- 25 Nisan 2009
- 34.364
- 39.840
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
canım bavul gıbı oluyorsa gunluk cantan bılemem ama kendıne yuk etme bebek olunca çok esya..benim günlük çantam bile bavul gibi olduğundan sığarmı bilmemdelikafadulden
benımde ıstedıgım boyle bırsey..kaydirigubbakcemile5hıhhhh işte tam bnm istediğim gibi bnde böle bişey alıcam.
çok esya doldurunca ınan kı kullanmadıgın onca yuku taşıyıp taşıyp eve geri getırıyorsunanladım cnm çokkk güzel oluyor hakikatten bu çantalar kullanışlı ama küçük gibi dimi sığar mı o kadar bebi eşyası bilmiyorummm...daha büyük olsa bu sefer de taşıması zorlasır tabiibilmiyorumkismile
cambazz cım çok güzel hepsi bayıldım oğlun çok şanslı
cambazzzımm
bebeğin cicilerini mutlu güzel günlerde giysin tatlım
üsttekiler özellkle çok cicilrr...
beyaz ve mavili tulumu ne kadara aldın
genelde tek satılıo da onlar
bnde onlardan alıcam bol bol kullanması çok rahat oluo:))
maaşallah bcerikli hatunsun ne hoş olmuş bebişin cici ceketi:))
bnde teyzoşuma gösterip beyendiğim örgü modellerini yapabilirim derse iplerini alıp ördürücem hemen inş.:=)))elimi çabuk tutam bari,siz başlamışsınız ne güsel alışverişlere,bi benm kocam tembel bu konudaaa.....(
bnde biraz evvel bebeğime bi nevresim seti,oğlumada yorgan kılıfı aldım winh the pooh'lu :))
ay pek bi mutlu o0ldummmmmzemuszemus
100 mesajı tamamlasam fotoğraf yükliycem ama daha çooook var.
çok güzelmiş cnm bende bunun mavisinden almayı düşünüyorum
kızımıza aldığımız park yatağımız
çok güzelmiş cnm bende bunun mavisinden almayı düşünüyorum:dance:
bizim burdada 170 civarı falan geçen ay fiyat araştırması yapmıştık kocikle evde tamirat olucak bayramdan sonra o işler hallolunca getircekler bizimkini ben birini seçmiştim onu yolluycaklar:lepi:tabii başka biyerde daha ucuz bulup değişmezse fikrimizsağol dünürcümm
sunny baby in ürünü içinin yatağı ile birlikte 220 ye aldık
bizim burdada 170 civarı falan geçen ay fiyat araştırması yapmıştık kocikle evde tamirat olucak bayramdan sonra o işler hallolunca getircekler bizimkini ben birini seçmiştim onu yolluycaklar:lepi:tabii başka biyerde daha ucuz bulup değişmezse fikrimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?