kendin bile nazar degermisin..bu arada ROTAVİRUS ASİSİ hakkinda ne dusunuorsunuz..yaptrcakmisiniz.silanazz sizin orlarda ne durumda bu rotavirus asisi..optumm haminizzzi
Bende cok istiyorum bebegime kardes..ama kafamda bisuru soru isaretii..daha bebegim kucuk olcak hamileleikte iyi ilgilenemezsem..calisma hayatima geri donmem gerek uzatmalari oynuyorum..yazik annem hem ogluma hem geleek bebegime nasil bakacak..ve en onemlisi istedigimiz anda allahim razi olcak mii..hayal kirikligi yasamak istemiorum..alahim buyuk plan yapmayalim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?