yaaaaaaa aşk olsun öyle söyleme ALLAHIN izni ile onlar anneleri için bu savaşı kazanacaklar göreceksin
selam kızlarrr
dün yoktum...yumurtalarım toplandı 12 tane çıktı ben 10 bekliyordum.bu sabah aradım embriyoloğumuzla görüştüm.9 tanesi olgun çıkmış.6 tanesi döllenmiş.spermlerin sayısı azdı ama kaliteleri iyi idi dedi.cuma günü transferim var Allahın izni ile...birazda yarın ki durumlarına bağlı...yani bölünmelerine.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.ve sizce bu kadar sayıdan 6 tane iyi mi :44::44:endişeliyim yine de ilerlemezler diye...:18::18:
yhaaa casiiiiiii ditmeee nüfennnn nıe didiosunusss kiiiii......gece benn uyuommmmm maseeelffff uyqumm gelıooo çoqqqqq.....öslıcem seniiihadi acık ağlada rahatla .. akşama burda olun hee gece kimse kalmıyo ben tek nöbet bekliom sklyrm sora :):) hadi görüüşrüz....
kızlar slm ben yeniyim aranızda güzellikleri ve tecrübeleri paylaşmak adına yazmak istedim
heheeh cnmm bnm saten sadece 2 tane bı tanede op sırasında küçücükk yumurtam farddııı...2sı dollendıı..pazrtesı op,persembeee transferrrrhlycan cnm senın kac embrıyo dayanmıstı 2 mı dedın
hadi hayırlı olsun tatlım 6 tane ii tabii sakın stres yapma
kızlar merhabaa.. nasılsınız bakalım.
sadece birgün girmedim ne çok sayfa var okuyamadımmm :26::26: benim dün transfer oldu bekliyoruz bakalım neler olacak. test günüm 25 nisann.. inşallah olumlu olurr...
gelişmeler varmıı biri bana özt yapsınn
sadece birgün girmedim ne çok sayfa var okuyamadımmm :26::26: benim dün transfer oldu bekliyoruz bakalım neler olacak. test günüm 25 nisann.. inşallah olumlu olurr...
selam kızlarrr
dün yoktum...yumurtalarım toplandı 12 tane çıktı ben 10 bekliyordum.bu sabah aradım embriyoloğumuzla görüştüm.9 tanesi olgun çıkmış.6 tanesi döllenmiş.spermlerin sayısı azdı ama kaliteleri iyi idi dedi.cuma günü transferim var Allahın izni ile...birazda yarın ki durumlarına bağlı...yani bölünmelerine.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.ve sizce bu kadar sayıdan 6 tane iyi mi :44::44:endişeliyim yine de ilerlemezler diye...:18::18:
cnm hayrlıs olsunnnnn kac taneeee konduu kelebekk kaynınaaaaa
transefin hayırlı olsun canım...darısı başımıza inşallahh...güzel haberler alırız umarım senden de
ya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:
hayırlı olsun tatlım stresten uzak dur. yaaaaa ne güzel herkezin transfer tarihleri birbirine çok yakın aynı gün transfer olanlar ver desenize nisanın son haftası bir sürüüüüüüü bebiş haberi alıcaz ALLAH ın izni ile listeninin tamamı hamile kalır inşallah RABBİM DUY SESİMİZİ BOŞ ÇEVİRME ELLERİMİZİ
ya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:
inşallah canım...tüm duam bu...harika bir haber cnm:))darisi basimizainsallah tutunurlar sana annesi
canım 3 gün istirahat şartt çok erken değilmi hemen kalkıcaksınn. iyi düşünnnnnn
ayyy nısacımmm tam da denk gelmısss...rahatsızım de ve de gtmeeeeee......kalkamıommm deee drr serum verdı hastanede kalkamıom de gtme cnmm yha sen yınede dr a gt dorr...olacaksa her trlu olur ama sen elındennn tedbırı bırakmaaa....pazar gunude nıkahmıs sadece git ve geelllya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?