2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

benim günlük çantam bile bavul gibi olduğundan sığarmı bilmemdelikafadulden
canım bavul gıbı oluyorsa gunluk cantan bılemem ama kendıne yuk etme bebek olunca çok esya..
çantanın hammalı oloma..zaten bebekte tasıyoruz kucakta bel arrısı sırt agrısı...
kendımıze bakmamız lazım...

hıhhhh işte tam bnm istediğim gibi bnde böle bişey alıcam.
benımde ıstedıgım boyle bırsey..kaydirigubbakcemile5
çok esya doldurunca ınan kı kullanmadıgın onca yuku taşıyıp taşıyp eve geri getırıyorsun
o yuzden gereklı bırkaç sey yeterlı..
mesela ben aceleyle evden cıkarken ıslak mendıl mı koymadım..
heryer bakkal market
gır bır tane al
bez mı unutmussun bazen çıkarken..10 lu mını paketlerden alırsın..acıl durumlarda yanı...
yanı herseyın bır cozumu var..içini doldurcam dıye ugrasmayın bebek dogunca..
benım oglum 2 yasında pusetınde gezıyorduk...
altı temız karnı tok..yanıma s<adece su sısesını almıstım..
pusette su bıberonbnuyla oynarken bır bıberon suyu ustune boşaltmıs...
bende 1 saatlıgıne hava aldırmaya cıkarmıstım...
hemen pusetın yonunu magazanın bırıne cevırdım..
1 atlet 1 kulot.bırde esofman takım aldım...
yanı herseyın çözumu var..
çantalarınızı doldurmayın derım..
gercı zamanla ınşan cantaya ne koymalı ne gereksız onu kendısı buluyıor
sızde kendınız kesvedeceksınız zaten kızlar..kaydirigubbakcemile5

bende resimdeki çantadan kullandım kızlarda ve çok memnunum çok tedarikli bir insan olduğum için içi dolar çünkü nerde neye ihtiyaç olacağı belli olmuyor. terler kirlenir bebekler çok bez değiştirir. hepsinden bolca alırım yanıma sıkıntıya düşmemek için

evet teyzeleri,bunlar da bizim cicilerimiz:ecrin_bebek:
yeşil yeleğimiz ve alt tulumumuz;

5'li takımımız;

mavili tulumumuz;

beyaz tulumumuz;

2 renk üstlüğümüz;

4'lü içliklerimiz;

alt açma takımımız;

penye battaniyemiz;

ve kızlar bu da benim oğluma ördüğüm hırka,azcık büyük oldu ama,büyüyünce giyer artıkopuyorumnanaktan

cambazzzımm
bebeğin cicilerini mutlu güzel günlerde giysin tatlım
üsttekiler özellkle çok cicilrr...
beyaz ve mavili tulumu ne kadara aldın
genelde tek satılıo da onlar
bnde onlardan alıcam bol bol kullanması çok rahat oluo:))
maaşallah bcerikli hatunsun ne hoş olmuş bebişin cici ceketi:))
bnde teyzoşuma gösterip beyendiğim örgü modellerini yapabilirim derse iplerini alıp ördürücem hemen inş.:=)))elimi çabuk tutam bari,siz başlamışsınız ne güsel alışverişlere,bi benm kocam tembel bu konudaaa.....(

bnde biraz evvel bebeğime bi nevresim seti,oğlumada yorgan kılıfı aldım winh the pooh'lu :))
ay pek bi mutlu o0ldummmmmzemuszemus

bende 2010 ocak annesiyim çanta konusu olmuş vsaliz gibi aldım 2 kez kullandım pek işe yaramadı:)bende chicco ürünlerinin satıldıgı setli çantadan almıştım o çok işime yaradı arabaya takılıyor çok pratik.diger zamanlarda kol çantam büyük ona dolduruyorum bi kaç saatlikse gidecegim yer..
http://www.cimri.com/chicco-cantali-bebek-bakim-seti bu çanta işte kızlar..özelikle alışveriş merkezine giderken kol çantası almıyorum bu arabaya iki taraftan takılıyor bunu takıyorum hırsızlık olayları oluyorya o açıdan bunu çıkaramaz hırsız:)

Son düzenleme:
cambazz cım çok güzel hepsi bayıldım oğlun çok şanslı

çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

sağol bebishcim,o mavili tulumu 12ye,beyaz tulumu 7,5 aldım.indirim varmış zeylandda ordan aldım.
ben de o wini the poohlu nevresimlerden alcam oğluşuma,çok tatlı oluyor,sen nerden kaça aldın?

Benim kardeşim ve görümcemin çocukları büyüdüğü için hazineye kondum sayılır. Ekstradan çok hoşuma giden şeyleri alıyorum. İki tane hastane çıkışı aldım chicco'dan. Bir tanesini kardeşim çok beğendi. O hastane çıkışı almamıştı. Tek takım giydirdi hastanede. 0-3 aylık olmasına rağmen içinde kayboldu çocuk. Pişman oldu almadığına. Benim aldığım hastane çıkışlarının biri küçük biri büyük. Onlar bile birbirini tutmuyor yani.
Dün de yine chicco'dan çantalı bebek bakım seti aldım. Bayaa uygun fiyatı. 45 TL. Teyzesi de Chicco'nun geniş ağızlı ,silikon emzikli cam biberonunu aldı oğluşuma.22 Tl'ye aldık ama sincanda 15 TLye verirdim diyen bir yer buldum,içime oturdu. Ankara'da oturup da Gimsaya gidebileceklerin aklında bulunsun orda günlük giydirilebilecek çok güzel tek altlar çıtçıtlı bodyler var. fiyatlar da uygun.

sağol dünürcümm
sunny baby in ürünü içinin yatağı ile birlikte 220 ye aldık
bizim burdada 170 civarı falan geçen ay fiyat araştırması yapmıştık kocikle evde tamirat olucak bayramdan sonra o işler hallolunca getircekler bizimkini ben birini seçmiştim onu yolluycaklar:lepi:tabii başka biyerde daha ucuz bulup değişmezse fikrimiz

bizimkiler çok dil döktü en sonunda 50 TL indirim yaptırdılar 199 du fiyatı iç yatağıda 65 birde su termometresi aldık hepsine 220 verdik işte

denizcim güle güle kulansın bebişin çok güzelmiş..
bende bunlardan almayı düşünüyorum ama daha hiç araştırma yapmadım..seninki çok hoşuma gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…