2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm arkadaşlar doktordan geldim kızımı gördüm 469 gr olmuş kuzum benim tam iyi dedi doktor popo havada eli kulağında yüz üstü uyuyodu yavrum yanlız doktor beni başka büyük hastaneleri var orada ultrasyona girmemi obstetrik dooppler diye bişey yazmış onu olmamı istedi tabi ben panik oldum en başta sölim dedi birşey olduğu yada şüpelendiğim için değil sadece bu özel bir bebek olduğu için herşeyinin olmasını istiyorum dedi yinede benim içimde bir korku oluştu :18: ennelik duygusu olsa gerek hep panik içindeyim eşimde diyo doktora yeniden söylermisiniz eşime bişey olmadığını gün boyu ağlar yoksa diyo :1::1: doktorda güldü hiç endişilenicek bişey yok dedi inşallah bu ultrasanda iyi çıkar kuzucuğum çok iyidir.. birde 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcak dedi kan ve idrar tahlilide istedi bunlar yaptır öyle gel dedi allahım sen koruu bebişlerimizi..

canim gozun aydin kucuk hanimi buyutmusun heee, maslalah kucugumuzeee..... hic endiselenme canim rutin testler bunlar olmasi gereken, bende yaptirmaktand eigl yaptirdktan sonraki gun doktoun officinden aranmaktan korkuyordum cunku sonuclarda bir problem oldumu hemene dogum dokturum ariycani soylemisti, cok sukur simdiye kadar hic aramadi.... o paniklik kolay kolay cimiycak bizden hepimizde var elimizde degilki be yvarum,,,,, benimde seke yukleme yuksek bir ihtimal haftaya olcak, rabbim hakimizda hayirlsiini nasip eyleisn ins.... kilosu filanda haftana gore cok guzel masallahhh....

allaha şükür canım dün biraz ağrıdı ama akşama unuttum ben onu :1: geçti yani abartılıcak birşey değilmiş gerçi bünye meselesi ben güçlüydüm herhalde :1: silanaz ben 2 kilo iyi diodum ebede iyi demişti doktor kızdı fazla dedi 700gr ile 1 kilo arası almalıydın dedi bende tam iyi almışsın dicek sanmıştım :1: hayal kırıklığına uğradım napalım çok acıkıyorum bu ay çok çikolatalı ekmek tatlı falan yedim ondan olsa gerek bu ay dikkat edicem az kilo almaya çalışıcam hamileliğin arkasına sığınıp çok yeme dedi ama ben 2 kişiyiz dedim siz 1.1 kişisiniz diyo :1: eşime de duy dedim beni ye diye sürekli zorluyodu bebek aç kalırsa diyo kalmaz o dedi senin kemiklerinde sayılsa vitaminini alır o senden dedi off off şu kilolarla başımız dertte ..

Ayduman 1kilo ayda alman lazimmis... Sacma bence... Ay ne bile ben bu ay kilo patmasi yasadim nerdeyse 25 gunde 5-6 kilo aldim, duzgun yedm biseyde yok mide yanmalarindan ama ne yapayim, benim doktorda sanki beni fircaliycak gibi gliyor ama ne yapam,,, bendede hep bebekelri ac birakcam psikolojisi var... az az yiyiorum yedimmi oynadilarmi rahat ediyorum inanki ama asiris bisey yemiyorum, tatli luksum sadece dondurma,,, baskada yedim abur cubur bisey yoookkk, bide yesem ne olcak bilemiyrum...

Ayduman 1kilo ayda alman lazimmis... Sacma bence... Ay ne bile ben bu ay kilo patmasi yasadim nerdeyse 25 gunde 5-6 kilo aldim, duzgun yedm biseyde yok mide yanmalarindan ama ne yapayim, benim doktorda sanki beni fircaliycak gibi gliyor ama ne yapam,,, bendede hep bebekelri ac birakcam psikolojisi var... az az yiyiorum yedimmi oynadilarmi rahat ediyorum inanki ama asiris bisey yemiyorum, tatli luksum sadece dondurma,,, baskada yedim abur cubur bisey yoookkk, bide yesem ne olcak bilemiyrum...

bu ay sen baya çoşmuşsun ama sen 3 kişisin normaldir bence benim doktorda kiloya hiç takmazdı bu defa taktı aman çokta tın napalım canımız istiyo yicez tabi hamileyi biz :1::1: sonra vermesi zor olur diyo olursa olur sıkı bir dietle veririz tek derdimiz kilo olsun şu yumoşları alalımda kuçağımıza..

Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn:71:

kizlar allah aşkına doktorun istediği en ufak şeyde panik yapmayın. içinizdeki yavruya acıyın rica ederim. doppler zaten rutin bir kontrol, üstelik bebişini renkli halde görmek çok hoşuna gidecek. yüzü gözü hatları bayağı belli oluyor orda. bakarsın kime benzediğini bile anlarsın ;)

bu arada şu ellerin ayakların şişmesi çok fena. günlük yürüyüş ve bol su içmek iyi oluyor sakın ihmal etmeyin. benim ayaklarım 1,5 numara büyüdü şimdiden. doğurana kadar ne olurum allah bilir:)

kizlar allah aşkına doktorun istediği en ufak şeyde panik yapmayın. içinizdeki yavruya acıyın rica ederim. doppler zaten rutin bir kontrol, üstelik bebişini renkli halde görmek çok hoşuna gidecek. yüzü gözü hatları bayağı belli oluyor orda. bakarsın kime benzediğini bile anlarsın ;)

bu arada şu ellerin ayakların şişmesi çok fena. günlük yürüyüş ve bol su içmek iyi oluyor sakın ihmal etmeyin. benim ayaklarım 1,5 numara büyüdü şimdiden. doğurana kadar ne olurum allah bilir:)

Offf baya buyumus ayaklarin cnmm..ilerleyen vakitler nolcak yaa...yuruyus yapp cnmmm dikkat ett yatarken ayaklarini havaya dikk ...

Gunadinn cancanlarrrr....fkrinize ihtiyacim varrrr...benim bebikim erkek yaaa MUSTAFAya ikinci isim arioruzz..hadi en yakisani bulalimm lutfennnn:71:

HLYCN hanim isteginiz isleme alinmistir, en kisa zamanda dusunulcek, arastirilcak ve siz'e bildirilcektir... Bizi tercih ettiniz icin tesekurler :1::1::1::1::1:

Kizlar bende bu arada kiz icin, Azra, Ceylin, veya Almina ismi gundemde... Erkek icin simdilik hicbirsey yok ama kiz isimleriiyle uyumlu akliniza erkek ismi gelirse banada yazin haaa, KAGAN ismi nasil erkekde?

baro, bende ayni cnaima ayaklarim sisti, terlik giyorrum , ayakkabilar oluyor ama cok dar oluyor, Ic camasirlarim bile kasiklarimda iz yapiyor, sudyenler dar geliyor... Alisverise gitcem ins. Ayakalarimi yuksege kaldirmaya calsiiyorum hep o zaman sisligi biraz azalyor, bol suda iciyorum... su persembe bir gelsin ayak sismesi hakkinda detayli bilgi alcam doktodan, benim sag ayagim, sol'dan daha sisik....simdi yaz idare ediyoruz, kisin ne yapcaz bakalim....

bende araştırınca korkucak bişey olmadığını anladım ama zor elde ettikya kötü birşey olucak diye aklı gidiyo insanın birde ben çok paniğim allahım korusun bebeklerimizi bugün radyolaji uzmanıyla görüştüm çarşamba yapıcaz o bilgilendirdi beni daha da içim rahatladı hem cd de veriyolarmış :1::1: kızımın filmide olucak ..

benimde ayaklarım şişiyo gün boyu aşağı salladığım için ama akşam evde geçiyo sabah zayıf öğlen tombul oluyo :1: ebe geçici şişmelerin önemi yok dedi ama sürekli şişse ödem oluyo demekmiş tuzu kesinlikle azaltman gerekiyomuş ben azalttım tuzu umarım çok şişmez..

HLYCN hanim isteginiz isleme alinmistir, en kisa zamanda dusunulcek, arastirilcak ve siz'e bildirilcektir... Bizi tercih ettiniz icin tesekurler :1::1::1::1::1:

Kizlar bende bu arada kiz icin, Azra, Ceylin, veya Almina ismi gundemde... Erkek icin simdilik hicbirsey yok ama kiz isimleriiyle uyumlu akliniza erkek ismi gelirse banada yazin haaa, KAGAN ismi nasil erkekde?

biz azra koyucaz eşim çok istiyo bende beğeniyorum anlamıda güzel..seninde azra-kayra olabilir uyumlu bizim erkek olsaydıda kayra olucaktı :1:

:1::1::1::1:anlasildi 1 -2-1-2:1:1cnm yahh sende uc isim bukcan senin is daha. Da zorrr amma eglenceliii ...saol cnmmhadi bakalim kolqy gele..
Ayeumancim saolasin fikirlerin cin saol....
Szilere bnden:71::71:

kimsee yokmuu yaa silanaz nerdesin canım doktora gidicektin sanırım yanlış hatırlamıyosam umarım herşey yolundadır.. bende yarın obstetrik dooppleri yaptırıcam allahım inşallah o mübarek günde herşey yolunda olur kızımı ayrıntılı görür gelirim.. allah hepimizin bebişlerini korusun bu arada tahlil sonuçları bekleyen arkadaşlar vardı sonuçları iyidir umarım..

Merhaba Arkadaslar,

Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...

Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...

Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...

Merhaba Arkadaslar,

Guzel haberlerle gelmek isterdim ama olmadim, her guzel baslayan sey, malesef mutluluklarla bitmiyormus... bugun kadar huzunlu bir gun rabbim bana bir daha yasatmasin cok zor, cok aci...

Normal randevume gittim hersey yolunda gidiyordu, ikisininde sonuclari, gelismleri , kilolari iyi dedi doktor... sonra bir bakalim dedi yaramazlara, oglum kipir kipir, yerinde durmuyor, ikisininda kafasi asagida dedi, oglumuz iyi kizimiza baklaim dedi, bakti bakti durdu, ben sandim cinsiyetinde emin olmak icin tekrar tekrar bakiyor... kizin kalp atisini goremiyorum dedi, benim yuregim agzimda tabi, sonra bebgi inceleye basladi souclara bakti detaylidaki hersey normal gozuuyordu,,, kiz oglan'a gore cok kucuk gozukuyo dedi ama normaldir...

Beni hemen Dogum hastanesine gonderdi... kisacasi arkadaslar.. baktilar, baktilar.. kelebegimin kanatlari kirilmis bikere,,, ne kipirdiyor... pit pitt atan kalbinden ses, seda yok, yok,,, ben zeten deli gibi agliyorum, hicbeklmedim bir anda hicbirseyim yokken, melegim kizimim kalbi durmus... Oglumunda durumu riskli... Rabbim hicbirinize yasatmasin bu aciyi, tarifi, anlatilmasi cok zor bir olay... Ama oglum icin dayanmam, acimi icime atmam lazim.. Simdi evdeyim... paylasccak kimsem olmadi icin size yazdim, bana dua edin arkadaslar, su mubarek kadir gecesinde banada. oglumada bisey olmasin, bari onu kucagima alabileyim.. halim yok kizlar, parmaklarim bile tutmuyor sanki... hakkinizi helal edin kizlar, dualarinizida eksik etmeyin.. sizleri uzmemek icin yazmiycaktim ama benim cnaim yandi sizin yanmasin cokdikkat edin bebislerinizeee... Allah'a emanet olun...

sıla seni nisan topiğinden takip ediyodum ve diğer arkadaşlarıda benim nisan transferim tutmamıştı seni görünce güzel haber dedinm ama okuyunca inan çok çok üzüldüm kalbim acıdı dualarım seninleAllahım oğluşuna uzun ömür sanada sabırlar versin ....

Merhaba Arkadaslar,

gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda allah sabır versin silanaz üzülme demek saçma belki ama ne olur üzülme oğlun bırakmaz seni onun için dik dur biz en başından beri duaların büyüklüğüne çok inandık rabbim bu mübarek büyük günde evladını sana bağışlasın allahım sen bebeklerimizi koruu onlar zarar gelmesin.. kızın küçük meleğin seni ahirette karşılıcak..

gözyaşlarıma engel olamıyorum şuanda allah sabır versin silanaz üzülme demek saçma belki ama ne olur üzülme oğlun bırakmaz seni onun için dik dur biz en başından beri duaların büyüklüğüne çok inandık rabbim bu mübarek büyük günde evladını sana bağışlasın allahım sen bebeklerimizi koruu onlar zarar gelmesin.. kızın küçük meleğin seni ahirette karşılıcak..

Ayduman daha dun kizima isim bakiyordum, bataniyesini yeni bitirdim, dolabimda o pembe pembe kiyafetlerini gordukce icim aciyor, ama allah'tan gelenede isyan edemiyorum

Ins, kardesim ins. oglum hayirlisi ile dunyaya gleirdi bana teselli olur, yoksa ben kendime nasil gelirm bilmiyorum... rabbim tasiycamizdan fazlasini yuklemez ama bu aci bambaska aciymis....

Ayduman daha dun kizima isim bakiyordum, bataniyesini yeni bitirdim, dolabimda o pembe pembe kiyafetlerini gordukce icim aciyor, ama allah'tan gelenede isyan edemiyorum

Ins, kardesim ins. oglum hayirlisi ile dunyaya gleirdi bana teselli olur, yoksa ben kendime nasil gelirm bilmiyorum... rabbim tasiycamizdan fazlasini yuklemez ama bu aci bambaska aciymis....

çok çok zor silanaz allahım sabır versin takdir-i ilahe allahım o kadar büyükki dualarımızı kabul etsin evlatlarımızı bağışlasın bu mübarek günlerde bizlere kuçağımıza almayı nasip etsin üzülmemek imkansız ama oğlunu düşün sen üzülünce oda üzülüyo kendinide onuda üzme..doğuma kadar birşey alma silanaz bende almıcam kötü düşündüğümüz için değil yavrularımıza birşey olmıcak ama doğunca alalım öyle daha iyi olucak sanırım geçen kontrolde doktorumda öyle dedi alışveriş yapmaya acele etmeyin doğunca herşeyini alırsınız dedi tecrübelerime dayanarak söylüyorum dedi.. kötü düşünme sadece allaha şükret oğlun seninle sağlıklı olduğu için..

canımm rabbim sabrını bol versin biliyorumm çok zor kelimelerin tükendiği an ama bak oğlun seninle yinede haline şükret neden kalbinin durduğu hakkında dr. bir şey demedimi

Silaaa cnmmm kac gndur aklimda forum ama ne bilem grmiodum..ben sok oldum ne yazcan bilmiorum cok kotuyum ama inan dua etcem allahim senden almicak kuzunuu..uzulme guclu ol nolur..simdi cikmam gerek cnmmm uzulme

Back
X