2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ayy hepsi çok şekerler güle güle kullanın inşallah
Keşke bende örmeyi öğrenseymişim zamanında şimdi bebişime bişiyler örebilmek çok isterdim
ne güzel herkes cinsiyetini biliyo, bisürü ciciler alıyo benimki hala göstermedi kendini bikaç pijamadan başka bişey alamadım

canım örgü öğrenmek için çok geç deil düz örmeyi öğren yaka kısmını ver birine o yapsın:))

hayırlı gönlüne göre evlat nasip etsin canmm
sabret öğrenrsin inş..yakında
başlarsın bebeğinin cicilerini almaya allah sağlık versinnn:teytey:

ayyy buna bayıldım güle güle kullanmak nasıp eder ınşallah

valla yaaa ilk defa görüorum böle bişiy
tek mi satılıo bunlar
emklemeye başladılar mı o bembbeyaz bacaklar kararıoverio yaza dek gelince
çok hoşlarmış bunlardan alalımdakararmasın bacacıkları
gerçi muhtemelen kışa gelcek emekleme vakitleri ama:)))yerimseniben

annemler istanbulda oturuyo uzağız yani burda da hiçkimseyi tanımıyorum
annemlere gider gitmez örgü kosununda bi şansımı deniicem bakalım belki az çok bişey öğrenir de iyi kötü bişeyler yaparım
doğru diyosun canım en önemlisi sağlık sağlıklı olsunda bebiş cinsiyeti mecburen bekliicez artık

canım üzülme bişi alamadım diye benimki bellide nolmuşş hiçbişi almadım tek unıbaby yenidoğan ıslak mendillerden stok yaptım okadar kaydirigubbakcemile3
çok sıcak hiç dışarı çıkamam alışverişe serinlesin zamanımızda var zaten alırız herbişeylerini..
örgü konusundada bende çok beceriksizim anneme güveniyorum o yapar bişiler artık:):)

canım önce hoşgeldin memnun oldum tanıdııma:))
canım bakın parkyatak hafif,sağlam kullanışlı yani şöle bi beşikten daha uzun süre yatabilio içine
kilo sınırı var ama benm teyzemin iki okula gisden çocuu ve oğlum içinde hoplamışlardı bişiy olmadı yani sağlam oluolar
ancak hepsine var olan şu sallama demirleri yani sallanma fonksiyonu çok pasif hiç kullanışlı değil
ya demir çıkıo
yada bi yana yatık kalıo bebek uyuduğunda
yani sallayıp bebeği uyuttuunuzda demirleri kapatmanız gerekio ki bu da uğraştırıo yani kolay kullanışlı değil demirleri ben hiç kullanmadım cibinliğini,demirlerini,müzikli titreşimini vede üst katını
bunlar dışında kullanışlı yanii:))
bebek arabasına gelince
çok gezdik
yerli marka çok var biz güselliği ve genişliği için gittik kanz die bi marka almıştık hemde 2sene önce 280tl'ye
kısacık bi süre sonra iki tarafa dönebilen sapında sorun oldu geçirmesi mesele,şuan maalesef tek yönlü kullanılabilio
eşim tamir yapiim die açtı yapılabilecek bişiyi yok
yerli ürün değil o nedenle servisde mesele
ama iş görüo tabi
yerli ürün alın derim yani servisi falan olsun ya
bizimki çok büyük katlanınca bile bagaja zor girip çıkıo aldıımızda arabamız yoktu gözümüze küçük gelmişti katlanılmış hali(

Son düzenleme:

bende memnun oldum canım arada okuyodum yazılanları da pek yazamaya fırsatım olmamıştı
parkyatağın açıkçası fiyatı, az yer kaplaması, taşınabilmesi we az yer kaplaması çok mantıklı geliyo banada
çünkü annemler de kayınvaldemler de bana yakın oturmuyo, gittiğimde en az 4-5 gün kalıyorum olmadı katlar götürürüm uzun kalacağımda
bebek arabasında kraftın matrix trio ya bayıldım ama bi yandan da 6yüz tl ona wermek yerine daha uygun bişey mi alsak diyorum
gerçi görümcem alıcak o da o modeli beğendi fiyatı ona uygun geldi olmadı 2-3 yaşına geldiğinde hala bebek rabasına biniyosa ucuz bi baston puset ayarlarım ilerde
bide kraftın twist modeline bayıldık ama eşim inceledi çok mekanizmalı çabuk bozulabilir sürekli serwislerle uğraşmayalı dedi bide onun fiyatı 8yüz tl ben de fiyat olarak pahalı buldum

annemler çalışmaya başlamış zaten canım geçen gittiğimde bi tane beyaz antibakteriyel iplikten hırka örmüşlerdi
modelli yapmışlar, kız olursa pembe,erkek olursa mavi kurdele geçirip süsliiceklermiş
şimdi de yeşil-turuncu beyazlı bi yeleğe başlamışlar battaniyeyle takım yapçaklarmış
ah ailelerimiz de olmasa zaten opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katıldım sürekli takip edip okuyorum ama yazmak yeni nasip oldu. 21 haftalık hamileyim allah izin verirse ocakta bi kızım daha olacak büyük kızım 3 yaşında. büyük kızana sallanan karyolalardan almıstık ama hiç yatmadı yanımda yatmayı tercih etti oda oda tasıyamadıgımız icin 1. yılın sonunda baskasına verdik. genc odası takımı aldık orda beraber yattık :) kızıma emekler diye dizlik almıştım emekleyen bebeklere bayılırım ama sıpam 10 aylıkken yürümeye basladı emeklemedi :) dogumdan önce aldıgım hersey dogumda büyük geldi çünkü 2.650 dogdu :) bu sefer daha temkinli davranıyorum :)

çok güzelmiş allah güle güle kullanmayı nasip etsin. bende aldım bundan ama canbebenin alt açma örtüleri var kullan at cok pratik ve rahat oluyor her markette bulunmuyor ama fiyatı uygun alt değiştirirken bi kaza olursa kaldırıp atıyosun :)

teyzeleri arabamız bu ama yeşil olan yerleri pembe netten bunu bulabildim ancak kendi arabamızın resmini çekemedim

ARNİCA Çift Yönlü Bebek Arabası Detay Bilgisi
- Çift yönlü kullanım
- 360 derece dönebilen ön tekerler
- Arka tekerlde fren sistemi
- Emniyet kemeri
- Tamamen kapanabilen ön tente
- Ayak örtüsü
-Geniş bağımsız kullanışlı alt sepet
- 5 kademeli tamamen yatabilen sırt destek bölümü
- Karanlıkta parlayan fosforlu kol şeritleri
-Kaliteli şık metal kadro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…