arkadaşlar mrhb bugün transferimin 8.günü çalıcam meraktan idrar testi yapsammiki yarına bana akıl verin yoksa bekleyeyimmi sabırla cumartesiyi ankara senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesi senin gibi güzel haber alırım
Ada ege cnm bnm neden yenı tedavıye karar verıldı olmuyo muymus o embrıyolarla emre bey galıba drun baska merkezden gelen dr o.Cok saol bebegım ya ben aradım bana son 1 2 kez daha kontrol edılecegını soledıler 1 2 saate kdr arayacaklarmıs heyecandan olebılırım...
cnm dayan az kalmıs ha gayret ınsllah gebesındır
Bekleeeearkadaşlar mrhb bugün transferimin 8.günü çalıcam meraktan idrar testi yapsammiki yarına bana akıl verin yoksa bekleyeyimmi sabırla cumartesiyi ankara senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesi senin gibi güzel haber alırım
Ayayay ozmnda dersin ne zmn gelcek test gunuuuuu hep bi hengame icinde gcio omrumuzzzz:78:
ayşecim benim dondurulmuş embriyom ile boş gebelik oldu maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım.. şimdi taze embriyolar ile deneyeceğim ki pgt yapılabilsin. karışık benim işler, boşver :)) haydi bakalım inşallah hepsi döllenmiştir.
arkadaşlar mrhb bugün transferimin 8.günü çalıcam meraktan idrar testi yapsammiki yarına bana akıl verin yoksa bekleyeyimmi sabırla cumartesiyi ankara senin adına çok sevindim inşallah bende cumartesi senin gibi güzel haber alırım
BekleeeeBence yaniiii
valla ömrümden ömür gitti şu bekleme süresinde çalışıyorm allahtan birde evde oturup beklesem çatlarım kesin.. arkadaşlar kasıklarında ve belimde ağrı oluyo normalmi sizce
bence gebelık belırtısı
cnm ben lucrini aldım ve hiç dolapta saklamadım.. hiç bişi olmaz hatta gündüz olmam gereken ğneyi akşam üstü olmuştum çünkü unutmuştum. dr ihmal etme ol ama demişti unuttuğunda :) dekopa hadi hayırlısı... cnm inşş...... rabbim nollluuurrrr herşey yolunda gitsin dekopa ve biz ler bebişlere kavuşalım........ bende dr. gittim bugün.. herşey yolunda dedi.
canım lucrini kesinlikle dolapta saklaman gerek ve saatleride çok önemli bunlara dikkat et.......
bencedeiyi düşünelim iyi olsun transferi olmuş olucak bütün arkadaşlar hamile olucak bence
kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
tsk ederim cnm cevabın için dikkat ediyorum,
en hassas olduğum şekilde, ihmal etmiyorum
inşallah tedavinin sonuna kadar da böyle olur bir aksilik çıkmaz:86:
kıslar ya dun saat 9da yumurtalar toplandı bugun arayıp kac embrıyo olduunu solıyceklerdı hala tık yok ben aradım yarım saat once sordum son kez kontrol etmeden soylemez arkadaslar dedı.aranıcaksınız bugun dedı ama hala ses yok cok heyecanlıyım yaaaa allahım nolur dollenmıs olsun ya ben onceden sanardım kı tuo yaptın mı hemen olur bu ne ya yumurta buyudu mu dollendı mı bolunuyo mu rahıme tutundu mu bıtmıyo kı sıkıntılar yaaa....:97:
benim iğnem aksam 20.00 de,
bide buzdolabında saklayın dedi diye yanımda da taşıyamıyorum ,o yüzden aksamları hiç biryere gidemiyoruz evimizde oturuyoruz
saati şaşmasın diye :), neyse 15-20 gün bişey kaldı tedavinin bitmesine insallah
rabbim yüzümüzü güldürür, gülerek hatırlarız bu günleri
arkadaşım iğneni buz aküsüyle yanında taşıyabilir gittiğin yerlerde tekrar dolaba koyabilirsin ben hep öyle yapıyorum eczanelerde buz aküsü bulabilirsiniz soğuk zincir bozulmadığı müddetçe hiç bir problem olmaz merak etmeyin
arkadaşım iğneni buz aküsüyle yanında taşıyabilir gittiğin yerlerde tekrar dolaba koyabilirsin ben hep öyle yapıyorum eczanelerde buz aküsü bulabilirsiniz soğuk zincir bozulmadığı müddetçe hiç bir problem olmaz merak etmeyin
benim iğnem aksam 20.00 de,
bide buzdolabında saklayın dedi diye yanımda da taşıyamıyorum ,o yüzden aksamları hiç biryere gidemiyoruz evimizde oturuyoruz
saati şaşmasın diye :), neyse 15-20 gün bişey kaldı tedavinin bitmesine insallah
rabbim yüzümüzü güldürür, gülerek hatırlarız bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?