2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

canım bnm o kadar evham yapma bebeğin sağlıklıdır merak etme.

daha bugün okudum bnde bi sitede bu haftalarda normalmiş böle olması zaten.

Hımmmm sen bilirsin canım...
Ben park yatağı aldım şimdide bebek odası yerine çok güzel değişik genç odaları var genç odası alıcam.Zaten bebek odaları 2,000-2,500tl civarında,genç odalarıa o fiyatta bana genç odası alamk daha mantıklı geldi.

evet canım oda mantıklı doğru sölüyosun.bilmiyorumkismile

evet canım oda mantıklı doğru sölüyosun.bilmiyorumkismile

Yani...Benim fikrim o şekilde.Çünkü herkes yanı şeyi söylüyor.2 yaşına kadar park yatağında sonrada senin alıştırmana göre yatak odasında diyorlar.3-4 yaşında değişik şeyler tutturmaya başlıyor diyorlar.bende bu şekilde karar verdim.

ben de park yatak alacağım,belki 1 yaşına kadar ya 8-9 aylık olana kadar yanmda duracak sonra küçük odaya koyacağım park yatağı,3-4 yaşına kadar bu yatakla idare edip ileride daha büyük bir eve geçtiğimizde genç odası yapmayı düşünüyorum çünkü yerim müsait değil malesef,yerim olsaydı bebek odası yapardım ve aynı zamanda bambu beşiklerden de kendi odama alırdım,6 ay idare edebilirdik :ecrin_bebek:

sabeg ve denizcim bebişleriniz iyi sağlıklı günlerde kullansınlar cicilerini inş.

ciciler çok güzel,bebişleriniz güle güle kullansın kızlar a.s.

elfella aldıkların çok güzel,bebişin güle güle kullansın,kız bebekler için ne güzel şeyler var cicili bicili çok hoşuma gidiyor,inşallah ikincisi kız olur:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…