2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

prensimin odası...sallanan koltuğumuzun kumaşı ancak bulunduğu için onu daha teslim alamadık ama o da beyaz, minderleri de mavi!

Eklentiler

• $IMG_3505.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_3506.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $IMG_3507.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3509.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 39
ayy çok guzel..
kurdurdun mu canım evıne..hayırlı olsun..

evet canım, geçen hafta kuruldu sonunda. ve bir miktar koku yapıyor, o yüzden erken olması iyi oldu, havalansın rahat rahat. teşekkürler!

deep canımm güzel günlerde kullanın çok güzelmişş
ya bayılıyorum bebek mobilyasında beyaza harika olmuş bence

çok teşekkürler, ben de normalde cesaret edemem başka bir oda için ama bebiş odası ferah olsun istedim, zaten oda da pek büyük değil. bir de o yelkenliler, balıklar ve renkli kısımları çıkabiliyor. biraz büyüyünce istediği gibi bir deseni tekrar monte ettirebileceğiz. ben çok beğenerek almıştım, sizin de beğenmenize çok sevindim.

canım o balıkların yelkenlılerınkaydirigubbakcemile3 senın bebiş emeklemeye basladıgında çok yer degıstırır zaten..merak etme..çıkmasının nasıl oldugunuda kesfederse artık çıkarır dişlerını bılem kaşırr..kaydirigubbakcemile3

prensimin odası...sallanan koltuğumuzun kumaşı ancak bulunduğu için onu daha teslim alamadık ama o da beyaz, minderleri de mavi!

güle güle kullansın sağlıcakla uyusun büyüsün içinde Rabbim huzurlu uykular versin tüm bebişlere ve bebişine

cnm ben o dalan roxyle perdelerimi yıkıyorum yumuşatıcı falanda katmıyorum.çok güzel kokuyor perdelerim mis gibi oluyor bayanssulusmile

deep çok güzel, ferah olmuş odanız hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
ewet erken alman da ii olmuş kokusu çıkar havalanır oda

Deep canım çok güzel olmuş odanız güle güle büyüsün içinde prensin

güle güle kullansın sağlıcakla uyusun büyüsün içinde Rabbim huzurlu uykular versin tüm bebişlere ve bebişine

deep çok güzel, ferah olmuş odanız hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
ewet erken alman da ii olmuş kokusu çıkar havalanır oda

teşekkürler teyzeleri, inşallah hepimizin bebişleri huzurlu huzurlu uyurlar, mutlu bebişler olurlaaarrr...

deep odanıza bayıldım, tam benim baktığım modellerde.çok güzel olmuş,güzel günler görsün bebişin içinde inşallahkaydirigubbakcemile3

deep;
çok güsel çok şeker bi takım almışsınız,çok beyendim,güsel günlerde kullansın inşallah
bayıldım yhaa:))

çok güzelmiş canım iyi günlerde kullansın bebişin
ben de beyaz almayı düşünüyorum
ne kadara mal oldu size ben sordum
2700 gibi bir fiyat söylediler bize

sağol cnm bakıcam bende

odanıza bayıldım cnm çok sade ve ferah olmuş rabbim sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin inş..

deep çok güzelmiş prensinin beyaz odası bayıldım valla güle güle büyüsün inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…