Bende 1 aydir lucrin oluyorum. Bu ay olcakti hersey kismet olmadi nisanda 2. İgneye gecicem o zmn olcak hersey hakkimizda hayirlisi artik. Bnm igneler disarda hatta cantamda bile tasyrm doktrum herhangi bisi demedi.
Canim, ilacin icindeki kagitta bile yaziyor buzdolabinda tutun diye, benim doktor ilk paketi aldim zaman alisverise gitcem demistim burdan o yuzden buz paketine sarili bir halde verdi...
Sende aramiza hosgeldin, insallah nisan ayi sanada ugur getirir arkadasim....
kızlarrr bişey soracağımmm...bugün iğnelere başladımm...acaba spor yapmamda bi sakınca var mı?koşu bandında koşuyordum..şimdi korkuyorum yan etkisi var mı acabaaa:44::44:
benim bildiğim aksine faydası var ama transferden sonra koşma, 3 gün dinlen sonra yavaş yavaş yürü. mutlaka arada yürüyüş yap ki rahminde kan dolaşımı olsun, sakın kendini yormaaa..
listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavinlisteye ne oldu?
kızlarrr bişey soracağımmm...bugün iğnelere başladımm...acaba spor yapmamda bi sakınca var mı?koşu bandında koşuyordum..şimdi korkuyorum yan etkisi var mı acabaaa:44::44:
Ya kızlar banada vevap verin çatlıyciim burda ayol..Bende adettin 2.günü mart 16 sı yani d.kntrol hapına başladım uzun protokol olcakmış 30 martta gidicem sonra yumurta baskılamak için iğne vericekmiş benimde nisandamı olur acep transfer hiç bilgim yok doktorada okadar sordumki artık bunuda soramadım kadıncaazın herkese dert anlatmaktan sesi gitmiş ...
Ya kızlar banada vevap verin çatlıyciim burda ayol..Bende adettin 2.günü mart 16 sı yani d.kntrol hapına başladım uzun protokol olcakmış 30 martta gidicem sonra yumurta baskılamak için iğne vericekmiş benimde nisandamı olur acep transfer hiç bilgim yok doktorada okadar sordumki artık bunuda soramadım kadıncaazın herkese dert anlatmaktan sesi gitmiş ...
canim bence sen kendini rahatsiz etmede fazla yaptiktan sonra hic bir zarari yok , doktora bende spormustum, spor kulubune gidiyorum... hic bir sakincasi yok ebn simdi estrafem kullaniyom bu yapistirilan anam oturdumu cikcak gibi oluyo bide spor yasam terlesem cikcak diye yapmiyorum.....
listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavin
listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavin
nisan sonu gibi trasferin olur canım büyük ihtimal....
İnşallah bende nisanda olsun istiyorum nedense..İnşallah olur bebekim sizlerinde inşallah olumlu sonuçlanır ..
evet canim, kesinlikle ben kendilisteme bakam daha kesin bir bilgi veririm ama sanirsam nisan 25 gibi filan olursun....sonlarina dogru
Kendi listem derken sen demi aynı zamanda olucaksın canım...İnşallah yaa heyavanla bekliyorum inşallah Rabbim nasip edicek bu ay için çok olumlu düşünüyorum olacagına inanıyorum ..
nisan sonu gibi trasferin olur canım büyük ihtimal....
İnşallah bende nisanda olsun istiyorum nedense..İnşallah olur bebekim sizlerinde inşallah olumlu sonuçlanır ..
Kendi listem derken sen demi aynı zamanda olucaksın canım...İnşallah yaa heyavanla bekliyorum inşallah Rabbim nasip edicek bu ay için çok olumlu düşünüyorum olacagına inanıyorum ..
Yok canim ben kendi listemde ignelere basladiktan ne kadar zaman sonra transfer olduna bakcaktim, ben 13 MArt'ta basladim Lupron igneye(gobekten olan) 6 Nisan transfer gunu gozukuyor.. yani 24 gun sonra transfer olcak gibi gozukuyor bir degisiklik olmazsa sende ignelere basladiktan sonra 20 ile 24 gun sonra doktorunun tabi bilgisi ile transferin gerceklesir sanirsam canim... ama bu surec, gordun tedavi sekli tabiki farklida olabilir...
selammmmmmm kızlarrrrrrrrrr...napıyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?