2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

tsk ederim cnm cevabın için dikkat ediyorum,
en hassas olduğum şekilde, ihmal etmiyorum
inşallah tedavinin sonuna kadar da böyle olur bir aksilik çıkmaz:86:

Dalaptamı lucrin oda sıcaklığında kalmalı canım üzeride öyle yazıyo ben purogonu saklıyorumm..Bidaha oku istersen yanlış olmasın..

ben yanlıs anlamısım toplanan yumurta 10mussss ama cok vahım bır durum var 1.gun ve sadece 2 tane kalmıs spermler cok zayıf oldugu ıcın durm bu dedı dr.persembe gunu hemen transferını yapıcam dedı rıske atamam dedı allahım o 2 sı de gıder kesın hersey bosa cıktı.mahfoldum ben

Negatif düşünme canım ya şükret bak benim adece 2 tane var sıkınrı yapmıyorum dün moralim bozuldu ama inşallah hayırlısı olsun hakkımızda..O 2 tane demekki sağlıklı yumurtalar zaten 1 tane olsun kaliteli olsun dua et bol bol...

yok hevuk yok bacım ben hıslerımde yanılmam ya bıttı gttı bu kdrmıs bu kdr emek bu kdr hayal bu kdr para yanı her sey bos ole cok ıı olsaydı 5.gunu beklerdı ama yok yanı rıske atmayalım persembe yapalım transferı dıo cok fenayım...:85:

Neyse ben kaçıyorum arkadaşlar meryem suresini okiyim ve hayırlı çocuklar için bazı ayetler sizlerede bol bol dua ederim inşallah..

Zaten normalde 3. gün transfer oluyo canım doğal ortamında gelişmesi daha iyiymişş..Ozaman ben hep ağlıyım 2 tanecik yumurtam büyümüş sadece cuma toplancak..Pozitif düşün canım bu sefer bırak hislerin yanıltsın seni...

ohh beee sonunda gönül rahatlığıyla HAYIRLI OLSUN dyebilcez
senin tedirgin tedirgin konusmaların bizi de gerdiiii
oohh hamilesin darısı başımıza, bize de bulaşsın inşallah

Tebrikler canimm cok ama cok sevindikk artik geride olmayan diger arkadaslarimiza.kendime olmus kadar sevindimmm

Ywrummm bnn transferden oncee kiliodum ama simdi kilmiom.htta bgun dus aldm bslayim dedim amaa aykta ayni sekilde cok duruos yha bisi olurmu die srcktimmmmmmmm cvp viiiiirinnnnn pls

Oturarak kıl canım namazını terketme en çok ihtiyacın oldugu dönem bence hiç bişekilde terki yok çok kolaylıklar var canım hiç kalkamıyosun tuğlayla teyemmüm al yattığın yerde kıl..

Nassaysecim okdr iLaca ragmen sadece 2yumurtam oldu.alirken bakmiski dr hehehehhehe bitene de minnicik olnus yumosss.o dolenmdei saten ama ben okdr vahim drumlar duydumki hic olmassa naparis die korkuodum allaha skur 2tane neyimise yetmicekkkkkk:bacim sikma canini 2side dollendii persembe icime knduu.ama unutma Allahim yuce rabbim istmeseeee olmasss.bitane konur olur 3tane konur olmassssss.takdir allahiminnnnn bttim öldum tuhhh laflarina gerek yokkk kalanlar icin de ki inattr bnm yumoslarim ve esimin sippideleriii deeee nuffenn ayseee:97:

canım biliosun bu dönemde en çok ihtiyacımız olan duadır bunu için namazını kıl diyorumm bizleede dua et oturarak kılabilirsin canm veya sandalyede de oturabilirsin ama akıllmaaanı tavsiye ediyorumm

Ayy ben daha mesaj atmayi beceremiyorum cocugu nasil becericem Allah bilir

Arkadaslar benimde durumum yarin sabah belli olacak kac yumurtam oldugu kesin yarin soyliyecekler.En son 3.sude gorunmustu.Hayirlisi artik. Benim sol tarafin masallahi varsa sag taraf hic yumurtlamiyor arkadaslar. Lutfen dualarinizi eksik etmeyin.Isten de benim kadar kaytaran yok bu arada

inşallah iyi olcak cnmm kızlarr hepinizee dua ettim ALLAH kabul etsinn
ben bu aralar çokk hassasımm

herkese merhaba,

ben dün itibari ile ilk tüp bebek denememe başladım.Ve internetten bu siteyi bulunca heyecanımı paylaşmak istedim. bana doktorum uzun protokolü uygulamaya karar verdi ve 21.gün lucrin kullanmaya başladım.bizim problememimiz sperm de hareket azlığı ve gerçekten heyecanım çok fazla.
benim gibi eşinden kaynaklı sorunda ilk denemede tutan varmı acaba:) :2:

valla ömrümden ömür gitti şu bekleme süresinde çalışıyorm allahtan birde evde oturup beklesem çatlarım kesin.. arkadaşlar kasıklarında ve belimde ağrı oluyo normalmi sizce

bende olmadı ama kimi arkadaşlarımın gebeliklerinde kasıklarda ağrı oluyodu.. rahim büyümeye başlayınca kaslar gerilirmiş oda ağrı yaparmışş.. cnm inş. bebişin seninledir.. çok çok zor beklemek ama düşünmemeye çalış..

Oturarak kıl canım namazını terketme en çok ihtiyacın oldugu dönem bence hiç bişekilde terki yok çok kolaylıklar var canım hiç kalkamıyosun tuğlayla teyemmüm al yattığın yerde kıl..

cnmmm ne bılım korktum halbukı kalkıom yuruommm ama işte ne bılım her neyse cnmm hmn kalktım kıldım allahıma sşşükürrr.elimizden saglıgımız almasın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…