2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Belinay çok şıkmış çantanız, güle güle kullanın.
bu çantalar bebişle dışarı çıkarken bezini, biberonunu vs. taşımak için kullanılıyor değil mi? bebek arabalarına monte edilenler de var galiba. bu konuda pek bilgim yok, çanta ihtiyacının farkında bile değildim. hatırlatma oldu, teşekkürler...

bu pembe olanı..

mavisini yükleyemedimm..
ama çok güseller bayılıorum ben bu ayıya
oğlumun odasısın heryeri bu ayıdan oldu
dilim dönmüo ismine:)))ehühehehe

olumunekankayizsmile kimin arkadaşı yaaa bende bayılıorum o ayıcığa winnie the pooh benim kahramanın oooo :sm_cool:

ewett bende yandan çapraz takılanlardan düşünüyorummmzemuszemus

ayy saol cnmmm
dediğin gibi belli olmas hiç olmucak şeyler beni bulur zatenn yavaş yavaş hazırlamak lazımm a.s
teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için eeee tecrübe başka oluo olumunekankayizsmile

merhaba tatlı annişler bbüyük bir hevesle bebek cantası aldım onca para dökerek..
sonuç 1 yada 2 kere kullandım...

sırt cantası cok rahat oluyor tavsiye ederim

teşekkürler cnmmm olumunekankayizsmile

bu pembe olanı..

mavisini yükleyemedimm..
ama çok güseller bayılıorum ben bu ayıya
oğlumun odasısın heryeri bu ayıdan oldu
dilim dönmüo ismine:)))ehühehehe

winnie the pooh ayısı bu canım benim de sınıfımda varr resimlerii...çokkk güzellll bu çanta kaç tl ymiş acep ben bu rengini beğendimmzemuszemus

İNŞALLH o güzel günleri yaşarızz bizde...nasıl bir çanta kastettiğinizi tam olarak anlayamadımm mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misinizz?

başakcım
netten buldum bnde bunu gezinirken modelleri
yanlış hatırlamıosam 45tl gbi bişeydi ama mağazası olan bi yer olsa mağaza fiyatı daha uygun olurdu eminim
maalesef burda yoktur bndan
ama netten baktıım marka ve fiyatlara göre çook ucuz geldi bu bana.))
ben bayıldım yanii.))
senn bide oğlun oluomuşşş
pembeler falan derken:))

evet cnm bebiş yedek elbise emzik biberon vs.taşımak için bu çantalar
yanda fermuarlı göz ve biberon bölüğü olması ayırıo normal çantalardan bnları tabii bide sevimlilerr

bebek araalarına monte edilmio canım
genelede baston puşet olamayan bebek arabalarında askısından geçirilio ve monte etmiş gbi oluo..bebek çantası ayrı almayın derim ben tavsiye olarakk
ana kucağı seti almayı düşünüosanız ki içinde onunda en az 5parçalıları var,onun içinde çıkıo çantasıda
anakucağı
portbebe(bebek valizi gbi varya ilk doğduunda hastaneden onla çıkarılıo)
alt açma seti(naylonsu oluo genelde bide hem portbebede kullanmak için minik yastıı oluo)
anne bebek bakım çantası

buşekilde set halinde
tabii ayrı ayrıda satılıo
ben oğlum ilk doğduunda 85tl gbi bi fiyata almıştım marka falan deil
ama güseldi hala sapasağlam
benm oğlum portbebenin içinde basıodu cıngarayı sadece birkez yatırmıştık o yüzden.
ana kucağı güsel kullanışlı oluo ama
oto koltuklarına bebeğinizi bikaç ay dolmadan önce bindirmenizi tavsiye etmem bu arada bel ve popo kısmı yenidoğan bi bebek için biraz çukurda kalıo çünki:)))

CANIM ben oğlumada giydiririm pembeleri morlarııı.ben eşimi bile ole beğenmiştim lila gömlek giymişti...opuyorumnanaktan

çok güsel cnmm opuyorumnanaktan
ama nerden aldın kaça aldın onlarıda yas bööle kuru kuru olmuoo sırnaşık şey

kayseriden aldım yumurcak diye bir mazadan 45 tl
annesi hamile giyim var aynısı orada 60 tl
ama çok tatlı renkleri vardı pembeli grilisi vs ben ara renk olsun istedim malum ilk bebek kullanışlı bir çanta yandan da asılabiliyor

saol cnmm bunlardda alınacak dimi yaaaeyvahedigeldismile nerden başlıcas kiii :uhm:

BEBİŞ o patikler çok tatlı yerim bn o ayakları yaaa minnacıkkkkkkkkopuyorumnanaktan

DEEP tatlım senin fotolar gözükmüo bnde yaaa ama eminimki hepsi birbirinden güzeldir

bu arada çantalarda çok güzel bnde düşünüyorum almayı ama yandan takılanlardan ve siyah yada lacivert alayım diorum her kıyafete uysun die.

İNŞALLH o güzel günleri yaşarızz bizde...nasıl bir çanta kastettiğinizi tam olarak anlayamadımm mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misinizz?

kuşum ben bır oncekı sayfada resım koydum..sevımlı bır sırt cantası...
kola takılanlar kolay kayıyor omuszdan..kaymasın dıe yan yan yurunuyor..banada bebegım olmadan bır arkadasım tavsıoye etmıstı..omuza takılanlar kayıyor sureklı demıstı.ben onun tavsıyesıne uyarak sırt cantası aldım..sonradan oglum dışarı çıkarkende kullandı...
bırde yandan takılan cantalar var..bır tanede ondan almıstım..hanı şu gençkızlar kullanıyor ya..snoopy resımlerı oluyor uzerınde..uzuunn bır sapı var buynundan gecırıp yanda kullanıyorsun..bır tanede oyle almıstım..hatta resımde koyabılırım..ama daha sonra sanırım...o yuzden sırt cantaları ıdeal oluyor..
bır tanede uzun saplı canta lazım ıste..hem kendı ıvır zıvırını koymak ıçın ıyı olayorr..kaydirigubbakcemile3

kızlar bır tanede boyle bır mickey mause çanta almıstım.aynısı...sırta takılıyor...
ıçıne hersey gırıyo..oglum sımdı dısarı çıkarken yıne kullanıyor..sırtına takıyoruz..anneanneye babaanneye gıderken ıçıne ıç çamasırı ve oyuncak koyuyoruz...kendısı tasıyor..
bende boyle cantalara bayılıyorum..bebekkende ben kullandım oğlum ıçın..oglum adına ben tasıdım..çok eglencelı oluyor..bende hevesımı aldım çantadan..ama doyamadım yıne kullanmak ıstıyorum..
bunu begenmezsenız çok sade bebek bakım sırt cantaları var..onlardanda yukleyım..

http://[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

bende bu okuduklarımdan sonra omuza asılan ya da sırt çantası olan bir çanta almaya karar verdim,paylaşımlarınız için teşekkürler kızlar :1hug:

anladım cnm çokkk güzel oluyor hakikatten bu çantalar kullanışlı ama küçük gibi dimi sığar mı o kadar bebi eşyası bilmiyorummm...daha büyük olsa bu sefer de taşıması zorlasır tabiibilmiyorumkismile

canım sıgıyor tabıı..
2 tane bez koy..bır kaç yedek badıı..su bıberonu ..emzık..ıslak mendıl..abartmaya gerek yok..dunyaları alıyor..

kızlar bence koca bavul gibi cantalardan uzak durun
zaten uzak bir yere gideceğiniz zaman alırsın bavula koyarsın ama günlük dısarı cıkmak için rahat olan bi canta almanızı tavsiye ederim...
sığmaz diye konusmussunuz ama ben spor sırt cantası kullanıyorum içine mamadan kıyafete bezden battanieye hatta oyuncak ta sığdırıyorum...hem sırtımda canta hemde kızımı kucağımda rahatca tasıyabiliyorum...[

oto koltuklarının ilk ayki kullanımı için ben içine yastık koymustum cok rahat yatmıştı...

ewett bende çok büyük çanta istemiyorum avuç kadar zaten eşyaları dediğin gibi uzak yer için zaten bavul şart ama kısa gezmelerde küçük olması daha iyi
teşekkürleer canım tavsiyeleriniz içinopuyorumnanaktan sizi hep buralarda görmek isteriss :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…