2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

denizcim güle güle kulansın bebişin çok güzelmiş..
bende bunlardan almayı düşünüyorum ama daha hiç araştırma yapmadım..seninki çok hoşuma gitti..

canım benim aklımda hiç yoktu arkadaşlar baya araştırmış onların az zamanı kaldı bizde hazıra konduk gibi oldu bizimde hoşumuza gitti aldık

denizcim
bebğin güle güle ysun yatağının içinde canım,çok isabetli bi karar olmuş bence.bende hamileyken mobilya beşik alıcam die tutturdum gittik sadece beşiğe 3sene önce 750tl verdik,uyku seti ortapedik yatak falan250onlar tuttu falan
sadece7ay yattı içinde bebişim.kıpırdamaya başlayınca ayağa kalkıp sarkamaya başladı,korkup hemen gittik tavsiye üzerine park yatak aldık bizde.2,5senedir kullanıoruz bi yatak odası bi oturma odası mekik dokuoruz yaz kış,ama çok memnunum.çok geniş ve çok dayanıklı..biz 180demişlerdi 150peşin almıştık.içine yatak almamıştık,kenarına üç tane bebek yastığı koyarak mobilya beşiğindeki yatağı sokmuştk içine..şimdi kızımın beşiğine geri koyup o yatağı,oğlumun park yatağının boyunda yatak alıncak.o zaman sormuştuk 75tl demişlerdi bize,ama şimdi nasıl fiyatlar bilemiorum..
güle güle kullanın
bana ablam çok demişti alma bak mobilyanın adı var sadece die dinlememiştim,hevesimi aldım ama park yatak herzaman daha kullanışlı:)))
alcak olan arkadaşlara tavsiye ederim 2,5senedir kullanan biri olarak:)))

bnde oğlumn yatağının resmini çekmiştim ama ekleyememiştim..
denizin bebeğinin yatağına çok benzio turkuaz bej bizimkiside:))eklerim bende bi ara:)

denizcim aldıınız bebek arabası puşet falan resimlerini koymucakmısın canım??

bebishcim teşekkür ederim tatlım
eşim mobilya almayalım diye tutturdu taşıncaz falan maf olur biraz daha büyüsün genç odası alırız dedi biraz düşündüm tamam dedim
arabanın resmini çekmedim canım puset arabayla takım değildi güzel rengi kalmamış onu sipariş verdik 1 haftaya kadar gelir dedi zaten acelemiz yok bizde tamam dedik araba koltuğuda oluyor 40 lira fiyatı arabanın da fiyatı 160 arnica markası fazla para vermeye gerek yok dedik

Merhaba, bende aralık yada ocak annesi olucam kısmetse, topikleri takip ediyorum ama nadiren yazabilliyorum
bende kayınvaldem mobilya beşik diye diretmesine rağmen kullanış ve fiyat açısından parkyatak alıcam onun için tecrübelerini yazmana çok sevindim, doğru karar vermişim sanırım
exor baby,sunny baby ve babymax markalarının arasındayım çünkü hala cinsiyetimiz belli değil, renge göre karar wericem
bebek arabası olarak da çok gezip inceledim modelleri en son kraftın matrix trio setine karar werdim

merhabalar bende oğlumun cicilerinin resimleri ekleyim dedim ama olmuyor bende albüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir...

merhabalar bende oğlumun cicilerinin resimleri ekleyim dedim ama olmuyor bende albüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir...
canım hepsi çok güzel güle güle giydirmek nasip olur inşallah
güle güle kullan inşallah fiyatını da yatakla birlikte uyguna almışsın burda aynısını sormuştum bende 200 dediler yataksız

evet canım baya indirim yaptırdık birde burada ki pahalı mağazaların birinden aldık

denizcim çok güzelmişş beşikkk çok beğendim bende böle bişi arıyordum işte güzel fikiroldu canım... rabbim güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım

canım benim aklımda hiç yoktu arkadaşlar baya araştırmış onların az zamanı kaldı bizde hazıra konduk gibi oldu bizimde hoşumuza gitti aldık

cnm hayırlı olsun çok güzell..Ben mobilya alcam diyodum, oda olarak ama iyice kafam karıştı yorumlarınızla... kafamçokkarıştı bide şu araba olayında şöyle kaba olup göze hitap edenlerimi tercih ediyorsuuz yoksa arabaya falan sıgsın diye ince kollulardanmı?? :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…