2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hadi hayırlı olsun tatlım 6 tane ii tabii sakın stres yapma

hadi acık ağlada rahatla .. akşama burda olun hee gece kimse kalmıyo ben tek nöbet bekliom sklyrm sora :):) hadi görüüşrüz....
yhaaa casiiiiiii ditmeee nüfennnn nıe didiosunusss kiiiii......gece benn uyuommmmm maseeelffff uyqumm gelıooo çoqqqqq.....öslıcem seniii

kızlar merhabaa.. nasılsınız bakalım.

sadece birgün girmedim ne çok sayfa var okuyamadımmm :26::26: benim dün transfer oldu bekliyoruz bakalım neler olacak. test günüm 25 nisann.. inşallah olumlu olurr...

gelişmeler varmıı biri bana özt yapsınn

cnm hayrlıs olsunnnnn kac taneeee konduu kelebekk kaynınaaaaa

transefin hayırlı olsun canım...darısı başımıza inşallahh...güzel haberler alırız umarım senden de

harika bir haber cnm:))darisi basimizainsallah tutunurlar sana annesi

cnm hayrlıs olsunnnnn kac taneeee konduu kelebekk kaynınaaaaa

transefin hayırlı olsun canım...darısı başımıza inşallahh...güzel haberler alırız umarım senden de

canlarım sağolunn.. iki tane konduu.. sürekli konuşuyorum onlarla beni bırakıp gitmayin diyeee.. yaa bu işin bir belirtisi yok muuu????? eziyet beklemekkkkkkkk

inşallah tüm arkadaşlarr kavuşuruz bebişlerimizeee

ya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:

hayırlı olsun tatlım stresten uzak dur. yaaaaa ne güzel herkezin transfer tarihleri birbirine çok yakın aynı gün transfer olanlar ver desenize nisanın son haftası bir sürüüüüüüü bebiş haberi alıcaz ALLAH ın izni ile listeninin tamamı hamile kalır inşallah RABBİM DUY SESİMİZİ BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİZİ

canım 3 gün istirahat şartt çok erken değilmi hemen kalkıcaksınn. iyi düşünnnnnn

canım inşallahh hepimiz burdaaann bağırırzzzzz hamileyim diyeee.. daha deneyimli ve günü ilerleyen arkadaşlar bilgi verirse mutlu olurum... olumlu yada olumsuz luğu belirtileri varmı en azından kendi yaşadıkalrını anlatırlar mıııııı

Aslında kötü bişey ama yalan söyle
cuma günü hastaneden gelince telefon aç sabah karın ağrısı ile hastaneye gittiğini yumurtalıklarımda kist olduğunu hemen ameliyatla kisti aldıklarını söyle zaten vajinadan aspire edildiği için kesmeden yapılıyor 3 gün yataktan çıkmaman gerektiğini söyle istersen gidersin kendini yormadan ameliyat olduğunu sandıkları içinde kimse seni yerinden kaldırmak sonrada eve gelir yatarsın

harika bir haber cnm:))darisi basimizainsallah tutunurlar sana annesi
inşallah canım...tüm duam bu...
canım 3 gün istirahat şartt çok erken değilmi hemen kalkıcaksınn. iyi düşünnnnnn

ya erken biliyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum...hamileyim doktor risk var kaklma dedi desem tutmadığında napacağım...yalan söylemek de oluyor biraz

ayyy nısacımmm tam da denk gelmısss...rahatsızım de ve de gtmeeeeee......kalkamıommm deee drr serum verdı hastanede kalkamıom de gtme cnmm yha sen yınede dr a gt dorr...olacaksa her trlu olur ama sen elındennn tedbırı bırakmaaa....pazar gunude nıkahmıs sadece git ve geelll

....

KIZLAR BENİMDE CUMA TOPLANACAK YUMURTALAR DUA EDİN LÜTFEN BANA 2 TANE VAR YUMURTA ONLARDA KALİTELİ OLDUNLAR..Nisa CANIM BEN DOKTORA SORDUM RUM Bİ KAÇ ÇİFT TEDAVİ ETMİŞLER SANIRIM TRANSFER YAPILDIKTAN YARIM SAAT SONRA İŞLERİNE DÖNMÜŞLER VE TUTMUŞ BEBEKLERİ OLACAK OLAN OLUYA ZATEN SİZ KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN FİLAN DİYE ÖYLE DİYORUZ DEDİİ.EŞİM AKÇAABATA GİDELİM DİYE TUTTURDU GİDİN HİÇ BİŞEY OLMAZ DEDİ BİZ GİDİCEZ HERALDE BAKALIM TRANSFERDEN SONRA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…