- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.421
işte cicilerimizzz kızlarrrrrr hemen hemen hepsi hediye geldi sağolsunlar biz daha birkaçını aldık..alalhım sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş resimler pek kaliteli değil ama idare edinn arkadaşlar
HASTANE ÇIKIŞLARIMIZ
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] BABAMIZIN İLK HEDİYESİ KIZI İÇİN :)
[/URL][/IMG]
BU HEDİYE GELEN TAKIMIMIZ
BELGÜN seninde kızınında cicileri hepsi birbirnden güzel güle güle giyin ikinizde.
Güle güle kullanın anne kız cicilerinizi BELGÜN..Pentideki çorap ve patikten bende aldım.Patiklerimiz benziyor,çoraplarımız aynı:)
başakcım göbiş çok güselll maşşallah sanahem hiç de ööle kilolu durmuyosunn
belguncüm prensesin ve senin cicilerinise bayıldımmm delikafadulden Rabbim güsel günlerde kullanmayı nasip etsinnn :1rolleyes:
belgün cnm eklediklerin hepsi çok güzel güle güle kullan
hanımlar Ankara cepa bebeğim mağazasında Lansinoh göğüs kremı buyuk kutu 18tl ye dusmus.etiket fıyatı 37 tl. Haberınız olsunnn
belguncuğum herşey harika güle güle kullanın bebişinde sende
Belgüncüm hepsine bayıldım. çok ama çok güzeller. iyi günlerde kullansın Zeynepcik :)
geçen hafta sonu gidip bebeğim için ihtiyacı olan herşeyi eksiksiz aldık.o eşyalar eve geldiklerinde ev daha bir güzel gözüktü gözüme. sanki eskiden bukadar sıcak bir yuva değilmiş gibi. ama bir yandan da acaba almasamıydım erken mi diye de düşünmeye başladım.zamanlama çok kötü değil diymi
minik kuşuma şapka ördüüümmmm
Bizde annemlerle dün Eminönüne gittik son kalan eksiklerimizi aldık teyzem hediye hastane çıkışı aldı annem de mevlit kıyafetini we süslü alt açma setini aldı
Bebek şekerlerimizi aldık 2 çeşit, kapı süsümü,sepetimi, takı yastığımı, fermuarlı battaniye fln aldık
İnternetten resmini bulduklarımı koyuyorum
Ananemizin aldığı mevlüt kıyafetimiz
Teyzemin aldığı hastane çıkışımız; resimde açık pembe gözüküyor ama ben nar çiçeği rengini aldım daha canlı
battaniyesi
bunlarda tulum ve hastane seti hastanede giydireceğim
minik kuşuma şapka ördüüümmmm
Bizde annemlerle dün Eminönüne gittik son kalan eksiklerimizi aldık teyzem hediye hastane çıkışı aldı annem de mevlit kıyafetini we süslü alt açma setini aldı
Bebek şekerlerimizi aldık 2 çeşit, kapı süsümü,sepetimi, takı yastığımı, fermuarlı battaniye fln aldık
İnternetten resmini bulduklarımı koyuyorum
Ananemizin aldığı mevlüt kıyafetimiz
Teyzemin aldığı hastane çıkışımız; resimde açık pembe gözüküyor ama ben nar çiçeği rengini aldım daha canlı
battaniyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?