2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Bende 1 aydir lucrin oluyorum. Bu ay olcakti hersey kismet olmadi nisanda 2. İgneye gecicem o zmn olcak hersey hakkimizda hayirlisi artik. Bnm igneler disarda hatta cantamda bile tasyrm doktrum herhangi bisi demedi.

Canim, ilacin icindeki kagitta bile yaziyor buzdolabinda tutun diye, benim doktor ilk paketi aldim zaman alisverise gitcem demistim burdan o yuzden buz paketine sarili bir halde verdi...

Sende aramiza hosgeldin, insallah nisan ayi sanada ugur getirir arkadasim....

canım ilacın içinde 15-25 derecede oda sıcaklığında tutun yazıyor.ama senin dediğini yapıp buzdolabı kapağına koydummm....

kızlarrr bişey soracağımmm...bugün iğnelere başladımm...acaba spor yapmamda bi sakınca var mı?koşu bandında koşuyordum..şimdi korkuyorum yan etkisi var mı acabaaa:44::44:

kızlarrr bişey soracağımmm...bugün iğnelere başladımm...acaba spor yapmamda bi sakınca var mı?koşu bandında koşuyordum..şimdi korkuyorum yan etkisi var mı acabaaa:44::44:

benim bildiğim aksine faydası var ama transferden sonra koşma, 3 gün dinlen sonra yavaş yavaş yürü. mutlaka arada yürüyüş yap ki rahminde kan dolaşımı olsun, sakın kendini yormaaa..

benim bildiğim aksine faydası var ama transferden sonra koşma, 3 gün dinlen sonra yavaş yavaş yürü. mutlaka arada yürüyüş yap ki rahminde kan dolaşımı olsun, sakın kendini yormaaa..

sağol canımm...ben diğer transferlerimde 12 gün yattım.bu kez 3 günden sonra evde yürümeyi düşünüyorum...

listeye ne oldu?
listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavin

Son düzenleme:
Ya kızlar banada vevap verin çatlıyciim burda ayol..Bende adettin 2.günü mart 16 sı yani d.kntrol hapına başladım uzun protokol olcakmış 30 martta gidicem sonra yumurta baskılamak için iğne vericekmiş benimde nisandamı olur acep transfer hiç bilgim yok doktorada okadar sordumki artık bunuda soramadım kadıncaazın herkese dert anlatmaktan sesi gitmiş ...

canim bence sen kendini rahatsiz etmede fazla yaptiktan sonra hic bir zarari yok , doktora bende spormustum, spor kulubune gidiyorum... hic bir sakincasi yok ebn simdi estrafem kullaniyom bu yapistirilan anam oturdumu cikcak gibi oluyo bide spor yasam terlesem cikcak diye yapmiyorum.....

evet canim, kesinlikle ben kendilisteme bakam daha kesin bir bilgi veririm ama sanirsam nisan 25 gibi filan olursun....sonlarina dogru

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif ve erkek ???

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Su ve Efecan 6 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik

listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavin[/QUOTE]

tedaviye şu an glucophage aspirin folbiolle devam ediyorum.yarın adet olmam için farlutale başlayacağız 10 gün kullanacağım.tahminen adet olunca 5 nisan gibi iğnelere başlayacağız Allah'ın izniyle.
listeye eklerseniz sevinirim
tuğba-yaş 30-2 deneme-antalyatüpbebek-duru ve mert:13:

nisan sonu gibi trasferin olur canım büyük ihtimal....

hmm...o zaman ben fazla yorulmadan yapayım...sağol cnm...

listeyi sılanaz yapıyor canımmm...biz karışmıyoruz ki çorba olmasınnn...nasılsın?nası gidiyor tedavin

tedaviye şu an glucophage aspirin folbiolle devam ediyorum.yarın adet olmam için farlutale başlayacağız 10 gün kullanacağım.tahminen adet olunca 5 nisan gibi iğnelere başlayacağız Allah'ın izniyle.
tuğba-yaş 30-2 deneme-antalyatüpbebek-duru ve mert:13:[/QUOTE]

sılanaz gelince seni de ekler tabikiii

tuğba-yaş 30-2 deneme-antalyatüpbebek-duru ve mert:13:[/QUOTE]

Arkadaslar ben lsite konusunda o kadar basarili deigilim, vallahi rica ediyom baskasi yapsin arkadaslar.... ayy ne bilem yeni seyler ekleyimd edim iki saat ugrastim yapamadim, komik karikaturler filan ne bilem, sayfada gozukdugu gibi cikmiyooo.....

ekliyorum canim senii...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif ve erkek ???

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve ???

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Su ve Efecan 6 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik

Tugba..........30..............2..........Antalya Tupbebek......................Duru ve Mert

Trasnfer tarihi belli olan arkadaslar yazin ekleyelim....

selammmmmmm kızlarrrrrrrrrr...napıyorsunuzzz

Selam Canim, ben hazirladinm disari cikcam, vitamin attim ondan bir saat sonra kahvalti yapmam lazim oyalaniyorum iste biseyler yiyip cikcam, BUGUN araba evde, bi akc is var onlari hakletcem, ordanda soyle guzel manzarali bir yere cekip, bu sali teslim etmem gereken odevimi bitirmeye caliscam.... yoksa ayvayi yerim valahi, hic icimden gelmiyor hayirlisiile su odevlerimi bide sinavlarimi bitirsem varya cok rahatliycam Nisan 24 son sinav tarihim, transferim olursa embriyolarimda icimde olcak.. LOL

Nisa be yollayim ben odevleri yardim et azcikkk yaaa...

benide ekleyin kızlar bende nisanın 16 sı gibi ignelere başlıcam inşallah kist oluşmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…