slm arkadaşlar doktordan geldim kızımı gördüm 469 gr olmuş kuzum benim tam iyi dedi doktor popo havada eli kulağında yüz üstü uyuyodu yavrum yanlız doktor beni başka büyük hastaneleri var orada ultrasyona girmemi obstetrik dooppler diye bişey yazmış onu olmamı istedi tabi ben panik oldum en başta sölim dedi birşey olduğu yada şüpelendiğim için değil sadece bu özel bir bebek olduğu için herşeyinin olmasını istiyorum dedi yinede benim içimde bir korku oluştu :18: ennelik duygusu olsa gerek hep panik içindeyim eşimde diyo doktora yeniden söylermisiniz eşime bişey olmadığını gün boyu ağlar yoksa diyodoktorda güldü hiç endişilenicek bişey yok dedi inşallah bu ultrasanda iyi çıkar kuzucuğum çok iyidir.. birde 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcak dedi kan ve idrar tahlilide istedi bunlar yaptır öyle gel dedi allahım sen koruu bebişlerimizi..
canim gozun aydin kucuk hanimi buyutmusun heee, maslalah kucugumuzeee..... hic endiselenme canim rutin testler bunlar olmasi gereken, bende yaptirmaktand eigl yaptirdktan sonraki gun doktoun officinden aranmaktan korkuyordum cunku sonuclarda bir problem oldumu hemene dogum dokturum ariycani soylemisti, cok sukur simdiye kadar hic aramadi.... o paniklik kolay kolay cimiycak bizden hepimizde var elimizde degilki be yvarum,,,,, benimde seke yukleme yuksek bir ihtimal haftaya olcak, rabbim hakimizda hayirlsiini nasip eyleisn ins.... kilosu filanda haftana gore cok guzel masallahhh....