2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

ben 2 sene önce kızıma kanz bebek arabası almıştım indirime girdiğinde 130 tl ye şimdi hala kullanıyorum oğlumada kullanmaya devam edeceğim 2 yöne çevirebiliyorum bu özelliği çok iyi

sağol canım bende bakıcam şimdi kanzın sitesine umarım hala fiyatları uygundur.

ben 2 sene önce kızıma kanz bebek arabası almıştım indirime girdiğinde 130 tl ye şimdi hala kullanıyorum oğlumada kullanmaya devam edeceğim 2 yöne çevirebiliyorum bu özelliği çok iyi

evet çift yonluler daha ıyı...
gunesın konumuna yada ruzgarın esışine göre degıstırebılırsınız..
benımm oglumun arabası sabıt ...degısmıyor...ben memnun degılım bu ozellıgınden..

bugün kızımıza istikbalden dolap şifonyer halı ve başka mağazadan da 5 li taşıma seti aldık
halı ve setin resmini nette buldum
setin içinde:
* ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI
* ANA KUCAĞI
* ÇANTA
* KANGURUSU
* TAŞIMA ÇANTASI var fiyatı 60 TL
halının fiyatı 135 TL

Eklentiler

• $trendy_tweety-4254.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $eda-5li-taşıma-seti7.gif
    66,2 KB · Görüntüleme: 45

prensesin güle güle kullansın.

halı çok güzelmiş,çok beğendim.

Kızlar yeni cicişlerinizi güle güle kullanın.
bende bugün mağazaları dolaştım
mother&care de muhteşem kıyafetler var ama fiyatlarıda ona göre pahalı
kemerlatı barış bebe park yatağı çift yönlü kullanımlı bebek arabası puşeti,hastane çıkışı,kıyafetleri,küveti v.s bütün ihtiyaçları hepsi içinde 1.200 tl ye veriyor.
ben bugün park yatağını aldım.babymax kraft'ın park yatağı kampanyadaydı.
175TL ye aldım fotosunu ekleyebilirsem ekleyecem.
Özellikleri iki katlı kullanım
alt değiştirme ünitesi
titreşim makinası
müzik çalma özellliği
sallanma aparatları
cibinlik
alt kısmı açma
gibi özellikleri var ben çok memnun kaldım
Şuana kadar baktığım hiç bir park yatağında bu kadar özellik yoktu

Eklentiler

• $pr_01_756_max.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 30
kemerlatı barış bebe park yatağı çift yönlü kullanımlı bebek arabası puşeti,hastane çıkışı,kıyafetleri,küveti v.s bütün ihtiyaçları hepsi içinde 1.200 tl ye veriyor.
175TL ye aldım fotosunu ekleyebilirsem ekleyecem.
alt değiştirme ünitesi
titreşim makinası
müzik çalma özellliği
sallanma aparatları
cibinlik
alt kısmı açma
sallanabilme özelliği
ben resimdekinin turkuaz mavisini aldım

175TL ye aldım
alt değiştirme ünitesi
titreşim makinası
müzik çalma özellliği
sallanma aparatları
cibinlik
alt kısmı açma
sallanabilme özelliği
ben resimdekinin turkuaz mavisini aldım[/QUOTE]

canım çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin.

canım çok güzelmiş güle güle kullansın bebişin.

sağol canım eğer almadıysan bence gidip sende almalısın.inan resimdekinden daha iyi ve full özellikli.Her yerde pRK YtKLrı 250-350tl cibarı ve bu kadar özelliği yok.eğer istersen aldığım yerin numarasını verebilirim

sağol canım eğer almadıysan bence gidip sende almalısın.inan resimdekinden daha iyi ve full özellikli.Her yerde park yatakları 250-350tl civarı ve bu kadar özelliğide yok.eğer istersen aldığım yerin numarasını verebilirim

canım ben hala kararsızım nasıl bişey alacağım konusunda.

barış bebeden aldın demi sen biliorum orayı.

bayramdan sonraki hafta kontrolümüz var bnde o gün dolaşıcam.

Ocak anneleri nasilsiniz ? sorum olucak bebislerin hareketlerini hergun hissedebiliyomusun ?cok belirgin bir sekildemi hissediyorsunuz ?

canım ben artık hergün net bi şekilde hissedebiliorum.ama daha dışardan belli olmuo sadece bn hissediorum prensesimi.

seninki kaç haftalık?hissediyomusun sende;?

canım ben artık hergün net bi şekilde hissedebiliorum.ama daha dışardan belli olmuo sadece bn hissediorum prensesimi.

seninki kaç haftalık?hissediyomusun sende;?

benimkisi tam 21 haftalik ... ben bu aralar cok hafif biseyler hissediyorum .. bazende su gibi bisey hissediyorum ... Bide 2 gundur bisey hissetmiyorum (

Ocak anneleri nasilsiniz ? sorum olucak bebislerin hareketlerini hergun hissedebiliyomusun ?cok belirgin bir sekildemi hissediyorsunuz ?
selam canım.Ben hergün mutlaka hissediyorum.Çok haraketli olduğum zamanlarda hissetmiyorum genelde ya uzanırken yada yavaş haraket ederken hissediyorum.
canım ben hala kararsızım nasıl bişey alacağım konusunda.

barış bebeden aldın demi sen biliorum orayı.

bayramdan sonraki hafta kontrolümüz var bnde o gün dolaşıcam.

Evet canım barış bebe'den aldım.bence bebek odası alma zaten 2 sene filan beşikte yada park yatakta yatacakalr.Sonrada nerde değişik yatak odaları görürse onu istiyorlar.BArbili arabalı olanlardan istiyorlar.Ben yiğenimden biliyorum 2,5 yaşında şimdiden arabalı yatak odası istiyor.

benimkisi tam 21 haftalik ... ben bu aralar cok hafif biseyler hissediyorum .. bazende su gibi bisey hissediyorum ... Bide 2 gundur bisey hissetmiyorum (

tatlım böyle olması normalmiş zaten.ilerleyen haftalarda daha sık ve daha net hissedebilirmişiz.
bnde öyle her saat başı hissetmiorum günde 3-4 tekme o kadar.
mesela dün gündüz hiç kıpırdamadı ama gece yattığımda tekmeleri saydırdı.

ya canım bnde park yatak ta karar kılmştım en son ama bi beşik grdüm düşündürdü beni.
1 yaşına kadar yatabilirmiş çok büyük hantal bişey deildi.fiyatıda 290 dı herşeyi içinde diorum 1 yaşına kadar onda idare edeyim yaşındada odasını alayım.bilmiorum kafam çok karıışıkeyvahedigeldismile

canım bana sorduysan bn daha 20+2 deyim.

amin allah hepimizin minişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben de tam 21 haftaligim .. Ben suan Amerikada yasiyorum .. Burada istedigin zaman kontrollere gidemiyorsun , Allah korusun acil bisey olmadikca ... Ben simdi tr olsaydim coktan kendimi hastane de bulurdum ,, cunku bebisimin hareketlerini hissedemiyorum 2 gundur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…