kızlar haber geldı drdan ptesı yumurta toplanmıstı 10 tane ıı kalıte yumurtanın 9 u bollenebılmıs ve sperm kalıtesızlıınden 7si ölmüştü bugune 2sının cıkacgını hıc sanmıyodum ama haber geldı bırı daha ıyıyms 3 hucrelı ve 4 hucrelı 2 embrıyo var.yarın 11de transferım olacakmıs kayınvalıdem baygınlık gecırdı.Allahım bılemıyorum umıtlensem mı umıtlenmesem mii ne desem bılemıyorum.valızımı hazırlayıp kayınvalıdeme gecıcem ve radyasyondan uzak olmak adına 5 gun kdr da gırmemeyı dusunuyorum nete bılmıyorum dayanabılırsem eger...allahım nolur dualarınızı eksık etmeyın nolur...:97:
kızlar haber geldı drdan ptesı yumurta toplanmıstı 10 tane ıı kalıte yumurtanın 9 u bollenebılmıs ve sperm kalıtesızlıınden 7si ölmüştü bugune 2sının cıkacgını hıc sanmıyodum ama haber geldı bırı daha ıyıyms 3 hucrelı ve 4 hucrelı 2 embrıyo var.yarın 11de transferım olacakmıs kayınvalıdem baygınlık gecırdı.Allahım bılemıyorum umıtlensem mı umıtlenmesem mii ne desem bılemıyorum.valızımı hazırlayıp kayınvalıdeme gecıcem ve radyasyondan uzak olmak adına 5 gun kdr da gırmemeyı dusunuyorum nete bılmıyorum dayanabılırsem eger...allahım nolur dualarınızı eksık etmeyın nolur...:97:
selam kızlarrr
dün yoktum...yumurtalarım toplandı 12 tane çıktı ben 10 bekliyordum.bu sabah aradım embriyoloğumuzla görüştüm.9 tanesi olgun çıkmış.6 tanesi döllenmiş.spermlerin sayısı azdı ama kaliteleri iyi idi dedi.cuma günü transferim var Allahın izni ile...birazda yarın ki durumlarına bağlı...yani bölünmelerine.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.ve sizce bu kadar sayıdan 6 tane iyi mi :44::44:endişeliyim yine de ilerlemezler diye...:18::18:
arkadaşım 6 tane bence süper benim 4 taneydi 2 tanesi kaliteliyle sadece 1 tanesi döllendi ve transfer yapıldı hiç onları kafana takma allahım hayırlısını versin hepimiz için
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim güzel saglıklı bir evlat nasip etsin bizlere.. transferde aynı güne denk gelir ozaman Senin problem neydi? Benim tüpümün biri tıkalı..Ben im yumurtalara vajinal muaynede doktor süperler dedi ama bilemiyorum valla inşallah dediği gibi canavar minnoşlardır...
ayyy ne güzel inşallah çok güzel bebişler olucak aman nette gir ya o kadardan bişey olmaz ben her akşam gündüz net başındayım yoksa zaman geçmiyo arkadaşım.. sigarayı bırak sağlıklı beslen harketlerine dikkat et valla bizede yazık ya bebişler için neler yapıoyoruz onlarda duysun bizi sımsıkı tutunsunlar ..
kızlar bilgi olsun diye söylüuorummm... bu arada transfer olucak arkadaşlar bol şans d,l,yorumm..
ben biraz ayakalnmıştım bugün 2. günüm.. doktorum aradı biraz öncee. ayaklandığımı duyunca kızdı.. 3 gün yemek ve tuvalet ihtiyacın dışında kalkma dedi... bilginiz olsunn..
ayy canım benim inan öyle sevindimki ben sana demiştim anneleri için savaşacaklar diye bak yarın ALLAHIN izni ile seninle birlikte olucaklar sakın stres yapıp bebişlerinide üzme
kızlar yarın yumurtalarım toplanacak bakalım kaç tane çıkacak.inşallah kolay geçer.
hadiiii benimki hiç öle bişey dememişti ilk gün yattım sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi tabiki ağır haraketler yok 3.gün çıktım dışarıya 4.günde çalışmaya başladım allahım korumuştur inşallah ay ay gel cumartesi artık yaaa kan testi kaç saatte belli oluyo ben dayanamıcam herhalde yarına idrar testi yapıcam
ALLAH yardımcın olsun canım kolay geçer korkma basit yarım saat bile sürmüyor
Hıı evet ya sen 600 yapmıştın dimi sabah akşam..Çatlamışlarmı minnoşlarınki fazla ilaçtan..Olsun canım inşallah sağlıklı olsunda hamiş kal önemli degil sayı mayıı...
bend işte öyle diye ayaklandım iğne vurdurmaya gittim filan.. telefonda dediki ilk 3 gün önemli 3 gün feragat et.. kalkma fazla tuvalete git yemek ye o kadar sonra uzan dinlen hep dedi henüz tutunma süresi geçmedi dedi...4. 5. günden sonra yavaş yavaş ayaklan dedi... ağır kaldırma sakın stres li şeylerle uğraşma kendini yorma fazla baharatlı yeme, yağlı yeme dedi... bir sürü şy dediii.. bu arada doktoruma çok güvendiğim için sizlede paylaşmak istedimm kızlarr... öbür doktorum aramamıştı bile ilgilenmemişti bişi olmaz normal hayat dön demişti,
selam kızlarrr
dün yoktum...yumurtalarım toplandı 12 tane çıktı ben 10 bekliyordum.bu sabah aradım embriyoloğumuzla görüştüm.9 tanesi olgun çıkmış.6 tanesi döllenmiş.spermlerin sayısı azdı ama kaliteleri iyi idi dedi.cuma günü transferim var Allahın izni ile...birazda yarın ki durumlarına bağlı...yani bölünmelerine.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.ve sizce bu kadar sayıdan 6 tane iyi mi :44::44:endişeliyim yine de ilerlemezler diye...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?