- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
denizcim güle güle kulansın bebişin çok güzelmiş..
bende bunlardan almayı düşünüyorum ama daha hiç araştırma yapmadım..seninki çok hoşuma gitti..
denizcim
bebğin güle güle ysun yatağının içinde canım,çok isabetli bi karar olmuş bence.bende hamileyken mobilya beşik alıcam die tutturdum gittik sadece beşiğe 3sene önce 750tl verdik,uyku seti ortapedik yatak falan250onlar tuttu falan
sadece7ay yattı içinde bebişim.kıpırdamaya başlayınca ayağa kalkıp sarkamaya başladı,korkup hemen gittik tavsiye üzerine park yatak aldık bizde.2,5senedir kullanıoruz bi yatak odası bi oturma odası mekik dokuoruz yaz kış,ama çok memnunum.çok geniş ve çok dayanıklı..biz 180demişlerdi 150peşin almıştık.içine yatak almamıştık,kenarına üç tane bebek yastığı koyarak mobilya beşiğindeki yatağı sokmuştk içine..şimdi kızımın beşiğine geri koyup o yatağı,oğlumun park yatağının boyunda yatak alıncak.o zaman sormuştuk 75tl demişlerdi bize,ama şimdi nasıl fiyatlar bilemiorum..
güle güle kullanın
bana ablam çok demişti alma bak mobilyanın adı var sadece die dinlememiştim,hevesimi aldım ama park yatak herzaman daha kullanışlı:)))
alcak olan arkadaşlara tavsiye ederim 2,5senedir kullanan biri olarak:)))
canım benim aklımda hiç yoktu arkadaşlar baya araştırmış onların az zamanı kaldı bizde hazıra konduk gibi oldu bizimde hoşumuza gitti aldık
canım hepsi çok güzel güle güle giydirmek nasip olur inşallahmerhabalar bende oğlumun cicilerinin resimleri ekleyim dedim ama olmuyor bende albüme ekledim bakmak isteyen ordan bakabilir...
güle güle kullan inşallah fiyatını da yatakla birlikte uyguna almışsın burda aynısını sormuştum bende 200 dediler yataksız
denizcim çok güzelmişş beşikkk çok beğendim bende böle bişi arıyordum işte güzel fikiroldu canım... rabbim güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin tatlım
canım benim aklımda hiç yoktu arkadaşlar baya araştırmış onların az zamanı kaldı bizde hazıra konduk gibi oldu bizimde hoşumuza gitti aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?