2011 Ocak Anneleri Bebişlerine Neler Alıyor ve İndirimlerden Haberler :)))

canım burda daha cok secenek var gelip senin secmen daha iyi bence.. bide fiyat olarak kemeraltındada daha uyguna bulabilirsin:))

Evet cnm seçenek olarak daha cazip tabi ki izmir.Online alışveriş yapıyorum bazen ama yatak,araba vs görmeden alamayacağım ürünler haftasonu gelicem artık bakalım.Kemeraltına da bakıcam başka var mı önerdiğin yerler cnm.Mother Care mağazası nerde cnm orda hello baby demi?

herkesin aldığı çok güzel,beycifey geceliğin çok güzel canım.
bizim eksik hiçbir şeyimiz kalmadı artık,ev poşet dolu.bir tek bezi kaldı alınacak.hafta sonu tüm eksik kalanları aldık,dünya masraf yaptık geldik,bir ara yavaş yavaş çekerim fotolarını buraya koyarım.

bende bugün bebeğime şampuan seti aldım chicconun. kullanan var mı umarım iyidir. çantalı setlerden bi süre o çantayla idare ederim sonrada adidasta bi çanta gördüm onu almayı düşünüyorum. tek tek alcaktım aslında ama böyle daha uyguna geldi.

Kızlar gittigidiyorda bunları buldum sipariş wermeyi düşünüyorum nasıl sizce?
Fiyatları bana uygun geldi ikisi 78 TL koçtaşta bauhausta fln baktım beğendiklerim hep pahalı

elfella ben bayıldım çok şirinmiş. fiyat hakkında yorum yapamıcam çünkü hiç bilmiyorum sen araştırmışsın ama sana uygun geldiyse beğendiysen kaçırma bence

ve aldıklarımız:

ilk olarak yan yatış yastığı,oda stickerları,humana tea,askımız ve banyo filemiz

battaniyemiz

bakım ürünlerimiz,önce sebamedinkileri almıştım,sonra çantaya ihtiyacım oldu baktım çok pahalı bakım çantaları chiccoda da indirim vardı çantalı sette,nasılsa lazım olacak hep diyip bunu da aldım,yanında da termometremiz,meme kabı,dişlik ve tırnak makası setimiz

dönencemiz

kıyafetlerimiz ve çoraplarımız

uyku tulumu şeklinde battaniyemiz bu da,içi penye ben çok beğendim

oyuncaklarımız

oyuncak sepetimiz

ateş ölçer ve bebefonumuz

mycey emzirme önlüğü

ve kendime aldığım lohusa tacım,çorabım ve hamile terliğim ben bu terlikleri hastanede de giymeyi düşünüyorum

elfella canım avize ve abajur ikisi bir arada 78 mi?eğer öyleyse ben de alıcam hemen,ben çok beğendim ve cidden fiyatı da çok iyi??

elfella canım avize ve abajur ikisi bir arada 78 mi?eğer öyleyse ben de alıcam hemen,ben çok beğendim ve cidden fiyatı da çok iyi??

ewet canım bende o nedenle dikkatimi çekti koçtaşta fln 150 den aşağı düzgün bişiy yok we sadece avize
o kadar paraya kıyamadım 2 sene fln kullanmalık olsun da büyüyünce kendibeğenir alırız hem bunlar bebek odası için daha uygun sanki
Bebek Avize ve Abajur Takımı 2'Lİ-5FARKLI RENKTE GittiGidiyor.com'da #32382504

sağol denizcim oyuncak sepeti için ben de görür görmez bayıldım ve aldım çok hoşuma gitti cidden

ay çok şeker ama cidden bende beğendim biyerde sonradan alıcam başka bişiy görüp wazgeçmessem
bide avize konusunda ben kadına mail taıp bikaç değişiklik istiicem şuan satışta olmayan başka ürünlerini de beğendim karma bişiy yapabilirmi acaba die

Canım ben satıcıyı arayıp konuştum, istediğim değişiklikleri belirttim çok ilgili çok yardımcı bi bayan sağolsun
Gönül rahatlığıyla siparişimi de verdim ewde kendisi siparişle yapıp satıyomuş bunları, mağaza fln değil yani
gittigidiyor üzerinden değil, kendim anlaşarak verdim siparişi, eklemelerim için de kargo için de ek para istemedi en geç öbür gün kargoya vericek ödemesini de hesap numarasını aldım havale yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…