- Konu Sahibi teknekazintisii
-
ayy hepsi çok şekerler güle güle kullanın inşallah
Keşke bende örmeyi öğrenseymişim zamanında şimdi bebişime bişiyler örebilmek çok isterdim
ne güzel herkes cinsiyetini biliyo, bisürü ciciler alıyo benimki hala göstermedi kendini bikaç pijamadan başka bişey alamadım
ayyy buna bayıldım güle güle kullanmak nasıp eder ınşallah
canım örgü öğrenmek için çok geç deil düz örmeyi öğren yaka kısmını ver birine o yapsın:))
hayırlı gönlüne göre evlat nasip etsin canmm
sabret öğrenrsin inş..yakında
başlarsın bebeğinin cicilerini almaya allah sağlık versinnn:teytey:
annemler istanbulda oturuyo uzağız yani burda da hiçkimseyi tanımıyorum
annemlere gider gitmez örgü kosununda bi şansımı deniicem bakalım belki az çok bişey öğrenir de iyi kötü bişeyler yaparım
doğru diyosun canım en önemlisi sağlık sağlıklı olsunda bebiş cinsiyeti mecburen bekliicez artık
Merhaba, bende aralık yada ocak annesi olucam kısmetse, topikleri takip ediyorum ama nadiren yazabilliyorum
bende kayınvaldem mobilya beşik diye diretmesine rağmen kullanış ve fiyat açısından parkyatak alıcam onun için tecrübelerini yazmana çok sevindim, doğru karar vermişim sanırım
exor baby,sunny baby ve babymax markalarının arasındayım çünkü hala cinsiyetimiz belli değil, renge göre karar wericem
bebek arabası olarak da çok gezip inceledim modelleri en son kraftın matrix trio setine karar werdim
canım önce hoşgeldin memnun oldum tanıdııma:))
canım bakın parkyatak hafif,sağlam kullanışlı yani şöle bi beşikten daha uzun süre yatabilio içine
kilo sınırı var ama benm teyzemin iki okula gisden çocuu ve oğlum içinde hoplamışlardı bişiy olmadı yani sağlam oluolar
ancak hepsine var olan şu sallama demirleri yani sallanma fonksiyonu çok pasif hiç kullanışlı değil
ya demir çıkıo
yada bi yana yatık kalıo bebek uyuduğunda
yani sallayıp bebeği uyuttuunuzda demirleri kapatmanız gerekio ki bu da uğraştırıo yani kolay kullanışlı değil demirleri ben hiç kullanmadım cibinliğini,demirlerini,müzikli titreşimini vede üst katını
bunlar dışında kullanışlı yanii:))
bebek arabasına gelince
çok gezdik
yerli marka çok var biz güselliği ve genişliği için gittik kanz die bi marka almıştık hemde 2sene önce 280tl'ye
kısacık bi süre sonra iki tarafa dönebilen sapında sorun oldu geçirmesi mesele,şuan maalesef tek yönlü kullanılabilio
eşim tamir yapiim die açtı yapılabilecek bişiyi yok
yerli ürün değil o nedenle servisde mesele
ama iş görüo tabi
yerli ürün alın derim yani servisi falan olsun ya
bizimki çok büyük katlanınca bile bagaja zor girip çıkıo aldıımızda arabamız yoktu gözümüze küçük gelmişti katlanılmış hali(
canım üzülme bişi alamadım diye benimki bellide nolmuşş hiçbişi almadım tek unıbaby yenidoğan ıslak mendillerden stok yaptım okadar kaydirigubbakcemile3
çok sıcak hiç dışarı çıkamam alışverişe serinlesin zamanımızda var zaten alırız herbişeylerini..
örgü konusundada bende çok beceriksizim anneme güveniyorum o yapar bişiler artık:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?