2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

yes cnm bılıommm derınnn nıcklııı bı bacımızın da esınde sorun vardı ama derınde bı sorun yoktu allaha şükürr...ve tutuuuuuu...derınn sımdı hamişşşşşşşşşş....meraq etme hyecean yapma cnm bol dua et allah verdı bıse buuu yaşamııııııı şükrdelım halımızee herseyde var bı hayırrr beterı olmasınnn aminnn

allah tamamına erdirsin inşallah. Ben daha önceden normal yolla hamile kalmıştım ama gördüğüm bir tedavi nedeni ile kurtaj oldum. Sonrada 3 sene uğraştık olmadı.Aşılama tutmadı şimdi tüb bebeği bekliyoruz bakalım. İnşallah allahım çabalarımızı boşa çıkarmaz hepimizin.

kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Galiba degil, kesin, HAmissin, senin sonucu merakimdan duramadim girdim vallahi, girmeden olmuyor, bagimlilik yapmis, sizden ayri duramiyorum, benimde 6.gun oldu sukur 18 Nisan'a sayili gunler kaldi, dualarini eksik etmce lutfen, hadi tekrar tebrikler degerini ucuncu gun degil bebisin kucagina alana kadar kat kat katlancak INs.

cnm valla bn normal bi şklde çantamda taşıyrm dr da sölemiştim bişi dememişti. ama pregn için üstne basa basa dolaba koymamı söledi.. ve iğneyi kullanrken içindede 3 ay dışarda saklanablr yazıo ama ben dolapta ttyrm. 3kutu lucrn kullnyrm..bygnde 7.pregn.. hlycn kortizonuda sordum sölemişmydim..

Kişilik meselesi demek selinazcımm ben bunları duyunca KENDİME ÜZÜLMÜYORUM AKSİNE GÜÇLENİYORUM ŞÜKREDİYORUMM..SENİ ETKİLİYOSA PAYLAŞMAM TABİİKİ...

Hevuk'cum umarim yanlis anlamadin beni, kirdiysa af ola, sayiden bu kullandim ilaclarinm recetelerinde hep meopoz tedavisi icin yazioyor, bende ondan gelen sanirim bir korku var erkenden olup, anne olamamk gibi tabiki hersey takdiri ilahi, bende bunlari duydukca sukrediyorum, ama sayidende cok uzuluyorum, yalan degil, benim bu caresizligimin yeerinde onlarinki, okudummu kahraoluyorum inanki, cunku hepsinin gercek olduna butun kalbimle inaniyorum,. Senin tedavi ne alemde ?

Ywrummm bnn transferden oncee kiliodum ama simdi kilmiom.htta bgun dus aldm bslayim dedim amaa aykta ayni sekilde cok duruos yha bisi olurmu die srcktimmmmmmmm cvp viiiiirinnnnn pls

ayni korkular bendede oldu icin kilamiyorum cnaim, abdest almaya bile korkuyorum inanki, dustan dusa abdest alip dua ediyorum, kuran okumaya calisiyorum, az kaldi pazartesi ye bisey kalmadi vallahiii

Hlycn, Canim bende yanlis kisiye ayzdim sanirim kusura bakam, benimle ayni gun transfer olan arkadas zannettim, seninde tedavin hayirli olsun, butun yeni arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun...

ayni korkular bendede oldu icin kilamiyorum cnaim, abdest almaya bile korkuyorum inanki, dustan dusa abdest alip dua ediyorum, kuran okumaya calisiyorum, az kaldi pazartesi ye bisey kalmadi vallahiii

cnmmmgun banyo yaptımmm ...basladım namaza oturarak ammma netten bakıom herkes farklı anltmıs oturarak kılmayıı.anneme srdum annemın dedıgı gıbı kldımm.Allahım kabul etsın nıeyt onemlıı dımııııı...pasartesii senın kacıncı gunun kuzummm benımmm 12.gunnnnn senın 12 mı 13 müüü

Ben dogru kisiye yazmisim :) ayakta uyuom ondan olsa gerek, hlycn nasil gidiyor, nasil geciroyn bu sureci, yaptin ozel birsey varmi, kabizlik filan varmi?

hayırlısı ya kayınvalıdem cok aglıyo coookkk

Pazartesi 12 gun kismetse, benimde trasnfer 6 Nisan'da oldu, ben kilmiyorum vallahi disari cikiyonmu cnaim sen, yuruyus filan ne bilem, ben daha evden cikmadim, esim istemiyo, kapida cikip oturuyom ama gezme filan nayn

ahh cnm bnmmm cok moral verdın saol allahım ya bu kdr emek bu kdr para ben daha bu parayı bulamam da duyuyorum ya 5 sefer 6.sefer ya bunlar hep para ya.Allam ınsallah olmezler.Cok saol hlycn cok saolllll

allah kabul etsin bebeğim.. bende kılmaya başlamak istiyorum vesile olursunuz belkiii... kitap aldım ben.. bi sürüde cd :):):) kura çekcem :)

Hlycn, Canim bende yanlis kisiye ayzdim sanirim kusura bakam, benimle ayni gun transfer olan arkadas zannettim, seninde tedavin hayirli olsun, butun yeni arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun...

ayhhhh herkes brbrıne grdııı ama cnm doooru kişiyimm aynı gunnnn testımıss...korkmaaa...yazıos ama bazen aynı sorları aynı kişilere 40 kere soruozzzzzz cnm ama herkes anlayıslıııı

hayırlısı ya kayınvalıdem cok aglıyo coookkk

Canim sendeki gibi bir kayinvaldede bende var guzelim, morelini bozma tek yumurta ile bile hamile kalan okadar cok kisi geldi gectiki, anlatamam sana sen bastan salmisin kendini oyle sey olurmu, pozitif dusuncen, dua etcen, allahin izni ile ikisde tranfer olcakalr annelerinin rahmine , ama sen boyle dusunurse kotuyu cagirsin, lUtfen cok guzel olcak hersey allahin izni, ile benimde seninde kayinvalde mutluluk gozyaslari dokcek ins.

cnm dualarım senınle yarın hemen haber ver olur mu benım de 2 bebegım yarına sag kalcak mı onun haberını alcam cnm dualasalım nolurrrr

yhaaa sılacımmm transferın oldugu gun 1.gun deılmııııı..bacım bnm 7 nısannnn ve pazartesı 12.gun oluooo...senınde 13..gunnnnnn

Pazartesi 12 gun kismetse, benimde trasnfer 6 Nisan'da oldu, ben kilmiyorum vallahi disari cikiyonmu cnaim sen, yuruyus filan ne bilem, ben daha evden cikmadim, esim istemiyo, kapida cikip oturuyom ama gezme filan nayn

cnm mkısa süreli yürüşüşler iyi olmaz mı kan dolaşımı için.. sende hava lırsın biraz.. kısa mesafe olabilir bence.. tabii şimdi böle konuşuyom bana gelinece ne yaparım bilmem... ama sen yinede koruyucu annemise danış... :):):)

cnm benım esımın spermlerı cok az ve hareketsız enım ılk denemem spermler zayıf olduu ıcın benden toplanan 10yumurtanın 9u dollendı ama 1 gunde 7sı oldu suan sadece 2 tane var allam sag cıkarlarsa yarın ve oburgun dayanırlarsa pesembe transfer yoksa popoma baka baka eve doncem

yhaaa sılacımmm transferın oldugu gun 1.gun deılmııııı..bacım bnm 7 nısannnn ve pazartesı 12.gun oluooo...senınde 13..gunnnnnn

vallahi Cnaim bende ki kagit'ta 6 nisan trasnfer 11 Nisan rahim kalinligi icin kan tahlil, 18 Nisan yani 12 gun sona gebelik testi yaziyo, anam bunlarin hesaptan ben anlamiyom, benimde donmuslaral iste, rabbime cok sukur cozundurduler, uc ude hayirlisi ila tranfer oldu, seninde 6 Nisan zannediyodum, ama burdaki doktorlar oyle diyo, seninde o zaman 7 Nisan'mi 12 gun oluyo ay ne bile canim vallahii...sabirsizlikla bekliyorum o gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…