2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

Aldıklarınız çok şeker arkadaşlar güle güle kullanırsınız inş.Bende netten alışveriş yaptım brz kargom bugün geldi.Bebişime iki tane Nuk'un emziği ve saklama kabı,Mycey'in,emzirme ve destek minderi çok şeker bişey,Mycey emzirme önlüğü,Avent gögüs kremi,Lansinoh gögüs pedi,Humana Still Tea aldım.Allahım sağlıcakla kullanmamı/zı nasip etsin inş.

Kızlar ben bebek arabasına karar veremiyorum bi türlü ya Kraft Twisti beğeniyorum ancak bi arkadaş olumsuz yorum yapmış.Naptınız siz bu konuda?Önerilerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok iyi olacak

Kaynanaya inat oda bıle alınır....,bebeğin sağlıkla kullansın şekerim.

Evet canım eminönünden aldım benzer şeyler bikaç mağazada vardı bende cibinlik we perde süslemesi için düşünüyorum
Dün perdecileri gezdim odaya perde baktım çok cici modeller var ama benim beğendiklerim biraz pahalıya patlıyo o nedenle kararsızım biraz daha araştırmaya karar werdim
koçtaçta bide avize beğendim kelebekli eğer pembesini bulursam alıcam uyku setini de uydururum takım gibi olur
Şekerleri de kendim yaparım diyodum ama yeni çıkan bu tarz modelleri yapmaya gerek yokmuş, o patiğin içinde zaten torbacığı var sadece şekeri koymak kalıyo bize

Şekercim, cambaz sağolun kızlar, annemdeyken günler çok çabuk geçiyo oraya koştur buraya koştur bi hafta anlamadan bitti
Özge canım güle güle kullan odanı, iyi yapmışsın yemeyip yedirmektense kendin ye
bende ilgilenmeyenlere sormayanlara inat öyle bi oda yapıcam ki ne ara aldın yaptın bu kadar şeyi diye şaşıp kalıcaklar

Kaynanaya inat oda bıle alınır....,bebeğin sağlıkla kullansın şekerim.

teşekkürler valla alınır inanki :) hatun kendi kendine karar veriyordu özgenin aynasını yatak odasından çıkarırız eeeeeee beşiği oraya koyarız oda geekmez para harcamayın sanane sanane yani

kesinlikle haklısın onlara yedireceğime kendim yerim çocuğuma yediririm ohhhhhh sefam olsun daha beter çatlatcam onu oda bir gelsin babam ödiycek görür o o zaman

canım bende cogu seyi internetten aldım.. koçişte bana söylenip duruyo amma sogukkanlısın insan gezer dolasır alır sen kolayına kacıyosun diye:))))
bebek arabası ben cok arastırdım karar veremedim bi türlü bizim bi tanıdık bi bebek arabası getırdı cook az kullanmıslar.. bebe confortun üç tekerleklilerinden.. ama hala kararsıızım bunu kullansammı yoksa yeni alsammı diye... bide bu arabanın oto koltuguda var ama kemerlerini saklamamıs.. acaba kemerini bulabilirmiyim bılmıyorum..

Cnm araba güzel ve kullanışlıysa kullan bence kemeri bulabileceğini düşünüyorum o kdr çok aparat var ki ayrı satılan kemerde vardır mutlaka bi araştır bakalım.Ben bi türlü karar veremiyorum ya eşim izmire gidelim orda tamamlayalım herşeyi diyor ama eminim kafam daha çok karışcak:)Yinede sanırım izmirde tamamlıcam ben görerek alcam

merhaba kızlar:80: yeni ciciler lanalar güle güle kullansın bebişiniz cicilerini
benim bir sorum olcaktı sizlere hastane çıkışının içinde var düz beyaz ne süsü ne dügmesi olmayan içlik var o sadece hastanedemi kullanılıyo acaba?

selam kızlar,hepiniz harika şeyler almışsınız,güle güle kullanın.ben de birkaç cicimizin fotoğrafını ekliyorum.
oyuncak kutusu,kapı süsü,şeker sepeti,astronot,uyku tulumu ve çantalarımız :)
kapı süsünün fotoğrafını çok iyi çekemedim,aslında aşağıya doğru uzanan uzun beyaz bir tülü var.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0z028.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf-00z41.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf-z0038.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf-z0036.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf-00z33.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf-0z032.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 30

çok güzeller canım güle güle kullanın

ÖZGEY canım odanız çok güzel ohhh ii yapmışsın istemeyenler çatlasınnn

EELİFES valla bende bilmiyorumki heralde sadece hastanede giydirilir yada göbeği düşene kadarda olabilir.

GREENPEARL canım senin aldıklarında çok şeker,astronot tulumunun benzerinin kremide bnde var.

canım burda daha cok secenek var gelip senin secmen daha iyi bence.. bide fiyat olarak kemeraltındada daha uyguna bulabilirsin:))

kızlar eşyalarınız hayırlı olsun
güle güle kullanın
bende hemen hemen alışverişimi tamamladım izne ayrılınca fotoları eklerim
şimdi kızımın odası kuruluyor
sadece park yatağı kaldı
seyahatlerimde de taşıyabileceğim bişey olsun istedim
ama karar veremedim öneriniz var mı
çok güzel bi heyecan ALLAH olmayanlara da tattırsın

Cicileriniz cok güzel kizlar ben resim eklemeyi bilmiyorum hiç yoksa cok güzel ciciler aldım sizinle paylaşmayı da cok isterdim Dun kızımın ahizesi ve kapı süsü de geldi Muge arkadasımızdan görüp cok beğenmiştim ben de aldım :) Sabah temizliğimiz yapıldı bitti birazdan da kızımın odası gelicek inşallah bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…