2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

kızlar benimkiler ikiz nasıl bi yatak alsam karar veremedim henüz bi oda takımı alıcam ama yatağa karar veremedim doğrusu ikisine de park yatak mı alsam ya da bi tanesi park yatak diğerine karyola şeklinde olanlardan mı alsam bilemedim hangisi daha iyi olur

canım nette bir araştırma yap istersen ikiz annelerine özel siteler var

canım sen bilirsin ama karyola hem hantallık hemde fiyat açısından dezavantaj
ama görsel olarak da oda takımıyla güzel durur
parkyatağın pekçok avantajı var şekil olarak da çok güzelleri var hem de fiyatları uygun
oda takımı alıcaksan biraz büyüdüklerinde de ona göre bişey ayarlayabilirsin
ama yine sen bilirsin karyolada da hevesin varsa da içinde kalmasın

evet canım bi bakayım etrafımda da ikia anneleri yok ki sadece kendimi biliyorum tek
bu arada aldığın şeyleri çok beğendin canım ben inanırmısın bebekelrime hiç bişey almadım bi de benim erken doğum riskim olmasına rağmen
düşük tehlikemden gezip de alamadım hiç bişey

kk da da topik var çoğul gebelikler diye arada oraya da bak ama bizi unutma bu seferde :))

bizde para ve vakit buldukça alıyoruz işte sonra birden sıkışmayalım diye araba ve yatağı aradan çıkarmamız çok iyi oldu geriye küçük araç gereçlerle bir kaç kıyafet alacağımız kaldı

aslında görselliği çok severim ama bebeklerin rahatı benim için çok önemli
paramı da sokağa atmak istemem onun yerine bebeklerime iki parça fazla bişeyler de alabilirim
katlanabiliyo dimi park yataklar taşınabilmesi büyük avantaj zaten
ay bir tane olsaydı hiç düşünmeden park yatak alırdım ama iki tane olunca iki park yatak da fazla mı acaba demeye başladım
canım oda takımını da beyaz renk ağırlıkta almayı dşünüyorum ilerde de rahatlıkla kullanabilmelerini istiyorum hem ilerde bazalı yatak alırım takımı bu şekilde tamamlarım diye düşünüyorum

yok canım sizi unuturmuyum ikiz anneleri topiğine de bakıyorum ama bu kadar hızlı ilerlemiyor orası
ay ben de bi şeyler almak çin sabırsızlanıyorum

eğer alabilirsem bende beyazlı oda takımı düşünüyorum canım öyle çok bebekli fln bişey almiicam ki ilkokul dönemine kadar idare etsin
annemlerin bana ben bebekken aldığı bebek odası takımını ben 20 yaşıma kadar kardeşlerimle beraber kullandım, şuanda da ortaokula giden yeğenim kullanıyo bazı parçalarını
ewet parkyatak katlanıp taşınabiliyo da

park yatağa kocam ikna etti ben bebek odası takımı istiyordum aslında ama şimdi içime sindi özel çantası var şimdilik onun içinde fazla yerde kaplamıyor bu şekilde izne ayrılınca taşıncaz zaten o zaman bebek odası yaparız yeni evimizde sadece elbise dolabı alacağız o kadar ha bide halıyla perde alacağız

evet canım ben de senin gibi ama nereye baksam bebekli bişeyler var nerden bulabilirim acaba ya koçtaşta falan olur mu ki acaba

denizcim benim ikiz oldukları için oda takımı almam şart
tek şifonyer işimi görmez gibi geliyor
yatak odamın mobilyası da çok geniş değil benim için oda takımı almak şart gibi bişey artık

denizcim benim ikiz oldukları için oda takımı almam şart
tek şifonyer işimi görmez gibi geliyor
yatak odamın mobilyası da çok geniş değil benim için oda takımı almak şart gibi bişey artık

zamanın varken iyiyken araştır canım topikteki diğer ikiz bekleyen annelerle tartışırsınız bu konuyu

evet canım ben de senin gibi ama nereye baksam bebekli bişeyler var nerden bulabilirim acaba ya koçtaşta falan olur mu ki acaba

koçtaşa baktım ama istediğim gibi bişiyler bulamadım bide uzun vadeli kullanım düşünüyosan koçtaş tekzen vb. çok tavsiye etmiyorum
sağlam olmuyolar çünkü bekarken de ewlenirken de bikaç parça bişey aldım ikisinden de bide ofis mobilyası almıştım bildiğin sunta
mdf fiyat olarak biras daha pahalı ama dayanıklı oluyo almaya karar werirsem ben maskoya fln bakıcam
netten araştırmak fikir edinmek istersen maskonun internet sitesinden bebek odası mobilyalarına gir
orda firmaları tıklayıp internet sitesi olan firmaların modellerine göz gezdirebilirsin
benim oralarda beğendiğim bikaç şey war ama fiyatlarını hiç bilmiyorum

bende 2010 ocak annesiyim kızlar bebek odası konusu olmuş biz beşigimizi modokada kervan mobilyadan almıştık çok güzel ürünleri var tavsiye ederim..
modoko masko ve eyüpte modesa buraları gezin agırlaşmadan çok güzel bebek odaları beşikler var..
netten de bakabilirsiniz modoko vs diye magazalara..
ürünlerin durumuna göre 1000 liradan 5000 liraya kadar bebek odası var...ama beşiğini mutlaka asansörlü alın çunku 7 aydan sonra beşikte ayağa kalkıyorlar ve düşme tehlikesine karşı..

Herkese selam.Allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı ve aldıklarınızı kullanmayı nasip etsin.bazı izmirli annelerin alışveriş önerileirni okudum bana hangi semtten ve nerden aldığınızı biraz ayrıntılı yazarmısınız.İzmiri çok iyi bilmediğim için ayrıntı rica ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…