Nazeyse benim tup bebek olayim biraz ertelendi canim bana baska yontem uygulayacaklarmis.Kendimi cok kotu hissediyorum.Sigarayi birakmistim.Gene icmek istiyorum.1 taneyle gitmek istemedim.Digerleri yerinde saymis buyumemisler:2:
Simdi kendime vitex agnus castus aldim.gunde 4 tane icicem.Insallah faydasi olur
Arkadaslar ben gorusmemden geldim.Maalesef sadece 1 embriyom gelismis diger ikisi yerinde saymis. Sag tarftan halan tik yok.1embriyoyla gitmek istermisiniz dediler.Bizde hayir dedik. Ben ingilterede yasadigim icin ilk yapilan tup bebek bedava oluyor.Ama maalesef 6 haftadir yedigim igneler sonucsuz kaldi.Bize baska bir program uygulanacakmis.
Yani tek embriyoyala gitmemekle iyi mi yaptim sizce.Ayy ya bidahaki sefere hic olmazsa Yanlismi yaptik ne olur cvp verin ltfeeennnn
zeynep 26 nasılsın cnm? ayduman sen nasılsın tatlım?
saol bitenem nasıl olayım iyi olmaya çalışıyorum ama bunada şükür sen nasılsın
cnm ya 9 tane embrıyo oldu hepsi 1. kalıte diyosun dondurmadın mı tatlım ne bılıım bacım yadur bakalım allah buyuktur ne zamandı toplama ısıbelkı 1 2 tane daha buyur he bellı mı olur.
valla bebegim ben alıstırdım kendımı ınan ki sankı cok uzulmycem kotu haberı alınca.sıgaraya baslarım hemen sanırım bu sıkıntıyla
iyiyim canım sen nasılsın? arkadaşların yazdıklarını okuyodum da gözüme bişey takıldı 1 yumurtası olan arkadaş gitmicem falan dio bencede gitsin benim arkadaşımın 1 yumurtayla tuttu denemeni öneririm arkadaşım...bugünü saymazsak 2 gün kaldı sonuçu öğrenmeme heyacanla bekliyorum. günler geçmiyo yavvvvzeynep 26 nasılsın cnm? ayduman sen nasılsın tatlım?
iyiyim canım sen nasılsın? arkadaşların yazdıklarını okuyodum da gözüme bişey takıldı 1 yumurtası olan arkadaş gitmicem falan dio bencede gitsin benim arkadaşımın 1 yumurtayla tuttu denemeni öneririm arkadaşım...bugünü saymazsak 2 gün kaldı sonuçu öğrenmeme heyacanla bekliyorum. günler geçmiyo yavvvv
inşallah tatlım inşallah o kadar alıştım ki içimde olduğunu hissediyorum hayal kırılığını uğramıcam inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsünayyyyyy hadi az kaldı ALLAHIN izni ile hamileyim diye başlık atmana
nazayşe tatlım bu arada ALLAH ın izni ile yarın transferin var dimi senin inşallah kalan 2 embryonun gelişimleri iyidir yarın bebişlerine kavuşursun RABBİM ne olur yardım et hepimize
Yha cnm sefiom daaaa sefuom saten cok datlliilaarr. Ama insann basen kotu kotu siiiylerr gelio aklimisaaaa.hlycn yaaaa bebegınle ılgılen lutfennnnn karnını sev azcık olur mu bole kotu seyler dusunceıne...
Arkadaslar ben gorusmemden geldim.Maalesef sadece 1 embriyom gelismis diger ikisi yerinde saymis. Sag tarftan halan tik yok.1embriyoyla gitmek istermisiniz dediler.Bizde hayir dedik. Ben ingilterede yasadigim icin ilk yapilan tup bebek bedava oluyor.Ama maalesef 6 haftadir yedigim igneler sonucsuz kaldi.Bize baska bir program uygulanacakmis.
Yani tek embriyoyala gitmemekle iyi mi yaptim sizce.Ayy ya bidahaki sefere hic olmazsa Yanlismi yaptik ne olur cvp verin ltfeeennnn
Oyhhh hqyrli olsun qnneleriiii yeris onlari bisssssskizlaaaarrrrrrrrrrrr
bende dun transfer oldum
pgt den iki tane saglikli inatci embiryom cikti ikisinide koydular
dualariniza ihtiyacim var dualarinizi bekliyorum
rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Oyhhh hqyrli olsun qnneleriiii yeris onlari bissssss
hiç sorma tatlım dondurmadım olmazsa tazesiyle yaparız bidaha dedim toplama işlemi cuma sabahı bana dua edin neolur
canım ya kıyamam sana İnşallah ALLAHIN izni ile iyi haberler alırız hepimiz sigarayı hiç sorma bende transfer sonrası içmiyeceğim diyorum ama şimdi sıkıntıdan yiyeceğim nerdeyse çok içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?