2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm dayan az kalmıs ha gayret ınsllah gebesındır

ayşecim benim dondurulmuş embriyom ile boş gebelik oldu maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım.. şimdi taze embriyolar ile deneyeceğim ki pgt yapılabilsin. karışık benim işler, boşver :)) haydi bakalım inşallah hepsi döllenmiştir.

BekleeeeBence yaniiii

Ayayay ozmnda dersin ne zmn gelcek test gunuuuuu hep bi hengame icinde gcio omrumuzzzz:78:

Evet öyle valla sonra hamile haberini alınca off nezaman gelicek beklentisi sonra bebiş olunca onunla ilgilen uykusuz geceler hengamemiz bitmiycek gibi kolay kolay..

cnm ya neler cekıyoruz dımı tatlım ama senınle aynı merkezde olmak bıle guzel...ıvı cok duyulmamıs sanırım kalabalık dııl cok ılgılıler baska merkezlerde asırı yogunluk cok rahatsız edıcı yanı hayırlısı olsun hakkımızdaaaaa

ankaranın 9. Gün çıktı ama beklemişsin sen biraz daha bekle istersen daha net ögrenirsin tatlım inşallah bebişin seninledir..

benim iğnem aksam 20.00 de,
bide buzdolabında saklayın dedi diye yanımda da taşıyamıyorum ,o yüzden aksamları hiç biryere gidemiyoruz evimizde oturuyoruz
saati şaşmasın diye :) , neyse 15-20 gün bişey kaldı tedavinin bitmesine insallah
rabbim yüzümüzü güldürür, gülerek hatırlarız bu günleri

canım lucrini kesinlikle dolapta saklaman gerek ve saatleride çok önemli bunlara dikkat et.......

tsk ederim cnm cevabın için dikkat ediyorum,
en hassas olduğum şekilde, ihmal etmiyorum
inşallah tedavinin sonuna kadar da böyle olur bir aksilik çıkmaz:86:

kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh beee sonunda gönül rahatlığıyla HAYIRLI OLSUN dyebilcez
senin tedirgin tedirgin konusmaların bizi de gerdiiii
oohh hamilesin darısı başımıza, bize de bulaşsın inşallah

tsk ederim cnm cevabın için dikkat ediyorum,
en hassas olduğum şekilde, ihmal etmiyorum
inşallah tedavinin sonuna kadar da böyle olur bir aksilik çıkmaz:86:

bende aynı senin gibiyim canımm amann bu zamana kadar gezdikde ne olduu boşverr biraz da evde oturak bebişlerimizz içinn...

aayy ne güldüm yazdığına
valla bende öyle sanıyodum
tüp bebek yapınca hemen olur sanıyodum ,
insan başına gelmeden bilmiyor ayrıntıları tabi,
ararlar birazdan sıkıntı etmeeee, uslu uslu bekle :90:

arkadaşım iğneni buz aküsüyle yanında taşıyabilir gittiğin yerlerde tekrar dolaba koyabilirsin ben hep öyle yapıyorum eczanelerde buz aküsü bulabilirsiniz soğuk zincir bozulmadığı müddetçe hiç bir problem olmaz merak etmeyin

ewt ilk tedavimde onlarıdfa yaptım tattlım ama bu tedavimi herkeze demedim demeyide düşünmüyorummm milleti lafından bıktım artıkkk

saol cnm,mümkün olduğu kadar evde olmaya calısıyorum o saatte
ama buz aküsü de aklımda olsun. temin edeyim

Buz torbası var canım alıyorum ben onu gitmek isteyince gidiyorum 1 saat idare ediyo o gittiğim yerde buz dolabına koyuyorum...İnşallah canım ya gülerek hatırlıycağımı sanmıyorum ben unuturum tamamen heralde bebişim olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…