- Konu Sahibi teknekazintisii
-
kızlar bende almstm bebıs ıcın canta ılk 2 ay rahattm ama bnm zilli kızım agırlastıkca tasımam zor oldu..gdp kendıme buyuk yandan takılabılen 2 canta aldm..tavsıyem aldgnz cantalarn yandanda takılabılen yanı boyundan takılabılen bısey olsun
bu arada kızlar bence artık yavastan da olsa baslayn hazırlıklara..bu sıpaların ısı bellı olmaz..bzm topıkten bazı arkadaslar 6.5 7 aylık dogum yaptı..hastane cıkısiniz battanıyeNZ pıkenız bezınz ıslak mendılnZ 1 bıberon 1 emzık mutlaka alın suandan ıtıbaren..bnm sutum hemen gelmemıstı ertesı gun geldı bıberon ısımıze yaramstı..daha sonra sagmıstım ıyıce bıberon lazmdı yanı..bır de unutmadan soyleym artık en guzel zamanlarınz tekmeler baslayacak,karnınız sekıl degstırecek ve sız cok mutlu olacaksınız..
merhaba tatlı annişler bbüyük bir hevesle bebek cantası aldım onca para dökerek..
sonuç 1 yada 2 kere kullandım...
sırt cantası cok rahat oluyor tavsiye ederim
bu arada kızlar bence artık yavastan da olsa baslayn hazırlıklara..bu sıpaların ısı bellı olmaz..bzm topıkten bazı arkadaslar 6.5 7 aylık dogum yaptı..hastane cıkısiniz battanıyeNZ pıkenız bezınz ıslak mendılnZ 1 bıberon 1 emzık mutlaka alın suandan ıtıbaren..bnm sutum hemen gelmemıstı ertesı gun geldı bıberon ısımıze yaramstı..daha sonra sagmıstım ıyıce bıberon lazmdı yanı..bır de unutmadan soyleym artık en guzel zamanlarınz tekmeler baslayacak,karnınız sekıl degstırecek ve sız cok mutlu olacaksınız..
Belinay çok şıkmış çantanız, güle güle kullanın.
bu çantalar bebişle dışarı çıkarken bezini, biberonunu vs. taşımak için kullanılıyor değil mi? bebek arabalarına monte edilenler de var galiba. bu konuda pek bilgim yok, çanta ihtiyacının farkında bile değildim. hatırlatma oldu, teşekkürler...
başakcım
netten buldum bnde bunu gezinirken modelleri
yanlış hatırlamıosam 45tl gbi bişeydi ama mağazası olan bi yer olsa mağaza fiyatı daha uygun olurdu eminim
maalesef burda yoktur bndan
ama netten baktıım marka ve fiyatlara göre çook ucuz geldi bu bana.))
ben bayıldım yanii.))
senn bide oğlun oluomuşşş
pembeler falan derken:))
çok güsel cnmm opuyorumnanaktan
ama nerden aldın kaça aldın onlarıda yas bööle kuru kuru olmuoo sırnaşık şey
kayseriden aldım yumurcak diye bir mazadan 45 tl
annesi hamile giyim var aynısı orada 60 tl
ama çok tatlı renkleri vardı pembeli grilisi vs ben ara renk olsun istedim malum ilk bebek kullanışlı bir çanta yandan da asılabiliyor
İNŞALLH o güzel günleri yaşarızz bizde...nasıl bir çanta kastettiğinizi tam olarak anlayamadımm mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misinizz?
yandan takılandan bır tane buldum resım...
çok kabarık bır sey olmayınca taşımakta kolay oluyor..aşıya falan gıderken ıyı oluyor..ıçıne bez.bıberon.emzık.hırka vs.koyabılırsınız
http://[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
anladım cnm çokkk güzel oluyor hakikatten bu çantalar kullanışlı ama küçük gibi dimi sığar mı o kadar bebi eşyası bilmiyorummm...daha büyük olsa bu sefer de taşıması zorlasır tabiibilmiyorumkismile
canım sıgıyor tabıı..
2 tane bez koy..bır kaç yedek badıı..su bıberonu ..emzık..ıslak mendıl..abartmaya gerek yok..dunyaları alıyor..
yandan takılandan bır tane buldum resım...
çok kabarık bır sey olmayınca taşımakta kolay oluyor..aşıya falan gıderken ıyı oluyor..ıçıne bez.bıberon.emzık.hırka vs.koyabılırsınız
http://[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
kızlar bence koca bavul gibi cantalardan uzak durun
zaten uzak bir yere gideceğiniz zaman alırsın bavula koyarsın ama günlük dısarı cıkmak için rahat olan bi canta almanızı tavsiye ederim...
sığmaz diye konusmussunuz ama ben spor sırt cantası kullanıyorum içine mamadan kıyafete bezden battanieye hatta oyuncak ta sığdırıyorum...hem sırtımda canta hemde kızımı kucağımda rahatca tasıyabiliyorum...[
oto koltuklarının ilk ayki kullanımı için ben içine yastık koymustum cok rahat yatmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?