yes cnm bılıommm derınnn nıcklııı bı bacımızın da esınde sorun vardı ama derınde bı sorun yoktu allaha şükürr...ve tutuuuuuu...derınn sımdı hamişşşşşşşşşş....herkese merhaba,
ben dün itibari ile ilk tüp bebek denememe başladım.Ve internetten bu siteyi bulunca heyecanımı paylaşmak istedim. bana doktorum uzun protokolü uygulamaya karar verdi ve 21.gün lucrin kullanmaya başladım.bizim problememimiz sperm de hareket azlığı ve gerçekten heyecanım çok fazla.
benim gibi eşinden kaynaklı sorunda ilk denemede tutan varmı acaba:) :2:
yes cnm bılıommm derınnn nıcklııı bı bacımızın da esınde sorun vardı ama derınde bı sorun yoktu allaha şükürr...ve tutuuuuuu...derınn sımdı hamişşşşşşşşşş....meraq etme hyecean yapma cnm bol dua et allah verdı bıse buuu yaşamııııııı şükrdelım halımızee herseyde var bı hayırrr beterı olmasınnn aminnn
kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim iğnem aksam 20.00 de,
bide buzdolabında saklayın dedi diye yanımda da taşıyamıyorum ,o yüzden aksamları hiç biryere gidemiyoruz evimizde oturuyoruz
saati şaşmasın diye :), neyse 15-20 gün bişey kaldı tedavinin bitmesine insallah
rabbim yüzümüzü güldürür, gülerek hatırlarız bu günleri
Kişilik meselesi demek selinazcımm ben bunları duyunca KENDİME ÜZÜLMÜYORUM AKSİNE GÜÇLENİYORUM ŞÜKREDİYORUMM..SENİ ETKİLİYOSA PAYLAŞMAM TABİİKİ...
Ywrummm bnn transferden oncee kiliodum ama simdi kilmiom.htta bgun dus aldm bslayim dedim amaa aykta ayni sekilde cok duruos yha bisi olurmu die srcktimmmmmmmm cvp viiiiirinnnnn pls
ayni korkular bendede oldu icin kilamiyorum cnaim, abdest almaya bile korkuyorum inanki, dustan dusa abdest alip dua ediyorum, kuran okumaya calisiyorum, az kaldi pazartesi ye bisey kalmadi vallahiii
Zaten normalde 3. gün transfer oluyo canım doğal ortamında gelişmesi daha iyiymişş..Ozaman ben hep ağlıyım 2 tanecik yumurtam büyümüş sadece cuma toplancak..Pozitif düşün canım bu sefer bırak hislerin yanıltsın seni...
cnmmmgun banyo yaptımmm ...basladım namaza oturarak ammma netten bakıom herkes farklı anltmıs oturarak kılmayıı.anneme srdum annemın dedıgı gıbı kldımm.Allahım kabul etsın nıeyt onemlıı dımııııı...pasartesii senın kacıncı gunun kuzummm benımmm 12.gunnnnn senın 12 mı 13 müüü
Nassaysecim okdr iLaca ragmen sadece 2yumurtam oldu.alirken bakmiski dr hehehehhehe bitene de minnicik olnus yumosss.o dolenmdei saten ama ben okdr vahim drumlar duydumki hic olmassa naparis die korkuodum allaha skur 2tane neyimise yetmicekkkkkk:bacim sikma canini 2side dollendii persembe icime knduu.ama unutma Allahim yuce rabbim istmeseeee olmasss.bitane konur olur 3tane konur olmassssss.takdir allahiminnnnn bttim öldum tuhhh laflarina gerek yokkk kalanlar icin de ki inattr bnm yumoslarim ve esimin sippideleriii deeee nuffenn ayseee:97:
cnmmmgun banyo yaptımmm ...basladım namaza oturarak ammma netten bakıom herkes farklı anltmıs oturarak kılmayıı.anneme srdum annemın dedıgı gıbı kldımm.Allahım kabul etsın nıeyt onemlıı dımııııı...pasartesii senın kacıncı gunun kuzummm benımmm 12.gunnnnn senın 12 mı 13 müüü
Hlycn, Canim bende yanlis kisiye ayzdim sanirim kusura bakam, benimle ayni gun transfer olan arkadas zannettim, seninde tedavin hayirli olsun, butun yeni arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun...
hayırlısı ya kayınvalıdem cok aglıyo coookkk
Ayy ben daha mesaj atmayi beceremiyorum cocugu nasil becericem Allah bilir
Arkadaslar benimde durumum yarin sabah belli olacak kac yumurtam oldugu kesin yarin soyliyecekler.En son 3.sude gorunmustu.Hayirlisi artik. Benim sol tarafin masallahi varsa sag taraf hic yumurtlamiyor arkadaslar. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin.Isten de benim kadar kaytaran yok bu arada
Pazartesi 12 gun kismetse, benimde trasnfer 6 Nisan'da oldu, ben kilmiyorum vallahi disari cikiyonmu cnaim sen, yuruyus filan ne bilem, ben daha evden cikmadim, esim istemiyo, kapida cikip oturuyom ama gezme filan nayn
herkese merhaba,
ben dün itibari ile ilk tüp bebek denememe başladım.Ve internetten bu siteyi bulunca heyecanımı paylaşmak istedim. bana doktorum uzun protokolü uygulamaya karar verdi ve 21.gün lucrin kullanmaya başladım.bizim problememimiz sperm de hareket azlığı ve gerçekten heyecanım çok fazla.
benim gibi eşinden kaynaklı sorunda ilk denemede tutan varmı acaba:) :2:
yhaaa sılacımmm transferın oldugu gun 1.gun deılmııııı..bacım bnm 7 nısannnn ve pazartesı 12.gun oluooo...senınde 13..gunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?