- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.441
bizde bu odayı aldık yanlız mavisi olcak ve camı buğulu değil tam görülebilir şekil olacak ve renkli çekmeceleri mavi olcak bu hafta getircekler bide şifonyerini almadım çok yer kaplamasın die çünkü koyacağım oda küçük aslında mantıklı olan oda almak değildi ama kaynanaya inat oldu
canımm hepsi birbirinden güzelll cıvıl cıvıll özlelikle o kelebeklerden arıyorduk bizde annem bakırköyü talan etti bulduk ama gümüşünü bulduk birtanede mor bulabildik cibinlik ve perde için onları aldık ama renkli arıyoruz dediğim gibi.. Eminönündenmi aldın onlarıda bende gittiğimde bakim olmazsa..hepsi birbirinden güzel mevlüt şekerlerinde değişik geldi.
Kaynanaya inat oda bıle alınır....,bebeğin sağlıkla kullansın şekerim.
Şekercim, cambaz sağolun kızlar, annemdeyken günler çok çabuk geçiyo oraya koştur buraya koştur bi hafta anlamadan bitti
Özge canım güle güle kullan odanı, iyi yapmışsın yemeyip yedirmektense kendin ye
bende ilgilenmeyenlere sormayanlara inat öyle bi oda yapıcam ki ne ara aldın yaptın bu kadar şeyi diye şaşıp kalıcaklar
Aldıklarınız çok şeker arkadaşlar güle güle kullanırsınız inş.Bende netten alışveriş yaptım brz kargom bugün geldi.Bebişime iki tane Nuk'un emziği ve saklama kabı,Mycey'in,emzirme ve destek minderi çok şeker bişey,Mycey emzirme önlüğü,Avent gögüs kremi,Lansinoh gögüs pedi,Humana Still Tea aldım.Allahım sağlıcakla kullanmamı/zı nasip etsin inş.
Kızlar ben bebek arabasına karar veremiyorum bi türlü ya Kraft Twisti beğeniyorum ancak bi arkadaş olumsuz yorum yapmış.Naptınız siz bu konuda?Önerilerinizi ve araştırmalarınızı paylaşırsanız çok iyi olacak
canım bende cogu seyi internetten aldım.. koçişte bana söylenip duruyo amma sogukkanlısın insan gezer dolasır alır sen kolayına kacıyosun diye:))))
bebek arabası ben cok arastırdım karar veremedim bi türlü bizim bi tanıdık bi bebek arabası getırdı cook az kullanmıslar.. bebe confortun üç tekerleklilerinden.. ama hala kararsıızım bunu kullansammı yoksa yeni alsammı diye... bide bu arabanın oto koltuguda var ama kemerlerini saklamamıs.. acaba kemerini bulabilirmiyim bılmıyorum..
selam kızlar,hepiniz harika şeyler almışsınız,güle güle kullanın.ben de birkaç cicimizin fotoğrafını ekliyorum.
oyuncak kutusu,kapı süsü,şeker sepeti,astronot,uyku tulumu ve çantalarımız :)
kapı süsünün fotoğrafını çok iyi çekemedim,aslında aşağıya doğru uzanan uzun beyaz bir tülü var.[/QUOT
ayy çok güzeller maşallah canım oğluşunla güzel günlerde kullanın...
selam kızlar,hepiniz harika şeyler almışsınız,güle güle kullanın.ben de birkaç cicimizin fotoğrafını ekliyorum.
oyuncak kutusu,kapı süsü,şeker sepeti,astronot,uyku tulumu ve çantalarımız :)
kapı süsünün fotoğrafını çok iyi çekemedim,aslında aşağıya doğru uzanan uzun beyaz bir tülü var.
Cnm araba güzel ve kullanışlıysa kullan bence kemeri bulabileceğini düşünüyorum o kdr çok aparat var ki ayrı satılan kemerde vardır mutlaka bi araştır bakalım.Ben bi türlü karar veremiyorum ya eşim izmire gidelim orda tamamlayalım herşeyi diyor ama eminim kafam daha çok karışcak:)Yinede sanırım izmirde tamamlıcam ben görerek alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?