- Konu Sahibi teknekazintisii
-
bu arada ben yavaştan başladım çamaşırları yıkamaya ,yıka yıka bitmiyor birde minik minik oldukları için epey oyalıyor asarken henüz bitiremedim valla yıkama işini işten sonra eve gelip atıyorum makinaya anca kuruyorlar sonra da ütü işi var çok zevkli bence,bu arada diğer topiklerde dalan roxy otomatik makinalar için olan deterjanı önermişlerdi,aldım ve süper bir şey,kokusu mis gibi,tavsiye ederim,ben kısa programada yıkadım,yumuşatıcı da koydum,güzel oldu.
canım roxy bebekler içinmiymiş sadece? nerelerde satılıyor fiyatı nedir?:)
beyficey
ve güldeşeker
minikler cicilerini güle güle giysinler
hamsili olanlara bayıldmm
beyficey
gri takım süpper
:))
beyficey
ve güldeşeker
minikler cicilerini güle güle giysinler
hamsili olanlara bayıldmm
beyficey
gri takım süpper
:))
saol cnm benimbeycifey ve güldeşeker bayıldım cicilere.
güle güle giysin bebişlerkaydirigubbakcemile3
cnm senin yatağında çok güzel cicilerinide güle güle giydir bebişineşeker yerim ben o hamsiyii:icecream:
çok güzel maşallah güle güle giysinler beyfia.s.cey senin kuzun da canımmm
Lolis canım çok güzelmiş yatağı sade, şık we ferah bebişin içinde mışıl mışıl uyusun inşallah
deniz,beyficey güle güle giydirin bebişlerinizi
kardeşim de ciciler almıştı yeğenine ablasına doğumgünü hediyesi olarakyarın onları eklerim bende
losisimmm bayıldım yatağına kızçeninnnn.güle güle yatsınnn içindeeopuyorumnanaktan
kızlar, bebişlerinizin cicileri,yatakları pek şeker,gül güle kullanın :)
lolisssssss bayıldım yatağa,nerden aldınız çook güzelmiş
çok cici bayıldım
denizcim eylül deniz güle güle giysin cicilerini opuyorumnanaktan
loliss çok güzelmiş yatağınız ve içindeki cicileri de unutmamak lazım zemuszemus
iyi günlerde olsun a.s.
deniz ciciler çok güzel sağlıklı günlerde giyinsin inş.
lolisss bayıldım bebişe yaaa ayy yerimm :))
lolis çok değişikmiş beşik hiç öylesini görmemiştim benn
onlardan alsaydım beyaz alacaktım bende çok güzel bi seçim olmuş
güzel güzel uyusun bebişin içinde:ecrin_bebek:
kadife tulumumuz, penye tulumumuz, çoraplarımız, külotlu çorabımız o eşek kafası poposuna gelecek kızımın :) , çıtçılı badimiz kelebeği görünce dayanamadım
cok tatlılar yaaaaaaa..
gule gule gıydır canım..
alışveriş merkezlerinde vardır cnm ben kızımın bebekliğinde kullanmıştım. bundada yine sabun tozu olarak alırım kullanırım bebekler iin olanlardan hep onlarla yıkadım çamaşırlarını
cok tatlılar yaaaaaaa..
gule gule gıydır canım..
canım bende dalinin sıvı bebek deterjanını ve yumuşatıcısını aldım onu çok met ettiler reyonda başka da bebek deterjanı dikkatimi çekmedi hipermarket değildi aldığım yer
toz deterjanı mı tavsiye ediyosun hiç bi fikrim yok da bu konuda bi de markasımı oluyo roxy hiç duymamıştım?
hacışakirin vardı sanırım toz bebek deterjanı ona da emin diilim büyük bi markete gittiğimde detaylı incelerim artık
canım bende dalinin sıvı bebek deterjanını ve yumuşatıcısını aldım onu çok met ettiler reyonda başka da bebek deterjanı dikkatimi çekmedi hipermarket değildi aldığım yer
toz deterjanı mı tavsiye ediyosun hiç bi fikrim yok da bu konuda bi de markasımı oluyo roxy hiç duymamıştım?
hacışakirin vardı sanırım toz bebek deterjanı ona da emin diilim büyük bi markete gittiğimde detaylı incelerim artık
canım,evet yeni doğan bebeklere deterjan deilde sabun tozu öneriolar,ama onuda çok kullanmamalısın yani dozunu,yoksa bebeğin çamaşırlar kuruduunda yumuşak ama yapışkan bi his verio dokununca
ben rox çok kullanmıştım,süt akıntılarını temizlio ama 6aydan sonra işe yaramıo leke hiç çıkmıo onlarda
DALİNi bende kullandım ama ondanda hiç memnun kalmadım
omonun bebek için olan deterjanını çneririm oğlumun çamaşırlarına onu kullanıourm
ilk etapta ozaman aldığım kıyafetleri dalinle yıkarım aldım sonuçta pek de ucuz bişiy de diilmiş
dalin bitince de omodan alırım ne çok detay war öğrenmemiz gereken annelerimizin işi zormuş
canım roxy bebekler içinmiymiş sadece? nerelerde satılıyor fiyatı nedir?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?