anladım canım hiç bi badireyle karşılaşmassınız umarım beylikdüzü medikana selman ve aysun laçin.merhaba canım...
Amin inşallahh...lemi bey çoğu kişiye uğurlu gelmiş.umarım bizede öyle gelir...çok başarılı bir doktor zaten...ben çok güveniyorum...sen ne düşünüyorsun....
Canım ben şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum.yumurtalarımın baskılanması içinmiş.bu cuma kontrölüm var.iğnelere muhtemelen pazar günü başlayacağız.bakalım cuma günü belli olacak...senin doktorun kimdi?
geçmiş olsun arkadaşım....rahimle ilgili bişey mi o...doktor neden istemiştiiiiii
kızlarrrrr kimse yok muuuuuuuuuu...nerdesiniz nasılsınızzz
iyiyim canım...hastalığım bugün biraz daha hafifledi.akşam gezersin diyeceğim ama akşama da hava soğuyor.bişey soracağım.doğum kontrol hapı hassasiyet yapar mı?göğsüm çok ağrıyor ve şiştiler...bi fikrin var mı acabaaa...2 gn kaldı kontrolüme heyecanlandımmm
sağol canım haklısın sanırın 6 ay ara vermek doğru olucak sanırım.
sağl canım sen hangi aşamadasın.
kizlar ben ilk ignemi dun yaptim
ama benimki uzun protokol olcak allah izin verirse
allah hepimizin yuzune baksin
anladım canım hiç bi badireyle karşılaşmassınız umarım beylikdüzü medikana selman ve aysun laçin.
kizlar ben ilk ignemi dun yaptim
ama benimki uzun protokol olcak allah izin verirse
allah hepimizin yuzune baksin
Merhaba, sagol canim
Evet rahim kenarindan sample aliyolar. test yapmak icin, ben hic rahim kalinligi ile ilgili allaha sukur problem yasamadaim ama doktor yaptirmami istedi, hamilelige yardimci olabilir dedi, bende tamam dedim ama arkadasim yok boyle bir aci... sonuclar ciksin yada persembe randevum avr daaha detayli bilig alayim yazarim canim
Canim ben okuldayim anca girebildim iyiyiz, sen ansilsin nasil oldun?
merhaba canim, evet yapar bendede yapti cunku, goguslerde sislik hassasiyet, yavrum bunlar hep hormonlarin oynamisinin neticeleri, bedne kilo alimida yapti acayip istah avr halada var ayri mesele... ben her tedavi surecinde zaten 3 il 5 arasi aliyorum..
Duzenli yemek yemeye calsiiyorum, saglikli daha dogrusu bir kahveyikesimiyorum onudu azaltmaya calisiyorum, sigara icki yok NO problem...
Arkadaslar tup bebek ile gilili cok guzel puf noktalar olan bir yazi buldum ama ingilizce Turkceye cevireyim sizinlede paylascam... 12 saatten fazla uzerinden gecmis yemegi yemeyin diyolar LOL, taze yemek cok onemli imis daha bir cok nokta yazicam...
silanaz canım çok geçmiş olsun, madem o kadar acılı bi işlem neden anestezi yapmadılar kiiii... ordan aldıkları parçayla co-culture mı yapacaklar? inşallah iyi olur sonu da bu çektiklerine değer canım..
kardelencim sana da hayırlı olsun, bu iğneler bebeğine giden yol olsun inşallah..
ya bu uzun protokol ne kadar sürüyor?
merhaba kızlar, bende dün ilk tüp bebek denemem için bir adım attım. istanbul tüp bebek merkezine gittim, Aret beyle görüştük. bir sürü test falan istedi, bugün onları yaptırdım. şu an adetliyim, muhtemelen nisan ayındaki adetimde ilaçları kullanmaya başlıycam, yani tam bir ay sonra ama şimdiden heycanı sardı diyebilirim
merhaba kızlar, bende dün ilk tüp bebek denemem için bir adım attım. istanbul tüp bebek merkezine gittim, Aret beyle görüştük. bir sürü test falan istedi, bugün onları yaptırdım. şu an adetliyim, muhtemelen nisan ayındaki adetimde ilaçları kullanmaya başlıycam, yani tam bir ay sonra ama şimdiden heycanı sardı diyebilirim
kızlarrrrrr ben geldimmm nerdesinizzzz
cANIM BEN DAHA YENI EVE GELDIM MALESEF, DAHA erken giremedim, kizlar aban ayrdim edin ebn alisverisle bozdum kafayiii, canim daraldikca atiyom kendimi alisveris merkezlerine... anam hepte guzel seyler cikiyo karsima arasam bulamam bu arada almak istemiyom bisey hamile kalcam ya ins. Ama bu ise dur demem alzim... yoksa kocam beniimmmm
durrrr...almaaaa.....bende görünce almak istiyorum ama tutuyorum kendimi hamile kalınca hamiş kıyafetleri alacağız göbüş kocamannn giyeceğiz onlarııı...babet alırız altlarına İnşallah Rabbim kapısından boş çevirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?