2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayşecim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.. inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğin.. bu arada sormak istiyorum spermler çok mu kötü durumdaydı. benim eşimin spermi 1.000.000 un bile altında. morfoloji kötü.. yani senin eşinin ne kadar kötü de döllenen 9 dan 2 kaldı geriye...

canım çok sevimdimmm...umudunu kesme canım.olabildiğince olumlu düşünmeye çalışhayırlı olsun inşallahh...

ayy canım benim inan öyle sevindimki ben sana demiştim anneleri için savaşacaklar diye bak yarın ALLAHIN izni ile seninle birlikte olucaklar sakın stres yapıp bebişlerinide üzme

kızlar bilgi olsun diye söylüuorummm... bu arada transfer olucak arkadaşlar bol şans d,l,yorumm..

ben biraz ayakalnmıştım bugün 2. günüm.. doktorum aradı biraz öncee. ayaklandığımı duyunca kızdı.. 3 gün yemek ve tuvalet ihtiyacın dışında kalkma dedi... bilginiz olsunn..

arkadaşım 6 tane bence süper benim 4 taneydi 2 tanesi kaliteliyle sadece 1 tanesi döllendi ve transfer yapıldı hiç onları kafana takma allahım hayırlısını versin hepimiz için

arkadaşım 6 tane bence süper benim 4 taneydi 2 tanesi kaliteliyle sadece 1 tanesi döllendi ve transfer yapıldı hiç onları kafana takma allahım hayırlısını versin hepimiz için

ayseenasscımmmm hayrlı olsun dedık sana annecıkkkk olacak olacakk efe al gel onlrı hmn teyselerıneee gsterr onlrııııı

evet canım ALLAHIN izni ile transferimizde aynı gün olur benim eşimin sperm sayısı düşük bende hiç problem yok fakat ben iğneleri yanlış kullandığım için sadece 2 yumurtam oldu onlarında kalitesi mechul artık cuma günü görücez RABBİM SEN HEPİMİZE YARDIM ET

ayyy ne güzel inşallah çok güzel bebişler olucak aman nette gir ya o kadardan bişey olmaz ben her akşam gündüz net başındayım yoksa zaman geçmiyo arkadaşım.. sigarayı bırak sağlıklı beslen harketlerine dikkat et valla bizede yazık ya bebişler için neler yapıoyoruz onlarda duysun bizi sımsıkı tutunsunlar ..

efetttttttEFETTTTTT duyun bisiii nüffenn bebeqlerimissssssssssssssss

hadiiii benimki hiç öle bişey dememişti ilk gün yattım sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi tabiki ağır haraketler yok 3.gün çıktım dışarıya 4.günde çalışmaya başladım allahım korumuştur inşallah ay ay gel cumartesi artık yaaa kan testi kaç saatte belli oluyo ben dayanamıcam herhalde yarına idrar testi yapıcam

ayy canım benim inan öyle sevindimki ben sana demiştim anneleri için savaşacaklar diye bak yarın ALLAHIN izni ile seninle birlikte olucaklar sakın stres yapıp bebişlerinide üzme

Hıı evet ya sen 600 yapmıştın dimi sabah akşam..Çatlamışlarmı minnoşlarınki fazla ilaçtan..Olsun canım inşallah sağlıklı olsunda hamiş kal önemli degil sayı mayıı...

bend işte öyle diye ayaklandım iğne vurdurmaya gittim filan.. telefonda dediki ilk 3 gün önemli 3 gün feragat et.. kalkma fazla tuvalete git yemek ye o kadar sonra uzan dinlen hep dedi henüz tutunma süresi geçmedi dedi...4. 5. günden sonra yavaş yavaş ayaklan dedi... ağır kaldırma sakın stres li şeylerle uğraşma kendini yorma fazla baharatlı yeme, yağlı yeme dedi... bir sürü şy dediii.. bu arada doktoruma çok güvendiğim için sizlede paylaşmak istedimm kızlarr... öbür doktorum aramamıştı bile ilgilenmemişti bişi olmaz normal hayat dön demişti,

Hıı evet ya sen 600 yapmıştın dimi sabah akşam..Çatlamışlarmı minnoşlarınki fazla ilaçtan..Olsun canım inşallah sağlıklı olsunda hamiş kal önemli degil sayı mayıı...

evet canım aslında çok sayısa yumurta var ama iğneği fazla yaptığım için büyümeden kaldılar öyle 7-8 mm falan sadece 2 tanesi gelişmiş işte onlarında kalitei belli değil
tabiki sayısına takılmadım ben zaten inşallah kaliteli bişekilde döllensin isterse 1 tane olsun önemli değil HAYIRLISI ALLAHTAN

sağol canım verdiğin bilgiler için benim için artık bunlar geç ama transferi olucak arkadaşlar uygulasınlar allahım inşallah benim bebeğim sımsıkı tutunmuştur..

Canim hadi gozun aydin, cok sevindim, 6 tane tabiki cok iyi, cunku en kotu ihtimal hicde olmiyabilirdi, cok sukur, 5 gun embriyosu olcak yani blastit, buda harika birsey ve cnaim ins, transferden sonra kalnlari ikili, yada tekli guruplarda dondurmalarini rica et, donmuslarla birden fazla denem sansin olur canim, Cumartesi'ye bisey kalmadi dualarimiz seninle, INs. hersey cok guzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…