- Konu Sahibi teknekazintisii
-
prensimin odası...sallanan koltuğumuzun kumaşı ancak bulunduğu için onu daha teslim alamadık ama o da beyaz, minderleri de mavi!
ayy çok guzel..
kurdurdun mu canım evıne..hayırlı olsun..
deep canımm güzel günlerde kullanın çok güzelmişş
ya bayılıyorum bebek mobilyasında beyaza harika olmuş bence
evet canım, geçen hafta kuruldu sonunda. ve bir miktar koku yapıyor, o yüzden erken olması iyi oldu, havalansın rahat rahat. teşekkürler!
çok teşekkürler, ben de normalde cesaret edemem başka bir oda için ama bebiş odası ferah olsun istedim, zaten oda da pek büyük değil. bir de o yelkenliler, balıklar ve renkli kısımları çıkabiliyor. biraz büyüyünce istediği gibi bir deseni tekrar monte ettirebileceğiz. ben çok beğenerek almıştım, sizin de beğenmenize çok sevindim.
prensimin odası...sallanan koltuğumuzun kumaşı ancak bulunduğu için onu daha teslim alamadık ama o da beyaz, minderleri de mavi!
bu arada ben yavaştan başladım çamaşırları yıkamaya ,yıka yıka bitmiyor birde minik minik oldukları için epey oyalıyor asarken henüz bitiremedim valla yıkama işini işten sonra eve gelip atıyorum makinaya anca kuruyorlar sonra da ütü işi var çok zevkli bence,bu arada diğer topiklerde dalan roxy otomatik makinalar için olan deterjanı önermişlerdi,aldım ve süper bir şey,kokusu mis gibi,tavsiye ederim,ben kısa programada yıkadım,yumuşatıcı da koydum,güzel oldu.
Deep canım çok güzel olmuş odanız güle güle büyüsün içinde prensin
güle güle kullansın sağlıcakla uyusun büyüsün içinde Rabbim huzurlu uykular versin tüm bebişlere ve bebişine
deep çok güzel, ferah olmuş odanız hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
ewet erken alman da ii olmuş kokusu çıkar havalanır oda
real marketten aldım belki migros ve kipalarda da vardır,diğer topiklerdeki anneler tavsiye etmişlerdi,deterjanın üzerinde %100 bitkisel yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve mis gibi kokuyor bebek kokusu gibirealde indirim vardı 2 kilosu 5,95 gibi bir şeydi,dalinden daha uygundu,hacı şakir kalıntı bırakıyormuş ve çok köpürüyormuş,durulamayı birkaç kez yaptırmak gerekiyormuş a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?