2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Ama bedinmden bir beden buyuk aliyorummm yaaaa:26: eve geldimmide yastikla hamile seklini deniyommm ben kafayi yiyommm canim....

İnşallah bebişinle birlikte giyersin canım....ama ben almayı tercih etmiyorum..bebişim gelsin öyle alıcambende olduğumdan daha şık olacağımmm.çünkü çokkk bekledimmm

kızlarrrr nerdesinizzz.....ben saat 2 den sonra yokum....çarşıya çıkacağım...harcımı yatıracağımm...yarın kontrölüm vaarrrr...heyecanlıyımmm...hadi gel,n sohbet edelimm

kızlar benimde kist tedavim bitti hayırlısıyla bende nisan gibi tedaviye başlıcam hepimiz için hayırlı olur inşallah benim bitane kızım var 6 yaşında ama birtane daha istiyoruz oda olmadı kaç senedir ugraşıyoruz böyle ugraştıkca sizi çok iyi anladım allah hepimizin yardımcısı olsun

alllah bagislasin evladini canim, tedavnde hayirli olsun ins. kizina hayirlisi ile bir kardes evinede ikinci bir evlat sesi duymak sizede nasip olur...

Kzilar benim bugun doktor randevum vardi, rahim kalinligi 2 adetimin 3. gunu yeni ilac verdi yarin absliycam, Estrafem diye kalcadan yapistiriliyor, daha once kullanan arkadaslar varmi? ben ilk kez kullancam... kizlar ilaci alirken ezcaci nedeese begenirsin, cok erken menopoz olmusunuz dedi

Hic sormayin oyle oldu dedim bende:2:
sonradan soyledim'de ben vallahi erken menozpoz olmaktan kormaya basladim ebnim gibi korkan varmi saka bir yana...

Bi sonraki randevum nisan 1'de Nisan 6'de transfer gunum.... Off askerdekiler gibi sanki teskere gunu sayiom ha,,, Gel teskere , gel teskere, bitsin bu hasret,embriyolar garip garip beni bekler.....

hayırlı olsun canımmm...

ayyy çok yaklaşmış günün benimde yarın kontrolüm var bakalım ne zaman başlayacağız iğnelereee

bugün işte bir adamla tanıştım. öğlen yemekte sıradan tanışma muhabbetleri geçti, 'nerelisin, nerden mezun oldun, çoçuk varmı falan' gibi. çoçuk varmı sorusuna 'bundan sonra inşallah' diye cvp verdim. 'bizde başta istemedik ama isteyincede olmadı' diyerek lafı açtı adam gayet rahat ve samimi bir şekilde bütün hikayesini anlattı bana 3 kez varikosel ameliyatı olmuş, bir sürü tedavi ve doktor denemişler lakin olmamış. en sonunda geçen ay tüp bebek denemesinde bulunmuşlar ve şimdi eşi hamileymiş. çok sevindim ve bana bir moral oldu. çünkü ilk denemede tutmaz diye bir önyargı var aklımda. birde itiraf ediyim; kendim gibi birilerini bulunca nedense mutlu oluyorum, belki derdimden anladıkları için,belki içimi dökebildiğim için, belkide yanlız olmadığımı bildiğim için..... ha birde, bir erkekle bunları konuşmak pek bi tuhaf geldi doğrusu

hayırlı olsun canımmm...

ayyy çok yaklaşmış günün benimde yarın kontrolüm var bakalım ne zaman başlayacağız iğnelereee

YAAA oGne diyoruz yaa... boyle buyuk bir heycanla igne olcmaizi gunu bekliyceksiniz deseler inanirmiydin NISA yaa... igne ignee kizim bu yaa... benim kaynanada gezmeye gitti 6 ta evedyim diyo ignenini yaparim sakin sen yapma bayilip kalirsin dedi LOL.... esim'de yok ondan.... Hadi hayirlisi Nisa'cim baslada ignelere gor bakalim

benim üçüncü olduğu için alıştımmm....birde iğne vurmaya başlayınca sanki bebeğime yaklaşmış gibi hissediyorumben baştan beri iğnelerimi kendim yapıyorummm...kalçadan olanı da yapabilsem keşkeee....iğne vuran bulmak zor oluyooo...ben başkasına vuruyorumda kendime cıksss...Rabbim inşallah kucaklarımızı boş bırakmazzz:85:

kızlar merhaba..bende 2. deneme için tedaviye başladım.5 nisan gibi iğnelere başlayacağız Allah'ın izniyle.antalya tüp bebek kemal özgür hastasıyım.

Naber kızlaaar? Sizi boşladım yazamadım, kusura bakmayın. Gerçi yazacak çok bir gelişme de olmadı hayatımda. 1 hafta izin koparttım iş yerinden azıcık tatil yapıcam haftaya. Dönüşte görüşürüz

kızlar merhaba..bende 2. deneme için tedaviye başladım.5 nisan gibi iğnelere başlayacağız Allah'ın izniyle.antalya tüp bebek kemal özgür hastasıyım.

hayırlı olsun canım tedavin...mutlu haberler alırsın inşallahhh...

benim yerime de gezzz

bugün kontrölüm vardı...yarın iğnelerime başlıyorum...doktorum lukrin verdi...lukrin nasıl saklanıyordu unuttummmm:84::84:dışarda mı buzdolabında mııı:18::18:nolur yardım edinnn bilen var mııı...

kiz buzdolabinda kapaginda sakla,, disarda degil huuuu huuuu hemen dolaba koy bende 1 saat sonra olcam... hadi hayirlis olsun ignelerin ebnde lucrin kullaniyom...

tamama canim tadini ciakr sen tatilin, keske elimizde olsada bizde gitcek bol bol morel topla

Bende 1 aydir lucrin oluyorum. Bu ay olcakti hersey kismet olmadi nisanda 2. İgneye gecicem o zmn olcak hersey hakkimizda hayirlisi artik. Bnm igneler disarda hatta cantamda bile tasyrm doktrum herhangi bisi demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…