- Konu Sahibi teknekazintisii
- #1.181
yazdıklarım hep geri gelio ufffffff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıklarım hep geri gelio ufffffff
bebish senin cicilere baktım bayıldımmmm .. ben hala tembellik yapıorum dogru düzgün bişe almadım. kaynanam dünya kadar eşya almış bi bakayım o neler almış son ay ondan sonra kıyafet işine girişicem.. şimdilik odası, küvet, ıvır zıvır sampuan pudra, bebek telsizi flan aldım:)
facebooka hiç giremiyorum.. grup filan varmıs ben daha yeni duydum ama acamıorum siteyi bi türlü
sağol cnmm
eminim çok güsellerdirsizinde cicileriniz..sağlıklamutlu günlerde kullanalımhepimiz inşallah
ne güselkayınvalideymiş o öle yhaaa
lafıbile güsel yani
cnm bizde hem oğlumdan çok die hemde maddi sebepten hemgeç aldık hemde az aldık ama içime sindi aldıklarım inşallah neler olur hepsibikaç günlük iş kendine dert etme henüz başlamadım die..
kaynanam iyidir hostur:))) kendilerinin maddi durumu pek iyi habire alır habire alır ama hiç bana sormak yok.. gel kızım birlikte gidelim demek yok... sanki onun bebeği oluyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum. bana habire daha erken, hediyede cok gelir deyip bişe aldırmıyo ama kendisi maşallah hiç evde durmuyo hergün bişiler alıyo.. İşin aksi zevklerimizde acayip birbirinden uyumsuz.. koçişte sen bakma ona sevdiklerini kendin al diyo.. idare ediyoruz..
kaynanam iyidir hostur:))) kendilerinin maddi durumu pek iyi habire alır habire alır ama hiç bana sormak yok.. gel kızım birlikte gidelim demek yok... sanki onun bebeği oluyomuş gibi davranıyo sinir oluyorum. bana habire daha erken, hediyede cok gelir deyip bişe aldırmıyo ama kendisi maşallah hiç evde durmuyo hergün bişiler alıyo.. İşin aksi zevklerimizde acayip birbirinden uyumsuz.. koçişte sen bakma ona sevdiklerini kendin al diyo.. idare ediyoruz..