- Konu Sahibi teknekazintisii
-
kızlar benimkiler ikiz nasıl bi yatak alsam karar veremedim henüz bi oda takımı alıcam ama yatağa karar veremedim doğrusu ikisine de park yatak mı alsam ya da bi tanesi park yatak diğerine karyola şeklinde olanlardan mı alsam bilemedim hangisi daha iyi olur
kızlar benimkiler ikiz nasıl bi yatak alsam karar veremedim henüz bi oda takımı alıcam ama yatağa karar veremedim doğrusu ikisine de park yatak mı alsam ya da bi tanesi park yatak diğerine karyola şeklinde olanlardan mı alsam bilemedim hangisi daha iyi olur
canım nette bir araştırma yap istersen ikiz annelerine özel siteler var
denizcim güle güle kullansın bebişin
sen baya azladın ihtiyaçları
evet canım bi bakayım etrafımda da ikia anneleri yok ki sadece kendimi biliyorum tek
bu arada aldığın şeyleri çok beğendin canım ben inanırmısın bebekelrime hiç bişey almadım bi de benim erken doğum riskim olmasına rağmen
düşük tehlikemden gezip de alamadım hiç bişey
canım nette bir araştırma yap istersen ikiz annelerine özel siteler var
canım sen bilirsin ama karyola hem hantallık hemde fiyat açısından dezavantaj
ama görsel olarak da oda takımıyla güzel durur
parkyatağın pekçok avantajı var şekil olarak da çok güzelleri var hem de fiyatları uygun
oda takımı alıcaksan biraz büyüdüklerinde de ona göre bişey ayarlayabilirsin
ama yine sen bilirsin karyolada da hevesin varsa da içinde kalmasın
kk da da topik var çoğul gebelikler diye arada oraya da bak ama bizi unutma bu seferde :))
bizde para ve vakit buldukça alıyoruz işte sonra birden sıkışmayalım diye araba ve yatağı aradan çıkarmamız çok iyi oldu geriye küçük araç gereçlerle bir kaç kıyafet alacağımız kaldı
aslında görselliği çok severim ama bebeklerin rahatı benim için çok önemli
paramı da sokağa atmak istemem onun yerine bebeklerime iki parça fazla bişeyler de alabilirim
katlanabiliyo dimi park yataklar taşınabilmesi büyük avantaj zaten
ay bir tane olsaydı hiç düşünmeden park yatak alırdım ama iki tane olunca iki park yatak da fazla mı acaba demeye başladım
canım oda takımını da beyaz renk ağırlıkta almayı dşünüyorum ilerde de rahatlıkla kullanabilmelerini istiyorum hem ilerde bazalı yatak alırım takımı bu şekilde tamamlarım diye düşünüyorum
eğer alabilirsem bende beyazlı oda takımı düşünüyorum canım öyle çok bebekli fln bişey almiicam ki ilkokul dönemine kadar idare etsin
annemlerin bana ben bebekken aldığı bebek odası takımını ben 20 yaşıma kadar kardeşlerimle beraber kullandım, şuanda da ortaokula giden yeğenim kullanıyo bazı parçalarını
ewet parkyatak katlanıp taşınabiliyo da
park yatağa kocam ikna etti ben bebek odası takımı istiyordum aslında ama şimdi içime sindi özel çantası var şimdilik onun içinde fazla yerde kaplamıyor bu şekilde izne ayrılınca taşıncaz zaten o zaman bebek odası yaparız yeni evimizde sadece elbise dolabı alacağız o kadar ha bide halıyla perde alacağız
denizcim benim ikiz oldukları için oda takımı almam şart
tek şifonyer işimi görmez gibi geliyor
yatak odamın mobilyası da çok geniş değil benim için oda takımı almak şart gibi bişey artık
evet canım ben de senin gibi ama nereye baksam bebekli bişeyler var nerden bulabilirim acaba ya koçtaşta falan olur mu ki acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...bebislerinin-cicileri-gelsin-bakalim-175.html
buraya da bakabilirsiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?