sağol canım...İnşallah Rabbim yüzümüze bakar...arkadaşım 6 tane bence süper benim 4 taneydi 2 tanesi kaliteliyle sadece 1 tanesi döllendi ve transfer yapıldı hiç onları kafana takma allahım hayırlısını versin hepimiz için
yok canım 3.gün embriyosu olacaklar transfer edilenler.yani birazda yarına bağlı aslında.cuma olacak transfer büyük ihtimalleCanim hadi gozun aydin, cok sevindim, 6 tane tabiki cok iyi, cunku en kotu ihtimal hicde olmiyabilirdi, cok sukur, 5 gun embriyosu olcak yani blastit, buda harika birsey ve cnaim ins, transferden sonra kalnlari ikili, yada tekli guruplarda dondurmalarini rica et, donmuslarla birden fazla denem sansin olur canim, Cumartesi'ye bisey kalmadi dualarimiz seninle, INs. hersey cok guzel olcak
Slm KIZlar, transferi olan arkadaslar hadi gozunu aydin, sadece 12 gun saymak kaladi, mutlu haberler icin INS.
Benim 7.gunluk oldu bebisler allahima bin sukur, ama karin agriyo hala, solda agri devam, sonuca kaldi 5 gun, rabbim ins. ben ve butun arkadaslarimin yardimcisi olur,.
Nisa Kina'ya kesinlikle gitme, oyna diye israr ederler mutlaka, Nikahada abindir tabi mesafe yakinsa icinde kalmasin git demek istiyorum ama hilemiyorum, o gun bir gelsin bak nasil hissediyosun onda gore karar verirsin canim, bu gune kolay gelmedi yumoslar...
Dua etmeye devam edelim arkadaslar, birde bu 313 Ayetul Kursi, 41 YAsin-i Serif, YAda 4444 tefriciye'yi okurken, abdestli olmaniz lazim, ve bittikten sorna hatim duasini okuyup, hediye edip hacetinizi bildirmeniz lazim, benim burda hoca bir ablam var ondan ogrendim, ben Ayetul-kursi ve Tefriciye'yi ezbere bildim icin haliyle kisa sure, ben abdest yokkende okudum, ama ABla bir hacet icinse abdestli olman, ve bittikten sorna duani edip, hacetini bildirmen lazim dedi
Bunuda burda paylasmak istedim...
ayşecim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.. inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğin.. bu arada sormak istiyorum spermler çok mu kötü durumdaydı. benim eşimin spermi 1.000.000 un bile altında. morfoloji kötü.. yani senin eşinin ne kadar kötü de döllenen 9 dan 2 kaldı geriye...
canım çok sevimdimmm...umudunu kesme canım.olabildiğince olumlu düşünmeye çalışhayırlı olsun inşallahh...
ayy canım benim inan öyle sevindimki ben sana demiştim anneleri için savaşacaklar diye bak yarın ALLAHIN izni ile seninle birlikte olucaklar sakın stres yapıp bebişlerinide üzme
ayseenasscımmmm hayrlı olsun dedık sana annecıkkkk olacak olacakk efe al gel onlrı hmn teyselerıneee gsterr onlrııııı
ayyy ne güzel inşallah çok güzel bebişler olucak aman nette gir ya o kadardan bişey olmaz ben her akşam gündüz net başındayım yoksa zaman geçmiyo arkadaşım.. sigarayı bırak sağlıklı beslen harketlerine dikkat et valla bizede yazık ya bebişler için neler yapıoyoruz onlarda duysun bizi sımsıkı tutunsunlar ..
kızlar yarın yumurtalarım toplanacak bakalım kaç tane çıkacak.inşallah kolay geçer.
Canim hadi gozun aydin, cok sevindim, 6 tane tabiki cok iyi, cunku en kotu ihtimal hicde olmiyabilirdi, cok sukur, 5 gun embriyosu olcak yani blastit, buda harika birsey ve cnaim ins, transferden sonra kalnlari ikili, yada tekli guruplarda dondurmalarini rica et, donmuslarla birden fazla denem sansin olur canim, Cumartesi'ye bisey kalmadi dualarimiz seninle, INs. hersey cok guzel olcak
cnmm panık yok hıc bı sey anlamıyosun allh yardımcın olsun braz gazın oluyo tırtlıyosun
benimde çok gazım oldu ama tırtlayamadım.çok sancı yaptııııhala karnım ağrıyooo..diğer ikisinden daha zor geçti bu nedense yaa..ve şimdiden kabızlık başladı bende:26::26:ilaçlardan mı acaba.napmalıyım bilmiyorum ki
cnmm tırtlaman lazım cok sancı yapar ya karnına sıcak su torbası koyma sakın
ayaklarına koy tırtlamaya calıs kayısı ye yada kayısı hosafı yap ole ıc cnm.cok sancı yapıyo kıyamam ya sana soledıler mı kac tanesı yasıyo dıye cnm benım 2.gunum cok zor gecmıstı 7 sının gttını haber aldım ya.allahıma sukur bu kalan 2 sı yasıyomus sana ne dedıler cnm
Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabbBide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:
yhaaa casiiiiiii ditmeee nüfennnn nıe didiosunusss kiiiii......gece benn uyuommmmm maseeelffff uyqumm gelıooo çoqqqqq.....öslıcem seniii
ya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim güzel saglıklı bir evlat nasip etsin bizlere.. transferde aynı güne denk gelir ozaman Senin problem neydi? Benim tüpümün biri tıkalı..Ben im yumurtalara vajinal muaynede doktor süperler dedi ama bilemiyorum valla inşallah dediği gibi canavar minnoşlardır...
Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabbBide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?